22366
-
Zepp papa #4845 Már 20-an fordítják éppen elég és a GTA VC-hez külön készült GXT Editor. NINCS értelme még egy embernek elkezdeni fordítani! PC_King a király!!! -
Zepp papa #4841 Nem tom akkor fogom végigjátszani igazán ha már lesz magyarosítás. Így is végig tudnám játszani mert érteni ugyan értem de nem annyira élvezen. -
Zepp papa #4838 Jajajaj bocsi összekevertem teljesen ott tényleg nincs semmi mégegyszer bocsánat. -
#4837 a Pole Positionban párc percig a csajt kell bámulni a szobában, ennyi. nincs ott semmiylen verseny -
Zepp papa #4836 Mondom katonaság! #4821 -es hozzászólás. -
Zepp papa #4835 Az gáz lenne de azért én azt is nagyon várnám ha igaz. -
#4833 Arra 1 hetet mondanak. Csak az egész azért bukta, mert a GTA3-ba akarják betenni Vice City-t, és nem VC-be Liberty-t. -
Skyline #4832 Hát nemtom és gamepaddal nyomatom az apache irányítását,azzal tök frankó:))
A gépágyuja is automatikusan a célt lövi..
Amúgy szóljon ha valaki hosszabb ideig egykereküzik mert amíg nem addig nemszarozok a szigetek körbeegykereküzésével..
Azaz idő és táv ami a képen van a 2. sziget hossza oda vissza:)))) -
#4830 tudtam tudtam, csak nem sejtettem. :)
Szóval olvastam, de inkább hiszem, ha látom. Nagyon ülnek a fiúk a 0.3b-n. Csak jönne már ki! :) -
Zepp papa #4829 Bele kell szálni a csónakok valamielyikébe (kettő van). -
naa
este foci?
-
-
Zepp papa #4825 Charry poppersnél "fagyit" kell árulni. Valamilyik Shiftel kell kombinálni hogy szóljon a csengő. A Pole positionban vagy versenyezni kell de inkább chekpoint gyűjtögetni. -
#4823 Innen. -
Zepp papa #4822 Én nem honnan veszed az infot? -
Zepp papa #4821 Katonaság a repülőtér mellett, rendőrruhában kell bemenni hogy ne lőjenek le de ha elég gyors vagy akkor másik helikopáterrel leszálsz melléje és go! -
#4820 Erről tudtok:
GTA World Online is a total conversion for GTA3+VC, that means that both Vice City and Liberty City are combined into GTA3, and also with the ability to play online (powered by MTA).
? -
#4819 Ilyen helikopátert honnan lehet szerválni? -
#4818 Még mindig nem megy -
#4817 mert én egy tuningolt 600as mocival, egészen az autoszalonig repulok :DDD -
#4816 én 63as szintig vittem el tankkal, és sokkal könnyebb mint hunterrel:)
egyébként 50es levetlől, már észre se veszed, hogy milyen goyrsan felugrik a pénzed :) -
#4815 emberek, van a reptér, és ott az egyik kifutopályán van két ugrato egymás mellett. (ha onnan ugratsz, akkor elvileg egy ilyen parkoloba érkezel)
Onnan kinek mennyi az ugratás rekordja? (motorral) -
ko_vee #4814 GTA Sin City -
dieselG #4813 Re, annyira alma nem vaok h ne ismerném a tulajdonságok>beállitások majd a képfrissitési funkciot.. mondom, az Asztalon 90hz van, a játékban meg magátol átállt a legalacsonyabbra, 1napon keresztül basztattam a beállitásokat.. nem volt más megoldás.
I.C.ram mi a gond? :) -
#4812 Én megcsináltam. :) Nem olyan nehéz, csak a végére már szentségelsz. :) -
#4811 hehe msot kivételesen van Excuse om ugy hívják U.P.C 2 napja: felmegyek 2mp mulva ledob a net. CSak fórumozgatni tudok. -
#4810 Ez mondjuk webes install
de jó ez is. -
#4809 honnan? -
#4808 Próbáld a Dx9a felrakni -
#4807 Lehet h régebben írták de nem találom.. naszal feltelepít + a direktiksz is felmegy rendesen restart majd krekk és azzal dob ki hogy 8.1nél nagyobb DirectX kell neki...
Próbáltam máshonnan is felrakni a DirectX 9-et de ugyanez
Valaki? Bárki? -
#4806 Azt sehogy.Mivel pl. a jaguart a virgo helyére raktam így ugyanazokat a paramétereket kezeli le. -
#4805 szerintem kibaszott nehéz irányítani az apacsot, pontosabban lőni nehéz vele -
#4804 -
#4803 én perpill még pénzszíkében vagyok. :)
A GTA3-ban azért tök sok lóvéja volt az emberenek. De így is jó. Kicsit spórolok. :) -
Madmaxx #4802 Te se jönnél fel ircre te kis genyó! -
#4801 LÁtjátok a GTA életre nevel:
Mi a faszt kezdjünk a sok pénzzel?
:D -
#4800 Jó nézni hogy sok van :D -
Madmaxx #4799 Öszintén. Mi a szarna ka pénz amikor már ugyis minden az emberé és semmit nem tud vele kezdeni? -
#4798 egs :))
n2 -
#4797 jahogy.. thx megnézem amint tudom :)