GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új vagyok, most szereztem meg a játékot. A magyarosítás jövõ hétre várható, a 4.-est én sem találtam sehol, viszont ott van a 3.-as a Rendõrség tetején.

Live your life like it\'s your last day...

Mhosah Myth
MEg:Nem tudod hogy mikor lesz készen a magyarosítás?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
másfél óra múlva leszek!
Ja mégegy kérdés:

Nem tudod hogy a 4-es számú helikopter hol van?Körberepültem az egész rendõrséget de nem láttam!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Bocsánat:

Mhosah Myth
Már rájöttem:

Vitya küldött egy jó kis térképet, ami a helikopterek lelõhelyeit mutatja be. Egy kis infó a térképhez, hogy Hunter csak 100 rejtett csomag után van, Sea Sparrow meg 80 csomag után.

1. Maverick. Meg kell venni az itt található garázst, és a te tulajdonod lesz így a heli.
2. VCN Maverick. Egy toronyház tetején található a híd folytatása mellett.
3. Police Maverick. A rendõrség tetjén van.
4. Sparrow. A rendõrségi épület mellett van.
5. Sparrow.
6. Maverick. A Vercetti's Mansion tetején parkol
7. Sparrow. Egy ház tetején van, ide kell ugratni
8. Sparrow. Egy cseles helyen van. Az út mellett van egy boltíves kapu. Azon kell bekanyarodni, és az egyik kis parcellán lesz a földön.
9. Skimmer. Ha megcsináltad a filmstúdiós küldetéseket, akkor a stúdió dokkjában parkol
10. Sea Sparrow. Vercetti's Mansion házánál található 80 csomag után
11. Hunter. A reptér mellett a katonaságon található egy hangárban, rendkívül jól védett, nehéz ellopni 100 rejtett csomag után!!
12. Hunter. 100 rejtett csomag után!!!

zoli80
alig van egy két kuldim hatra és kurvara nincs apache!

Ja és nem a nagy H -betû felett van.
Jól megnézted? Ajánlatos helikopterrel felé repülni hogy meglásd. Nem tudom mi után jelenik meg mert egy más mentéssel játszok amíg nincs magyarosítás. Sorry.
Ok!
Mhosah Myth
Elmenetem a katonaságra és nincs ott az apache!Miért lehet ez?CSak egy bizonyos küldetés után jelenik meg?

Már 20-an fordítják éppen elég és a GTA VC-hez külön készült GXT Editor. NINCS értelme még egy embernek elkezdeni fordítani! PC_King a király!!!
Nem tom akkor fogom végigjátszani igazán ha már lesz magyarosítás. Így is végig tudnám játszani mert érteni ugyan értem de nem annyira élvezen.
Jajajaj bocsi összekevertem teljesen ott tényleg nincs semmi mégegyszer bocsánat.
zaki
a Pole Positionban párc percig a csajt kell bámulni a szobában, ennyi. nincs ott semmiylen verseny

Mondom katonaság! #4821 -es hozzászólás.
Az gáz lenne de azért én azt is nagyon várnám ha igaz.
Manta
Arra 1 hetet mondanak. Csak az egész azért bukta, mert a GTA3-ba akarják betenni Vice City-t, és nem VC-be Liberty-t.
Hát nemtom és gamepaddal nyomatom az apache irányítását,azzal tök frankó😊)
A gépágyuja is automatikusan a célt lövi..
Amúgy szóljon ha valaki hosszabb ideig egykereküzik mert amíg nem addig nemszarozok a szigetek körbeegykereküzésével..
Azaz idõ és táv ami a képen van a 2. sziget hossza oda vissza😊)))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

M@TriX
tudtam tudtam, csak nem sejtettem. 😊
Szóval olvastam, de inkább hiszem, ha látom. Nagyon ülnek a fiúk a 0.3b-n. Csak jönne már ki! 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bele kell szálni a csónakok valamielyikébe (kettõ van).
hiba

naa
este foci?

hiba
Charry poppersnél "fagyit" kell árulni. Valamilyik Shiftel kell kombinálni hogy szóljon a csengõ. A Pole positionban vagy versenyezni kell de inkább chekpoint gyûjtögetni.
Manta
Én nem honnan veszed az infot?
Katonaság a repülõtér mellett, rendõrruhában kell bemenni hogy ne lõjenek le de ha elég gyors vagy akkor másik helikopáterrel leszálsz melléje és go!
Manta
Errõl tudtok:

GTA World Online is a total conversion for GTA3+VC, that means that both Vice City and Liberty City are combined into GTA3, and also with the ability to play online (powered by MTA).

?
see.aakogh
Ilyen helikopátert honnan lehet szerválni?

Ron Ragm
Még mindig nem megy

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hali
mert én egy tuningolt 600as mocival, egészen az autoszalonig repulok 😄DD

www.napisajto.hu

Lynx_TWL
én 63as szintig vittem el tankkal, és sokkal könnyebb mint hunterrel😊
egyébként 50es levetlõl, már észre se veszed, hogy milyen goyrsan felugrik a pénzed 😊

๏̯͡๏﴿

hali
emberek, van a reptér, és ott az egyik kifutopályán van két ugrato egymás mellett. (ha onnan ugratsz, akkor elvileg egy ilyen parkoloba érkezel)
Onnan kinek mennyi az ugratás rekordja? (motorral)

www.napisajto.hu

GTA Sin City
Re, annyira alma nem vaok h ne ismerném a tulajdonságok>beállitások majd a képfrissitési funkciot.. mondom, az Asztalon 90hz van, a játékban meg magátol átállt a legalacsonyabbra, 1napon keresztül basztattam a beállitásokat.. nem volt más megoldás.

I.C.ram mi a gond? 😊

I.C.ram
Én megcsináltam. 😊 Nem olyan nehéz, csak a végére már szentségelsz. 😊
The Garrett
hehe msot kivételesen van Excuse om ugy hívják U.P.C 2 napja: felmegyek 2mp mulva ledob a net. CSak fórumozgatni tudok.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fefe
Ez mondjuk webes install
de jó ez is.

Ron Ragm
honnan?

Fefe
Próbáld a Dx9a felrakni

Ron Ragm
Lehet h régebben írták de nem találom.. naszal feltelepít + a direktiksz is felmegy rendesen restart majd krekk és azzal dob ki hogy 8.1nél nagyobb DirectX kell neki...
Próbáltam máshonnan is felrakni a DirectX 9-et de ugyanez
Valaki? Bárki?

Fefe
Azt sehogy.Mivel pl. a jaguart a virgo helyére raktam így ugyanazokat a paramétereket kezeli le.

zaki
szerintem kibaszott nehéz irányítani az apacsot, pontosabban lõni nehéz vele

zaki

M@TriX
én perpill még pénzszíkében vagyok. 😊
A GTA3-ban azért tök sok lóvéja volt az emberenek. De így is jó. Kicsit spórolok. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Te se jönnél fel ircre te kis genyó!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

The Garrett
LÁtjátok a GTA életre nevel:
Mi a faszt kezdjünk a sok pénzzel?
😄

The Garrett
Jó nézni hogy sok van 😄

Öszintén. Mi a szarna ka pénz amikor már ugyis minden az emberé és semmit nem tud vele kezdeni?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

air23
egs 😊)

n2

air23
jahogy.. thx megnézem amint tudom 😊