22366
  • Tikal #4521
    fel kell menni a ház tetejére, jelzi is a térképen...

az a holttest nem egy vodoo baba?
  • Blasta
    Nem vágjátok azt a küldetést, amit egy telefonfülkénél kapok és fel lehet venni a közelben egy géppisztolyt meg egy sniper puskát, aztán 9 percem van, hogy elintézzek valakit!
    Odamegyek a sárga 3szöghöz, de nem történik semmi....
    Plíz help
  • zaki
    most nem tudom melyiket, de az 1ik bandát ki kell nyírni
  • scynetyc
    A baloldali szigeten a körberajzolt holttestalaku ikonnál lehet lyan küldit felvenni ,hogy kapok egy sniperpuskát és van 2 banda aki verekszik nem messze tölem.Rózyaszin nyilak jelzik a célszemélyeket/van vagy 10/ de nem tudom mit kell csinálni,mert ha közel megyek és kinyirom akkor is failed a küldi, ha helyben maradok és onnan lővők akkor is failed. ?????
  • zaki
    kérdezd + zepp papát
  • Ams
    kitolta a cdt, ennyi?
  • zaki
  • Ams
    Ebben mi a poén??
  • zaki
    melyik küldetés
  • zaki
  • air23
    ja.. szegény lanc meg sonny nem szerette hogy pont volt nálam olyan 1200 skulóval :((
    300 ból megvolt a küldetés :)
  • Zepp papa
    Hülye állat! :)
  • Verebes
    Dobja mar legyszi valaki a mailomra a magyarositast mert a TAR.HU nalam egyaltalan nem megy
    Verebes
  • zaki
    nem jött be az oldal?
  • Ams
    én sem vágom...
  • Blasta
    Ebben mi a poén?????
  • Mike
    Rájöttem, hogy valszeg én lehetetk idióta lúzer, mert amiket mostanában szereztem (vagyis vettem) programokat, mind roppant idegesítőek, dühítőek.
    Sorba: Blitzkrieg - qrva idegesítő, tegnap is volt egy billentyűcsapkodásos dühkitörésem. GTA3-at iimádom és gyűlölöm, miért nem gondoltak a bénákra? legalább lenne benne easy fokozat, bvagy ha vki 10x-re se bírja a küldetést megcsinálni, akkor adja meg, vagy legalább lenne benne quicksave, nem is kéne sok, csak pár, mint mondjuk a Delta Force Black Hawk Down-ban, mert az úgy sokkal használhatóbb, és nem küldtem két percenként a DF készítőit, apjuk retkes faszára. Na és az uccsó a Vietkong, ami ugye marha élethű, meg minden, mert simán puff lelőnek, azt se tudom honnan, kb. ennyit produkálnék éles helyzetben is, de ebben meg mi a játék? na szóval, vagy én vagyok teljesen béna, vagy mostanában a mazochistáknak, vagy a szuper képességekkel megáldott, gyakorlott jónépnak írnak porgramokat.
  • zaki
    offtopic: ezt a linket nézzétek meg, ezt látni kell: http://users.pandora.be/de_boeren/vibrator.html
  • zaki
    ingyen helikopterágyú (egyéként minigun a neve) nincs, viszont ha +csináltad a P betűs küldetéseket, akkor ott 10 ropiért +veheted
  • Mike
    én azt vhogy nem zalálom, térkép alapján sem. biztos küldetésfüggő
  • Zepp papa
    Neked is kösz csak nem vettem észre.
  • Zepp papa
    Nem tom miért de most úgy játszok mintha a gta3 jelent volna meg egy hete és azzal nyomulok újra. Majd a Vice City-t fogom nyomni ha lesz magyarosítás úgy poénosabb megértem így is a küldetést de nem élvezem úgy.
  • Zepp papa
    Tök jó lenne ha a gta3 -at is megcsinálnák egy picit fejlettebre és miután kinyírtuk a maffiavezért miénk lenne a villája. Meg ilyesmi.
  • Petyus_
    "főhős mégis mintha idősebb lenne a GTA3-hoz képest..."

Így van, nem ugyanaz ugyanis a főhős. :)

"Épp csak Erika Eleniak nem fut a tengerparton piros egyberuciban."

Szerintem nézz le a beachre, van ott piros egyberuci meg hamisítatlan Baywatch viskó is. :))
  • Zepp papa
    NUTTERTOOLS
  • zaki
    kösz
  • zaki
    , már töltöm is
  • M@TriX
    ha eljutsz Diaz barátunk enimilálásáig, akkor a megörökölt házon lesz egy. Nekem mindig van ött. A stadiontöl pár 100m-re levő toronyépületet is meg lehet venni potom 14000$-ért és azon is van helihely, nagy garázs, és persze mentési hely. Én egyből megvettem, hogy azon a tájon is legyen mentési helyem. :)

Amúgy azt észrevettétek, hogy ha mentettek akkor autómatikusan 100-ra ugrik az élet. (Nem save/load) :)
  • zoli80
    KOSZÖNÖM!
  • zaki
    http://hoodoo.isten.hu/gta3/index2.php?oldal=edit - próbáld meg ez alapján
  • zoli80
    egy "rovid" kis leirast kérnék szépen valakitol,németul egy szot sem tudok szerencsére!mit hova,stb..
  • zoli80
    img toollal lehet buherálni a fajlokat!
  • zoli80
    jaguar e type,szerintem nem lesz feltuno:)
  • zaki
    sztem is. ez úgy jó ahogy van
  • zoli80
    subaru meg minden,dejó!!!
  • zoli80
    csak a jokat meg amugy is megcsinaltam a kuldiket.
  • zoli80
    végre!köszönöm:)
  • I.C.ram
    Szerintem tök gagyi egy 80 valaányban játszodó játék telebaszni mindenféle 2003-as autóval. :(
  • Fefe
    Ne baeg Innen szedem
  • zoli80
    honnan szedted a jarganyokat baeg?ezerszer kérdeztem már!!!!