22366
  • I.C.ram
    Print screen :D
  • gyraph
    Simán utcán...általában a Vercetti villa mögé viszem őket cigarettázni :)
  • The Garrett
    mivel lehet scr shotot? vagy ez külső progival?
  • I.C.ram
    Te hol beszed fel a kurvákat? Nekem nem hajlandó egyik sem. Hova viszed el őket?
  • gyraph
    Nem tudom nálad mi lehet, nálam szopnak rendessen :)
  • gyraph
    Ezt muszály volt...

• I.C.ram
    Valaki tudja miért nem akarják a lábukat szétteni a kurvák? Felveszem a kurvát, szopja le rendesen a pénzem, elmegyek egy eldugotthelyre, várok, és csak várok, de semmi nem történik. :(
  • FRenkie
    GTA vice city-s PC CD boritót honnan lehet letölteni?
  • FRenkie
    thenx
  • zaki
    bazzeg elfogytak a küldetéseim...
  • Calver
    Ha müxik icq-d és belövöd, talán megmutathatom hol van!
  • Tikal #3916
    másképp nem lehet bejutni oda? egyszer észrevesznek egyszer nem, és ha igen akkor szétlőnek :(
  • magus
    -hol vana helikopter?:(
    -hogy lehet a stadiumban versenyezniM

en megcsinaltam level 14-ig a tuzoltos kuldeteseket ilyenkor mivan? lett volna meg tovabb is
  • Tikal #3913
    Nagyon állat ez a longbow! :)
  • zoli80
    jedi hol a francba van a blitzkrieg topic?
  • I.C.ram
    Mert nem a H betűnel van, hanem az északi oldalnál.
  • antijedi
    a versenyeknek semi köze hozzá, csak a lista kell, a versenyek csak + ha unatkoznál :D
  • zaki
    van 6 verseny. azt csináld meg, utána pedig a falon van a lista, hogy milyen autókat kell levinned a garázsba (4X6-ot)
  • zaki
    először úgy mentem be, de sehol semmi...
  • zoli80
    mikor kaptátok az autoszalonos kuldiket?megvettem már de...
  • antijedi
    meny be gyalog , én ugy simán találtam...
  • zaki
    segítsetek! az autószalonba már csak a golfkocsit kellene levinnem a garázsba, de nincs sehol a golfpályán! legalább fél órát helikoptereztem a pálya felett, de sehol sem találom!
  • zaki
    sztem nem. a hiba az ön készülékében van
  • I.C.ram
    Max ha nem megy, akkor írd be hogy PANZER, ezzel a cheattel kapsz egy tankot, azzal pillanatok alatt kész lesz. De tényleg csak akkor használd, ha már nincs más megoldás.
  • zaki
    szerezz sok uzit, pattanj fel egy mocira, aztán lőjj mindent a motorozás közben amit látsz... nekem harmadszorra sikerült a küldetés
  • Mr Tom
    Hi!!
    Hogy tudom beállítani az Alcohol 120-ban, azt hogy a lemezt ne zárja le???
  • bazsi123
    naon ideges vagyok. csinálom ezt a messing with the man küldetést a motoros bandánál. a káosz-métert kellene felvinnem maxba. próbálkoztam már sok mindennel, de mindig marad 1-2 mm a csíkból, mire lehár az idő... ki hogyan csinálta meg?

1. próbám: helikopterrel felszállok a motoros bár tetejére, onnan rakétázok, de csak kevés kocsi jön, amit szét lehetne lőni...
    2. próba: elállom az utat egy kocsival, feltorlódik a forgalom, elkezdem rakétázni a kupacot, de ekkor a földön mászkálok, tehát előbb-utóbb eltalál egy rendőr vagy egy kocsi :-)
  • I.C.ram
    Fogsz egy helit, elmész vele a katonai bázis fölé, minél magassabban repülj, hogy ne vegyenek észre, majd mikor kb. a Longbow fölött vagy, akkor kiugrasz heliből (ha maxon van mindened sima túléled) ahogy földet értél, már rohanj is a heli felé, és tünj el.
  • Tikal #3892
    A longbowt hogy kell megszerezni? Akarom!!!
  • Tikal #3891
    Ráadásul egy garászba több motor is befér :)))
  • Tikal #3890
    Ha megcsináltad akkor a taxi állomáson alapbol zebra taxi lesz, szal felesleges vele szenvedni...
  • antijedi
    thx :D
  • I.C.ram
    Van egy sorrend, ami ismétlődik. Asszem ez: Hot Ring->Blood Ring->Dirt Ring. A Hot ring a roncsderbys, a blood az nemtom milyen, a dirt ring az meg egy Trial motors ügyességi pálya.
  • I.C.ram
    kb 5* annyit garászod lehet majd, mint a 3-ban. Van házak, amiket, ha megveszel, akkor 1-2-4-5 garázst kapsz.
  • I.C.ram
    Még nem isl het, mivel nincs hozzá TXT editor. :( Én már kezdeném a Ral Car Names modomat.
  • PhantomW
    lesz majd egy házad amit egy faszitól fogsz lenyulni abba lesz
  • Smitiz
    Hi! Lehet, hogy már kérdezték, de ebben a részben nincs garázs? Ha van, akkor azt hol találom?
  • zaki
    köszi
  • antijedi
    azt honét lehet tudni hogy melyik nap milyen verseny van épp a stadionban? :D
  • I.C.ram
    Ott csak, akkor kezd el termelni pénzt neked, ha kb 5-6 percig nézed a privátshowt.