GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
és már van apcsaom is 😄
az rc planes missziót,egy jü nagy alvés után sikerült úgy megcsinálnom, hogy még maradt 2 percem!
de elözõ na már a gépet rugtam volna szét legszívesebben, meg annak a fejét aki ezt kitalálta 😊
az rc planesnél meg azt kell, hogy szépen le kells zálnni földer, és elgázolni a kis kubaiakat!
ha erõsen enki mész egybúl meghal, egyébként 4* kell megfektetni, vagy ha lassan csinálod, akik lent állnak a dockon azoakt széepn be lehet lökni vízba😄
a driver missziónál én meg végelkeserdésemben azt cisnáltam, hogy a kis geci elé a misszió kezdése elött, beraktam az õ vonalába egy kocsit, és amikor kezdõdött a misszió azzal kezdte, hogy azt jól telibe kapta, és elment virágot szedni egy mellékutcába😊
utána hírét nem hallottam úgy el is tünt 😄
amikor meg a reflektort kell begyújtani, én elsõ ugrásnál lesestem, de megláttam, hogy nicsak ott egy rendõr helikoffer a túloldalt, és azzal mentem végig😄
sokkal könnyebb is volt😊
๏̯͡๏﴿
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Nem lehetne vhogy átírni azt a sabre turbot hogy ne menjen annyira?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Amúgy én úgy csináltam, hogy elõsször kinnt leraktam a hordóra, aztán a legfelsõre mentem és közben elintéztem a pisztolyos csákókat és letettem a legfelsõ helyre a második bombát. Gondoltam, hogy elég nagy szívás ha 3at elhelyeztem és aztán lepufogtatnak. 😊
De aztán 2. szorra meglett. A hidroplános repülés annyira nem húzós, de ez az RC plane kifog rajtam. Már repülni is jól tudok vele, de nehéz pont ott ledobni a bombát. Még van egy-két 5letem, hogy hogyan csinálhatom meg, de ha kifogytam a közönség segítségét kérem majd. 😊
Amúgy tök jó a filmstudiós utolsó motoros küldije. Végigugratni a fél városon. 😊
De tök jó. Liftbe beállni motorral. Jól kihasználták ezt az ismert poént. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Melyik "megrendelõ"tõl van?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
full installt választottatok, vagy normalt?? (asszem a music a különbség...)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
na kiprob mas emulalo izet is