GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
ja.. szegény lanc meg sonny nem szerette hogy pont volt nálam olyan 1200 skulóval 😞(
300 ból megvolt a küldetés 😊

Hülye állat! 😊
Verebes
Dobja mar legyszi valaki a mailomra a magyarositast mert a TAR.HU nalam egyaltalan nem megy
Verebes

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

zaki
nem jött be az oldal?

Ams
én sem vágom...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Blasta
Ebben mi a poén?????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mike
Rájöttem, hogy valszeg én lehetetk idióta lúzer, mert amiket mostanában szereztem (vagyis vettem) programokat, mind roppant idegesítõek, dühítõek.
Sorba: Blitzkrieg - qrva idegesítõ, tegnap is volt egy billentyûcsapkodásos dühkitörésem. GTA3-at iimádom és gyûlölöm, miért nem gondoltak a bénákra? legalább lenne benne easy fokozat, bvagy ha vki 10x-re se bírja a küldetést megcsinálni, akkor adja meg, vagy legalább lenne benne quicksave, nem is kéne sok, csak pár, mint mondjuk a Delta Force Black Hawk Down-ban, mert az úgy sokkal használhatóbb, és nem küldtem két percenként a DF készítõit, apjuk retkes faszára. Na és az uccsó a Vietkong, ami ugye marha élethû, meg minden, mert simán puff lelõnek, azt se tudom honnan, kb. ennyit produkálnék éles helyzetben is, de ebben meg mi a játék? na szóval, vagy én vagyok teljesen béna, vagy mostanában a mazochistáknak, vagy a szuper képességekkel megáldott, gyakorlott jónépnak írnak porgramokat.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
offtopic: ezt a linket nézzétek meg, ezt látni kell: http://users.pandora.be/de_boeren/vibrator.html

zaki
ingyen helikopterágyú (egyéként minigun a neve) nincs, viszont ha +csináltad a P betûs küldetéseket, akkor ott 10 ropiért +veheted

Mike
én azt vhogy nem zalálom, térkép alapján sem. biztos küldetésfüggõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Neked is kösz csak nem vettem észre.
Nem tom miért de most úgy játszok mintha a gta3 jelent volna meg egy hete és azzal nyomulok újra. Majd a Vice City-t fogom nyomni ha lesz magyarosítás úgy poénosabb megértem így is a küldetést de nem élvezem úgy.
Tök jó lenne ha a gta3 -at is megcsinálnák egy picit fejlettebre és miután kinyírtuk a maffiavezért miénk lenne a villája. Meg ilyesmi.
Petyus_
"fõhõs mégis mintha idõsebb lenne a GTA3-hoz képest..."

Így van, nem ugyanaz ugyanis a fõhõs. 😊

"Épp csak Erika Eleniak nem fut a tengerparton piros egyberuciban."

Szerintem nézz le a beachre, van ott piros egyberuci meg hamisítatlan Baywatch viskó is. 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

NUTTERTOOLS
zaki
kösz

zaki
, már töltöm is

M@TriX
ha eljutsz Diaz barátunk enimilálásáig, akkor a megörökölt házon lesz egy. Nekem mindig van ött. A stadiontöl pár 100m-re levõ toronyépületet is meg lehet venni potom 14000$-ért és azon is van helihely, nagy garázs, és persze mentési hely. Én egybõl megvettem, hogy azon a tájon is legyen mentési helyem. 😊

Amúgy azt észrevettétek, hogy ha mentettek akkor autómatikusan 100-ra ugrik az élet. (Nem save/load) 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zoli80
KOSZÖNÖM!

zaki
http://hoodoo.isten.hu/gta3/index2.php?oldal=edit - próbáld meg ez alapján

zoli80
egy "rovid" kis leirast kérnék szépen valakitol,németul egy szot sem tudok szerencsére!mit hova,stb..

zoli80
img toollal lehet buherálni a fajlokat!

zoli80
jaguar e type,szerintem nem lesz feltuno😊

zaki
sztem is. ez úgy jó ahogy van

zoli80
subaru meg minden,dejó!!!

zoli80
csak a jokat meg amugy is megcsinaltam a kuldiket.

zoli80
végre!köszönöm😊

I.C.ram
Szerintem tök gagyi egy 80 valaányban játszodó játék telebaszni mindenféle 2003-as autóval. 😞
Fefe
Ne baeg Innen szedem

zoli80
honnan szedted a jarganyokat baeg?ezerszer kérdeztem már!!!!

shaba23
MAYDAY 😊 mire gondolsz??
elöbb el kel jutni a kirakatrombolos küldiig..., ha már eljutottál akkor passz

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tölts le mentést vagy juss elõrébb a küldetésben mást nem tudok sorry.
Fefe
Még van ilyenem is

zoli80
honnan szeditek ezeket a kurvajókat?

Fefe
Nah csak hogy én is mutassam az uj szerzeményem

Mayday
Csak nem talalok helikoptert. Megneztem a honlap alapjan is, de nem talalom. Az elso szigeten vagyok, igy csak a 7-es es 8-as johet szoba. Szerintem a 8-as nincsa helyen, a 7-es meg valami haz tetejen lehet, ahova fel kell ugrani, de nem talalok ilyet. Ha nincs meg kuldi kesz, attol meg lehet talalni??? Segitsetek, hogy pontosan melyik epulet kozeleben keressem!
Koszi!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

HELP PLS

A lentebb említett flash oldal teljes egészében megvan offline, valamelyikõtöknek kellene is, hogy ne legyen szükséges hozzá net, de nem tudom, hova feltölteni. Melyik helyen tudnék regelni, ahova 4,5 megát fel lehetne rakni gond nélkül?

zaki
én 61%-nál tartok

Crack mi? Köszi a tippet szerzek másikat. Eredetileg ezért akartam az ISO változatát.
Szal neked már megvan?És nem tudsz betölteni?Van megoldás!http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/patch/GTA3patch1.1.zip ,én is innen szedtem le még régen(asszem 😊)

I.C.ram
Na már 63%osan kész a game, valaki csinált többet?
shaba23
úgy emlékszem, hogy a crack nem jó akkor
Menteni tudok csak megnyitni nem RIP-es változat köszi.
huh..nem tom elég régi..de megnézem...MEGY A CJB!VAGYIS A WCO!

skorpio7
Hmmm ... vannak olcsóbbak is havi 800-900 Ft-ért is .
Nem pont az egyik legdrágábbat kell ajánlani .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Miért nem tudok menteni a GTA3ban. Azért ide írom mert nahyobb eséllyel találok választ.
skorpio7
Nekem sose volt ott , és még most sincs , hogy már át tudok menni a 3. szigetre is .
Amúgy nem szükséges megszerezni a Stars Island-i házat .Amikor megkapod a TANK-os küldetést ( ellopni a 3. szigeten és garázsba vinni ) , akkor menj fel a legészakibb hídig .A híd jobb oldalán egy toronyház tetején találsz egyet , illetve a közelben lévõ rendõrségi épület tetején is .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

HI all! Jó hírt hoztam: újra van warezcenter!!!
Király mi??Már azt hittem végleg megszünt, és akkor ezt kellett volna tennem......de megúsztam!!!
Lynx_TWL
jajj enekm kijátszottam fõvonalát gémnek😄
na most már remélem, hogy van apacs azon a rohadt bázison😄
nem gondoltam volna Lancerõl 😊

๏̯͡๏﴿