22366
  • zaki
    amikor a csávó lenyúlja előled az utast, azt nem tod +csinálni??
  • KG21
    Ez a kis 205-ös sztem nem rossz. ilyen is kell néha:)
  • magyar ember 2
    A taxisnal csak addig kell lokdosni a masikat, mig az utas atszall a tiedbe, aztan meg futni vele a celponthoz, mer utana + a masik lokdos. :) Nekem makom volt hogy beszorult a csavo a fagyigyarba, aztan mire kimaszott onnan, en mar leraktam az utast a helyen. :)
  • Mike
    lődd kisebb mordállyal
  • zaki
    először én is úgy csináltam, rendőrruha nélkül írtottam a zsarukat, mint állat...
  • Mike
    találtam még egy mp5-ös lelőhelyet, a konténerhajón lévő, kéksapkás faszoknak az van
  • Mike
    én ezt úgy csináltam meg, hogy ugye üldöztem, nekilökve ennek annak, akkor azut hiszem vmiben megakadt, volt nagy zöürzavar, mindenki lövöldözött összevissza, aztán ott volt a táskája a kocsi mellett, azt felszedtem, ennyi

most belegondolva fogalmam sincs miért szállt ki, ha kiszállt egyáltalán

hm...

azt hiszem simán rálőttem

a köcsögrepülős mellett, most a legelső taxis küldetést nem tudom megcsinálni?
    gondolom ha felrobban a másik taxi az sem jó
  • Blasta
    Áhhááá!
    Köszke! Megyek is!
    :-DDDDD
  • bizkit
    Király! Órákig próbálkoztam ,de a rendörruhát soha nem vettem észre!
    Köszönöm szépen!
  • magyar ember 2
    Berohansz a yardra, balra rendorruha fel, kiszabaditod, aztan futas kifele, autoba be, es meg se allni a hazig.
  • magyar ember 2
    Na megvan a futar, a lenyeg hogy csak akkor kezd el kozeledni a heli, mikor berohanunk a dokkba, vagy lelovunk 1 gengsztert. Keresztbe alltam zebra taxival a kerites mogott, tavcsovessel leszedtem az udvaron levoket, majd sprint MP5-tel a helihez, meg epp beszallas elott szetlottem a tagot, aztan mar nem is jott utanam senki, csak a rendorok probalkoztak 2 csillaggal.
  • bizkit
    Sziasztok! Adjatok tippet kérlek! Nem tudom megcsinálni a Malibu Club megvétele utáni elsö pályát amikor ki kell menekítenem egy fószert a börtönböl! Akármilyen tipp jöhet! Köszi!
  • magyar ember 2
    Na meg a fasze nincsenek ilyenkor ott az embereim (enyem a dokk) golyofogonak? :D
  • magyar ember 2
    En azt csinaltam hogy zebra taxival kiloktem az utrol (nem robbant fel), amig kikaszalodott, kicsivel elorebb keresztbealltam, majd M16-ossal kilottem a sofort a szelvedovel 1utt (a kocsi szinten nem robbant fel), erre aszongya hogy vmi felrobbant vagy mi, es mission failed. Hogy lehet maskepp kiszedni a kurvat a kocsibol?
  • magyar ember 2
    Ma' +csinaltam a kuldetest, de amugy a gaz+fordulas+emelkedes mar tul sok neki, max 2 kombinaciot hajlando bevenni. Meg az is zavaro hogy hiaba nyomom az emelkedest, csak 1 adott idoszakban hajlando csinalni amit kell, kozben meg zuhan hiaba nyomom a gonbot. Szar ez a repulo, hal istennek tobb kuldetesben mar nincs, ennel mar csak a motorcsonak a szarabb.
  • zaki
    elmész előbb a kikötőbe, szétlősz minden embert. utána a helikopiból kiszáll a gádzsi, beszáll a verdába. na a csajt kell megölni, de ne robbantsd fel a verdával eggyütt, mert lesz nála egy táska, amit majd fel kell venned
  • magyar ember 2
    Ha nincs, akkor nyilvan nincs.
  • magyar ember 2
    Ez a forgocsoves, vagy a letamasztos rambo gepagyu? (MP5 is van valahol - az FBI-on kivul?)
