22366
  • Kit--Kat
    akkor én felse rakjam?
    délután nem voltam itthon
  • KG21
    dav-nak köszönhetően újra letölthető a Classic mod. Akinek még kell, szedheti innen
  • tigeroo
    köszönöm szépen:)
  • mEkLaU
    Felraktam tegnapelött a játékot megint mert alapozok SA-ra de 1 perc játék után kifagy de csak ez a játék, handling-be belenyultam ez lehet gond? De nem progival csak ugy simán.
  • KG21
    az nagyon gány munka, én inkább a modern mod -ot javaslom
  • tigeroo
    most szedek valami reality mod-ot havernak , abban van belső nézet + fogyó benzin?? ha igen, vannak töltőállmoások?:))
  • KG21
    remek, kösz szépen
  • Kit--Kat
    holnap délután feltöltem mesterem, elvégre társszerző vagyok ebben a prodzsektben
  • KG21
    már a modern modot sem tom sehonnan szedni, és sajnos az sincs meg nekem :(
  • Gabyee
    sajna igaz ott már csak a magyarítás található:(
  • gercse
    pedig én kb 1 honapja töltöttem le
  • KG21
    ott csak a magyarítása van, a mod letöltése a jatekok.hu-ra mutat, ahol már nincs fent
  • gercse
    huntuti.uw.hu ??
  • Kit--Kat
    az még jó is volt^^
  • KG21
    asszem neked az 1.2 nem köllött, mer abban volt pofám lecserélni néhány textúrát is, meg skineket, de ha más nem jelentkezik, akinek 1.2-je van, akkor az is valami. Priviben mondom hova tedd, jó ha van korábbi verzsön is :)
  • Gabyee
    Örök hálám üldözne itt mindenkit ha ezt össze tudnánk valahogy hozni!
    Többre sajnos nem telik:P
  • Kit--Kat
    őőő nekem meg van 1 zipben ha jól láttam 1 classic mod nem tom melyik verszön
    Köll???
  • 12346
    van missün idő leállító csít, azzal simán meg tudnád csinálni. vagy azzal a megatrainerrel vagy mivel.
    kis utánajárással megtalálnád mind2-t.
  • KG21
    voltam nála, sajnos nincs meg a gépén már neki sem :(
    Az utolsó esély, hogy még elérhető legyen, ha valaki, akinek még megvan, hajlandó lenne feltölteni a tárhelyemre, priviben adnék accot hozzá.
  • KG21
    rajta vagyok az ügyön, sajnos elszállt a partíció amin tároltam, így nem tom újra feltölteni, de tesóm gépén ha minden igaz még megvan. Ha nincs meg, akkor sajnos az enyészeté lesz a cucc :)
  • Gabyee
    Sziasztok!
    A classic modot(v 1.2)honnan lehetne letölteni?Egy helyen megtaláltam de nincs már fenn a szerveren.
    Köcce!
  • eightmiles
    csít nints, tsak savegame.
  • lamase
    gyakorold
  • Csacsi
    Sziasztok. Van vmi cheat arra, hogy túllegyek azon a helikopteres pályán, ahol bombákat kell lerakni? Mert nekem nagyonnem megy.
  • steweee
    nos, kb még egy generáció van ezzel az oprendszerrel és játékokkal meg windózzal.de mire az kifut is vagy 4-5 év, és az akkori gépemet megtartom, nem adom el alkatrészenkét.a jelenlegi konfigom igen jó, négy nagy vincsi kettő rackban, egy miniszerverház(hatalmas)cd + dvd írók egy pio olvasó mellé, abit nf7 alaplap, ami gyenge benne az a 1700+ athlon(de már 3 éve vettem) a radeon 9500(két éves) és a 756mb ram(kingstone 3 éves)ezeket fogom még frissíteni, de egyenlőre nincs miért, hiszen annyi jó játék van, csak néhánnyal nem birkózik meg a gép.mikor lesz benne egy év múlva kb 3 gigás proci, egy erősebb videokártya meg 1 giga ram, na akkor fogok még csak játszani a morrowinddel, mert akkor már tökéletesen fog futni mindenféle szépítgetős modokkal is.egyenlőre nem akarom bolygatni, nem szerek úgy játszani hogy nem megy szépen. tulajdonképp ez nem egy nagy konfig ma már, és mégis szinte maximumon fut minden játék vele, ilyeneket kivéve hogy nfs 2 street racing syndicate stb. az olyanok meg mint doom 3 ha nem is maximumon, de tökéletesen élvezhető szép és gyors minőségben. úgyhogy ráér. és ha majd cserélem, a bele megy a szervergépembe, az újakat meg használom addig amíg teljesen elavult nem lesz a technológiája és kifut a rávaló oprendszer is(legalább 5 év) és utána valóban elteszem későbbre.akármilyen jók is voltak a régebbi játékok, azért azt mostanra értük el, hogy olyan vizuális élményt nyújtsanak, amitől nem igazán lehet kívánni jobbat. pár év, és a kétdés megjelenítés maximumát fogjág tudni a gépek. kíváncsi vagyok mit hogy a jövő. pl újra játszottam az enclave játékkal, most már minden max beállítás mellett, és hihetetlen hogy micsoda grafikája van, pedig nem új játék, muszály volt újra végigvinnem.és nyugdíjas koromban is ilyenekkel akarok szórakozni, akkora régi naggyá vált játékokkal
  • Kit--Kat
    íme:

• Kit--Kat
    ha csak ott lenne, az egész város ezzel van tele:))
  • KG21
    erre jók az emulátorok. Rengeteg régi amigás játékot szedtem elő régebben nosztalgiázni.
