GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

air23
hah kicsit gyorsabban megy már a gép akkor frankón fel lehet húzni. én 1 géppel csináltam meg kb 3. ra a küldetést. Csak frankón körözni kell a hajók fölött majd dobálni a bombát 😊 utána egy kocsival menekülnek nempróbáltam mi van ha helötte azt is lebombázom bár sejtettem hogy úgyis menekülni fognak még 😊

zaki
hát az nem könnyû...majdnem olyan nehéz, amikor az elején a kis helikopterrel kell az épületben a bombákat lerakni

M@TriX
ja. a filmes missziókat megcsináltam. a hidroplán is mennt, de a 2 mázsás néger nyanya egy missziójával nem boldogulok.
Amikor a távirányítós repzajokkal kell lebombázni a hajókat és a kolumiaiakat(?).
Van valakinek tippje? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ezt én úgy csináltam meg, marad is a végére vagy 3 perc. 😊 Motorral (600-as) odatéptem a plakátragasztóshoz, mesterlövésszel fejbe. Köv a páncélkocsi, befaroltam elé és M60-assal 3 mp-alatt szétlõttem a pánélkocsit. Köv a srác meg a terepjárós. Elõb a kisrácot lõttem szét m4-el, majd a menekülni akaró a járgányba lõttem a maradék tárat amitõl ugye kigyulladt a kocsi.
A motorost a klasszikus hangtompítós SMG-vel menetközben gyújtottam fel. Ja ha jól emléxem egy hajós is volt nem, de az csak annyi volt, hogy mesterlövésszel kilõttem a hajóból. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

air23
thx

zaki
12. után

Az is poén lenne ha helikopterrel lehetne taxizni.
air23
hehe ja. de szerintem elég jó az is ha csak rászállsz vmelyik tetõre és utána a szélérõl lövöldözöl 😊

egyébkétn gta3 asoknak biztoos nem lesz új, de most hallottam, hogy a sprint távot lehet növelni ha kitartóan sprintelgetsz, egy idõ után hosszabb igeig tudsz majd sprintelni. Ja meg ha mentõs küldinél 10. szintig elérsz?

air23
én úgy szoktam hogy veszek 40k jé lõszert a sniperbe meg 40k é a machine gunba nyugati szigeten északon és phill nél 😊

air23
grat 😊 melyik távcsövessel csináltad meg?

Blasta
Köszönöm szépen! :-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
hát, nem lenne rossz

Mike
kár

pedig jó lenne

helikopter vhol lebeg, te meg távcsöves puskával lõdözõl

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ha valakinek újat mondok: Diaz villájánál jobbra a sövényes labirintusban van az egyik mesterlövészpuska. mOst nemtom ez a jobbik-e vagy sem. én mondjuk úgy szoktam, hogy nem mászkálok sokat, hanem odaállok kocsival, és akkor nem kell lépcsõzni ill. kilométereket gyalogolni

zaki
legalábbis nekem nem sikerült

zaki
helikopterbõl semmilyen fegyverrel nem lehet lõni

Mike
másik: helikopterbõl ki lehet lõdözni sniper puskával?

Mike
írja is, hogy a manusz a hirdetõtáblán dolgozik. motorso manusz elkapható, vagy mindig van fogócska?

Igaz.
KG21
Ezért? Ugyanmá...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

comet
KUUUUUUUUUUUUUUUUUURRVAAAAAAAA JÓÓÓÓÓÓÓÓ 😊))))))

Ilyenkor örülök rohadtul a linuxnak 😄DDDDD

Nekem simán végetért és fojtattam amit csináltam. Vegyél jobb gépet! 😊)))))
KG21
Bazze még a gépet is restartolnom kellett, mert alt-ctrl-del után olyat is bezártam amit nem kellett volna. Most örülsz?

scynetyc
köszi most nyomtam le a küldit:o)
Tikal
vazz, ezeket a kérdéseket ugy birom, hát nézzétek már meg azt a nyamvadt billentyüzet kiosztást!!!!!!!!!
ha más nem hát végig nyomkodod a tiz gombot amit használsz!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
ugyanúgy mint a helikoptert

zaki

hello! A hidroplánt,hogy a bánatba kell vezetni?Elõre tudok menni meg szárnyat mozgatni,de pl. fel.?

air23
uh láttam hogy már válaszoltatok. sry.

air23
fenn van az utca fölötti hirdetõ álványon azt lõdd aztán lesznek még..

