22366
-
#4703 Biztos tulmelegszik és kikapcsolja magát -
#4702 bazzeg, pedig jó masinád van -
#4701 ja most olvasom hogy már 3van -
#4699 küldök egy képet email-ban, ok? -
antijedi #4698 win reinstalt már probáltad? :D -
#4697 17 sec
513.97m -
#4696 megvan :) -
#4694 nem találom a gépmadarat...pedig oda-vissza2x meegnézztem...lehet, hogy nem parkol ott mindig. -
#4691 különben milyen géped van? -
#4690 hát nem irigyellek... -
#4688 Mindjárt megkeresem...kösz! -
#4687 az első hely ahol el lehet menteni, azon az úton a malibu bár felé tök egyenesen a füvön egy ház előtt áll egy sportmoci -
#4686 Longest Wheelie time (secs) 10
Longest Wheelie distance (m) 307.27
-
#4685 Azt a küldit hol kell felvenni? -
#4684 Elsőkerekezni ki tud legtovább? Nekem 3 sec volt a maximum. -
#4683 ..
Longest Wheelie time (secs) 10
Longest Wheelie distance (m) 500.56
..
Weapon Budget $150210.00
..
:) -
#4681 sztem te a bevásárlóközpontba mentél be nem a postára...lődd szét a kirakatok üvegeit -
adamadam #4680 nem tudna nekem segíteni abban hogy a 19-es számú "rampage" pontosan hol van? átnéztem a környéket amit a térkép mutat, de hiába -
#4677 -
#4675 Igen itthon nálunk -
#4672 diabloba üljel es ne egy szakadt verdába, állj mellé benéz az ablakon aztán beszáll....vidd ki strandra aztan ba..hatod -
#4671 örülj neki hogy elindul -
#4670 és mi a baj? -
#4667 prec=perc -
#4666 +csinálta már valaki azt a küldetést, amikor a gyorsasági mocival 24 checkpoint-ot el kell érni 2 prec alatt? -
#4665 isten király ez a játék :)
és már van apcsaom is :D
az rc planes missziót,egy jü nagy alvés után sikerült úgy megcsinálnom, hogy még maradt 2 percem!
de elöző na már a gépet rugtam volna szét legszívesebben, meg annak a fejét aki ezt kitalálta :)
az rc planesnél meg azt kell, hogy szépen le kells zálnni földer, és elgázolni a kis kubaiakat!
ha erősen enki mész egybúl meghal, egyébként 4* kell megfektetni, vagy ha lassan csinálod, akik lent állnak a dockon azoakt széepn be lehet lökni vízba:D
a driver missziónál én meg végelkeserdésemben azt cisnáltam, hogy a kis geci elé a misszió kezdése elött, beraktam az ő vonalába egy kocsit, és amikor kezdődött a misszió azzal kezdte, hogy azt jól telibe kapta, és elment virágot szedni egy mellékutcába:)
utána hírét nem hallottam úgy el is tünt :D
amikor meg a reflektort kell begyújtani, én első ugrásnál lesestem, de megláttam, hogy nicsak ott egy rendőr helikoffer a túloldalt, és azzal mentem végig:D
sokkal könnyebb is volt:) -
#4664 a magyarosítás az még eléggé fos. csak a menü van lefordítva -
#4663 Bejött a dolog! Így már simán lenyomtam:) -
#4661 Kuldje legyszi valaki el a mailomra a magyarositast
Verebes
-
#4660 Elöször nem is hittem a fülemnek, de 3x-ra biztos voltam benne :) -
#4659 Azt meglehet csinálni hogy oda a sabre turbohoz bemásolom mondjuk egy szar manana menettulajdonságait? Nem fog fagyni? -
#4658 bazzeg, erre nem is figyeltem... -
#4657 ja, mint a True Liesban... -
#4656 handling.cfg-t nézegesd ilyen ügyben! -
#4655 Nekem majdnem odalett a bill. -
#4654 -
#4653 és amikor a liftbe mész, határozottan hallani, hogy az egyik figura befingik...direkt 3x is megcsináltam az a küldit :)))) -
#4652 nekem az az 1ik kedvenc küldim -
#4651 Egyszerűen nem tudom lenyomni azt a buzit a malibus küldiben!
Nem lehetne vhogy átírni azt a sabre turbot hogy ne menjen annyira? -
#4650 az elején a helikopteres küldi az nekem másodszorra megvolt, igaz maradt vagy 2 mp-em. :)
Amúgy én úgy csináltam, hogy elősször kinnt leraktam a hordóra, aztán a legfelsőre mentem és közben elintéztem a pisztolyos csákókat és letettem a legfelső helyre a második bombát. Gondoltam, hogy elég nagy szívás ha 3at elhelyeztem és aztán lepufogtatnak. :)
De aztán 2. szorra meglett. A hidroplános repülés annyira nem húzós, de ez az RC plane kifog rajtam. Már repülni is jól tudok vele, de nehéz pont ott ledobni a bombát. Még van egy-két 5letem, hogy hogyan csinálhatom meg, de ha kifogytam a közönség segítségét kérem majd. :)
Amúgy tök jó a filmstudiós utolsó motoros küldije. Végigugratni a fél városon. :)
De tök jó. Liftbe beállni motorral. Jól kihasználták ezt az ismert poént. :)