22366
-
#4561 hah kicsit gyorsabban megy már a gép akkor frankón fel lehet húzni. én 1 géppel csináltam meg kb 3. ra a küldetést. Csak frankón körözni kell a hajók fölött majd dobálni a bombát :) utána egy kocsival menekülnek nempróbáltam mi van ha helötte azt is lebombázom bár sejtettem hogy úgyis menekülni fognak még :) -
#4560 hát az nem könnyű...majdnem olyan nehéz, amikor az elején a kis helikopterrel kell az épületben a bombákat lerakni -
#4559 ja. a filmes missziókat megcsináltam. a hidroplán is mennt, de a 2 mázsás néger nyanya egy missziójával nem boldogulok.
Amikor a távirányítós repzajokkal kell lebombázni a hajókat és a kolumiaiakat(?).
Van valakinek tippje? :) -
#4558 ezt én úgy csináltam meg, marad is a végére vagy 3 perc. :) Motorral (600-as) odatéptem a plakátragasztóshoz, mesterlövésszel fejbe. Köv a páncélkocsi, befaroltam elé és M60-assal 3 mp-alatt szétlőttem a pánélkocsit. Köv a srác meg a terepjárós. Előb a kisrácot lőttem szét m4-el, majd a menekülni akaró a járgányba lőttem a maradék tárat amitől ugye kigyulladt a kocsi.
A motorost a klasszikus hangtompítós SMG-vel menetközben gyújtottam fel. Ja ha jól emléxem egy hajós is volt nem, de az csak annyi volt, hogy mesterlövésszel kilőttem a hajóból. :) -
#4557 thx -
#4556 12. után -
Zepp papa #4555 Az is poén lenne ha helikopterrel lehetne taxizni. -
#4554 hehe ja. de szerintem elég jó az is ha csak rászállsz vmelyik tetőre és utána a széléről lövöldözöl :)
egyébkétn gta3 asoknak biztoos nem lesz új, de most hallottam, hogy a sprint távot lehet növelni ha kitartóan sprintelgetsz, egy idő után hosszabb igeig tudsz majd sprintelni. Ja meg ha mentős küldinél 10. szintig elérsz? -
#4553 én úgy szoktam hogy veszek 40k jé lőszert a sniperbe meg 40k é a machine gunba nyugati szigeten északon és phill nél :) -
#4552 grat :) melyik távcsövessel csináltad meg? -
#4551 Köszönöm szépen! :-))) -
#4550 hát, nem lenne rossz -
#4549 kár
pedig jó lenne
helikopter vhol lebeg, te meg távcsöves puskával lődözől -
#4548 ha valakinek újat mondok: Diaz villájánál jobbra a sövényes labirintusban van az egyik mesterlövészpuska. mOst nemtom ez a jobbik-e vagy sem. én mondjuk úgy szoktam, hogy nem mászkálok sokat, hanem odaállok kocsival, és akkor nem kell lépcsőzni ill. kilométereket gyalogolni -
#4547 legalábbis nekem nem sikerült -
#4546 helikopterből semmilyen fegyverrel nem lehet lőni -
#4545 másik: helikopterből ki lehet lődözni sniper puskával? -
#4544 írja is, hogy a manusz a hirdetőtáblán dolgozik. motorso manusz elkapható, vagy mindig van fogócska? -
Zepp papa #4543 Igaz. -
#4542 Ezért? Ugyanmá... -
#4541 KUUUUUUUUUUUUUUUUUURRVAAAAAAAA JÓÓÓÓÓÓÓÓ :)))))))
Ilyenkor örülök rohadtul a linuxnak :DDDDDD -
Zepp papa #4540 Nekem simán végetért és fojtattam amit csináltam. Vegyél jobb gépet! :)))))) -
#4539 Bazze még a gépet is restartolnom kellett, mert alt-ctrl-del után olyat is bezártam amit nem kellett volna. Most örülsz? -
#4538 köszi most nyomtam le a küldit:o) -
#4537 vazz, ezeket a kérdéseket ugy birom, hát nézzétek már meg azt a nyamvadt billentyüzet kiosztást!!!!!!!!!
ha más nem hát végig nyomkodod a tiz gombot amit használsz!
-
#4536 ugyanúgy mint a helikoptert -
#4535 -
Gbr #4534 hello! A hidroplánt,hogy a bánatba kell vezetni?Előre tudok menni meg szárnyat mozgatni,de pl. fel.? -
#4533 uh láttam hogy már válaszoltatok. sry. -
#4532 fenn van az utca fölötti hirdető álványon azt lődd aztán lesznek még.. -
#4531 2 év alatt nem volt ennyit használva a floppy meghajtóm mint ezalatt az 1 perc alatt! -
#4530 felkell menni egy rózsaszín megszokott helyre.. máshonnan észreveszenk.. hiába próbáltam helikopterrel a ház tetejéről lőnni őket :)
egyébként ajánlom hoyg vedd meg a durvább távcsöves puskát miután odaadja a nő azt a szrt.. -
Zepp papa #4529 hahahahaha -
#4528 na ezt egyszer én is kérdeztem. Az a lényeg én felvettem a snipert kimentem mocival a helyre amit irsz.Leszálsz a mociról fent a csávó a magasban plakátot ragaszt. Lődd le. Ugrás mocira., következő egy páncélkocsis.Veleszemben levő utcából fejbelővőd üvegen keresztül.Utána következő cél 2 csávó ül egy kocsiban. Közelébe mész kilővőd a sofőrt majd a másikat is. Végső cél egy motoros lesz aki előlem tiplizett nagyon ,de nem jött össze neki.Ennyi az egész. Arra figyelj ovatosan közelitsd meg a célt mert ha észrevesz akkor menekülni kezd és akkor nem hiszem hogy elég az idő. -
#4527 amikor Sonny jön a pénzért a Mansionba. Miután megvan a pénznyomó asset, szal oda melegen ajánlom :) nameg rendőrhelikopterek leszedéséhez :) Sajnos elég nagy a hangja szóval ha diszkréten akarsz elintézni valakit akkor mp5 szerintem.
mondjuk a texis végén is ezzel nyírtam ki a fő taxit a végén. olyan 3-5 lövés egy kocsiba és robban... durva játékszer :) -
#4526 nekem nem csinált semmit -
Zepp papa #4525 Annyira nem volt vészes. -
#4524 köszike :o) de egy voodoobaba :o) -
#4523 Zaki a picsába! Alig tudtam bezárni! Azt hittem szétkúrja a meghajtót -
#4522 amelyik egy bevásárlo központnál kezdődik? ott van egy mukso a hirdető tábla tetjén, szerintem pont a fejed felett ha háromszögnek látod a jelet :))) alig lehet észrevenni.... utána meg sorba ki kell nyirni manuszokat ha jol emlékszem.