22366
-
Mr Tom #4037 Hi!! Hogy lehet ilyen mozgó logo-t betenni a név helyére??? Hogy csináljátok??? -
#4036 Ha bemész a rendörségre (ahonnan egy fickot kellett megszöktetni) és az öltözőben átöltözöl rendörnek, akkor nem fognak rád lövöldözni a katonai bázison (nyugottan besétálhatsz a helikopterért). -
#4035 Thank You. Hálám a sírig üldöz :DDD -
#4034 én már eleget szenvedtem helikopterért, ideje lenne kapni egyet :)
meg mondjuk pár missziót is ami a gém végét jelentené már...
sztem így eddig a gémben a legjobb hangulatú részek azok voltak, amikor még ott elején a Lance gyerekkel diaz bácsinak kellett dolgozni meg az ilyenek :) -
#4033 hmm lenyomtam minden lehetsgées missziót, kivéve az ilyen kosztüm méded filmgyár meg ezek missziókat, teáht most fejeztem be kubaiakat, és akkor most nincs semmi :)
tehát akkor ez hogy van?
aki végigtolta, és biztoan végigtolta, az írja már le, hogy neki mi volt plz :) -
#4032 CRACKELT 1.1 PATCH MINDENKINEK :) -
#4030 Mailben nem ment át , de feltettem
ide , de nem tudom meddig maradhat... -
#4029 A francba...igaz....mailboxod van? (az enged 5M) -
Madmaxx #4028 fogod és összegyüjtöd mind a 100 hidden packaget és már repülhetsz is vele. :))) -
#4027 Levél ment.... -
#4026 az az egy baj van, hogy a freemail sajnos nem enged egy megánál többet csatolni.... -
#4025 persze... -
#4024 Vagyis inkabb mailt (FTPs nem mükxik) -
#4023 Ha adnák egy FTP címet rátöltenéd? Megköszöném.... -
#4022 fizetősről töltöttem le...fel tenném valahová, de majdnem 5mega és nincs tárhelyem... -
#4021 egy ilyen fasza kis helikopterért meg kell ám szenvedni -
#4020 én nem szaroztam, és feltettem egy trainert (forever life :) ) most igy lőhetnek nyugodtan... -
#4019 Honnan van a crack? -
#4018 na tök jó, hogy má rutodm, hogy hol vannak a helikofferek, de mi lenne, ha ott is lennének? :D
szal már párszor voltam bent pl katonai basen, csak mit kéne csinánli, hogy ne szarrá lőjjenek, haenm repülhesek a jó kis longbowwal ?:) -
#4017 Megjelent a crackelt 1.1patch a FairLight gondozásában :), de nekem nem akar felmenni senki kedvéjértse... -
#4016 megvetted már a filmgyárat? -
#4014 de nagyon egyszerű irányítani (szerintem) -
#4013 csak hidroplán van benne -
#4012 thx a térképeket :D -
#4010 nekem semmi baja nincsen 3.4 -
Tk #4009 Hi!
Van benne kerekes gép vagy csak hidroplán? -
#4008 Talaltam egy peccset... -
#4007 3.4-es catalystal hasznalja vki ezt?
most tettem fel egybol osszehanyta magat a gvc..
bazzeg -
#4006 passz... -
#4005 a filmgyárnál -
#4004 Hi!
Lenne egy kis gondom...
...játszottam a játékkal vagy két - három napig, majd legközelebb amikor el akartam inditani egyszerűen a parancsikonra való kattintás után SEMMI sem történt. Se egy hibaüzenet se semmi. Egy pár pillanatig tölteni látszik (homokóra) majd semmi. Volt restart + reinstall...
...szerintetek mi a gond? -
#4003 az a hidroplán -
#4002 a 9-es biztos helikopter? Nekem így felülről repülőnek tűnik.. -
#4001 itt van 1 térkép az összes helikopterről -
#4000 De ugye a taxisokat nem zsinorban kell csinálni, mert én a 61.-nél felborultam. :( -
#3999 felmegy fat32-re. alapból arra szoktam tenni. A MGS2 miatt a már fent lévő fat32-es xp-t is átlehet ntfs-be konvertálni. -
#3998 Itt a térkép a katonai helikopterről:
-
#3997 mindjárt felrakok egy térképet, amin bejelöltem, hogy merre van az Apache. -
#3996 Helikopter :) Diaz Villája tetején van. :) -
#3995 ja és kurvajó ez a gém, csak kétszer ennyi missziü kéne :)