22366
  • tibinihil
    okker
  • zaki
    várjál régebben láttam vhol egy helikopteres térképet, megpróbálom megkeresni
  • zaki
    pl. 999nyomkodod a felfelé nyilat + a num 9-et
  • aron
    Elég béna a kérdés de a helikopterel ,hogy lehet előre menni? Tudom béna vagyok de légyszi help!

Elöre is kösz.
  • tibinihil
    jah hogy ez a 8354 még a hidden packagehez... aszittem helipadhez... eszerint a map szerint a kettes... az én mapem szerint ollyan 50valahanyadik
  • tibinihil
    naaaah ez az:))))))))) fear factory feldolgozta:)))) hmm télleg kéne tenni egy kis félelemgyárat mp3jácóba... 8354??????????? uraghhh az két oldallal hátrább van az gprssel egy év:))))))) de ezér danka:)
  • tibinihil
    a satdionnál van egy pléásza mit meg lehet venni a nevét nem vágom, de van helcsi a tetőn.. nah abban az uccácskában van jobbra egy kis beugró ahol nem is néztem eddig mert a map sokkal arrébb írja azt a packaget, egyébként a rampage-eknél is van egy pár baki a helpekben :/
  • zaki
  • Lynx_TWL
    cars?? az kinek van?:)
    van a waven a fear factorynak egy kocsis száma na az király:)
    meg vna egy aminek nem tom a címét, egy spié meg csávó énekel benne a waven, és amikor vége vna a számnak akor jön egy jeremy kiafasz, hogy rekláámozzva a VIP cuccát:)
    csaj énekli, hogy yes i will have you....
    erről aki rájön az király elsz
  • tibinihil
    hol van ez az ocean view-i helipad? émmég a helyet sem találom
  • zaki
    :D na és hol volt?
  • tibinihil
    zaki: nem vagyok szopóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! véletlenül megtaláltam azt az egyetlen hidden packeget ami hiányzott( és ugye nem tuttam hol van:)))))))) mire nem jó ha az ember éppen rampageket keresgél:D
  • tibinihil
    tölcsed le: president of the united states: video killed the radio stars c számot. ez pár évvel (7-10) későbbi verzió mint az eredeti de sztem sokkal jobb. a zenebirodalom visszavág c film szandtrekkjén van rajta.( asszem Empire Records a film eredti címe). a legjobb szám akkor is a "cars" polifónikus csengőhangban naggyon póva:)))))))) éljen, éljen
  • Lynx_TWL
    én még mos se csináltam meg kikötős küldetésből egyt se, és már megvna a fővonal, meg hunter is mindne:)
  • Rodriguez
    Ha gondolod elküldök egy olyan mentést ahol már a Keep Your Friends Close küldetés kész van, de a Checkpiont Charlie még nincs.

• Rodriguez
    Hát pedig én biztos, hogy nem csináltam meg, mert nagyon sokáig nem sikerült. Csak azután bírtam megcsinálni hogy már a Keep Your Friends Close küldetés is megvolt. Azért fontos ezt leszögezni, mert ha valaki nem bírja megcsinálni és elolvassa amit írtál akkor ott vacakol a hajós küldetéssel aztán nem is kell a végéhez. Erre gondoltam amikor leírtam...
  • Tuvok #8458
  • HooDoo
    Biztos ellopták előled
    sztem a nap másik időpontjában is nézd meg.
  • Mayday
    Igen, a hely megvan, de uresen all a leszallo
  • gonosz
    rendorruhat hol lehet lelni? elmentem ahhoz a rendororshoz ahol a malibu clubos rablashoz kellett kihozni vkit (ott volt egy az oltozoben), de csukva van az ajto.
  • HooDoo
    Pedig az Ocean View-i felszállópályán van. Menj a hoteltől délre, és ott a legvégében van a felszállópályá egy különálló ház mellett.
  • Tuvok #8450
    lehet részletben is
  • KeKKSZike
    Azt tudja vki, hogy a taxis küldetést egyszerre kell megcsinálni, vagy lehet részletbe is? :)
  • Tuvok #8448
    jah, és Jóreggelt!
  • Tuvok #8447
    THX a fordítást, mintha én csináltam volna.
    Az unarmed itt kezetlen-t jelent, mert One armed (félkezű) Phil küldetése.

C.C. Catch télleg, szal nekik is van számuk a Flash-en.
  • Carlos
    Helikopterben nem tudok segíteni, mert én 98-nál járok és gőzöm sincs, hogy hol hagytam el azt a kettőt! :)
    A fagyissal asszem csak 50-et kell eladni (nem biztos!) és nem lehet nagy pénzt keresni. Ha eléred az 50-et, akkor Mission Completed!
    Amúgy minden 4 eladott fagyi után kapsz egy csillagot! Ilynekor állj félre és várd meg, hogy elmúljon a csillag! Kicsit fárasztó de nem nehéz! Ja és megszakítás nélkül kell az 50!
  • Mayday
    Hi All,
    Ket kerdesem lenne:
    1. Meg van a 100 rejtett csomag, de a Hunter nem kerult a megadott helyre. Kell meg hozza valaminek meglennie?
    2. Fagyizassal allitolag nagyon nagy penzt lehet keresni, de nekem csak fillereket adnak, meg ket csillagnal mar alig tudok menekulni a fagyis-kocsival. Ebbol is kell 100, vagy ilyesmi?
  • magyar ember 2
    Meg mindig van 1 rakas 1kezes tuzfegyverem, szal sosem leszek fegyvertelen.
  • magyar ember 2
    A cim pedig amit irtal.
  • magyar ember 2
    Cindy Lauper
  • Herold
    Hű de elment az idő! Ideje lefeküdni, mindjárt reggel lesz.
  • Herold
    C. C. Catch.

Egyébként egyik kedvenc módszerem a kikapcsolódásra éjszaka Harleyval (Angel) járni a várost, és közben a Flash FM-en ELO-t hallgatni.
    Valahol még meg is van az a bakelit lemezük, amelyiken ez a szám van.
  • Herold
    A vudu spiné féle bombázás. Végülis harmadjára megcsináltam, sőt a végén még tetszett is, csak nehéz becélozni a bombákat, hogy hova essenek.
  • zaki
    vagy tedd fel a nocd patch-et, hátha azzal elindul
  • zaki
    reinstall
  • szalasz
    Hello! Kéne egy kis segítség. GTA Vice City unhandled exception hibaüzenetet ír ki indításkor. Mi a megoldás? Please
  • Gyadi
    The Buggles: Video killed the radio star
    (A 80as évek nagy slágere volt...)
  • Esrohnoil
    Most lebuktattál. :D
  • Randal
    Hali!:)
    esetleg nem kellene egy másik fórumon is lenned?(G2) :))))))
  • Esrohnoil
    Still, I got me a healthy selection of one handed fire power so I'll never be unarmed.
    =
    Szert tettem egy egészséges választékra egykezes tűzerőből, így soha nem leszek fegyvertelen. :)