22366
-
#8641 szted ha leveszem 640-be kétszer annyi időm lesz a demolition man-ben? nem hinném... -
#8638 tökmind1 mekkora felbontásban játszod, a küldetés ugyanolyan nehéz... -
magyar ember 2 #8635 Max aze', mer a Driver nem "csak" nehez, hanem 1enesen csal, tehat alapbol eselytelen.
A Job sztem tok konnyu, csak akkor van gaz, ha a hulye tarsad eleugrik 1 rendorautonak, es missioan failed. Amugy csak elgyalogolsz a 3 garazsos hazig, aztan helivel elmesz rendorcsillagot keresni, majd ha mar ninncs csillagod, visszaviszed a tagot haza. -
#8634 Már meg is csináltam, csak egy kicsit volt nehéz. Mondjuk kilőtt kerékkel elég nehéz menekülni, de szerencsére a közelben van az átfestő. -
#8633 sztem ez a Job sokkal nehezebb küldetés, mint a Driver volt -
#8632 Ez a Job érdekes lehet, csak azt sajnálom, hogy nem lehet bármikor bankot rabolni. A kis boltok 50-100 dolláros bevétele nevetséges, főleg az ékszerboltnál. -
#8631 mind1, ha elakadtál, küld el az elmentést, szívesen megcsinálom -
#8630 Király, köszönöm! -
#8629 Nem, még nem foglalkoztam azokkal. -
#8628 1ébként megcsináltad a mentős vigilante küldetést? -
#8627 a 2-es az én elmentésem, ha akarsz játsz vele, asszem 96 %-os -
#8626 a 8-as -
#8625 Melyik az, a 2-es vagy a 8-as? -
#8624 de szerencsém is volt, mert a vége előtt jött velem szemben két rendőrautó, de én nyomtam egy féket, ezek összeütköztek, én meg boldogan áthaladtam a élvonalat -
#8623 harmadszorra sikerült, mert az 1. 2 verseny alatt esett az eső, úgy tényleg lehetetlenség +csinálni -
#8622 én nem szoktam csalni -
#8621 Elismerésem! Nagyon megy ez neked! Nem volt nehéz? Vagy te is csaltál, mint Madmaxx? -
#8620 elküldtem, nézd +, + kaptad-e -
#8619 mindjárt visszaküldöm az elmentést -
#8618 na meg is van a verseny -
#8617 pl én -
#8616 Nem tudom, létezik-e ember a Földön, aki cheatelés meg egyéb csalás nélkül végigjátszotta a Vice Cityt. -
#8615 picit várj, amíg +csinálom -
#8614 látom, már csinálom is -
Madmaxx #8613 Én is sokat szenvedtem azzal a kibaszott Driver küldetéssel. Kb. a 20. próba után fogtam és átirtam a kis köcsög kocsijának a statjait igy szinte gyalogossá degradáltam a mocskot. Mire befejztem a versney ő még csak az első utcasarkon döcögöt. :))) -
#8612 Elküldtem! -
#8611 szólj, ha elküldted -
#8610 ok -
#8609 Az baba lesz, küldöm! -
#8608 ha nem tudod megcsinálni, küld el az elmentésedet, megcsinálom, ha akarod -
#8607 Ez a verseny kifogott rajtam... :(( -
#8606 miért te nem tudtad megcsinálni? -
#8605 Ezek szerint simán megnyerted a Malibu-féle "The driver" versenyt? -
#8604 sajnos ebben nem tudok segíteni... -
#8603 igen, de elotte is ugyanez volt. Egyebkent meg valszleg a videokartyam a hibas, mert mas jatek is fagyogat, es ha fagyas utan megfogom a vidkartyat, akkor kibaszott forro. Elromolhatott? a huto megy rajta amugy gf2mx. Megprobaltam hogy powerstrippel a teljesitmenyet levettem olyan kicsire amennyire csak lehetett de ugyanugy melegedett es fagyott. HELP -
#8602 használsz magyarosítást? -
#8601 En sajnos tudok csalodni a jatekban ugyanis ha elinditom akkor kb 5-10 perc utan lefagy. De van hogy kilepek a hazambol es mar fagy is. -
#8600 20:00-kor nyílik a kapu -
#8599 Az Arenaba hogyan kell bejutni? Allitolag 18:00-kor nyitja a kapuit, de szamomra nem nyitja ki akkor sem... -
#8598 Na császtok elmentem vice cityzni!Mert muszáj edzésben tartanom magam! aki leszált a netről feltétlenül vice cityzzen!