22366
  • zaki
    biztos nincs hozzá elég zséd. csak akkor tudod megvenni az ingatlanokat, amikor az épület előtti kis ikonban zölden világít a kéró
  • macro
    első ránézésre igen! De mondom nekem csak a patch+nocd kell! és jelen esetben csak ez lehet az! Megtudod szerezni? (Nocd azért kell mert kölcsönadtam a cd-ket)
  • scynetyc
    Már meg van nyitva az összes híd.Északon megvettem a helikopteres,garázsos házat,viszont nem engedi vásárolni a drágább helyeket.Gondolom abbol jönne bevétel. Miért nem engedi?
  • zaki
    ez az amire te gondolsz:ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ[ P R E S E N T S ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
    ³ Grand Theft Auto: Vice City 1.1 Blood + NoCD Patch ³
    ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
    ³ Cracked By : gimpsRus ³ Game Type : Action ³
    ³ Packaged By: gimpsRus ³ Released On: 16 May 2003 ³
    ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
    Instructions
    ~~~~~~~~~~~~
    Extract the included exe into your Grand Theft Auto: Vice City 1.1
    directory. You can now play without a CD.
    Note: This executable will also enable blood in both French and German
    installations of Grand Theft Auto: Vice City
    ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ[ G R E E T I N G S ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
    ³ All the gimps in the scene! ³
    ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
    Where is the weed?
  • Carlos
    Észrevettem. Nagyon gagyi... :)
    Mókának jó, ded szerintem hülyeség!
  • rage
    Csak szeretnék szólni, hogy a patch az ég világon semmit sem ír át, csak az EXE-t.

Valaki írta, hogy nem volt még hozzá crack-je, ezért visszatette az 1.0-ás crackelt exe-t.
    Hát, nem csodálom, hogy működik, de ehhez akkor ugyebár, kár volt az egész hercehurcáért, hiszen nem csináltál semmit:)
  • zaki
    ha megcsináltad mind a 100 utast akkor a taxikban ugyanolyan hidraulika lesz mint a voodoo-ban. azaz ugyanúgy lehet majd a taxival is "pattogni"
  • macro
    mint írtam a NOCD része is érdekel a dolognak az 1.1 mellett. a Bloodos nem igazán. Máskor olvasd el figyelmesebben amit írok.

bloodos dolgot nem én találtam ki, de az nforce-n így "jelent" meg
  • gyraph
    Akkor minden okés ezek szerint...písz :)
  • gyraph
    Mert egyeseknek nehéz a felfogása.., mint azt te is mondtad :)
  • zaki
    de feltettem a régebbi crack-et és azzal ok
  • zaki
    nem vagyok mozgássérült, feltettem az eredeti exe-t, felinstalláltam a patch-et, aztán az új crack-et, is feltettem de a játék az indulásnál kérte a cdt
  • Carlos
    Most nyomtam le (ma) 100 taxit. kicsit csömöröm van már a legális élettől. Asztán megyek majd tüzet oltani!
  • Carlos
    Mert?
  • gyraph
    kezdek fáradni :)))
  • Carlos
    Egyeseknek nehéz a felfogása, vagycsak megmarattak a bedugom, várok, jáccok szinten...
  • gyraph
    először bemásolod az 1-es cdről az eredeti exe-t, aztán patch, aztán az új crack, ami mellékelve van....mi kell még ?
  • zaki
    ez csak a patch. felinstalláltam, de kéri a játék cdt. majd biztos jön erre is egy crack
  • Carlos
    Naszóval az 1.1-es crack a #4030-ban van! A pecsre rákereshetsz, der ittvan lentebb valahol a link!
    Blood Patch meg minek? folyik a vér rendesen! Még spriccel is!
  • macro
    hi! és ilyenje van vkinek: Grand Theft Auto: Vice City 1.1 Blood + *NoCD Patch* főleg az 1.1+ nocd miatt érdekelne...
  • Carlos
    Na hol?
    Mer' én már nem emléxem.
  • Carlos
    Nemis!!!
    A legtöbb próbálkozás max 3-5 volt...!!!
    Mongyuk néha anyáztam meg csapkodtam rendesen!
  • Carlos
    Vegyél meg pár ingatlant!
    Asszem összesen 14 van. Ezekután jön egy telefon és megsemállás van a stáblistáig!
  • Carlos
    LOL.
  • Lynx_TWL
    aham az jó lenne, csak még nem tudtam végig nyomni, mert egyszerűen nem kaptam missziót kubaiak óta :(
  • Carlos
    Énis!!! :)
  • Lynx_TWL
    hát nekem kéne vmi extrát csinálni, hogy ott legyen az a kibaszott apacs, merthogy ugye bemntem rendrő ruhában, nem lőttek rám, és 3szor körbemntem egész bázison, hogy van e longbow, de nem volt :(
    így hát megbosszultam a katonákon, kinyirtam vagy 200at :D
    a hülyék nem lőttek vissza :P
    aztán arra is rájöttem, hogy a rendőrségi helikopter nagyon erős ám, mert ugye 3000 gattling golyó se karcolta meg a fényesészt rajta :D
  • gyraph
    jól.
  • Carlos
    He-he ilyen már nekem is volt. Újraindítás, vagyha az nem, akkor kikapcs, bekapcs és menni fog!!!
    Frász érti miért van ez!!!
  • Carlos
    NEM!
    De ha jól selytem akkor a tűzoltó, mentő, rendőr...küldiket igen!
    Jóltudom?
  • Carlos
    Nos, ha végignyomtad, akkor a Junk Yard-nál lehet nagypapát venni. Az ottvan a taxi állomásod mellett. (amit megvettél (zebrás taxi))!
  • gyraph
    Ez szerinted mi ? #4030 :)
  • Carlos
    Nézd meg a stats-odat!!!
    50-et elég kivinni a 150-es életért!!!
  • Carlos
    ISTEN VAGY!!!
    Köszi!!!!!!
  • zaki
    patch crack van valakinek?
  • Lynx_TWL
    hm thx, arra nem emléxem, hogy mikor szabadítottam börtönből, de véletlenül egyszer besétáltam rendőrségre, tehát tom, hogy hol a cucc :)
  • gyraph
    Ja igen...öreg hiba nem elolvasni az infot....
  • Kandurex
    OK....heheh....na szal akinek nem akar feltelepülni (patch)....az, az 1 CDről hirtelen és gyorsan másolja be az eredeti (nem crackes) exe-t a /Vice City, mer anékül nem telepxik a pecs....csááá
  • Alexease
    Ja! Addig jo a jatek, amig "normalis" kuldetesek vannak. Aztan mar csak sok, lehettetlen, szopatos faszsag az egesz. Persze, aki nagyon raer, es szereti ezeket a "tucatszor megcsinalni kenytelen kuldeteseket", annak biztos hogy jo.
  • gyraph
    Nagyon vágyok egy Radeon 9700 Pro-ra... :)))) csak szólok.