22366
  • gyraph
    A merci a yachtos figura lánya...
  • scynetyc
    Megcsináltam azt a küldit mikor a foszert meg kell védeni a saját yacht-ján a végén kaptam egy motorcsonakot és állitolag egy mercit. Hol találom a mercit? és hol parkolhatok a motorcsonakkal, hogy ne tünjön el?
  • M@TriX
    Szóval iTT találhatsz infót az eddig legjobban működő GTA multiról. A MultiTheftAuto-nak a 0.2-es verziója rosszabb a fentebb említetnél. A 0.3-as verziója most készülget ami már nagyon jó lesz, de még pöcsölnek vele a srácok. Infókat róla eRRe keress.
  • Sephi
    Gyerekek ott voltam az elobb hogy a Love Fist tagokat (a bombas jelenwet utan) elvitem koncertre es azutan meg nem kapok mar semmi kuldetest? Csak nem ez a vege?? Telefonon se hiv senki. Micsinajak?
  • zaki
    http://etnies.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html - itt nézz körül...
  • Manta
    Ja, ugyanezt néztem a reptéren.
  • Borg
    Egyébként észrevettétek már az ablaküvegek azon áldásos hatását, hogy maszkolják ami a mögöttük történik?

Pl gyűjtsetek néhány csillagot, legyen jó sok zsaru, és meneküljetek be a pizzáshoz.

Ekkor kifelé nézve, az ajtón át látszik a fél rendőrautó, ahogy odaállt, az ablakon át viszont már nem látszik a másik fele.

Elhalad a rendőr bácsi az ajtó előtt, de ahogy a kirakatüveghez ér, ott már nem látni semmit belőle, csak a nyugodt mindennapos utcai forgalmat.

Vagy az autó amit otthagytál. Én konkrétan egy motorral mentem, az ajtón át nézve ott hever az utca közepén, az ablakon át már semmi sincs ott...

Ez ám a modern 3Ds motor...
  • zaki
  • Zepp papa
    Csak úgy beugrott hogy melyik?
  • zaki
    másold fel az eredeti exe-t a gépre, majd szedd le a patch-et (4030#), és tedd fel a gépre. majd tedd fel az új crack-et
  • air23
    mármint miután kiszabadítottad és ki kellene jutnod akkor netörőggy vele csak saját magaddal.
  • Zepp papa
    Ezt honnan tudod?
  • air23
    jahogy...
    hát állíts oda egy menekülő autót vagy motort, majd hagyd a fenébe a csókát és fuss el és próbálj elmenekülni egy pay and spray vagy mifenéhez :) aztán miután lenyugodtak a kedélyek menny vissza érte :) engem az utcán várt, jóarc!
  • zaki
    4030-as hozzászólás...
  • Zepp papa
    Na akkor hol lehet letölteni a lrgfrissebb mult theft autot???
  • scynetyc
    nem vágom ezt a küldetést.Malibubárbol elmegyek a rendörségre.Balra az öltöző felveszem a rendőrruhát,felmegyek az emeletre a cellanyitókártyáért,majd lemegyek a cellákhoz és kinyitom neki az ajtot. Kijön a faszinger és megkezdődik a 4.szintü körözés.Lövöldözöm,de ezek a zsaruk az égből potyognak.Nem találom a garázst amit irtál. A bejárattal szemben van egy sötét ajtónyilás,de azon sem egyedül sem a kiszabaditott köcsöggel nem tudok kimenni. Szét vet az ideg.
  • zaki
    tedd fel az 1.1-es patch-es hátha segít
  • I.C.ram
    Hát szerintem sehol. :(
  • scynetyc
    ekkora bugot bazzeg, kiszabaditom a csávot a cellából, lönek mint a hülye a falon keresztül. Kicsit durva ekkora bug. Garázst nem is láttam.Épületből kimegyek ott is ezer zsaru vár.
  • Borg
    Hol lehet olyant csinálni, hogy szerzek autót, elviszem oda, és pénzt kapok érte?
    Valami olyasmi mint az előzőben az a roncstelep volt.
  • air23
    jahogy rendőrruhát kell szerezned?,
    lövöldözz kicsit és csalj be két srácot a garázsba ott autómatikusan átöltöztök.
  • scynetyc
    ja, vfolt hajos is. gondolom többféleképp meglehet oldani. Most nekem is a rendőrruhaszerzése a gondom. Most vettem meg a sszem a Malibu bárt meg előtte lett enyém DSiaz háza.Most a rendőrségre kell mennem ,de ott szarrá lőnek.
  • Mike
    hehe

hát nincs

én ehhez a játékhoz béna vagyok :)
  • antijedi
    akarom mondani rendőrruha
  • antijedi
    az lehet de attólmég ott van a rendőrauto :D
  • zaki
    lenn a garázsba van a lista, hogy milyen autókat kell összegyűjtened (4X6-ot)
  • air23
    az a küldetés alig volt vicces. beszalad kulcsér, leszalad srácért, kiszalad sráccal nemtörődve. be kocsiba, fest, vár, vissza srácér... szegény csóri ott várt az útszélén ugyan vegyem már fel :))
  • air23
    hehe.. nem. azt az autógyüjtögetésért kapod
  • antijedi
    rendőrruha tudtomal a rendőrségen (azon ahova akkor kel mened amikor a malibus küldiknél ki kell szabaditani a csókát) asszem ott mindig van ruha én ugyemléxem :D
  • air23
    eh.. hát mikor le kell nyomni a két rendőrt majd robbantani a supermarket ammunaitonját azóután megkapod ki is írja hogy hol lehet felvenni sajna én nememléxem :(
  • air23
    feltételezem azé neked is megvan a autószalon, filmstúdijó, malibu bár és a mansion.. azé az tud önmagában elég sokat termelni naponta :)
  • I.C.ram
    Nekem sem menekültek. Én első géppel véletlen belerepültem a vízbe, de a harmadikkal sima ment.

EGYÉBKÉNT MEG NEM KOLUMBIAIAK, HANEM KUBAIAK!!!!!! :D
  • I.C.ram
    Valaki tudja, hogy hol van a rendőrruha???????????? És a Jasonös?
  • I.C.ram
    Tán azért, mert Tommy Verscetti nem= GTA3 főhősével. Tommyval találkozhatunk GTA3-ban is. Ő az egyik olasz maffiafőnök.
  • Coco
    ja és http://ablak.on.hu ez sem rossz zaki :)
    WCO része fizetos lett lattatok?????
  • Mike
    jahát akinek van pénze :)

én csóresz vagyok
  • Zepp papa
    Honnan lehet letölteni a legujább multi gta-t?
  • zaki
    az is egy megoldás
  • balty
    Sztem a legegyszerübb ha halálra gázolod a kolumbiaikat, akkor elég 2 repcsi, úgyanis nem marad ki meneküljön autóval:)
  • air23
    szerintem ez is csak billentyűzet beállításon múlik :)