GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy láma kérdésem lenne: kezdéskor nincs garázsom, ahová berakhatnék autókat?
Csak akkor lesznek, ha veszek épületeket?
Ezeknél mindegyiknél van garázs?
Üdv:
dav
nem egyébként nekem nemvolt 😞 de próbálj visszaolvsani hátha.
de azé motorral összejött 😊
Felraktam, crack, indit, "C64 intro", utánna leáll, az XP elnézést kér és annyi....
A gépem: MSI 865P, P4 2,4GHz, Radeon 9700, 512 DDR, Win XP SP1, Catalist 3.4, Directx 9.0a
Volt valakinek problémája vele?
sza.sa
Ja amúgy véletlenül sem kell elbattyogni sehova, hiszen az Villás szigeten van (Diaz barátunktól örökölt villánk), átsétálni oda és vagy autót vagy helit beröffenteni és kész.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
lelõ mindenki, de nem vesz fel drogok. (mer ugye van rajtad 2 csillag.) elmegy páncélért, fest, felvesz qrvagyors kocsi, visszamegy drogokhoz, beállít menekülési irányba a kocsi, felvesz drog, spuri. fest, és leszállít drogok 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A parton lévõ embereknél pedig úgy lehet könnyíteni, hogy még a hajókon lévõk elõtt a parton állókkal végzel. Belelõsz a tömegbe, s mire szétfutnának, néhánynak már annyi, így partra éréskor kevesebben várnak.
Amúgy az eddigi legszivatósabb misszióm a Naval Engagement volt, amikor egy csónakból kellett a mólón állókat, majd utána a parton a többieket leszedni s a drogot begyûjteni.
Volt, hogy hiába szedtem le mindenkit a hajókon, nem rakott ki a partra, s utána át kellett mennem a hajókra, hogy közelrõl a fekvõ, hullának tûnõ embereket kivégezzem. Ekkor rakott ki a partra, ahol semmi gáz nem volt, ha ügyes voltam, túléltem. Már kezdtem örülni, 4 csillag, nemsokára megvan, lesz pénzem végre pénzelõ boltot venni. Megkerültem a házat, leszedtem a shotgunos ürgét, de már csak alig 50 hp maradt, zsaruk mindenhol, így kifutottam az útra jármûvet szerezni. Ez nem tudom, hogy bug-e vagy direkt szivatott, de gyalog kellett a fél városon átmenekülni, mert útközben nem volt semmi jármû. Szerencsémre a hídon volt egy szív, feltöltöttem magam, de még így is 1 hp maradt, mikor a kijelölt helyre értem a cuccal.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Igy ni! 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
De megvan...
Ebben a motoros küldiben egész jól ellavirozok egy darabig, aztán az egyik chekpoint egy ház tetején van, ahová sehogy nem lehet feljutni ( bevásrlóközpont aluljáró -ból kifelé), az épület tetején most láttom, hogy egy helikopter is van...kis 2 szintes ház. Neked sikerült feljutni vhogy? sehol egy ugrató...semmi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
513.97m
Longest Wheelie time (secs) 10
Longest Wheelie distance (m) 500.56
..
Weapon Budget $150210.00
..
😊