GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Mivel már végigvittem a game-t így most szórakozok

eredeti cuccrol nyomjatok amugy?😊
ja, mindenhol w98
bazz, most nezem, enis dx9 vagyok ittis.. 41.09volt nekem is mult hetig, most 44.03
Evil
te se cheatelsz.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Fefe
Milyen az op rendszered

Fefe
Nézd én Dx9 és 41.09 nvidia driverrel nyomom gond nélkül

hi all!
kerhetek nemi helpet pipol?😊
olyasmi a problema, hogy 5-10percenkent fagyogat a gtavc, fuggetlenul barmitol..ez a gep egy gef2mx,900Amd, nem tul eros, de gagyi grafikaval (minden low,close stb) megy. 1.1 patch installalva, semmi hatas..
otthonra is elvittem, kicsit erosebb konfigomon kiprobalva ugyanez...ocsem gepen ugyanez....mifukk??? gta3 meg barmi mas 3dgame mukszik rendesen... latest nvidia installed...dx9 nem, de ocsemnel azis igen es megsincs hatasa... HELP ME!!😞
toccsem le megegyszer? (daemon tools 3.29et nyomok, mindjart kiprob ujabbat..)
ha valakinek van 5lete, pls!!koszi!
Fefe
De ezek szerintem beleférnek.

Köszönöm Isten vagy!
gyraph
A merci a yachtos figura lánya...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

scynetyc
Megcsináltam azt a küldit mikor a foszert meg kell védeni a saját yacht-ján a végén kaptam egy motorcsonakot és állitolag egy mercit. Hol találom a mercit? és hol parkolhatok a motorcsonakkal, hogy ne tünjön el?
M@TriX
Szóval iTT találhatsz infót az eddig legjobban mûködõ GTA multiról. A MultiTheftAuto-nak a 0.2-es verziója rosszabb a fentebb említetnél. A 0.3-as verziója most készülget ami már nagyon jó lesz, de még pöcsölnek vele a srácok. Infókat róla eRRe keress.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sephi
Gyerekek ott voltam az elobb hogy a Love Fist tagokat (a bombas jelenwet utan) elvitem koncertre es azutan meg nem kapok mar semmi kuldetest? Csak nem ez a vege?? Telefonon se hiv senki. Micsinajak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
http://etnies.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html - itt nézz körül...

Manta
Ja, ugyanezt néztem a reptéren.
Egyébként észrevettétek már az ablaküvegek azon áldásos hatását, hogy maszkolják ami a mögöttük történik?

Pl gyûjtsetek néhány csillagot, legyen jó sok zsaru, és meneküljetek be a pizzáshoz.

Ekkor kifelé nézve, az ajtón át látszik a fél rendõrautó, ahogy odaállt, az ablakon át viszont már nem látszik a másik fele.

Elhalad a rendõr bácsi az ajtó elõtt, de ahogy a kirakatüveghez ér, ott már nem látni semmit belõle, csak a nyugodt mindennapos utcai forgalmat.

Vagy az autó amit otthagytál. Én konkrétan egy motorral mentem, az ajtón át nézve ott hever az utca közepén, az ablakon át már semmi sincs ott...

Ez ám a modern 3Ds motor...
zaki

Csak úgy beugrott hogy melyik?
zaki
másold fel az eredeti exe-t a gépre, majd szedd le a patch-et (4030#), és tedd fel a gépre. majd tedd fel az új crack-et

air23
mármint miután kiszabadítottad és ki kellene jutnod akkor netörõggy vele csak saját magaddal.

Ezt honnan tudod?
air23
jahogy...
hát állíts oda egy menekülõ autót vagy motort, majd hagyd a fenébe a csókát és fuss el és próbálj elmenekülni egy pay and spray vagy mifenéhez 😊 aztán miután lenyugodtak a kedélyek menny vissza érte 😊 engem az utcán várt, jóarc!

zaki
4030-as hozzászólás...

