GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
nekem meg az angolom kecskemeti kicsit😊) en a vasarlokat oltem langszoroval meg ami a kezembe kerult pl szamurajkard😄DDDDDDDDDDDDDdd kulomben THX sracok😊

hiba
nagyon siraly 😊

zaki
a képeket hova töltöd fel? extra, vagy tar.hu-ra, vagy valahova máshova?

M@TriX
az ablakokat kell kilõni. 😊
A kirakat üvegeket. 😊
Én elõször azt hittem, mert persze nem olvastam el, hogy az õröket kell. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fefe
Ki kell lõni a kirakatok üvegét.

Fefe
Nah még 1x

Fefe
Kicsit besokaltam

Jacek
bocsi hogy lama vagyok de amikor kinyirom az a lodozos fonokot😊) es enyem lesz a villa utanna mit a retket csinaljak a bevasarlo kozpontban irtsak vagy mi?😊

zaki
faszák a képek, jöhetnek még

Fefe
Auchanból hazafelé

Itt meg gondoltam a mutert elviszem egy darabig 😊

james-hun
mar csak egy jo felnit kellene radobni ha valaki tud akkor segitsen mert nekem ez a DMagic1 Wheel Mod v3.0 For Vice City nem ment fel
james-hun
Fefe
Dobj egy levelet és leírom

james-hun
Fefe
És itt a hidroplán

zaki

PhantomW
thx

The World is Yours

zaki
inkább azt kérdezd meg hogy kinek nincs +

zaki
ott jobbra, és balra gombokkal lehet a versenyek közül választani, és utána nyomj 1 shift-et, ha megvan

PhantomW
amikor megveszem a autó boltot akkor ahol van a lila kör ott egy térkép van megnézi aztán semmi nincs ott mit kell csinálni?

The World is Yours

Fefe
Mármint hogy a tied legyen. Mert azt asszem nem lehet.Mindig vissza kell menni érte szerintem

hiba
"daemon tools"

Fefe
Ment mail

Manta
Van már megoldás arra, hogy a play cd tartalma lehessen a gépen is?
zaki
ha megszerzem az apacsot akkor el tudom menteni?

Fefe
Aki még esetleg nem vágja hogy hol az apache:

Fefe
Ez is jó

Lynx_TWL
jajj, megvettem minden ingatlant, és még maradt 4 milkóm hála ennek a jó kis bûnüldözésnek 😄
na mindenesetre mára ennyi elég volt 😊

๏̯͡๏﴿

zaki
elõször vedd meg a filmgyárat, és ott kapsz majd egy küldetést, amihez a hidroplánnal kell repkened

Lynx_TWL
sokadik után 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hát felvittem felonyt 6osra😄
de ha beirod, hogy panzer akkro egyszerûbb 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
rendõrhajó van mindig a golf pálya melleti híd lábánál!

๏̯͡๏﴿

zaki
4001#-es hozzászólást nézd meg! azon a térképen láthatod hol van a hidroplán

zaki
gondolom már megvetted a kikötõt. ott van 2 csónak, cseréld ki az 1ikkel, és mentsd el a játékot. más tippem nincs

zaki
a filmgyárnál van a hidroplán

Lynx_TWL
azt, hogy hogyan lehet eltenni, enmtom, csak azt, hogy valahol lehet felvenni tök simán ilyen predatort, csak enm jut eszembe hirtelen,h goy hol 😊

๏̯͡๏﴿

hiba
Hogy lehetne ezt a csonakot eltenni kesobbre?:>
Tok allat mondon szereztem: a zsaru tul kozel jott a parthoz en meg beugrotta, 5 perc mulva meg a zsaru vizbefult es nekem atadta a csonakjat 😊

zaki
úgy tudom napokon belül lesz

Lynx_TWL
naja 😊

๏̯͡๏﴿

zaki
az már nem az én asztalom...

Lynx_TWL
vannak a rampagek, vannak ilyen kis rejtett cuccok, pl elsõ szigeten, az egyik híd mellett, közel a malibu klubhoz, van egy ilyen motor ott pcj600as, és pl az is egy ilyen kis rejtett verseny, meg a tengerparton vna ugye kis autoverseny, meg mindenféle rohadt sok cucc!

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Tankot hol találtál?
Lynx_TWL
na ott a pont, hova tudnám feltölteni? 😄

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Nekem már csak a tûzoltó küldi kell, többi mind kész. Az összes fõ küldi, az összes bandás küldi (Hahiti, Motoros, Kubai) 30 Hidden Pack, tûzoltós kivételével az összes vigilante. 2-3 Rampage. Az összes megvehetõ cucc küldie is kész. És mégis csak 60% körül mozog a Complete stat. Mi a szar lehet annyi dolog, hogy a játéknak még majdnem a felét teszi ki?????
zaki
jaja

Lynx_TWL
na zaki, de figy mer ez így akkor, hogy felrakjak képet, ugye fel kéne töltenem valahova nemde? 😊

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Azért nem mert akkor tudod csak megvenni, ha Diazt leölted.
Lynx_TWL
hát nem is azzal 😊
egy ilyen rozzant rhinot vettem kezelésbe 😊

๏̯͡๏﴿

zaki
hát biztos nem rendõrautóval

Carlos
Milyen jármûvel???

Þór vígi þessi rúnar