GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
és itt mit kell csinálni? itt is ilyen checkpoint-os küldetés van?

zaki
ok, köszi, mindjárt +próbálom

KG21
Mákod volt! Nekem ilyen egyszer sem volt.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

air23
nincs
igen
nem

Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne: kezdéskor nincs garázsom, ahová berakhatnék autókat?
Csak akkor lesznek, ha veszek épületeket?
Ezeknél mindegyiknél van garázs?

Nekem elsõre sikerült. A csávó magától elakadt az egyik kanyarban. Biztos beijedt az ott keresztben várakozó zsarutól... velem ellentétben 😊 Aztán utána már nem is hallottam róla többet. Gondoltam, szép kis sofõrt ajánlottak 😊

Üdv:
dav

air23
biztos rossz c64 emulátor van fenn a gépeden :/
nem egyébként nekem nemvolt 😞 de próbálj visszaolvsani hátha.

air23
azisegymegoldás 😊 nekem az egyik havaji (asszem az elsõ) vagy milyen küldetésnél próbáltam a táska mellé helivel és úgy menekülni, de sajnos mire felszált volna kiszedtek az fbi-osok :/
de azé motorral összejött 😊

Hali! Van egy problémám a CiceCity-vel! (nincs erõm visszaolvasni 4000 hozzászólást...)

Felraktam, crack, indit, "C64 intro", utánna leáll, az XP elnézést kér és annyi....

A gépem: MSI 865P, P4 2,4GHz, Radeon 9700, 512 DDR, Win XP SP1, Catalist 3.4, Directx 9.0a

Volt valakinek problémája vele?

sza.sa

M@TriX
ezt a küldit én úgy csináltam, hogy oda pakoltam egy helit. 😊 A játék ott is hagyta nekem 😊 bõrönd össze szedés és elhelizés. 😊

Ja amúgy véletlenül sem kell elbattyogni sehova, hiszen az Villás szigeten van (Diaz barátunktól örökölt villánk), átsétálni oda és vagy autót vagy helit beröffenteni és kész.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

air23
pizza küldetés done.. 150hp.. hát tudhattam volna az elején is, lehet könyebb lett volna végigtolni az eddigi küldetéseket 😊

air23
én azt megint csak a trükkös módon csináltam 😊)
lelõ mindenki, de nem vesz fel drogok. (mer ugye van rajtad 2 csillag.) elmegy páncélért, fest, felvesz qrvagyors kocsi, visszamegy drogokhoz, beállít menekülési irányba a kocsi, felvesz drog, spuri. fest, és leszállít drogok 😊

air23
17 az szép 😊
csak ne lenne annyi hüje autós aki bevágna elénk 😊

Sephi
Tenykleg szivatas az hogy amikor uldozve vagy hirtelen semmi auto nem lesz az egesz varosban.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

heyy: a titka annyi, hogyha van helikopterágyúd, akkor néhány golyó elég a hajókba és kigyulladnak, majd robbannak. Ha mind a kettõ megvan, akkor kirak a partra. Persze elõször átmásztam a hajókba, mert nem tudtam, mi a baj, a lényeg, a hajón lévõknek meg kell halniuk, de valami miatt ha belelõsz néhányat az emebrekbe, csak elfekszenek, nem meghalnak.

A parton lévõ embereknél pedig úgy lehet könnyíteni, hogy még a hajókon lévõk elõtt a parton állókkal végzel. Belelõsz a tömegbe, s mire szétfutnának, néhánynak már annyi, így partra éréskor kevesebben várnak.

Mikor lehet megvenni a Pole Position-t?

Amúgy az eddigi legszivatósabb misszióm a Naval Engagement volt, amikor egy csónakból kellett a mólón állókat, majd utána a parton a többieket leszedni s a drogot begyûjteni.

Volt, hogy hiába szedtem le mindenkit a hajókon, nem rakott ki a partra, s utána át kellett mennem a hajókra, hogy közelrõl a fekvõ, hullának tûnõ embereket kivégezzem. Ekkor rakott ki a partra, ahol semmi gáz nem volt, ha ügyes voltam, túléltem. Már kezdtem örülni, 4 csillag, nemsokára megvan, lesz pénzem végre pénzelõ boltot venni. Megkerültem a házat, leszedtem a shotgunos ürgét, de már csak alig 50 hp maradt, zsaruk mindenhol, így kifutottam az útra jármûvet szerezni. Ez nem tudom, hogy bug-e vagy direkt szivatott, de gyalog kellett a fél városon átmenekülni, mert útközben nem volt semmi jármû. Szerencsémre a hídon volt egy szív, feltöltöttem magam, de még így is 1 hp maradt, mikor a kijelölt helyre értem a cuccal.

gyraph
És rögtön utána a helikopterrel is van 1 misön 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph

Igy ni! 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Az utolsó elötti egy lépcsõ tetején van ugyebár, de ne szedd le rögtön, hanem a lépcsõvel szemben van egykis utca, és onnan gyorsulj be, a lépcsõ tetején pedi kapd fel a motor elejét, és egészen a ház tetejéig repülsz...én elsõre tovább is 😊
De megvan...

zaki
ha valami csoda folytán sikerülne megszerezni, akkor feltétlenül szólj

gyraph
Na igen...szal az utolsó...

zaki
csak el kell fordulni az úttestnél jobbra

zaki
amelyikre te gondolsz az az utolsó...

gyraph
Ez még csak nem is az utolsó, hanem egész pontossan a húszadik...

zaki
ezt akartam megkérdezni, hogy hátha +tudja valakii mondani, hogy hogy jutott el odáig

zaki
a legutolsót nem tudom hogy kell elérni

gyraph
Zaki!
Ebben a motoros küldiben egész jól ellavirozok egy darabig, aztán az egyik chekpoint egy ház tetején van, ahová sehogy nem lehet feljutni ( bevásrlóközpont aluljáró -ból kifelé), az épület tetején most láttom, hogy egy helikopter is van...kis 2 szintes ház. Neked sikerült feljutni vhogy? sehol egy ugrató...semmi.

zaki

Tikal
kérem kapcsojja ki...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
drautkoszorau?

Tikal
Biztos tulmelegszik és kikapcsolja magát

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
bazzeg, pedig jó masinád van

zaki
ja most olvasom hogy már 3van

zaki
küldök egy képet email-ban, ok?

win reinstalt már probáltad? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
17 sec
513.97m

gyraph
megvan 😊

gyraph
nem találom a gépmadarat...pedig oda-vissza2x meegnézztem...lehet, hogy nem parkol ott mindig.

zaki
különben milyen géped van?

zaki
hát nem irigyellek...

gyraph
Mindjárt megkeresem...kösz!

zaki
az elsõ hely ahol el lehet menteni, azon az úton a malibu bár felé tök egyenesen a füvön egy ház elõtt áll egy sportmoci

zaki
Longest Wheelie time (secs) 10
Longest Wheelie distance (m) 307.27

gyraph
Azt a küldit hol kell felvenni?

I.C.ram
Elsõkerekezni ki tud legtovább? Nekem 3 sec volt a maximum.
air23
..
Longest Wheelie time (secs) 10
Longest Wheelie distance (m) 500.56
..
Weapon Budget $150210.00
..

😊

zaki
sztem te a bevásárlóközpontba mentél be nem a postára...lõdd szét a kirakatok üvegeit

nem tudna nekem segíteni abban hogy a 19-es számú "rampage" pontosan hol van? átnéztem a környéket amit a térkép mutat, de hiába
zaki

Fefe
Igen itthon nálunk