Na akkor hol lehet letölteni a lrgfrissebb mult theft autot???
scynetyc
nem vágom ezt a küldetést.Malibubárbol elmegyek a rendörségre.Balra az öltözõ felveszem a rendõrruhát,felmegyek az emeletre a cellanyitókártyáért,majd lemegyek a cellákhoz és kinyitom neki az ajtot. Kijön a faszinger és megkezdõdik a 4.szintü körözés.Lövöldözöm,de ezek a zsaruk az égbõl potyognak.Nem találom a garázst amit irtál. A bejárattal szemben van egy sötét ajtónyilás,de azon sem egyedül sem a kiszabaditott köcsöggel nem tudok kimenni. Szét vet az ideg.
zaki
tedd fel az 1.1-es patch-es hátha segít

I.C.ram
Hát szerintem sehol. 😞
scynetyc
ekkora bugot bazzeg, kiszabaditom a csávot a cellából, lönek mint a hülye a falon keresztül. Kicsit durva ekkora bug. Garázst nem is láttam.Épületbõl kimegyek ott is ezer zsaru vár.
Hol lehet olyant csinálni, hogy szerzek autót, elviszem oda, és pénzt kapok érte?
Valami olyasmi mint az elõzõben az a roncstelep volt.
air23
jahogy rendõrruhát kell szerezned?,
lövöldözz kicsit és csalj be két srácot a garázsba ott autómatikusan átöltöztök.

scynetyc
ja, vfolt hajos is. gondolom többféleképp meglehet oldani. Most nekem is a rendõrruhaszerzése a gondom. Most vettem meg a sszem a Malibu bárt meg elõtte lett enyém DSiaz háza.Most a rendõrségre kell mennem ,de ott szarrá lõnek.
Mike
hehe

hát nincs

én ehhez a játékhoz béna vagyok 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

akarom mondani rendõrruha

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az lehet de attólmég ott van a rendõrauto 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
lenn a garázsba van a lista, hogy milyen autókat kell összegyûjtened (4X6-ot)

air23
az a küldetés alig volt vicces. beszalad kulcsér, leszalad srácért, kiszalad sráccal nemtörõdve. be kocsiba, fest, vár, vissza srácér... szegény csóri ott várt az útszélén ugyan vegyem már fel 😊)

air23
hehe.. nem. azt az autógyüjtögetésért kapod

rendõrruha tudtomal a rendõrségen (azon ahova akkor kel mened amikor a malibus küldiknél ki kell szabaditani a csókát) asszem ott mindig van ruha én ugyemléxem 😄

air23
eh.. hát mikor le kell nyomni a két rendõrt majd robbantani a supermarket ammunaitonját azóután megkapod ki is írja hogy hol lehet felvenni sajna én nememléxem 😞

air23
feltételezem azé neked is megvan a autószalon, filmstúdijó, malibu bár és a mansion.. azé az tud önmagában elég sokat termelni naponta 😊

I.C.ram
Nekem sem menekültek. Én elsõ géppel véletlen belerepültem a vízbe, de a harmadikkal sima ment.

EGYÉBKÉNT MEG NEM KOLUMBIAIAK, HANEM KUBAIAK!!!!!! 😄
I.C.ram
Valaki tudja, hogy hol van a rendõrruha???????????? És a Jasonös?
I.C.ram
Tán azért, mert Tommy Verscetti nem= GTA3 fõhõsével. Tommyval találkozhatunk GTA3-ban is. Õ az egyik olasz maffiafõnök.
ja és http://ablak.on.hu ez sem rossz zaki 😊
WCO része fizetos lett lattatok?????

Mike
jahát akinek van pénze 😊

én csóresz vagyok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Honnan lehet letölteni a legujább multi gta-t?
zaki
az is egy megoldás

Sztem a legegyszerübb ha halálra gázolod a kolumbiaikat, akkor elég 2 repcsi, úgyanis nem marad ki meneküljön autóval😊
air23
szerintem ez is csak billentyûzet beállításon múlik 😊