GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Igen, én az elsõ CD-t töltöttem a WCO-ról, de a másodikat már nem tudtam, mert megszûnt. Tehát a második CD-t a 0-days warezrõl töltöttem, egy 06-90-es hívás díjáért. 300 Ft-ért

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lynx_TWL
thx
dejó boxer is van neki 😊

๏̯͡๏﴿

zaki
hát ott én is megszenvedtem, de nem csak az ellenféllel, de a rendõrökkel is

zaki
bazzeg, ez egy kicsit nagyra sikerült

Lynx_TWL
a malibu klubnál akit le kel gyõzni versenyben 😊

๏̯͡๏﴿

Taranov
ÉS ruhákat hol lehet vásárolni?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
Skumole Shack körül keresd, ott van egy motorbolt

Hi! Letöltöttem szinte az egész VC-t, csak a CD 2 utolsó két fájla nem(ISO). És úgy néz ki, hogy megszünt létezni a warezcenter!! Most mi a gecit csináljak?? Honnan lesz meg nekem ez a két fájl??? Segítsetek mert qrva mérges vagyok!!
Taranov
BAkker, egyszerûen nem találok Harley Davidson-t. Nem tudtok segíteni, hogy hol lehet fellelni?

zaki
milyen driver?

Taranov
hmmz

Calver
Így már be fog! Csak Radical kicsit elrontotta a linket, megesik az ilyen...

"The trees move. Do you not see it?"

Lynx_TWL
áh z a hülye driver kifog rajtam mindig😊
ti hogy cisnáltátok meg? 😊
van vmi extra módja, vagy szenvedni kell vele, mert én már kinyírtam de akor is mission failad 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
pénz szerzési lehetõség mondom legkönnyebb, ha beírod, hogy PANZER, és a tankkal noymod a rendõr missziót...
vagy ugye felviszed felonyt stb stb...
elõbb leírtam 😊
én 15 perc alatt 4 millió zsetont összeszedtem bûnüldözésbõl 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nem jön be oldal, hol szerezted labdát? 😊
melyik sizget, melyik medence meg ilyesmi? 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
legegyszerûbb tankot szezni, úgy, hogy gém közben beírod, hogy PANZER és ott terem melléd egy tank 😊
másik lehetõség, hogy elõkapod gattlingot, és egy biztonságosabb helyen, elkezdesz irtani mint állat, míg tankok nem jönnek ellened, aztán pedig csak gatlinggal ki kell lõni sofõrt tankból, és már van is tankod 😊

๏̯͡๏﴿

Calver
Talán a Pole Position Club-ot érdemes elsõnek 30000$-ért, ott annyi a dolgod hogy egy kevés pénzt eltáncolj az egyik striptíztáncosnõnél és onnantól kezdve napi 4000$ üti a markodat!

"The trees move. Do you not see it?"

Taranov
értem, tehát ezekszerint pénzkereset.
Melyik épületet érdemes elõször megvennem?
És hol a legkönnyebbek a küldetések?

zaki
megcsinálod a küldetéseket a malibuban, utána meg naponta 10 ropi a jutalom

zaki
akárhova mehetsz, a lényeg az hogy asszem 1 percig nem szabad lelassítani, mert akkor vége

zoli80
1perc vagy ketto és ne nagyon lassits!

zaki
de a se rossz

zaki
a minigun a legjobb!!!

Taranov
Mi haszna van az embernek abból, hogy megveszi a Malibut?

van valahol egy táblázat hogy az azonos kategóriájú fegyverekbõl melyik a jobb? A lézeres mesterlövész puska király!
Hi, megtaláltátok ti is a labdát az egyik medencében? Nagyon poén hogy lehet vele fejelgetni! Nekem eddig 13-at sikerült, de nem adott rá semmi bónuszt.
Itt egy kép róla

zaki
örülj neki, hogy nem téged vernek

zaki
http://etnies.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html - EGY KIS SEGÍTSÉG

Egy kérdés!Mi a fenétõl vannak megkergülve az utcán?Lövik egymást,meg verik egymást az emberek!Ha ez CHEAT,akkor hogy lehet kikapcsolni?
Sziasztok!Hogy lehet viszonylag keves ido alatt sok penzt keresni?Meg akarnam venni a malibut de 120000em kozel sincs.

zoli80
beszarok!mintha tudna a program hogy autokat gyujtok és direkt szopatna😞 nektek is ilyen szivas volt osszegyujteni?

Taranov
Köszönöm

Taranov
Hali! Hogyan lehet odadobni a pizzát, mikor megérkeztem a célhelyre?

Carlos
Kár... 😞

Þór vígi þessi rúnar

zaki
azt szerintem sehogy

Carlos
Hogy lehet letölteni, hogy necsak online kapcsolattal lehessen megnézni?
Csakmert a gépemen nincs net és felvinném!!!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
Direct Connect

Carlos
Ahhh...flash-ül néz ki!!! Akkor majd jól nyomom tovább!!!

Þór vígi þessi rúnar

skorpio7
Hát már vissza nem töltöm , de talán trainer-rel kellett volna akkor megcsinálni , ha ezt tudom . 😊
Így azt hiszem 5000-et kaptam csak , de az legalább készen van az a küldi is .Már csak az autóverseny hiányzik ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Carlos
Háromszöges az "magasabban van".
Ennyi megy. De van úgy, hogy a kockásat se találom. 😞

Þór vígi þessi rúnar

zaki

zaki
ha 5 percen belül sikerül akkor 50 ropit lehet kapni

Lynx_TWL
dehogy zavar, hanem jól néz ki, és ezért remélem,h gy díszíti még a várost 😄

๏̯͡๏﴿

Ron Ragm
Honnan lehet leszedni a RIPet?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

skorpio7
Jahh , most .
21:35 alatt .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Lynx_TWL
rendõrségi helikopterrel mentetek már? 😊
gyorsabb mint a maveraick, ha jól vettem észre 😊
és mindenesetre könnyebb volt helikopterrel eljutni a fényszoróig, minthogy motorral ugratgattam volna😄

๏̯͡๏﴿

zaki
zavar?

Lynx_TWL
hmm ez a suxxx girdetés fent marad örökre? 😊

๏̯͡๏﴿

shaba23
http://www.oddweb.net/gta4/index.asp
ha itt megnézed, akkor rá lehet kattogni az csomag helyét jelzõ számra, és kiírja, valamint megmutatja a helyét...
zaki
én ezt észre sem vettem