22366
-
#3994 na pár kérdés:)
hol van katonai heli?
én is már próbálkoztam ezzel a fannymagnet dologgal, beírtam, hogy fannymagnet ugye, erre kiírja cheat activated, é nem jöttek a bulák :(
hol lehet venni nagypapát? :)
meg van ami most nem jut eszembe:)
visoznt aki nem nézte még, az voodoo kocsiban noymja a 9,6,5,4es gombokat :) -
#3992 gamestar.hu -
#3990 rendőrségnél 12. szintig kell eljutni és 150 lehet a max. páncél
tüzet oltani is a 12. szintig kell, és tűzálló leszel végig
mentőzni is a 12. szintig kell elvinni, utána mindig lehet sprintelni
és 100 utas kell a taxival szállítani -
#3989 nézd meg a gamecopyworld.com-on -
#3988 a stadionba 20:00-tól lehet bemenni -
#3987 Ammm, és már crack is van hozzá...tud valaki egy jóképű letöltő helyet (crackhez) :) -
#3985 ...és a rendőr/tűzoltó/mentő/taxi küldiknél mennyit kell? -
#3984 Hehe pont most csináltam meg. :) Vagy 25-öt min. kellett csinálnom, elég uncsi küldi. :) -
#3983 Honnan lehet tudni a Pizzafutáros küldinél, hogy már elegendőt vittem el? Egyáltalán kiírja, hogy kaptam valamit? -
Nyiri #3980 CSA!
Van egy oriasi problemam, nem csiteltem be az agressziv jarokeloket es megis minden ember gyilkolja egymast, meg akkor is ha betoltom ujra a jatekot, hogy lehet kikapcsolni? -
#3979 Én meg vettem "Nagypapát". Na azzal lehet jól operálni!!!
Öcsém, a tankból kiszedi a pilótát... :)
Nagyon komoly!!! -
#3976 ok, már megoldottam, azért köszi -
#3975 Ugyanaz van nálam is, aszittem a cdírás qrt el vmit: Megnéztem CD-n a readme_italian.txt-t ->üres file, viszont ha leszedem alcohollal bin+cue-ba akkor nem üres és daemonnal telepítve felmegy. Nem értem mi lehet az 1cd-vel. -
#3973 Mit kell megvennem, hogy legyen már egy garázsom? Mindíg eltűnnek a mocijaim mentés után! -
bazsi123 #3972 azzal semmi, gondolom, ha azt rakták fel a cd-re, akkor az a jó... én azt tettem fel. a biztonság kedvéért. -
#3971 Miért azzal mi a baj? -
bazsi123 #3969 azt a dx9-et raktad fel, ami a gtavc cd-n van? -
#3967 Gőzöm sincs! :)
Sorry! -
#3965 Ezmost kérdés vagy mi? -
#3963 Hogy van a replay? -
#3962 Nálam sincs... :( -
#3961 reggel 9 körül mennek az emberek golfozni!!!!! -
#3960 Van már crack az 1.1 -hez? Tuds valaki valamit? -
#3959 Nektek hogy jött be az uccsó mission? ÉN már tényleg megvettem mindent a városban amit lehetett, megnéztem egy térképen is, hogy nem hagytam-e ki valamit. Nincs már semmi dolgom, a telefonos missionoket is lezártam, na most akkor hogyan tovább? Mert csak nem akarnak rámcsörögni mobilon vagy valami. Sonny hívott hogy be van fosva mert valaki fenyegeti hogy megölik őt és a családját, de semmi foganatja nem volt... -
Mr Tom #3957 Már jóó, megvan!!! -
Mr Tom #3956 Nem Tudja valaki, hogy még honnan lehet letölteni a GTA VC-t???? Már a WCO-nál is megszüntek a linkek!!!
Segítsetek, mert már csak a CD2-t kell letöltenem!!! -
#3951 éppen hétfőn tettem fel az xp-t a gépemre, azelőtt ME volt, és simán felinstalláltam format c: nélkül -
#3950 hö? nem vagyok processzoragyú, magyarul beszélj bazzeg -
#3948 nem hiszem... de ha fel akarod tenni az xp-t, akkor nem kell leszedned semmit a vinyóról -
#3947 Végül is ott marad a cross pálya, a sport stadion különböző rendezvénnyekkel, a távirányitós autók, a távirányítós repülök,a taxizás, a mentőzés, a tűzoltás, a bűnüldözés, a pizza kihordás, a fagylalt kihordás,....de nekem a sima motorozás már elég.
-
#3945 -
#3944 próbáld meg feltenni az xp-t -
#3943 Tök ugyanez a konfigom, annyi eltéréssel, hogy WinXP-m van. 1280*1024*32-ben minden maxon teljesen jól megy. -
#3941 Annak örülnék a játékban, ha lehetne felbérelni embereket, és fegyvereket vásárolni nekik. Mekkora fíling lenne már, egy bankot kirabolni 4-en. :) Mint abban a küldiben a malibunál. Az a nagy baj ezzel a játékkal, hogy miután végigvitted tök unalmas lesz a game, semmi lehetőseg. Legalább beraktak volna egy Stunt Pályát, vagy valami jó mókát. :( Remélem, hogy GTA4 vérbőbb lesz. -
#3940 Ja én is össze vertem pár zsarut a "Vadkan és kocái" nevű bandámmal. :) -
#3938 :) -
#3937 Nekem is csövesek jönnek elöször, de ha lerázod őket, akkor egy idő után gyógyulnak a jófélék is... :) Ráadásul be is védenek...én most egy copfos bandával járom a várost :)))) -
#3934 Azt én is csináltam, de állandóan csövesek jöttek. :) -
#3933 Mondjuk én már végig vittem, és most előszeretettel használom a "FANNYMAGNET" kódot, mert igy bármelyik hölgyemény felül a mocira egy karikára :) -
#3932 A klasszikus módszerrel: játék közben megnyomod a print screen gombot, aztán nyitsz vmilyen szerkesztőt (pl.photoshop), aztán: File->New->Edit->Paste....