22366
  • KG21
    Phil a becses neve, és szeret robbantgatni :)
  • KG21
    lehet, erről nem tok semmit
  • GamerAdams007
    az melyik?
  • M@TriX
    talán amikor a félkezű dzsek misszióit kivégezte nem?
  • KG21
    egy bizonyos misszió után lehet felszedni a katonaságnál, de nemtom melyik után. Érdemes rendőrruhában odaállítani, mert különben szarrálőnek, mielőtt fel tudnál szállni vele.
  • GamerAdams007
    mostmár megcsináltam, csak az volt a nehéz, h mindig megölté a csávót. egyébként meg volt, hogy felrobbant a kocsim. amúgy meg nem tudod mikor lehet megszerezni az Apache-ot?
  • KG21
    mi olyan rohadt nehéz abban? Bemész a börtönbe, felveszed a rendőrruhát, kihozod a muksót, van a közelben ha jól emlékszem 2 csillag, ami leveszi a körözési szintet, aztán nyugodtan átfested a verdát.
  • GamerAdams007
    megveszed a malibu clubbod, az az első küldetés. az a lényege, hogy ki kell szabadítani egy muksót a börtönből
  • Kit--Kat
    LOÁL mííííbajod?? az melyik küldetés, írd körül
  • GamerAdams007
    na mi van má?????????????
  • GamerAdams007
    hogy kell megcsináálni a "No escape?" nevű küldetést????????? és hogy mér nincs sehol tank kód nélkül
  • tigeroo
    mivan? most magyarul
    ez nem az sg.ro...
  • GamerAdams007
    HOGY A FASZBA KELL MEGCSINÁLNI AZT A KURVA NO ESCAPE? KÜLDETÉST?????
    KURVA ÉLETBE, MÉ NINCS SEHOL TANK KÓD NÉLKÜL????????? sEGÍTSEN MÁ VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • KG21
    télleg lövésem sincs
  • mEkLaU
    Azota már ujra tettem megint és 3 perc után kidobta ezt a kedves kis üzenetet.
    De vmi ötlet mégis h mi zavarhat be?:(
  • KG21
    nagyon sokan vannak ilyen problémával, nem tudom ez mi lehet. Van akinek a sima újratelepített játék modok nélkül is kilép ilyen hibaüzenettel.
  • mEkLaU
    Vki nem tudja h mi lehet a megoldás???:(
    Játék közben kapok egy beepet és amikor kilépek akkor ha jol emlékszem unexpected error és vmi számsort ad meg...felettéb idegesitö nincs vmi tört patch amit le lehetne rántani?
  • Kit--Kat
    jahh:o akkor semmi:)
  • JohnnySmith
    Mert a lámája nyitott egy topikot a baromsága miatt.
  • Kit--Kat
    most mér?
  • Seth
    Szerencsétlen ide se jön többet...:)
  • EmIn3m02
    :DDDDDDDDDDDdddddddddd
  • JohnnySmith
    te barom
  • jupa
    Helló! Nem tudja valaki honnan lehet letölteni ezeket:- GTA Mod Installer 4.1
    - DMagic1 Wheel Mod

[email protected]
  • Kit--Kat
    csak igényes, te beraktál volna a 80as évek modoba 1 megültettett Mercit tuning szárnyakkal meg iylen faszságokkal, de rád is hagyhattam volna
  • Csacsi
    Sziazstok. Nincs vhol egy olyan térkép, ahol mutatja, hogy hol vannak olyan épületeket, amiket meg lehet venni, és küldetést is adnak?
  • tigeroo
    öö hova kell másolni a modokat..?:D uténa mivel aktivál6om?
  • KG21
    nem volt az olyan sok, belekötöttél kb 6-7 autóba a 90-ből, ami igen jó arány, tekintve, hogy mekkora szőrszálhasogató vagy
  • Kit--Kat
    háth annyi szart beakartál rakni, na kimondta melyik Countcah-t rakd be, na kiMMM:PP
    És a Merci meg a társai, Sazl..:)
  • KG21
    válogattad ám te tod mikor
  • Kit--Kat
    az a jó amiben nicsenek a textúrák lecserélve, mellesleg a géppark nagy részét én válogattam bele:PPPP
  • Gabyee
    amúgy a classic nekem is jobban tetszik
  • Gabyee
    nyem a modern modra gondoltam(bocs hülyén fogalmaztam)hanem arra amit Kit-Kat is említett,nevezetesen hogy a classic modnak is van több verzsönje
    De gondolom csak az V1.2 a jobb nem hiába ez a neve
  • KG21
    hát ha a régi alatt a modern modot érted, amit először csináltunk, akkor azt kell mondjam a Classic jobb, mert az jobban illik a játékhoz, és az első mod bugjaiból is sikerült tanulni, és elkerülni azokat.
  • Gabyee
    Köszi mindenkinek a classic modot,már szedem
    Azt még lepötyögnétek hogy mi a különbség(van-e)a régi és ez a mod között?
    Magyarul melyik a jobb
  • KG21
    az... égő
  • Kit--Kat
    hát jól teszed, milyen ciki már, pont a annak nincs meg ai csinálta^^
  • KG21
    thx. Mindet ráírom egy DVD-re, hogy ne vesszen többet el
  • Kit--Kat
    jóhh holnap délután felnyomom
  • KG21
    dee, jó ha megvan az előző verzió is