22366
  • Tikal #4703
    Biztos tulmelegszik és kikapcsolja magát
  • zaki
    bazzeg, pedig jó masinád van
  • zaki
    ja most olvasom hogy már 3van
  • zaki
    küldök egy képet email-ban, ok?
  • antijedi
    win reinstalt már probáltad? :D
  • Tikal #4697
    17 sec
    513.97m
  • gyraph
    megvan :)
  • gyraph
    nem találom a gépmadarat...pedig oda-vissza2x meegnézztem...lehet, hogy nem parkol ott mindig.
  • zaki
    különben milyen géped van?
  • zaki
    hát nem irigyellek...
  • gyraph
    Mindjárt megkeresem...kösz!
  • zaki
    az első hely ahol el lehet menteni, azon az úton a malibu bár felé tök egyenesen a füvön egy ház előtt áll egy sportmoci
  • zaki
    Longest Wheelie time (secs) 10
    Longest Wheelie distance (m) 307.27
  • gyraph
    Azt a küldit hol kell felvenni?
  • I.C.ram
    Elsőkerekezni ki tud legtovább? Nekem 3 sec volt a maximum.
  • air23
    ..
    Longest Wheelie time (secs) 10
    Longest Wheelie distance (m) 500.56
    ..
    Weapon Budget $150210.00
    ..

:)
  • zaki
    sztem te a bevásárlóközpontba mentél be nem a postára...lődd szét a kirakatok üvegeit
  • adamadam
    nem tudna nekem segíteni abban hogy a 19-es számú "rampage" pontosan hol van? átnéztem a környéket amit a térkép mutat, de hiába
  • zaki
  • Fefe
    Igen itthon nálunk
  • mohus
    diabloba üljel es ne egy szakadt verdába, állj mellé benéz az ablakon aztán beszáll....vidd ki strandra aztan ba..hatod
  • zaki
    örülj neki hogy elindul
  • zaki
    és mi a baj?
  • zaki
    prec=perc
  • zaki
    +csinálta már valaki azt a küldetést, amikor a gyorsasági mocival 24 checkpoint-ot el kell érni 2 prec alatt?
  • Lynx_TWL
    isten király ez a játék :)
    és már van apcsaom is :D
    az rc planes missziót,egy jü nagy alvés után sikerült úgy megcsinálnom, hogy még maradt 2 percem!
    de elöző na már a gépet rugtam volna szét legszívesebben, meg annak a fejét aki ezt kitalálta :)
    az rc planesnél meg azt kell, hogy szépen le kells zálnni földer, és elgázolni a kis kubaiakat!
    ha erősen enki mész egybúl meghal, egyébként 4* kell megfektetni, vagy ha lassan csinálod, akik lent állnak a dockon azoakt széepn be lehet lökni vízba:D
    a driver missziónál én meg végelkeserdésemben azt cisnáltam, hogy a kis geci elé a misszió kezdése elött, beraktam az ő vonalába egy kocsit, és amikor kezdődött a misszió azzal kezdte, hogy azt jól telibe kapta, és elment virágot szedni egy mellékutcába:)
    utána hírét nem hallottam úgy el is tünt :D
    amikor meg a reflektort kell begyújtani, én első ugrásnál lesestem, de megláttam, hogy nicsak ott egy rendőr helikoffer a túloldalt, és azzal mentem végig:D
    sokkal könnyebb is volt:)
  • zaki
    a magyarosítás az még eléggé fos. csak a menü van lefordítva
  • KG21
    Bejött a dolog! Így már simán lenyomtam:)
  • Verebes
    Kuldje legyszi valaki el a mailomra a magyarositast
    Verebes
  • gyraph
    Elöször nem is hittem a fülemnek, de 3x-ra biztos voltam benne :)
  • KG21
    Azt meglehet csinálni hogy oda a sabre turbohoz bemásolom mondjuk egy szar manana menettulajdonságait? Nem fog fagyni?
  • zaki
    bazzeg, erre nem is figyeltem...
  • zaki
    ja, mint a True Liesban...
  • Calver
    handling.cfg-t nézegesd ilyen ügyben!
  • Fefe
    Nekem majdnem odalett a bill.
  • Fefe
  • gyraph
    és amikor a liftbe mész, határozottan hallani, hogy az egyik figura befingik...direkt 3x is megcsináltam az a küldit :))))
  • zaki
    nekem az az 1ik kedvenc küldim
  • KG21
    Egyszerűen nem tudom lenyomni azt a buzit a malibus küldiben!
    Nem lehetne vhogy átírni azt a sabre turbot hogy ne menjen annyira?
  • M@TriX
    az elején a helikopteres küldi az nekem másodszorra megvolt, igaz maradt vagy 2 mp-em. :)
    Amúgy én úgy csináltam, hogy elősször kinnt leraktam a hordóra, aztán a legfelsőre mentem és közben elintéztem a pisztolyos csákókat és letettem a legfelső helyre a második bombát. Gondoltam, hogy elég nagy szívás ha 3at elhelyeztem és aztán lepufogtatnak. :)
    De aztán 2. szorra meglett. A hidroplános repülés annyira nem húzós, de ez az RC plane kifog rajtam. Már repülni is jól tudok vele, de nehéz pont ott ledobni a bombát. Még van egy-két 5letem, hogy hogyan csinálhatom meg, de ha kifogytam a közönség segítségét kérem majd. :)

Amúgy tök jó a filmstudiós utolsó motoros küldije. Végigugratni a fél városon. :)
    De tök jó. Liftbe beállni motorral. Jól kihasználták ezt az ismert poént. :)