22366
-
#8517 tököm ebbe az uniqe jumpokba most meg a 25ös nem akar sikerülni... -
#8516 erre nem is gondoltam :D -
magyar ember 2 #8515 Meg lehet olyat is hogy raketavetovel lokdosod be (ez gyorsabb), a garazsban ugyis feleleszt minden roncsot. -
magyar ember 2 #8514 Lehet azt is lokdosni, de aztan kifele is lokdosni kell, rovidebb ido ha elrepulsz erte a bazisra. -
OPM #8513 nem!
most akartam először kipróbálni a játékot! -
#8512 és adott valamit a 12. után? -
#8511 ezzel a helivel találkoztál már? -
#8510 én a 30. szintig vittem el... -
#8509 -
#8508 akkor +csináltad... a jutalmad: tűzálló leszel a játékban (sokat nem nagyon érsz vele) -
#8507 mennyi tűzoltós küldetést kell megcsinálni és mi a jutalom? 12-es szint megvan, de nem adott semmit csak írt vmit... -
#8506 én már próbáltam, de nekem nem mentette el -
gonosz #8505 olvastam vmi kulfoldi oldalrol ha a huntert elviszem a villamhoz, es lelokdosom vele a masik helit a tetorol, es leparkolok a leszallora akkor a huntert fogja odatenni legkozelebb. nekem nem sikerult , de legalabb megprobaltam :) -
#8504 a 16os ugrást hogy a f*szban lehet megcsinálni? vagy nekimegy a radarnak v ha a radar mellett megyek el nem fogadja el... -
#8503 jaaa hát az nem úgy van:))) -
#8502 komolyan? :D -
magyar ember 2 #8501 Leszallsz, es belokdosod gyalog. :) -
#8500 Én a saját garázsomba akarom vinni! -
#8499 Az igaz, ode is érek a garázshiz, de akkor is felrobban a garázsban, és nem lesz tankom! -
#8498 pedig nem megy fel olyan gyaorsan az a csík... -
#8497 nem lehetetlen, nekem sikerült:) (ott rohad benn már egy jó ideje...) -
#8496 nem, hacsaknem vhogy beletunkolod egy garázsba, amit szinte lehetetlen -
gonosz #8495 a vadaszhelit el lehet menteni valahova? -
#8494 ezt nem értem, azt írtad, hogy bevitted a garázsba, meg minden, akkor nem fogadta el a küldetést? -
#8493 Tom, de akkor meg nem lesz meg az összes rejtett csomag, és nem akarok cheatelni, nekem anélkül kéne!Kénytelen leszek lopni egyet! -
#8492 az biztos... -
#8491 nem is a Rockstar... -
#8490 nem tudom, lehet, nem én készítettem -
#8489 Zaki ez a térkép hiányos.Találtam egy helit a hoteltől északra egy tetőn, jóval feljebb, mint a térképen a Hunter melletti.Viszont az még nincs meg. -
#8488 mér van limitelve, hogy egy garázsba hány kocsi férjen?
hyman condonal elsőbe beraktam 3 sabret, meg 1 pcj, másodikba meg már csak 2 pcj fért, és a haramadikba meg 2 sanchez csak
pedig meg akartam tölteni vagy 20 motorral:)
szemétésg mindenesetre meg értelmetlen ..... -
#8487 írd be játék közben, hogy: PANZER -
#8486 Baszki elkezdtem előről, most pont ott tartok, ahoz tankot kell lopni. Amikor előszőr játszottam vele, elloptam, bevittem a garázsba, aztán kész. De most mindíg felrobban, mert megy egy csík, hogy detonáció, azt robban. Most mi a fenét csináljak, van máshol is tank? -
#8485 hozzányűltál a fájlkokhoz, pl. kicseréltél autókat meg ilyesmi? -
#8483 akkor most a fear fatory dolgozta fel?:)
mert tom,h ogy vna feldolgozás meg nem is, csak nem om melyik melyik:) -
tibinihil #8482 nah megvana hunter. nem az ocean bícsen vagy hol van ahanem a katonai bázison és ott sem a leszállópályán hanem egész hátul a kerítésnél -
aron #8481 kösz -
tibinihil #8480 vki aszonta van egy a világítótoronynál egy bokorben , bár sztem kamu próbálj meg nappal arra menni vmi normális időbenmittomén délben sztem akko biztos lesz vmio tiger woods akit ki lehet rángatni:) zaki köszi -
#8479 olyan 8 és 18 között repkedj a pálya felett, én is akkor találtam -
hagirez #8478 a kocsilopást csinálom és nem találok golfos autót :( odamegyek a golfpályára és tök üres. Valaki? -
#8477 na, itt van a helikopteres térkép: