GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sok pénzt akartok akkor meg ezzel vonuljatok sok vigilante missziót..
Az 50. vigilante például már 125ezer pénzt ad😊)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szóval gyakoroljatok még😊)))
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
a vintage (rendõrautós üldözõs stb) küldetésnek hahnyadik levelen van a vége? én a 6. ig jutottam 26 srácot nyírtam ki de akkor már 2 csillagon követtek így kénytelen voltam menekülni kicsit 😞
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mi a megoldás?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Mi a megoldás?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
minden ok, végre nem fagy a gép, viszont a Vice City /és más gamék../ képfrissitési frekvenciájával gondok vannak: mindig a legalacsonyabb, 60Hertz értéket adja meg game közben.. pedig 1024*768ban 90Hznek kellene adnia. Ugy emlékszem nem én vagyok az elsö, ugyhogy remélem hogy valaki meg tud válaszolni a gondomra 😊 Elöre is THX.
Azt hogy tudod megcsinálni az auto berakásnál, hogy fényezésük is legyen?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
na ja.. ha üldöznek mindenki menekül .. ha kis mákod van megvan az összes házad és el tudsz futni egy autóig :/