22366
-
#7107 amikor a csávó lenyúlja előled az utast, azt nem tod +csinálni?? -
#7106 Ez a kis 205-ös sztem nem rossz. ilyen is kell néha:)
-
magyar ember 2 #7105 A taxisnal csak addig kell lokdosni a masikat, mig az utas atszall a tiedbe, aztan meg futni vele a celponthoz, mer utana + a masik lokdos. :) Nekem makom volt hogy beszorult a csavo a fagyigyarba, aztan mire kimaszott onnan, en mar leraktam az utast a helyen. :) -
#7104 lődd kisebb mordállyal -
#7103 először én is úgy csináltam, rendőrruha nélkül írtottam a zsarukat, mint állat... -
#7102 találtam még egy mp5-ös lelőhelyet, a konténerhajón lévő, kéksapkás faszoknak az van -
#7101 én ezt úgy csináltam meg, hogy ugye üldöztem, nekilökve ennek annak, akkor azut hiszem vmiben megakadt, volt nagy zöürzavar, mindenki lövöldözött összevissza, aztán ott volt a táskája a kocsi mellett, azt felszedtem, ennyi
most belegondolva fogalmam sincs miért szállt ki, ha kiszállt egyáltalán
hm...
azt hiszem simán rálőttem
a köcsögrepülős mellett, most a legelső taxis küldetést nem tudom megcsinálni?
gondolom ha felrobban a másik taxi az sem jó -
#7100 Áhhááá!
Köszke! Megyek is!
:-DDDDD -
#7099 Király! Órákig próbálkoztam ,de a rendörruhát soha nem vettem észre!
Köszönöm szépen! -
magyar ember 2 #7098 Berohansz a yardra, balra rendorruha fel, kiszabaditod, aztan futas kifele, autoba be, es meg se allni a hazig. -
magyar ember 2 #7097 Na megvan a futar, a lenyeg hogy csak akkor kezd el kozeledni a heli, mikor berohanunk a dokkba, vagy lelovunk 1 gengsztert. Keresztbe alltam zebra taxival a kerites mogott, tavcsovessel leszedtem az udvaron levoket, majd sprint MP5-tel a helihez, meg epp beszallas elott szetlottem a tagot, aztan mar nem is jott utanam senki, csak a rendorok probalkoztak 2 csillaggal. -
#7096 Sziasztok! Adjatok tippet kérlek! Nem tudom megcsinálni a Malibu Club megvétele utáni elsö pályát amikor ki kell menekítenem egy fószert a börtönböl! Akármilyen tipp jöhet! Köszi! -
magyar ember 2 #7095 Na meg a fasze nincsenek ilyenkor ott az embereim (enyem a dokk) golyofogonak? :D -
magyar ember 2 #7094 En azt csinaltam hogy zebra taxival kiloktem az utrol (nem robbant fel), amig kikaszalodott, kicsivel elorebb keresztbealltam, majd M16-ossal kilottem a sofort a szelvedovel 1utt (a kocsi szinten nem robbant fel), erre aszongya hogy vmi felrobbant vagy mi, es mission failed. Hogy lehet maskepp kiszedni a kurvat a kocsibol? -
magyar ember 2 #7093 Ma' +csinaltam a kuldetest, de amugy a gaz+fordulas+emelkedes mar tul sok neki, max 2 kombinaciot hajlando bevenni. Meg az is zavaro hogy hiaba nyomom az emelkedest, csak 1 adott idoszakban hajlando csinalni amit kell, kozben meg zuhan hiaba nyomom a gonbot. Szar ez a repulo, hal istennek tobb kuldetesben mar nincs, ennel mar csak a motorcsonak a szarabb. -
#7092 elmész előbb a kikötőbe, szétlősz minden embert. utána a helikopiból kiszáll a gádzsi, beszáll a verdába. na a csajt kell megölni, de ne robbantsd fel a verdával eggyütt, mert lesz nála egy táska, amit majd fel kell venned -
magyar ember 2 #7091 Ha nincs, akkor nyilvan nincs. -
magyar ember 2 #7090 Ez a forgocsoves, vagy a letamasztos rambo gepagyu? (MP5 is van valahol - az FBI-on kivul?) -
