GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor a távirányítós repzajokkal kell lebombázni a hajókat és a kolumiaiakat(?).
Van valakinek tippje? 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A motorost a klasszikus hangtompítós SMG-vel menetközben gyújtottam fel. Ja ha jól emléxem egy hajós is volt nem, de az csak annyi volt, hogy mesterlövésszel kilõttem a hajóból. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egyébkétn gta3 asoknak biztoos nem lesz új, de most hallottam, hogy a sprint távot lehet növelni ha kitartóan sprintelgetsz, egy idõ után hosszabb igeig tudsz majd sprintelni. Ja meg ha mentõs küldinél 10. szintig elérsz?
pedig jó lenne
helikopter vhol lebeg, te meg távcsöves puskával lõdözõl
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ha más nem hát végig nyomkodod a tiz gombot amit használsz!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként ajánlom hoyg vedd meg a durvább távcsöves puskát miután odaadja a nõ azt a szrt..
mondjuk a texis végén is ezzel nyírtam ki a fõ taxit a végén. olyan 3-5 lövés egy kocsiba és robban... durva játékszer 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az a holttest nem egy vodoo baba?

Odamegyek a sárga 3szöghöz, de nem történik semmi....
Plíz help
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"