GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem meg az angolom kecskemeti kicsit😊) en a vasarlokat oltem langszoroval meg ami a kezembe kerult pl szamurajkard😄DDDDDDDDDDDDDdd kulomben THX sracok😊
az ablakokat kell kilõni. 😊
A kirakat üvegeket. 😊
Én elõször azt hittem, mert persze nem olvastam el, hogy az õröket kell. 😊
A kirakat üvegeket. 😊
Én elõször azt hittem, mert persze nem olvastam el, hogy az õröket kell. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bocsi hogy lama vagyok de amikor kinyirom az a lodozos fonokot😊) es enyem lesz a villa utanna mit a retket csinaljak a bevasarlo kozpontban irtsak vagy mi?😊
mar csak egy jo felnit kellene radobni ha valaki tud akkor segitsen mert nekem ez a DMagic1 Wheel Mod v3.0 For Vice City nem ment fel
ott jobbra, és balra gombokkal lehet a versenyek közül választani, és utána nyomj 1 shift-et, ha megvan
amikor megveszem a autó boltot akkor ahol van a lila kör ott egy térkép van megnézi aztán semmi nincs ott mit kell csinálni?
The World is Yours
jajj, megvettem minden ingatlant, és még maradt 4 milkóm hála ennek a jó kis bûnüldözésnek 😄
na mindenesetre mára ennyi elég volt 😊
na mindenesetre mára ennyi elég volt 😊
๏̯͡๏﴿
elõször vedd meg a filmgyárat, és ott kapsz majd egy küldetést, amihez a hidroplánnal kell repkened
hát felvittem felonyt 6osra😄
de ha beirod, hogy panzer akkro egyszerûbb 😄
de ha beirod, hogy panzer akkro egyszerûbb 😄
๏̯͡๏﴿
gondolom már megvetted a kikötõt. ott van 2 csónak, cseréld ki az 1ikkel, és mentsd el a játékot. más tippem nincs
azt, hogy hogyan lehet eltenni, enmtom, csak azt, hogy valahol lehet felvenni tök simán ilyen predatort, csak enm jut eszembe hirtelen,h goy hol 😊
๏̯͡๏﴿
vannak a rampagek, vannak ilyen kis rejtett cuccok, pl elsõ szigeten, az egyik híd mellett, közel a malibu klubhoz, van egy ilyen motor ott pcj600as, és pl az is egy ilyen kis rejtett verseny, meg a tengerparton vna ugye kis autoverseny, meg mindenféle rohadt sok cucc!
๏̯͡๏﴿
Nekem már csak a tûzoltó küldi kell, többi mind kész. Az összes fõ küldi, az összes bandás küldi (Hahiti, Motoros, Kubai) 30 Hidden Pack, tûzoltós kivételével az összes vigilante. 2-3 Rampage. Az összes megvehetõ cucc küldie is kész. És mégis csak 60% körül mozog a Complete stat. Mi a szar lehet annyi dolog, hogy a játéknak még majdnem a felét teszi ki?????
na zaki, de figy mer ez így akkor, hogy felrakjak képet, ugye fel kéne töltenem valahova nemde? 😊
๏̯͡๏﴿
hát nem is azzal 😊
egy ilyen rozzant rhinot vettem kezelésbe 😊
egy ilyen rozzant rhinot vettem kezelésbe 😊
๏̯͡๏﴿