22366
-
#4078 biztos nincs hozzá elég zséd. csak akkor tudod megvenni az ingatlanokat, amikor az épület előtti kis ikonban zölden világít a kéró -
#4077 első ránézésre igen! De mondom nekem csak a patch+nocd kell! és jelen esetben csak ez lehet az! Megtudod szerezni? (Nocd azért kell mert kölcsönadtam a cd-ket) -
#4076 Már meg van nyitva az összes híd.Északon megvettem a helikopteres,garázsos házat,viszont nem engedi vásárolni a drágább helyeket.Gondolom abbol jönne bevétel. Miért nem engedi? -
#4075 ez az amire te gondolsz:ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ[ P R E S E N T S ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Grand Theft Auto: Vice City 1.1 Blood + NoCD Patch ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ Cracked By : gimpsRus ³ Game Type : Action ³
³ Packaged By: gimpsRus ³ Released On: 16 May 2003 ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included exe into your Grand Theft Auto: Vice City 1.1
directory. You can now play without a CD.
Note: This executable will also enable blood in both French and German
installations of Grand Theft Auto: Vice City
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ[ G R E E T I N G S ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ All the gimps in the scene! ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Where is the weed? -
#4074 Észrevettem. Nagyon gagyi... :)
Mókának jó, ded szerintem hülyeség! -
#4073 Csak szeretnék szólni, hogy a patch az ég világon semmit sem ír át, csak az EXE-t.
Valaki írta, hogy nem volt még hozzá crack-je, ezért visszatette az 1.0-ás crackelt exe-t.
Hát, nem csodálom, hogy működik, de ehhez akkor ugyebár, kár volt az egész hercehurcáért, hiszen nem csináltál semmit:) -
#4072 ha megcsináltad mind a 100 utast akkor a taxikban ugyanolyan hidraulika lesz mint a voodoo-ban. azaz ugyanúgy lehet majd a taxival is "pattogni" -
#4071 mint írtam a NOCD része is érdekel a dolognak az 1.1 mellett. a Bloodos nem igazán. Máskor olvasd el figyelmesebben amit írok.
bloodos dolgot nem én találtam ki, de az nforce-n így "jelent" meg -
#4070 Akkor minden okés ezek szerint...písz :) -
#4069 Mert egyeseknek nehéz a felfogása.., mint azt te is mondtad :) -
#4068 de feltettem a régebbi crack-et és azzal ok -
#4067 nem vagyok mozgássérült, feltettem az eredeti exe-t, felinstalláltam a patch-et, aztán az új crack-et, is feltettem de a játék az indulásnál kérte a cdt -
#4066 Most nyomtam le (ma) 100 taxit. kicsit csömöröm van már a legális élettől. Asztán megyek majd tüzet oltani! -
#4065 Mert? -
#4064 kezdek fáradni :))) -
#4063 Egyeseknek nehéz a felfogása, vagycsak megmarattak a bedugom, várok, jáccok szinten... -
#4062 először bemásolod az 1-es cdről az eredeti exe-t, aztán patch, aztán az új crack, ami mellékelve van....mi kell még ? -
#4061 ez csak a patch. felinstalláltam, de kéri a játék cdt. majd biztos jön erre is egy crack -
#4060 Naszóval az 1.1-es crack a #4030-ban van! A pecsre rákereshetsz, der ittvan lentebb valahol a link!
Blood Patch meg minek? folyik a vér rendesen! Még spriccel is! -
#4059 hi! és ilyenje van vkinek: Grand Theft Auto: Vice City 1.1 Blood + *NoCD Patch* főleg az 1.1+ nocd miatt érdekelne... -
#4058 Na hol?
Mer' én már nem emléxem. -
#4057 Nemis!!!
A legtöbb próbálkozás max 3-5 volt...!!!
Mongyuk néha anyáztam meg csapkodtam rendesen! -
#4055 Vegyél meg pár ingatlant!
Asszem összesen 14 van. Ezekután jön egy telefon és megsemállás van a stáblistáig! -
#4054 LOL.
-
#4053 aham az jó lenne, csak még nem tudtam végig nyomni, mert egyszerűen nem kaptam missziót kubaiak óta :( -
#4052 Énis!!! :) -
#4051 hát nekem kéne vmi extrát csinálni, hogy ott legyen az a kibaszott apacs, merthogy ugye bemntem rendrő ruhában, nem lőttek rám, és 3szor körbemntem egész bázison, hogy van e longbow, de nem volt :(
így hát megbosszultam a katonákon, kinyirtam vagy 200at :D
a hülyék nem lőttek vissza :P
aztán arra is rájöttem, hogy a rendőrségi helikopter nagyon erős ám, mert ugye 3000 gattling golyó se karcolta meg a fényesészt rajta :D -
#4050 jól. -
#4049 He-he ilyen már nekem is volt. Újraindítás, vagyha az nem, akkor kikapcs, bekapcs és menni fog!!!
Frász érti miért van ez!!! -
#4048 NEM!
De ha jól selytem akkor a tűzoltó, mentő, rendőr...küldiket igen!
Jóltudom? -
#4047 Nos, ha végignyomtad, akkor a Junk Yard-nál lehet nagypapát venni. Az ottvan a taxi állomásod mellett. (amit megvettél (zebrás taxi))! -
#4046 Ez szerinted mi ? #4030 :) -
#4045 Nézd meg a stats-odat!!!
50-et elég kivinni a 150-es életért!!! -
#4044 ISTEN VAGY!!!
Köszi!!!!!! -
#4043 patch crack van valakinek? -
#4042 hm thx, arra nem emléxem, hogy mikor szabadítottam börtönből, de véletlenül egyszer besétáltam rendőrségre, tehát tom, hogy hol a cucc :) -
#4041 Ja igen...öreg hiba nem elolvasni az infot.... -
#4040 OK....heheh....na szal akinek nem akar feltelepülni (patch)....az, az 1 CDről hirtelen és gyorsan másolja be az eredeti (nem crackes) exe-t a /Vice City, mer anékül nem telepxik a pecs....csááá -
#4039 Ja! Addig jo a jatek, amig "normalis" kuldetesek vannak. Aztan mar csak sok, lehettetlen, szopatos faszsag az egesz. Persze, aki nagyon raer, es szereti ezeket a "tucatszor megcsinalni kenytelen kuldeteseket", annak biztos hogy jo. -
#4038 Nagyon vágyok egy Radeon 9700 Pro-ra... :)))) csak szólok.