GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danika
ajánlottamvolna a supergamert kinvan a link de a szolgáltató szünetel!

The SG oldest KING. xD

hen-tes
http://195.70.51.130/lamase/gtavice/files/pictures/pc/gtavicehu_pcscr0042.jpg
ODA NEM HUNGARIAN VAN ÍRVA ? 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Danika
Mitkel csinálni a tankal mert végig követtem és MISSION FLAIDE!
nyitogqattam az ajtót lelötek!Nahszóval ott mi a fenét csináljak?

The SG oldest KING. xD

oneal1
euro

!Forza Ferrari!

http://wco.fw.hu nemtom mi a jelszó 4 betû vki mondja meg PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍz kiba warezcenter!
hiba
a zenek marha jok, most 99 luftballon m1 😊
nagyon hangulatos az egesz - profi.

p33 667, matrox g400 (16mb vram), 448 sd ram és 800X600X16ban látótávolság fullon nem szaggat.
oneal1
hi!
tegnap próbáltam a gamet és nagyon teccik!!!
a gépigényben kellemesen csalódtam..
1280*1024*32
a draw distance maxon van és minden bakapcsolva
géppem:amd xp 1600+,,,geforce 4 ti 4200 64mb ddr
256mb ddr
ti milyen gépen nyomjátok??????ma este megpróbálom aZ 1600*1200 AS FELBONTÁST IS😊

!Forza Ferrari!

hiba

Strand & chopper 😊

hiba
mindeki ps2 vett 😊

hülye kérdés :-)
Ron Ragm
Lehet hülye kérdés de már megjelent PC-re vagy mindenki PS2-n nyomja?😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hen-tes
ez nGYON NAGY SZZÁM :ööö

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mayday
Hi All,
Lehet, hogy mar irta valaki, de en meg nem lattam.
Szoval, taxiztam kicsit, megvan a 100 utasszallitas, es igy engedelyezve lett egy helybol valo elugras, barmilyen kocsival, a SHIFT lenyomasara. Amolyan jo oreg Knight Rider KITT stilusban! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Petyus_
Elvileg nem maradnak ott. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

lipovics
Itt olvashatsz rola bovebben:
http://www.kaliber.hu/kaliber/49/cikk49.html
lipovics
m4a1, standard amcsi katonai puska.
Minden kommandos, vietnamos, katonas filmben az van a katonak kezebe (pl Black Hawk Down)
lipovics
Kilovod a tankon ulo mukit, aztan megprobald tulelni a katonak m4a1-et es beulsz.
En tavcsovessel kilottem, megvartam mig odarohan mind hozzam es autoval megkerultem oket majd be a tankba.
I.C.ram
Ezek a boltok, vagy cégek mire jók? Mit lehet velük csinálni? Konrétumokat mondjatok.
I.C.ram
Nekem a gyorsasági motor tetszik a legjobban.
I.C.ram
Kéne kis segítség. Azon a küldetésen dolgozom, amit azután akpok, hogy megkaptam Diaz villáját. Elvileg védõpénzt kell követelni a bevásárló központ bolttulajdonosaitól, de nem tudom , hogy lehet ezt megcsinálni. Bemegy a bevásárlóközpontba, szétlövöm a boltokat, de semmi nem történik.
Tikal
hát nekem ujratöltéskor eltünik az auto 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

crossmotor nem moter. 😊 lol.
Beszarok ezen a játékon, istenkirály! 😊 Most már jók a feliratok, mert lefrissítettem a dxet meg a vid. kártya drv-t is! GTA 3 ezen a konfigon 640X480X16-ban, draw distance minimumon is szaggatott, Vice City 800X600X16-ban, draw distance maximumon és egyáltalán nem szaggat! Robogó és Crossmoter Rulz!
aham ez ok. nem is ezt kerdeztem 😊)
de nem lehet vhogy beallitani hogy mas radiot ne inditson el mert igy szar, mindig beszallok egy kocsiba es kapcsolgatni kell hogy a sajat zeneim szoljanak..
PResident Evil
robogó powa

