GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Asszem, hogy a lemezkiadó cégnél valahol. Hyman Condo a neve asszem.
Tikal
3 másodperces fékezés, 212 láb hosszan egy keron, az jonak számit? 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

KG21
Kár hogy a rendõrségi helinek nem lehet nekimenni.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
Hú bazz!! Király ez a helikopter! A levegõbõl látszik igazán milyen szép a város.

a.carkey
Az az apartman hol van - hyman ? - amit meg lehet venni?

A medve nem játék.

Danika
multkor raktálide egy térképrt rakjálmár megin hátha megtom holvan az !!!msot ép pahol van a airport azon a hely4en vok már nemvok az airportnál elöbb mentem el!!
bárhiva elmgyek csak legyen ott: repülõ/heli emg ami a levegõben megy!!!

The SG oldest KING. xD

cenobite
A motoros banda a Greasy Chopper pub-ban van, a 2. nagy szigeten. De az õ küldetéseiket csak akkor kapod meg, ha elkezded a Love Fist küldetéseket is.

gamertag: kenobita

cenobite
Kihagyhatod asszem, de nem olyan nehéz az... Elõször én is szívtam vele, de meg lehet csinálni simán.

gamertag: kenobita

a.carkey
Ez a RC Helikopteres rész undorító ...
Ha legalább fegyveres õrség nem lenne ...
Nem lehet ezt kihagyni? Vagy enélkül nem megy tovább a cselekmény???

A medve nem játék.

Danika
vagy minden rendörség felett van hellicopter?

The SG oldest KING. xD

Danika
és holcvan a motoros banda?

The SG oldest KING. xD

Ams
mennyibe kerül?
És gyárakat mikor todok majd venni?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Danika
Nemigaz hogy a7z AIRPORTON nicnsen repcsi,helikopter vagy ami a levegõben megy!csak belehessen szálni és felmennimá!

The SG oldest KING. xD

Danika
és az holvan? 😄

The SG oldest KING. xD

Danika
az holvan?merre találom?

The SG oldest KING. xD

hali
milyen bejarat?
nem igazan talalom

www.napisajto.hu

Danika
ittvayg ok az AIRPORTON

biztosvan itt helicopter repülõ!ugygondolom,hogy vezethetõ,hogy DODO mint a DODO a 3ban!

The SG oldest KING. xD

KG21
Van helikopter hozzá? Na azonnal húzok megvenni!!!

Danika
helklicoptersincs itt?

The SG oldest KING. xD

Danika
nincsen repülõ???
nemugymnondom,hogy vezethetõ hanem amibe beleeht szállni 😄

The SG oldest KING. xD

Danika
UIttvok a reptéren holvan olyan repcsi amit lehet vezetni?

The SG oldest KING. xD

hali
ize, ilyen apartmanokat hol lehet venni?

www.napisajto.hu

Tikal
nem mondod, akkor ez az uj terv 😊)
Lõjjem le a rablot simán, nem fog a rendõr engem is üldözni? 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A rendõrõk mintha kicsit erõszakosabbak lennének mint az elõzõben vagy csak én szoktam el tõle? 😊

Danika
második!

The SG oldest KING. xD

Tikal
Én meg ha meglátok egy tolvajt jol péppé verem, persze ha épp egy rendõrt vernek akkor azt megvárom, és csak utána vágok rendet

Tikal

Na, akkor most én is felteszek egy kérdést. Az apartmanok csak mentésre és kocsi tárolásra jok, ugyi? Mert nekem a hotel elõl ujratöltéskör mindig eltünnek a kocsik.

Amugy a Harley a legjobb, nagyon jo a hangja, és élmény vele száguldani 😊

Petyus_
Magától feltelepíti ha kéred.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ja ne is mondd. 😊

Még ha a 98. Hiddden Package helyét nem találná azt megérteném.. de ilyen legalapabb dolgokat.. pfff. 😊

Én teljesen rákaptam a boltok kirablására. 😄 (ez is fasza kis dolog 😊) Mondjuk 4 csillag felé hang vagyok menni de nagyon nagy poén menekülni a szajréval. 😊

Petyus_
Na sikerült? Ügyi vagy kapsz egy cukorkát! 😄

Petyus_
Bakker MEG KELL ÖLNI a bandavezért utána EL KELL MENEKÜLNI. Na jó, hogy lásd milyen jószándékú vagyok: NE menj be a sûrûjébe mert akkor lelõnek.. használd távolról a snipert vagy az M60-assal lõdd szarrá a kocsiját.. Utána meg el kell menekülni -> motor jó gyors.

De méginkább javaslom az unistallt. Amúgy te imbecil vagy vagy csak simán 10-11 éves? 😊

Danika
de emgöltem azt akire mutatott a nyil!!és olyankor utánan mitkell kiír egy szöveget és nemutat semm it sehol (térképen) meg sehol !!!

The SG oldest KING. xD

Danika
végigvittem + mégegy pályát asszem msot mászkálok nah nézem válaszoltatok e a bandásra!

The SG oldest KING. xD

Tikal
Petyus, nincs bennük, minden nyamvad kérdéssel töltik a forumot, tisztelet a kivételnek, még jo hogy egy autot el tudnak kötni 😊))

A beach bejött! 😊

bocs: szal, http://rescuewarezteam.freeweb.hu
már tényleg nincs fent a wco-n. de állítólag rescuewarez.fw.hu-n fent van.
a.carkey
Köszi!

A medve nem játék.

Danika
mikor megjelent a wcon mindta egy gyyerek 5 percel elöbb volt és mimár szedtük is!!
dekülömben lehet roszcimetirsz:
http://warezcenter.cjb.hu/index2.html

The SG oldest KING. xD

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Danika
anmikor beöltözöl ilyen pirosnak vagy minek a bandát megkell ölni vagymi mert akire mutatott a nyil megöltwme és elmentem jöttek utánnam agyonutottek kocsival és MISSION FLAIDE psl help!!!kiis irt oylankor valamit

The SG oldest KING. xD

a.carkey
Nem akarok utánaolvasni, de meg szeretném kérdezni, hogy miként lehet a játékban ingatlanokat vásárolni? Help pls!

A medve nem játék.

GTA Vice City: csak egy linket írjon már vki plííííííííz!!!
Nagyon király a Game,én elkötöttem egy Mocit és azzal száguldoztam keresztbe kasul a városba.Nagyon colllllllllllllllll!!!!

Petyus_
Meg ha ennyi kreativitás nincs benned akkor ne itt fárassz minket hanem várd meg amíg valamelyik magazinban megjelenik a magyar nyelvû végigjátszás.

Petyus_
Gyalogolj melletük a jobb oldalon akkor le se szarnak amikor megálnnak fánkot venni akkor beülsz simán enterrel és elmész.

Az ajtaját egyébként szét is lehet verni és akkor is be tudsz ülni.

De vki mondja meg hogy honnan szedtétek le a Vice City-t mert nincs a kiba** warezcenteren!!!Kössssz
Danika
DE NEMÁLLNAK MEG ÉS A TZANK ZÁRVAVAN!AKLKORMÁR TOM ELKELL VINNI A TANKOT

The SG oldest KING. xD

ok má megvan!!!!!!!
Danika
hát...valamelyikhez garázsis jár deéneddigcsak oylat vettem (1et) ahool lelehet menteni mintmár megszokhattuk a GTA3banis a lakásba tudtunk menteni!NAH GAMEEE!!!

The SG oldest KING. xD

Danika
aszthiszitek egész este játszottam?Áh nem mostkkezdem minnyárt el csak tegnap este 00:00kor ottakadtam el 😞

The SG oldest KING. xD