22366
  • Skyline

Ha sok pénzt akartok akkor meg ezzel vonuljatok sok vigilante missziót..
    Az 50. vigilante például már 125ezer pénzt ad:))
  • Skyline

Szóval gyakoroljatok még:))))
  • The Garrett
    Nekem nem volt még ilyen.
  • zaki
    nálam is van, de hála istennek elég ritkán, és akkor is csak max. 1-2 másodpercig tart
  • Joey_The_Man
    Nektek is van olyan hogy nem tölti be a textúrákat, és gusztustalanul rondák a házak, utak egy pár másodrecig??? Vagy csak nálam ven ez.... Mindenesetre elég szar így. Ha tudjátok mi lehet a gond légyszi írjátok má meg. Thx
  • I.C.ram
    12. :) Tudom ajánlani a helit, mert az ellen semmit nem tudnak csinálni a zsaruk, mármint a Hunter ellen.
  • Mhosah Myth
    Nem tudom de én csak az 5.-ig jutottam el már engem is üldöztek úgyhogy inkább elmenekültem!
  • air23
    kérdés:
    a vintage (rendőrautós üldözős stb) küldetésnek hahnyadik levelen van a vége? én a 6. ig jutottam 26 srácot nyírtam ki de akkor már 2 csillagon követtek így kénytelen voltam menekülni kicsit :(
  • Mhosah Myth
    Tud már valaki teljes magyarosításról?
  • antijedi
    csak éppen ezt egy két proginál a winxp baszik követni :(
  • Hoz_Hun
    dieselG: nem kell kis progi a frekvenciatartáshoz (gondolom a RefreshLock az). Simán a képernyő/speciális ott a kiválasztod azt a fület ahol a frekvenciákhoz automatikusan állítja a hz azt átálítod arra, hogy majd te megadod és egyszerüen utánna beállítod a kivánt hz-ra, onnantol kezdve egyszer sem kell vele foglakozni. Én így csinálom és nem is lehet vele tulvezérelni a monitort, mert azt nézi a beállításnál. Refreslockál azért erre vigyázz.
  • Ron Ragm
    Lehet h régebben írták de nem találom.. naszal feltelepít + a direktiksz is felmegy rendesen restart majd krekk és azzal dob ki hogy 8.1nél nagyobb DirectX kell neki...
    Mi a megoldás?
  • air23
    gratz :)
  • I.C.ram
    LCD RULZ: D
  • zaki
    új rekordom: 15 másodperc, 605.96m
  • gyraph
    Hja...és még ne tudd meg hogy mit tudok... :)
  • zaki
    olvass vissza
  • dieselG
    És müxik is:P Geforce4Ti 4200am van amugy, THX.
  • dieselG
    NNah rosszul céloztam: Szal eref-nek 1000köszi és örök hála :)
  • dieselG
    Örök hálám :)
  • zaki
    elküldöd nekem is ezt a progit? kösz
  • zaki
    FASZOM 84 UTAST VITTEM MÁR EL A TAXIVAL ERRE ELBASZTAM
  • Ron Ragm
    Lehet h régebben írták de nem találom.. naszal feltelepít + a direktiksz is felmegy rendesen restart majd krekk és azzal dob ki hogy 8.1nél nagyobb DirectX kell neki...
    Mi a megoldás?
  • dieselG
    Tegnap felraktam a winXP-t mert már tele lett a t*k*m a 98-bol minden ok, végre nem fagy a gép, viszont a Vice City /és más gamék../ képfrissitési frekvenciájával gondok vannak: mindig a legalacsonyabb, 60Hertz értéket adja meg game közben.. pedig 1024*768ban 90Hznek kellene adnia. Ugy emlékszem nem én vagyok az elsö, ugyhogy remélem hogy valaki meg tud válaszolni a gondomra :) Elöre is THX.
  • KG21
    Jók a képeid.
    Azt hogy tudod megcsinálni az auto berakásnál, hogy fényezésük is legyen?
  • Kumesz
    Danny legjobban elsökerékre álni a kis robogóval lehet ha jól ráfékezel!Nagyon állat!
  • Danny
    Köszi szépen!
  • gyraph
    num6 és a num9-el...
  • gyraph
    Közben megtaláltam újra...

• Danny
    Sziasztok! Olvasgattam a fórumot, mert én is játszogatok a VC-vel. Csak annyit kérdeznék, hogy hogyan lehet egykerekezni motorral? Nektek gondolom ez blama kérdés, de én nem tudom és kipróbálnám.
  • zaki
    kösz, mindjárt +nézem, csak most taxizok, épp most viszem a 49. utast, de már rohadt uncsi...
  • KG21
    A két nagy sziget közül a keletinek az északi csücskében van.
  • gyraph
    Sajnos fogalmaam nincs.... :( nem emlékszem.
  • KG21
    Bazz ezdekurvajó! Sokkal jobb mint a Nascar Racing 2003:))))
  • zaki
    20:00-kor nyílik
  • KG21
    A sport arénába hogy lehet bemenni?
  • gyurmandia
    Lehet, hogy mindenki ismeri, de talán néhány embernek segítség: www.all-vice-city.fr.st
  • zaki
    hát bazzeg... az a crossmocis kibaszott nehéz bent a stadionba...még + se csináltam
  • zaki
    nem tudod hol volt az a parkoló? asszem azt még nem csináltam meg
  • gyraph
    Igen az megvolt...és még találtam egyet vmelyik parkoló tetején is, amikor kis repülökel kellet szintén checkpointokon átmenni, akkor ott volt ugye a tengerparton a kis távirányitós autozás...na meg a sport arénában is jártam már párszor :) De akarok méééég!!! :)