Adi
Motor, hogy tetszik emberek??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ramore
Én olyan hibát tapasztaltam 1 óra játék után, hogy egyszer csak egy pillanat alatt a képernyõn a játék színei eltorzultak, így a térképet nem is lehet használni. Mindent látható és jól mûködik, csak a színek elszálltak valamiért.
hiba
de ez a bena meg uszni se tud😊

hiba
berakod az mp3 konyvtarba amit hallani akarsz

Tikal
ja, néztem már házakat, meg egy villát 8000$-ért 😊)) medence is van hozzá meg garázs 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PResident Evil
de ez azért van mert konzolról írták át, nem?

nem lehet vhogy beallitani hogyha beszallok egy kocsiba egybol az en mp3 filejaimat jatsza???
ok. 😞
hiba
igen, ilyen az engine, valszeg ezert gyors 😊 es ezert sincs multi se, mert amit nem latunk ott nincs semmi, amikor oda nezunk akko tesz ki par mozgo objektumot, igy valszeg multiba mindenki mast jarmuveket latna 😊

szerintem ez csak akor van ha nem lépsz ki..., probáld ki hgy kilépsz teljesen, viszatoltod, és akkor is megmaradnak e, szerintem nem , mert nekem nem maradnak 😄
amugy a sziget legdélebi részén van egy toronyház amiben lehet veni apartmant és ahoz jár egy garázs is...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

dx 9bõl sima van (mindjárt frissítek a-ra) vid. driverbõl a microsoftos mert ha felrakom a matroxét akkor elkezd vagyni az oprendszer mint állat (evvel is kéne valamit csináljak de nem tudom, hogy mi lehet a hiba, tuti, hogy nem driver hiba mivelhogy az összes driverrel ezt csinálja)
Ja még 1 kérdés. Tapasztalt már valaki olyan problémát mint a GTA3-ban, hogy van egy kocsi, kiszáll belõle, elfordul, de mire visszafordul már nincs ott a kocsi?
Alexease
DX9 vagy Vid. Driver.
Valaki HELP! Volna egy olyan problémám, hogy XP alatt a feliratok nem látszanak normálisan, hanem villognak. Hol látom, hol nem és kissé idegesítõ. Sp1 fent van meg a Gta3-hoz is az a patch. Van még valakinél ilyen probléma? GFX: matrox g400
Alexease
A Hotel elott megmarad az osszes kocsi amit oda tettel. Nekem a fel utcan mar autok altak. Meg a motor is megmaradt, amivel a hotel elotti kanyarban felcsavarodtam az oszlopra😊))) De allitolag lehet venni apartmant, ahol van garazs.

Ez a "kis helikpteres" faszsag nem kene
Tikal
itt nincs ilyen garázs vagy vmi ahol megmaradnak az autok?

shaba23
Bocs, a szigeten egy hézban
shaba23
szamurájkard van a Diazhoz vezetõ híon is
Adi
Na mi a pálya láttom napi 1000 üzenet meg van.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tikal
tudom melyik, de nem tudom elmagyarázni, anniyra még nem vágom a mapet 😊

Tikal
öööö, RC helikopteres küldi elsõre megcsinálva

Lehet, hogy már valaki kérdezte, de az utolsó 3 oldalt nem olvastam:
kipróbálta már valaki, hogy kezeli e a játék a GTA 3 skinjeit, valamint azt, hogy a gta 3 imgeditjével bele lehetne e rakni gta3as kocsikat? mert az jó lenne.
Petyus_
Ejj van valahol egy 3 szintes parkolóház a tetõn egy rámpával ahonnan lehet extreme stuntsozni motorral jól egyszer voltam arra de már nem találom az istennek se, nem tudjátok merre van? :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

nekem nincs iylen de max egy olyan tipem van hogy nézd meg nincs e beragadva a hátra gomb 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)