magyar ember 2 #7089 A nyomdanal a "hit the courier" kuldetesnel azt irja hogy erjunk a heli elott a tetthelyre, majd nyirjunk ki mindenkit. Namost mivan ha beszall a futar a kocsiba, es uldozni kezdjuk? Nincs mission failed, nyil mutogatja hol van a csavo, szal en ugy ertelmezem hogy meg el lehetne szedni tole a cuccot. Ennek ellenere ha szetraketazom a kocsijat, akkor failed, ha a elevagok, es a szelvedon at csak a tagot nyirom ki, akkor is. Ilyenkor hogy lehet +csinalni? Mer ha csak berontok a helihez, szetlonek tavcsovessel, meg geppisztollyal, a futar meg szinte atteleportal a helibol a kocsiba, utkozben el se tudtam talalni. -
Redfox #7086 Beleállsz a rózsaszín körbe, kiválasztod a versenyt, majd megnyomod a Shiftet. -
#7085 odaállsz a körbe kiválasztod jobbra balra kurzorral melyiken akarsz menni, és nyomsz egy sprintelés gombot (nálam ez a bal shift) -
#7083 Aztmondjátok el nekem, hogy az utcai versenyre hogy lehet nevezni?
Mert látom a térképen az útvonalat, de nem tudom hogy versenyezhetek...
:-D -
#7082 akkor passzolok, esetleg egy win reinstall, tedd fel az xp-t, vagy mittudomén -
#7081 nem segít a patch se
W2000 és matrox G450esen nem rakja ki a feliratokat, nem lehet tudni mit ír ki a játék, sőt még a menüben is villognak az opciók
a 640*480*16-os felbontást még elviselném, de így nagyon gagyi a játék
-
#7080 gyűjtsd össze a hidden packages-okat, rampages-eket, unique junp-okat, robold ki a boltokat, csináld meg a rejtett küldetéseket, és meglesz a 100 % -
#7077 ott kell csinalnod valamit hogy kovessenek a zsaruk pl megolsz par emberket amikor mar kovetnek a zsaruk akkor elmesz a garazshoz bemesz es amikor ket zsaru bemegy utannatok akkor a garazs becsukodik az embereid atoltoznek aztan a garazs melllett talalsz egy rendorkocsit a tobbi meg mar nem nehez : ) -
#7075 jaj figyu mar zaki en mar visszaolvastam de amik ott vannak linkek nekem nem mennek szoval azert varom hatha tud valaki valamit ami nekem is mukodik. -
#7074 kicsit olvass már vissza -
#7072 valakinek esetleg egy magyarositasa a jatekhoz? -
#7071 nem. Én kipróbáltam. :) -
#7070 az a GTA 3-hoz van -
#7068 a nagy gépfegyver a katonaságnál a sorompótól, balra lévő őrtoronyban van... -
#7066 én se találtam, biztos ott lesz az mp5-ös -
XRV #7065 Pitti: köszi tényleg csak kilenc van... Na megnézem újra, hogy most én olvastam el, vagy a magyarosításban van 10 írva. -
#7064 el kellett volna olvasnod a readme-t :)
amúgy gta3-as dolgokért a másik topicba nyomás. :)
oda beírom a választ is... -
#7063 iTT van magyarul, hogy milyen újítások vannak a RealMOD-ban és most tettem fel 22 szép képecskét is iDe, ha inkább vizuális alkat vagy. :)
Ajánlom megszemlélésre a BiGFooT-ot. :) (2. kép...) -
#7061 :DDDD Te bediliztél? -
viceman #7059 Joystickal próbáltátok, szerintem nagyon finom. -
#7058 Én mindig ott zuhantam le. -
magyar ember 2 #7057 Nem mondod... Erre mindenki rajon az 1. probalkozas utan. A gond csak az hogy hiaba emeled, amint kanyarodni kezdesz 1 kicsit is, maris zuhan lefele, emelkedni meg olyan lassan emelkedik, hogy beleutkozol a hazakba a szuk uccak kozt.