KG21
2 év alatt nem volt ennyit használva a floppy meghajtóm mint ezalatt az 1 perc alatt!

air23
felkell menni egy rózsaszín megszokott helyre.. máshonnan észreveszenk.. hiába próbáltam helikopterrel a ház tetejérõl lõnni õket 😊

egyébként ajánlom hoyg vedd meg a durvább távcsöves puskát miután odaadja a nõ azt a szrt..

hahahahaha
scynetyc
na ezt egyszer én is kérdeztem. Az a lényeg én felvettem a snipert kimentem mocival a helyre amit irsz.Leszálsz a mociról fent a csávó a magasban plakátot ragaszt. Lõdd le. Ugrás mocira., következõ egy páncélkocsis.Veleszemben levõ utcából fejbelõvõd üvegen keresztül.Utána következõ cél 2 csávó ül egy kocsiban. Közelébe mész kilõvõd a sofõrt majd a másikat is. Végsõ cél egy motoros lesz aki elõlem tiplizett nagyon ,de nem jött össze neki.Ennyi az egész. Arra figyelj ovatosan közelitsd meg a célt mert ha észrevesz akkor menekülni kezd és akkor nem hiszem hogy elég az idõ.
air23
amikor Sonny jön a pénzért a Mansionba. Miután megvan a pénznyomó asset, szal oda melegen ajánlom 😊 nameg rendõrhelikopterek leszedéséhez 😊 Sajnos elég nagy a hangja szóval ha diszkréten akarsz elintézni valakit akkor mp5 szerintem.

mondjuk a texis végén is ezzel nyírtam ki a fõ taxit a végén. olyan 3-5 lövés egy kocsiba és robban... durva játékszer 😊

Ams
nekem nem csinált semmit

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Annyira nem volt vészes.
scynetyc
köszike :o) de egy voodoobaba :o)
KG21
Zaki a picsába! Alig tudtam bezárni! Azt hittem szétkúrja a meghajtót

Tikal
amelyik egy bevásárlo központnál kezdõdik? ott van egy mukso a hirdetõ tábla tetjén, szerintem pont a fejed felett ha háromszögnek látod a jelet 😊)) alig lehet észrevenni.... utána meg sorba ki kell nyirni manuszokat ha jol emlékszem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
fel kell menni a ház tetejére, jelzi is a térképen...

az a holttest nem egy vodoo baba?

Blasta
Nem vágjátok azt a küldetést, amit egy telefonfülkénél kapok és fel lehet venni a közelben egy géppisztolyt meg egy sniper puskát, aztán 9 percem van, hogy elintézzek valakit!
Odamegyek a sárga 3szöghöz, de nem történik semmi....
Plíz help

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
most nem tudom melyiket, de az 1ik bandát ki kell nyírni

scynetyc
A baloldali szigeten a körberajzolt holttestalaku ikonnál lehet lyan küldit felvenni ,hogy kapok egy sniperpuskát és van 2 banda aki verekszik nem messze tölem.Rózyaszin nyilak jelzik a célszemélyeket/van vagy 10/ de nem tudom mit kell csinálni,mert ha közel megyek és kinyirom akkor is failed a küldi, ha helyben maradok és onnan lõvõk akkor is failed. ?????
zaki
kérdezd + zepp papát

Ams
kitolta a cdt, ennyi?

zaki

Ams
Ebben mi a poén??

zaki
melyik küldetés

zaki