22366
-
#3931 Print screen :D -
#3930 Simán utcán...általában a Vercetti villa mögé viszem őket cigarettázni :) -
#3929 mivel lehet scr shotot? vagy ez külső progival? -
#3928 Te hol beszed fel a kurvákat? Nekem nem hajlandó egyik sem. Hova viszed el őket? -
#3927 Nem tudom nálad mi lehet, nálam szopnak rendessen :) -
#3926 Ezt muszály volt...
-
#3925 Valaki tudja miért nem akarják a lábukat szétteni a kurvák? Felveszem a kurvát, szopja le rendesen a pénzem, elmegyek egy eldugotthelyre, várok, és csak várok, de semmi nem történik. :( -
#3924 GTA vice city-s PC CD boritót honnan lehet letölteni? -
#3923 thenx -
#3921 bazzeg elfogytak a küldetéseim... -
#3917 Ha müxik icq-d és belövöd, talán megmutathatom hol van! -
#3916 másképp nem lehet bejutni oda? egyszer észrevesznek egyszer nem, és ha igen akkor szétlőnek :( -
#3915 -hol vana helikopter?:(
-hogy lehet a stadiumban versenyezniM
en megcsinaltam level 14-ig a tuzoltos kuldeteseket ilyenkor mivan? lett volna meg tovabb is -
#3913 Nagyon állat ez a longbow! :) -
#3911 jedi hol a francba van a blitzkrieg topic? -
#3910 Mert nem a H betűnel van, hanem az északi oldalnál. -
antijedi #3909 a versenyeknek semi köze hozzá, csak a lista kell, a versenyek csak + ha unatkoznál :D -
#3907 van 6 verseny. azt csináld meg, utána pedig a falon van a lista, hogy milyen autókat kell levinned a garázsba (4X6-ot) -
#3906 először úgy mentem be, de sehol semmi... -
#3905 mikor kaptátok az autoszalonos kuldiket?megvettem már de... -
antijedi #3904 meny be gyalog , én ugy simán találtam... -
#3903 segítsetek! az autószalonba már csak a golfkocsit kellene levinnem a garázsba, de nincs sehol a golfpályán! legalább fél órát helikoptereztem a pálya felett, de sehol sem találom! -
#3901 sztem nem. a hiba az ön készülékében van -
#3900 Max ha nem megy, akkor írd be hogy PANZER, ezzel a cheattel kapsz egy tankot, azzal pillanatok alatt kész lesz. De tényleg csak akkor használd, ha már nincs más megoldás. -
#3898 szerezz sok uzit, pattanj fel egy mocira, aztán lőjj mindent a motorozás közben amit látsz... nekem harmadszorra sikerült a küldetés -
Mr Tom #3897 Hi!!
Hogy tudom beállítani az Alcohol 120-ban, azt hogy a lemezt ne zárja le??? -
bazsi123 #3896 naon ideges vagyok. csinálom ezt a messing with the man küldetést a motoros bandánál. a káosz-métert kellene felvinnem maxba. próbálkoztam már sok mindennel, de mindig marad 1-2 mm a csíkból, mire lehár az idő... ki hogyan csinálta meg?
1. próbám: helikopterrel felszállok a motoros bár tetejére, onnan rakétázok, de csak kevés kocsi jön, amit szét lehetne lőni...
2. próba: elállom az utat egy kocsival, feltorlódik a forgalom, elkezdem rakétázni a kupacot, de ekkor a földön mászkálok, tehát előbb-utóbb eltalál egy rendőr vagy egy kocsi :-) -
#3895 Fogsz egy helit, elmész vele a katonai bázis fölé, minél magassabban repülj, hogy ne vegyenek észre, majd mikor kb. a Longbow fölött vagy, akkor kiugrasz heliből (ha maxon van mindened sima túléled) ahogy földet értél, már rohanj is a heli felé, és tünj el. -
#3892 A longbowt hogy kell megszerezni? Akarom!!! -
#3891 Ráadásul egy garászba több motor is befér :))) -
#3890 Ha megcsináltad akkor a taxi állomáson alapbol zebra taxi lesz, szal felesleges vele szenvedni... -
antijedi #3888 thx :D -
#3887 Van egy sorrend, ami ismétlődik. Asszem ez: Hot Ring->Blood Ring->Dirt Ring. A Hot ring a roncsderbys, a blood az nemtom milyen, a dirt ring az meg egy Trial motors ügyességi pálya. -
#3886 kb 5* annyit garászod lehet majd, mint a 3-ban. Van házak, amiket, ha megveszel, akkor 1-2-4-5 garázst kapsz. -
#3885 Még nem isl het, mivel nincs hozzá TXT editor. :( Én már kezdeném a Ral Car Names modomat. -
#3884 lesz majd egy házad amit egy faszitól fogsz lenyulni abba lesz -
Smitiz #3882 Hi! Lehet, hogy már kérdezték, de ebben a részben nincs garázs? Ha van, akkor azt hol találom? -
#3881 köszi -
antijedi #3880 azt honét lehet tudni hogy melyik nap milyen verseny van épp a stadionban? :D -
#3879 Ott csak, akkor kezd el termelni pénzt neked, ha kb 5-6 percig nézed a privátshowt.