GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

"The trees move. Do you not see it?"
ti hogy cisnáltátok meg? 😊
van vmi extra módja, vagy szenvedni kell vele, mert én már kinyírtam de akor is mission failad 😄
๏̯͡๏﴿
vagy ugye felviszed felonyt stb stb...
elõbb leírtam 😊
én 15 perc alatt 4 millió zsetont összeszedtem bûnüldözésbõl 😊
๏̯͡๏﴿
melyik sizget, melyik medence meg ilyesmi? 😊
๏̯͡๏﴿
másik lehetõség, hogy elõkapod gattlingot, és egy biztonságosabb helyen, elkezdesz irtani mint állat, míg tankok nem jönnek ellened, aztán pedig csak gatlinggal ki kell lõni sofõrt tankból, és már van is tankod 😊
๏̯͡๏﴿
"The trees move. Do you not see it?"
Melyik épületet érdemes elõször megvennem?
És hol a legkönnyebbek a küldetések?
Itt egy kép róla
Csakmert a gépemen nincs net és felvinném!!!
Þór vígi þessi rúnar
Így azt hiszem 5000-et kaptam csak , de az legalább készen van az a küldi is .Már csak az autóverseny hiányzik ...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ennyi megy. De van úgy, hogy a kockásat se találom. 😞
Þór vígi þessi rúnar
๏̯͡๏﴿
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
gyorsabb mint a maveraick, ha jól vettem észre 😊
és mindenesetre könnyebb volt helikopterrel eljutni a fényszoróig, minthogy motorral ugratgattam volna😄
๏̯͡๏﴿
ha itt megnézed, akkor rá lehet kattogni az csomag helyét jelzõ számra, és kiírja, valamint megmutatja a helyét...
Skumole Shack körül keresd, ott van egy motorbolt
se rossz