GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
kerhetek nemi helpet pipol?😊
olyasmi a problema, hogy 5-10percenkent fagyogat a gtavc, fuggetlenul barmitol..ez a gep egy gef2mx,900Amd, nem tul eros, de gagyi grafikaval (minden low,close stb) megy. 1.1 patch installalva, semmi hatas..
otthonra is elvittem, kicsit erosebb konfigomon kiprobalva ugyanez...ocsem gepen ugyanez....mifukk??? gta3 meg barmi mas 3dgame mukszik rendesen... latest nvidia installed...dx9 nem, de ocsemnel azis igen es megsincs hatasa... HELP ME!!😞
toccsem le megegyszer? (daemon tools 3.29et nyomok, mindjart kiprob ujabbat..)
ha valakinek van 5lete, pls!!koszi!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pl gyûjtsetek néhány csillagot, legyen jó sok zsaru, és meneküljetek be a pizzáshoz.
Ekkor kifelé nézve, az ajtón át látszik a fél rendõrautó, ahogy odaállt, az ablakon át viszont már nem látszik a másik fele.
Elhalad a rendõr bácsi az ajtó elõtt, de ahogy a kirakatüveghez ér, ott már nem látni semmit belõle, csak a nyugodt mindennapos utcai forgalmat.
Vagy az autó amit otthagytál. Én konkrétan egy motorral mentem, az ajtón át nézve ott hever az utca közepén, az ablakon át már semmi sincs ott...
Ez ám a modern 3Ds motor...
hát állíts oda egy menekülõ autót vagy motort, majd hagyd a fenébe a csókát és fuss el és próbálj elmenekülni egy pay and spray vagy mifenéhez 😊 aztán miután lenyugodtak a kedélyek menny vissza érte 😊 engem az utcán várt, jóarc!
Valami olyasmi mint az elõzõben az a roncstelep volt.
lövöldözz kicsit és csalj be két srácot a garázsba ott autómatikusan átöltöztök.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
EGYÉBKÉNT MEG NEM KOLUMBIAIAK, HANEM KUBAIAK!!!!!! 😄
WCO része fizetos lett lattatok?????