22366
-
#4749 és az csináltad amikor crossmocival kell nyomni egy pár kört? ott van a pálya vhol a tengerparton -
#4748 Remélem van még egyébként valami ilyen küldi, mert ez izgi volt :) -
#4747 Rendben van te kis mérges, de nem kell egyből gizdulni....szépen megkérsz aztán megértem...vetted? Egyébként jóhogy nagyok a képek, de szarrá vannak tömörítve, szóval ha modemed is van...simán betöltödik pikk-pakk. Egyébként meg felválalhatod az erededi nick-ed... :) -
#4746 nem azert irtam csak irtak itt hogy kilep ugyan ilyen configon -
#4745 na +csináltam mind a két küldetést -
#4744 azon nem is csodálkozom... -
#4743 nalam P42.8 1Gb DDR 9700PRO 3.4-es Cat. SP.1 9.0a es siman megy -
#4740 800x600 kep tokeletes -
#4738 jaja checkpoint.
na ja.. ha üldöznek mindenki menekül .. ha kis mákod van megvan az összes házad és el tudsz futni egy autóig :/ -
#4737 hát ez engem is rohadtul idegesít... -
#4736 és itt mit kell csinálni? itt is ilyen checkpoint-os küldetés van? -
#4735 ok, köszi, mindjárt +próbálom -
#4734 Mákod volt! Nekem ilyen egyszer sem volt. -
#4733 nincs
igen
nem -
Me Ga #4732 Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne: kezdéskor nincs garázsom, ahová berakhatnék autókat?
Csak akkor lesznek, ha veszek épületeket?
Ezeknél mindegyiknél van garázs? -
dav #4731 Nekem elsőre sikerült. A csávó magától elakadt az egyik kanyarban. Biztos beijedt az ott keresztben várakozó zsarutól... velem ellentétben :) Aztán utána már nem is hallottam róla többet. Gondoltam, szép kis sofőrt ajánlottak :)
Üdv:
dav
-
#4730 biztos rossz c64 emulátor van fenn a gépeden :/
nem egyébként nekem nemvolt :( de próbálj visszaolvsani hátha. -
#4729 azisegymegoldás :) nekem az egyik havaji (asszem az első) vagy milyen küldetésnél próbáltam a táska mellé helivel és úgy menekülni, de sajnos mire felszált volna kiszedtek az fbi-osok :/
de azé motorral összejött :) -
sza.sa #4728 Hali! Van egy problémám a CiceCity-vel! (nincs erőm visszaolvasni 4000 hozzászólást...)
Felraktam, crack, indit, "C64 intro", utánna leáll, az XP elnézést kér és annyi....
A gépem: MSI 865P, P4 2,4GHz, Radeon 9700, 512 DDR, Win XP SP1, Catalist 3.4, Directx 9.0a
Volt valakinek problémája vele? -
#4727 ezt a küldit én úgy csináltam, hogy oda pakoltam egy helit. :) A játék ott is hagyta nekem :) bőrönd össze szedés és elhelizés. :)
Ja amúgy véletlenül sem kell elbattyogni sehova, hiszen az Villás szigeten van (Diaz barátunktól örökölt villánk), átsétálni oda és vagy autót vagy helit beröffenteni és kész. -
#4726 pizza küldetés done.. 150hp.. hát tudhattam volna az elején is, lehet könyebb lett volna végigtolni az eddigi küldetéseket :) -
#4725 én azt megint csak a trükkös módon csináltam :))
lelő mindenki, de nem vesz fel drogok. (mer ugye van rajtad 2 csillag.) elmegy páncélért, fest, felvesz qrvagyors kocsi, visszamegy drogokhoz, beállít menekülési irányba a kocsi, felvesz drog, spuri. fest, és leszállít drogok :) -
#4724 17 az szép :)
csak ne lenne annyi hüje autós aki bevágna elénk :) -
#4721 Tenykleg szivatas az hogy amikor uldozve vagy hirtelen semmi auto nem lesz az egesz varosban. -
daniferi #4720 heyy: a titka annyi, hogyha van helikopterágyúd, akkor néhány golyó elég a hajókba és kigyulladnak, majd robbannak. Ha mind a kettő megvan, akkor kirak a partra. Persze először átmásztam a hajókba, mert nem tudtam, mi a baj, a lényeg, a hajón lévőknek meg kell halniuk, de valami miatt ha belelősz néhányat az emebrekbe, csak elfekszenek, nem meghalnak.
A parton lévő embereknél pedig úgy lehet könnyíteni, hogy még a hajókon lévők előtt a parton állókkal végzel. Belelősz a tömegbe, s mire szétfutnának, néhánynak már annyi, így partra éréskor kevesebben várnak. -
daniferi #4718 Mikor lehet megvenni a Pole Position-t?
Amúgy az eddigi legszivatósabb misszióm a Naval Engagement volt, amikor egy csónakból kellett a mólón állókat, majd utána a parton a többieket leszedni s a drogot begyűjteni.
Volt, hogy hiába szedtem le mindenkit a hajókon, nem rakott ki a partra, s utána át kellett mennem a hajókra, hogy közelről a fekvő, hullának tűnő embereket kivégezzem. Ekkor rakott ki a partra, ahol semmi gáz nem volt, ha ügyes voltam, túléltem. Már kezdtem örülni, 4 csillag, nemsokára megvan, lesz pénzem végre pénzelő boltot venni. Megkerültem a házat, leszedtem a shotgunos ürgét, de már csak alig 50 hp maradt, zsaruk mindenhol, így kifutottam az útra járművet szerezni. Ez nem tudom, hogy bug-e vagy direkt szivatott, de gyalog kellett a fél városon átmenekülni, mert útközben nem volt semmi jármű. Szerencsémre a hídon volt egy szív, feltöltöttem magam, de még így is 1 hp maradt, mikor a kijelölt helyre értem a cuccal. -
#4717 És rögtön utána a helikopterrel is van 1 misön :) -
Igy ni! :) -
#4715 Az utolsó elötti egy lépcső tetején van ugyebár, de ne szedd le rögtön, hanem a lépcsővel szemben van egykis utca, és onnan gyorsulj be, a lépcső tetején pedi kapd fel a motor elejét, és egészen a ház tetejéig repülsz...én elsőre tovább is :)
De megvan... -
#4714 ha valami csoda folytán sikerülne megszerezni, akkor feltétlenül szólj -
#4713 Na igen...szal az utolsó... -
#4712 csak el kell fordulni az úttestnél jobbra -
#4711 amelyikre te gondolsz az az utolsó... -
#4710 Ez még csak nem is az utolsó, hanem egész pontossan a húszadik... -
#4709 ezt akartam megkérdezni, hogy hátha +tudja valakii mondani, hogy hogy jutott el odáig -
#4708 a legutolsót nem tudom hogy kell elérni -
#4707 Zaki!
Ebben a motoros küldiben egész jól ellavirozok egy darabig, aztán az egyik chekpoint egy ház tetején van, ahová sehogy nem lehet feljutni ( bevásrlóközpont aluljáró -ból kifelé), az épület tetején most láttom, hogy egy helikopter is van...kis 2 szintes ház. Neked sikerült feljutni vhogy? sehol egy ugrató...semmi. -
#4706 -
#4705 kérem kapcsojja ki... -
#4704 drautkoszorau?