22366
-
dieselG #8226 BAzz pedig majdnem elküldtem má :DDD -
#8225 ááááá izééééé NE ODA!!! [email protected] -
dieselG #8224 Oksa, megy mailben. Elöre is thx :) -
#8223 ááááá izééééé NE ODA!!! -
#8222 küldök én is 1 képet Tuvok, nézd meg a freemail-t -
#8221 Zaki, ez még nagyon jó állapot, először 5-ös szinten már ilyen volt... -
#8220 dieselG küldd -
#8219 sajnos nem -
#8218 szerencsétlen mentőautó eléggé leamortizálódott állapotban van -
dieselG #8217 Ugy döntöttem, hogy közszemlére teszem az egykerekezési rekordomat, ezért szeretnék elküldeni valakinek mailben a screenshotomat és felrakná ide..:) Zaki te meg tod csinálni? :P -
#8216 p=b -
#8215 Mission impossiple:
-
#8214 ezt hogy a f*szba csinálod? -
magyar ember 2 #8213 Pedig szokott, ezert jo az elejen +csinalni. -
magyar ember 2 #8212 Koran abbahagytad. :)
-
#8211 kezd elölről -
#8209 használsz magyarosítást? -
#8207 Rendőrnek lenni kifizetődő:
-
#8206 HOGY AZ A BŰŰŰDÖS MOCSKOS K...**** **** **** **** *** "%/+!/!%='"+'%!=(!!!! Mentős küldetés 10. szintjén ez a szar rakott egy beteget a 2. szigetre, odaértem, de vissza már nem volt idő!! ISTENIT!!!!
-
#8205 ezzel lehet 100ft magasakat ugrani :) -
#8204 ez baromság, nekem pl a mentősnél egyszer sem adott a második szigetre beteget sőt mindig csak egy rádiuszon belül osztogatja a betegeket/rendelőket... (pl a pizzásnál nem kellett egész északra felmenni hanem szinte mindig ugyanoda dobálta az embereket) -
#8203 nem tudtam mit ad, 100-nál nem írt ki semmit -
#8202 ja ez a bónusz, nem tudtad? -
#8201 ezt adja, ha megcsináltam a 100 taxis küldit? kb 130-nál járhatok...bezzeg a gta3-ban adott 1 fasza extra taxit, annak legalább haszna is volt -
#8200 ha megcsináltad a taxis vigilante küldetést, akkor a taxikban hidraulika lesz, és a shift megnyomásával pattogni lehet vele -
#8199 Na én még ilyet nem pipáltam!!Ülök a taxiban, relatíve 'nyugodtan' viszem a céljához az utast, és véletlen lenyomom a SHIFT-et, ami gyalogosan a Sprint nálam, erre a taxi fogja magát, és ugrik egy nagyot a levegőbe, és még bónuszt is ad.Most lehet én vagyok a láma, de...no comment..itt a kép:
-
#8198 hmm, ezt meg kell döntenem, 120mp-ig én is eljutottam :) -
#8197 nekem meg 0..valamiért nem számolja -
#8196 na azt hogy a p*csába csináltad? -
#8195 Egykerekezés rekordom 300mp körüli. :)
--------------------------
http://gtavice.tx.hu/ -
magyar ember 2 #8194 1. sziget, e'xere'sz mellett. Ha a jatek legelejen csinalod +, akkor nem tud a 2. szigetre fuvart kiosztani, mivel oda meg nem mehecc (mongyuk azt nemtom hogy nagyobb tavolsag eseten nagyobb idot is ad-e hozza). -
#8193 Helló -
#8192 Jóreggelt!
Zaki: azt akartam, csak sose jön össze...na mind1. -
#8191 nekem M16-ossal vhogy mindig sikerül kilőni a vezetőt úgy hogy már csak a gyengébb minőségű modellt mutatja... célozd + a hátsó ablakot és mindent bele:) (ha pl a kocsigyűjtésnél vagy és nem akar megállni használhatod akkor is jól jön:)) -
#8189 Hoodoo-nál meg most olvasom, hogy már készítenek egy modern mod-ot a játékhoz (olyasmi mint a GTA3-hoz a realmod) -
#8188 azt írják, hogy sok javítás lesz benne, meg minden -
#8187 q-val ill. az e-vel az irányt nyomod, és shift-el dobod el a pizzát -
#8186 Nézz az ember felé oldalra és asszem a shift, vagy valami más, próbálkozz. Az oldalra nézés fontos. -
#8185 Ha ki vittem a pizzát melyik gombot kell megnyomni,hogy odaadja? -
#8184 hát ha olyan szar lesz mint ami a 3-hoz van akkor nem