22366
-
#8307 Sracok, a titkos csomagok gyujtogetese utan kaptam egy tankot.
Ez hova kerul helyileg??? -
#8306 a taxis kép nem jön be -
#8305 Statisztikám
taxis kép -
#8304 na ok, néha jó az ftp néha meg xar -
#8303 -
#8302 Kiirja hogy mikor van kész a 100 db taxis küldi
-
#8301 hi! lécci legközelebb ezt az ips címet ne írd be. helyette inkább: http://gtavice.try.hu/kuldetesek.php
Előre köszi -
#8300 a 6-os szint nagyon lámer, a katonai járművek csigalassúak, beülsz 1 Stingerbe oszt csókolom... -
magyar ember 2 #8299 Gyalog nem nehez. Leszeded a csillagokat, aztan visszamesz a tarsadert, es kesz. -
#8298 Nem nehéz
rohanj le a központ mellé, ott van 1 csillag és 1 sz*r rózsaszín terepjáró
a közelben van Pay'n Spray, én úgy eljutottam oda hogy mind a négy kerekem durrdefektes volt... -
#8297 -
#8296 4 csillaggal a picsádban -
#8295 De mint az állat -
#8294 ja, a legnehezebbet kihagytad, amikor a robbantás után menekülni kell -
Redfox #8293 Szerzni kell egy körözöttségi szintet, meg azt, hogy üldözzön egy rendőrkocsi, aztán be a garázsba és utánad megy a rendőr is. Garázsajtó be, átöltöztök, majd fel kell robbantani egy boltot a bevásárló központban. -
#8292 Végigjátszás -
#8291 Passz!
Most nem akarok belépni, de ha van végigjátszásod azt elküldhetnéd ide:
[email protected]
Ha nincs akkor majd mindjárt beírom a küldetés nevét. -
#8290 mi a küldetés neve? -
#8289 Ja és nincs valami javítás arra, hogy ne takarják egymást ki a textúrák (üveg, kerítés stb.) -
magyar ember 2 #8288 De, csak masnap ujra nekikezdtem. Gyorsan halad, ha nem alszom el kozben az unalomtol. :) -
#8287 Miután megszerzem azt a baszott nagy villát, namsokkal utána van egy küldi ahol nem tom mit kell csinálni. A térképen egy garázs van megjelölve odamegyek a néger csákóval de nincs ott semmi, még rózsaszín karika se.
A kérdésem tehát ebből kikövetkeztetve az, hogy mit kell itt csináni? -
#8286 mingyá más -
#8285 lesszives loginolni kend, amúgy tod' mikor rakom fel az én statom... -
#8284 +t -
#8283 jóreggel mindenkinek -
#8282 Én -
#8281 Te meg ki vagy? -
#8279 nem te írtad valamikor hogy a 100. vigilante küldetés után fagyott a játék, vagy valami ilyesmi? -
#8278 ja, ez nem egy rossz megoldás. mindjárt megyek én is írtani 1 kicsit -
magyar ember 2 #8277 Ido boven van ilyesmire, mar majdnem 2.szor porgott tul a szamlalo. -
magyar ember 2 #8276 Ha meg nagyon sok csillagod van, felszeded ezt a 3at, aztan a maradek 2t elintezed 1 ruhavaltassal (ha mar nincs csillagod, lovoldozes nelkul leszallhacc a yard mellett felvenni 1 uj rendorruhat). -
magyar ember 2 #8275 Kene? :) Ha csak gepagyuzol, azert nem ad csillagot (ha artatlanokat meszarolsz, akkor igen), csak a raketaert, ha sok a civil aldozat, es befigyel 1 *, megvarom mig elmulik, ha meg sokat osszeszedek, akkor elmegyek keresni rendorcsillagot. Legjobb a 3 garazsos aljaban levo, leteszed a teton a helit, ott nem tudnak szetloni, majd lemesz a csillagert, es vissza. Korrekt meg az exeresztol eszakra levo csillag is (a sparrow mellett), ott is le tudsz szallni kulonosebb fogadobizottsag nelkul, es futva meg a malibutol eszakra levo csillag is kozel esik, ha szukseg van ra. -
#8274 aha. és akkor hogy van az, hogy egy üldözési csillagod sincs? -
magyar ember 2 #8273 ??? Me' kene ehhez csit? Ennel 1szerubb kuldetes nincs is. Csak repkecc a helivel, es idonkent ratenyerelsz a space-re. -
#8272 volt, hogy 4 percem maradt az utolsó emberre... -
#8271 ki kell kerülni a rendőrautókat...amúgy alig láttam, és nem kell rohanni, rengeteg idő van, a lényeg, hogy minden szint elején előlről kezdi az időt kb 1 perctől, így mindig olyan helyre menj elsőnek ahol egymás mellett van 3 ember, így sok plusz időt kapsz. -
#8270 Hogyhogy nem találkozol rendőrrel? Annyi volt mint a nyű, és nem elütni őket! meg a rendőrkocsikba nem belemenni sem túl könnyű, szerintem! De te nagyon gyors leehttél akkor! -
#8269 mentőset?? fél óra sincs az egész! persze ha elsőre sikerül.rendőrrel meg nem is találkozol elvileg...-> #8215 -
#8268 a #8212-est? cheattel csináltad gondolom -
magyar ember 2 #8267 Mit?