  • magyar ember 2
    A nyomdanal a "hit the courier" kuldetesnel azt irja hogy erjunk a heli elott a tetthelyre, majd nyirjunk ki mindenkit. Namost mivan ha beszall a futar a kocsiba, es uldozni kezdjuk? Nincs mission failed, nyil mutogatja hol van a csavo, szal en ugy ertelmezem hogy meg el lehetne szedni tole a cuccot. Ennek ellenere ha szetraketazom a kocsijat, akkor failed, ha a elevagok, es a szelvedon at csak a tagot nyirom ki, akkor is. Ilyenkor hogy lehet +csinalni? Mer ha csak berontok a helihez, szetlonek tavcsovessel, meg geppisztollyal, a futar meg szinte atteleportal a helibol a kocsiba, utkozben el se tudtam talalni.
  • Redfox
    Beleállsz a rózsaszín körbe, kiválasztod a versenyt, majd megnyomod a Shiftet.
  • KG21
    odaállsz a körbe kiválasztod jobbra balra kurzorral melyiken akarsz menni, és nyomsz egy sprintelés gombot (nálam ez a bal shift)
  • Blasta
    Aztmondjátok el nekem, hogy az utcai versenyre hogy lehet nevezni?
    Mert látom a térképen az útvonalat, de nem tudom hogy versenyezhetek...
    :-D
  • zaki
    akkor passzolok, esetleg egy win reinstall, tedd fel az xp-t, vagy mittudomén
  • mikike
    nem segít a patch se
    W2000 és matrox G450esen nem rakja ki a feliratokat, nem lehet tudni mit ír ki a játék, sőt még a menüben is villognak az opciók
    a 640*480*16-os felbontást még elviselném, de így nagyon gagyi a játék
  • zaki
    gyűjtsd össze a hidden packages-okat, rampages-eket, unique junp-okat, robold ki a boltokat, csináld meg a rejtett küldetéseket, és meglesz a 100 %
  • Atika :o)
    ott kell csinalnod valamit hogy kovessenek a zsaruk pl megolsz par emberket amikor mar kovetnek a zsaruk akkor elmesz a garazshoz bemesz es amikor ket zsaru bemegy utannatok akkor a garazs becsukodik az embereid atoltoznek aztan a garazs melllett talalsz egy rendorkocsit a tobbi meg mar nem nehez : )
    jaj figyu mar zaki en mar visszaolvastam de amik ott vannak linkek nekem nem mennek szoval azert varom hatha tud valaki valamit ami nekem is mukodik.
  • zaki
    kicsit olvass már vissza
    valakinek esetleg egy magyarositasa a jatekhoz?
  • M@TriX
    nem. Én kipróbáltam. :)
  • zaki
    az a GTA 3-hoz van
  • M@TriX
    a nagy gépfegyver a katonaságnál a sorompótól, balra lévő őrtoronyban van...
  • Mike
    én se találtam, biztos ott lesz az mp5-ös
  • XRV
    Pitti: köszi tényleg csak kilenc van... Na megnézem újra, hogy most én olvastam el, vagy a magyarosításban van 10 írva.
  • M@TriX
    el kellett volna olvasnod a readme-t :)
    amúgy gta3-as dolgokért a másik topicba nyomás. :)
    oda beírom a választ is...
  • M@TriX
    iTT van magyarul, hogy milyen újítások vannak a RealMOD-ban és most tettem fel 22 szép képecskét is iDe, ha inkább vizuális alkat vagy. :)
    Ajánlom megszemlélésre a BiGFooT-ot. :) (2. kép...)
  • KG21
    :DDDD Te bediliztél?
  • viceman
    Joystickal próbáltátok, szerintem nagyon finom.
  • Fefe
    Én mindig ott zuhantam le.
  • magyar ember 2
    Nem mondod... Erre mindenki rajon az 1. probalkozas utan. A gond csak az hogy hiaba emeled, amint kanyarodni kezdesz 1 kicsit is, maris zuhan lefele, emelkedni meg olyan lassan emelkedik, hogy beleutkozol a hazakba a szuk uccak kozt.