GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
300 ból megvolt a küldetés 😊
Verebes
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Sorba: Blitzkrieg - qrva idegesítõ, tegnap is volt egy billentyûcsapkodásos dühkitörésem. GTA3-at iimádom és gyûlölöm, miért nem gondoltak a bénákra? legalább lenne benne easy fokozat, bvagy ha vki 10x-re se bírja a küldetést megcsinálni, akkor adja meg, vagy legalább lenne benne quicksave, nem is kéne sok, csak pár, mint mondjuk a Delta Force Black Hawk Down-ban, mert az úgy sokkal használhatóbb, és nem küldtem két percenként a DF készítõit, apjuk retkes faszára. Na és az uccsó a Vietkong, ami ugye marha élethû, meg minden, mert simán puff lelõnek, azt se tudom honnan, kb. ennyit produkálnék éles helyzetben is, de ebben meg mi a játék? na szóval, vagy én vagyok teljesen béna, vagy mostanában a mazochistáknak, vagy a szuper képességekkel megáldott, gyakorlott jónépnak írnak porgramokat.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Így van, nem ugyanaz ugyanis a fõhõs. 😊
"Épp csak Erika Eleniak nem fut a tengerparton piros egyberuciban."
Szerintem nézz le a beachre, van ott piros egyberuci meg hamisítatlan Baywatch viskó is. 😊)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Amúgy azt észrevettétek, hogy ha mentettek akkor autómatikusan 100-ra ugrik az élet. (Nem save/load) 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Koszi!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A lentebb említett flash oldal teljes egészében megvan offline, valamelyikõtöknek kellene is, hogy ne legyen szükséges hozzá net, de nem tudom, hova feltölteni. Melyik helyen tudnék regelni, ahova 4,5 megát fel lehetne rakni gond nélkül?

Nem pont az egyik legdrágábbat kell ajánlani .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Amúgy nem szükséges megszerezni a Stars Island-i házat .Amikor megkapod a TANK-os küldetést ( ellopni a 3. szigeten és garázsba vinni ) , akkor menj fel a legészakibb hídig .A híd jobb oldalán egy toronyház tetején találsz egyet , illetve a közelben lévõ rendõrségi épület tetején is .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Király mi??
Már azt hittem végleg megszünt, és akkor ezt kellett volna tennem...
...de megúsztam!!!