GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy a GTA 3-at? ........... Tudom tudom de akkor is jó lenne ha valaki tudja.
Hi!! Még mindig nincsen WCO,és 0-daywrz!!!
Nemtudom,de olyasmit sejtek,hogy végleg megszünt!!! Egyébként nem tudtok egy címet, ahonnan le lehet tölteni a GTA VC-t (ISO)????
Valakinek megvan mind a száz hidden pakkage?
zaki
a Caddy az a golfkocsi

Hi Ferci,
lassan nyomom a küldetéseket, hogy minnél tovább tartson. Most épp autókat gyûjtök a szalonom számára. Csak a Caddy-t nem tudom, hogy milyen autó lehet. Loptam valamilyen taxit, de az Cabby. A Pizza boy-os mocit meg beviszem a garázsba, de nem csukódik vissza az ajtó. Ez miért van? Amúgy Te hol tartasz? Gondolom már végignyomtad.
Taranov
köszi

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Petyus_
Viszont cserébe mindig parkol ott egy Comet. 😊

Egyébként a forgalmat tényleg meglehetõsen hülyén bírja generálni néha a program.. (négy sávos úton alig vannak, mellette a mellékutcákban meg tömött sorokban araszolnak..)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

zaki
nézd meg a Stats-nál

Petyus_
Úgy tudom ha összegyûjtesz rengeteg Hidden Package-t akkor kapsz egyet a katonai bázison.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

zaki
írd be játék közben hogy panzer

zaki
tapasztalatot

Tikal
Tankot hogy tudok lopni? Mert egyszer mikor üldözött egy probáltam belõle kirántani a katonát de nem sikerült...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Vigilante misssion level 12: kaptam 150-es max health, ennél tovább érdemes csinálni? lehet még nyerni valamit?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fefe
Szasz Bee. Merre jársz a game-ben

Taranov
És hány pálya van a játékban? És ebben a mentésben hány van kész?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
másolt be a 2 fájlt a játék mappájába(C:\Dokumentumok\GTA Vice City User Files)
nem 100%-osan van kész

Fefe
1 ilyet keress a dokumentumokk között GTA Vice city user files.És oda másold be õket

Taranov
:-D

skorpio7
Ahhh , van hogy bekapcsol , van hogy nem .Megoldható lett volna egy külön billentyûvel is ez a "plusz action bekapcsolása" , na mindegy ez van .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ja mozognak de egy tök egyenes úton két irányba mehetnek 1 tenger 2 fal úgyhogy ez hiba és 1 mp alatt hova menjen
Taranov
Köszönöm, megkaptam. Két kérdésem lenne:
1., Hova kell betenni?
2., Meddig jutottál el, ez a játék végéig van elmentve?

skorpio7
Jó , hülye ez az autó , most meg szirénázik a H-ra , eddig meg meg se nyikkant .Függy ez az idõponttól vagy hoyg mennyi ideig nyomom azt a fránya H gombot ?
Ja igen , egyvmi nem tetszik , hogy a golfklubnál lévõ hídnál se nappal , se éjjel egy fránya kocsimozgás nincsen , csak gyalogos ... bár az is inkább nappal .

zaki
2X nyomd meg a shift-et

skorpio7
Ha már itt tartunk , lehet vhogy szirénázni a rendõrautóval ? Csak mert most próbáltam végig a teljes billentyûzet repertoárt , de meg se nyikkan az a fránya kocsi egy kis dudán kívül .

Tikal
Beakadt a heli farka egy házba, és sehogy sem akart mozdulni, ekkora szart, pedig már 7-es szinten voltam 😞

zaki
megcsináltad már azt a küldetést, amikor a rendõrségrõl kell a csávót kimenekíteni?

Csak gumibotot látok.
zaki
elküldtem

zaki
az nem gumibot, hanem gumikolbász, vagy gumiszalámi

Taranov
A rendõrörsre csak úgy nyugottan be lehet sétálni?

Lynx_TWL
ezt mondtam 😄

๏̯͡๏﴿

Tikal
Ugy emlékszem egy pillanatra kell csak megnyomni, ugy mint a rendõr szirénát, nekem se sikerült elsõre dallamot elõvarázsolnom abbol a szarbol 😊

Tikal
Na meg van hogy kell ellopni a Longbow-t. Felveszem a rendõr egyenruhát és besétálok...

Lynx_TWL
rendõr ruha az öltözõben van egybõl balra
gumi bot is van mellette

๏̯͡๏﴿

skorpio7
Na akkor nekem is lenne egy kérdésem .
Lenne ze a "fagyizás" .Ugye írja , hogy parkoljak le , nyomjam meg a H vagy Shift billentyût és csilingre már jönnek a fagyiélvezõk .Jól értem ?
Most nem tudmom mit csinálok rosszul , rossz helyen parkoltam-e le , rossz gombot nyomok , de vmit tuti nem jól csinálok .Az említett gombokra nem reagál a kocsi , nincs dallam és így nincs fagyieladás ... ?

Kár. A rendõrszerkót is csak késõbb lehet felvenni? Bementem az õrsre, de nem tolerálták a megjelenésemet. Az irodahelységekben van? Az öltözõ, a recepció és a cellablokk üres.
Taranov
Pls ZAKI, mailto:[email protected]-ra küldd el a mentésedet, pls! Örök hála!

Lynx_TWL
mozognak de nem fénysebességgel 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
melyek a p betûs küldetések? 😊

๏̯͡๏﴿

Taranov
Mert a kocsik mozognak :-))

Lynx_TWL
a katona bázisra rendõrruhában kell bemenni!

๏̯͡๏﴿

skorpio7
Na ez jó ... megcsinálni a traineres dolgokat . 😊))
Indítsd el a trainert , utánna a játékot , tölts be egy mentést és nyomd meg a Numpad 5-öt .Már kész is . 😊

Köszi.
Taranov
Igen, légyszi küldd el, nagyon megköszönném, Zaki!!

Tényleg nem lehet kikapcsolni ezt a fajta újratermelõdést vagy legalább mérséklését? Én azt is utálom hogy látok egy jó kocsit odamnnék de egy másodpercre nem odanézek és eltünik és jõn valami egészmás.
Taranov
Szívesen máskor is.

zaki
próbáld meg a Direct Connectrõl. ott biztos +van valakinek

zaki
ha megcsinálod a P betûs küldetéseket, akkor ott megveheted. ha jól emlékszem a minigun 10 misi

Tikal
A militarista csvonál egy szeméttelepen vagy hol... a vége felé van ez már azt hiszem....
De nagyon jo a minigun!!!!

Tikal
Én csak ezt a rohadt szemét a ujrateremtõdést nem értem ebben a köcsög játékban, direkt kinyirok mindenkit az apache mellett erre mitre odafutok megint ott egy rakás katona, már a faszom ki van ezel hogy a semmibõl teremtõdnek az emberek, ennél még a gta2 is jobb volt ebõl a szempontbol...