  • ponki
    steweee: Ez egy nagyon jó dolog. Kár, hogy szinte megvalósíthatatlan. Ha te ezt öregkorodban akarod használni, akkor most fogj egy számítógépet, csomagoldd fóliába és majd akkor vedd elő. Ugyanis valószínü, hogy az új operációs rendszerekenezek már 10 év múlve sem igazán fognak futni. Én így jártam a Wizardry7- el nagyon jó játék, de újjabb gépeken és rendszereken már nem fut. A fégi rendszerek pedig már nem tudják kezelni az új gépeket. Pillanatok alatt összeomlanak, fagynak, el sem indulnak. Egy ilyen gyűjtést én is elkezdtem, DE gyüjteményem első darabjait, már most sem tudom használni. Tanács: A JÓ JÁTÉKOKAT ÉLVEZZÜK KI ADDIG, AMÍG LEHET, VAGY AMÍG NEM JÖN EGY MÉGJOBB!
  • laciodi
    szerintem az aluljáróban a striptiz mellett inkább ruhabolt van. A striptiz mellet közvetlen van egy gitár bolt.
  • cSuwwi
    ilyen boltokból van egy sor a strip klub melletti utcán, az aluljáró irányába

van ott rockstargame-es is ha jól emléxem
  • Kit--Kat
    majd rakok be képet róla:o
  • KG21
    én meg mindent simán letörlök, de nem is nagyon kellenek, mert mindig van vmi új amivel játszok. VC speciel megmaradt a gépemen, meg a GTA3 is, de minden mást letöröltem eddig, amit végigtoltam
  • KG21
    hát én nem.... olyan egyformák a boltok VC-ben, nem figyeltem meg pontosan őket.
  • Kit--Kat
    te ráismertél vázze???:)
  • steweee
    kár. egyébként én már gyűjtővé váltam, az össze jó játékot kiírom, sőt a legjobbakat, mint ezt is deluxe változatban színestokos borítóval, peccsel krekkel trainerrel leírással egyebek kiírom dvd-re.öregkoromban jó lesz nosztalgiázni.eddig amiket elterveztem hogy megcsinálom:
    nwn, morrowind, enclave majd ha kijön a kettes is, prince of persia sorozat nemsoká itt a harmadik is, maffia, max payne, yu gi oh, sacred, baldurs gate 2, doom, és quake, ut sorozatok, legjobb autós és űrjátékok,civ3,halflife,moto gp 2-(3),battlefield már megvan így,heroes is,régi nagyok pl the thing, hf 1 és kiegjei,x2 the treat,gta 3 +vc +sa,serious sam. hát lehet kimaradt még vmi a felsorolásból, de nagyjából ennyi.ezek amúgy is mind megvannak többek között, de az előbb felsorolt állapotban szeretném őket megcsinálni
  • KG21
    áhh, nem érdemes már ezzel a játékkal bíbelődni, mindjárt itt a SA
  • Kit--Kat
    NEMMMM!!!!
    Konkrétan ebből van vagy 1 tucat a városban, pont erről fotózták és ezt rakták bele, nézzétek csak meg
  • ponki
    Little Haitira tényleg hasonlít egy kicsit!
  • Kit--Kat
    akkor nem játszottál eleget vele:o