GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
diabloba üljel es ne egy szakadt verdába, állj mellé benéz az ablakon aztán beszáll....vidd ki strandra aztan ba..hatod

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

zaki
örülj neki hogy elindul

zaki
és mi a baj?

zaki
prec=perc

zaki
+csinálta már valaki azt a küldetést, amikor a gyorsasági mocival 24 checkpoint-ot el kell érni 2 prec alatt?

Lynx_TWL
isten király ez a játék 😊
és már van apcsaom is 😄
az rc planes missziót,egy jü nagy alvés után sikerült úgy megcsinálnom, hogy még maradt 2 percem!
de elözõ na már a gépet rugtam volna szét legszívesebben, meg annak a fejét aki ezt kitalálta 😊
az rc planesnél meg azt kell, hogy szépen le kells zálnni földer, és elgázolni a kis kubaiakat!
ha erõsen enki mész egybúl meghal, egyébként 4* kell megfektetni, vagy ha lassan csinálod, akik lent állnak a dockon azoakt széepn be lehet lökni vízba😄
a driver missziónál én meg végelkeserdésemben azt cisnáltam, hogy a kis geci elé a misszió kezdése elött, beraktam az õ vonalába egy kocsit, és amikor kezdõdött a misszió azzal kezdte, hogy azt jól telibe kapta, és elment virágot szedni egy mellékutcába😊
utána hírét nem hallottam úgy el is tünt 😄
amikor meg a reflektort kell begyújtani, én elsõ ugrásnál lesestem, de megláttam, hogy nicsak ott egy rendõr helikoffer a túloldalt, és azzal mentem végig😄
sokkal könnyebb is volt😊

๏̯͡๏﴿

zaki
a magyarosítás az még eléggé fos. csak a menü van lefordítva

KG21
Bejött a dolog! Így már simán lenyomtam😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Verebes
Kuldje legyszi valaki el a mailomra a magyarositast
Verebes

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

gyraph
Elöször nem is hittem a fülemnek, de 3x-ra biztos voltam benne 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

KG21
Azt meglehet csinálni hogy oda a sabre turbohoz bemásolom mondjuk egy szar manana menettulajdonságait? Nem fog fagyni?

zaki
bazzeg, erre nem is figyeltem...

zaki
ja, mint a True Liesban...

Calver
handling.cfg-t nézegesd ilyen ügyben!

"The trees move. Do you not see it?"

Fefe
Nekem majdnem odalett a bill.

Fefe

gyraph
és amikor a liftbe mész, határozottan hallani, hogy az egyik figura befingik...direkt 3x is megcsináltam az a küldit 😊)))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
nekem az az 1ik kedvenc küldim

KG21
Egyszerûen nem tudom lenyomni azt a buzit a malibus küldiben!
Nem lehetne vhogy átírni azt a sabre turbot hogy ne menjen annyira?

M@TriX
az elején a helikopteres küldi az nekem másodszorra megvolt, igaz maradt vagy 2 mp-em. 😊
Amúgy én úgy csináltam, hogy elõsször kinnt leraktam a hordóra, aztán a legfelsõre mentem és közben elintéztem a pisztolyos csákókat és letettem a legfelsõ helyre a második bombát. Gondoltam, hogy elég nagy szívás ha 3at elhelyeztem és aztán lepufogtatnak. 😊
De aztán 2. szorra meglett. A hidroplános repülés annyira nem húzós, de ez az RC plane kifog rajtam. Már repülni is jól tudok vele, de nehéz pont ott ledobni a bombát. Még van egy-két 5letem, hogy hogyan csinálhatom meg, de ha kifogytam a közönség segítségét kérem majd. 😊

Amúgy tök jó a filmstudiós utolsó motoros küldije. Végigugratni a fél városon. 😊
De tök jó. Liftbe beállni motorral. Jól kihasználták ezt az ismert poént. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az gagyi.
Fefe
Számomra még a Dodo féle küldi jelentett kihívást amikor a checkpointokon át kellett menni.

meg frankón megdarálni a pisztolyos csávókat😊
nekem az hamar ment, csak beköllött állítani jól a billentyûket😊
gyraph
Mondjuk én ahhoz a küldihez a gampadem segítségét kértem...

én megprobáltam 3 szor azt feladtam 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fefe
Azt mondjuk én úgy 25X-re meguntam és kértem innen fórumról egy mentést.

gyraph
Azzal is szívtam, de egyszer kipihenve azzal kezdtem és még fél percem is maradt...

gyraph
😊) Nagyon idegesítõ küldi volt... ezért azt mondtam neki egy erõs kormány rántással kisérve: Kicsit pihenj itt az oszlopnál fiam! 😊)))

zaki
nekem személy szerint az elején az a kis távirányítós helikopteres küldetés volt az 1ik legnehezebb...

Fefe
Hát de elég ha 1x kicsúszol már nincs esélyed.

Fefe
Végül én is így oldottam meg 😊

gyraph
Én ott sokat szívtam, de aztán meguntam és feltoltam a falra a fickót...

zaki
én kb 8X-ra csináltam +, sztem nem olyan nehéz

Fefe
Malibu. Amikor 1 sabre turbó ellen kell versenyezni 1 sentinellel.Nagyon kemény küldi.Már majdnem széttörtem a bill.

M@TriX
nem rémlik, lehet még nem járok ott. 😊
Melyik "megrendelõ"tõl van?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fefe
Ja ja itt fér el a legtöbb cucc

Fefe
A "The Driver" küldit ki hányszor próbálta megcsinálni.

M@TriX
amúgy ez az épület nagyon jó. A stadiontól nem messze, mindössze 14e$, de van heli és nagy garázs. Jó mentési hely.

hohó!!!
full installt választottatok, vagy normalt?? (asszem a music a különbség...)
Gyadi
Nem

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

ok, azt mindenkeppen elkezdem (gta3 is 28 valahanyassal ment nalam a legjobban...de mire rajottem😊
Fefe
Szerintem sincs baj a Daemon toolssal.Szerintem cseréld le a v.kártya driverét,mondjuk 41.09-re de lehet hogy ez se segít de egy próbát megér.

nektek milyen release van meg? nekem fairlight..nehogy valami nukolt cuccot nyomjak😊
az biztos nem mert énis azal nyomom 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Fefe
Asszem ezektõl már nem is kapsz küldit.

lehet hogy a daemon tools ropteti a legyet nekem?😊
na kiprob mas emulalo izet is
zaki
ha van olyan épület, amit még nem vettél meg, akkor tedd azt

zaki
szerinted?

Sephi
A 4605 hozaszolasomhoz valaki???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"