GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
asszem eddig az asshole fordítása volt a legdurvább, az szó szerint ment, gondolom belefér

zaki
és már kipróbáltad a magyarosítást, nem fagy tõle a játék?

Tuvok
vegyes, nem Danika féle de nem 'ejnye-bejnye a csudába' stílus...

zaki
remélem nem úgy, mint a gitárnyakú paraszt danika...

zaki
és milyen stílusban fordítod?

Tuvok
hamarosan kész, százalékot nemtok mondani, de a vége fele

zaki
nincs mit

zaki
különben hogy állsz a fordítással?

Tuvok
azért köszi

zaki
ahogy akarod

Tuvok
Majd befejezem a magyarítást, aztán úgyis újrakezdem, ha akkor se megy majd elküldöm.

zaki
küld el a mentésedet, és megcsinálom azt a küldetést

Tuvok
Akkor lõnek vagy ütnek szét...

Tuvok
vazz, ahol 4 bombát kell 1 kis helikopterrel felvinni egy építkezésre.Vagy az idõm jár le vagy szétütnek/lõnek.

zaki
hol akadtál el?

Tuvok

Tuvok
Jaj, ha elmondom én leszek a hét lámere

Tuvok
Én már majdnem kész vagyok a fordítással, csak aztán le is kéne tesztelni, amibõl nemtom mi lesz, ha az elején elakadtam...

Tuvok
Vagyis de, csak elakadtam...Azóta inkább a fordítással foglalkozok.

Tuvok
Sehol, miért?

PLaci
A stripcubban kb. 5 percig nézni kell a dagadta táncosnõt a hátsó szobában, ahogy táncol...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Tuvok
Lászlóatya: lesz.

Mayday
Ha tuzolto kocsi kell az elso szigeten, gyujts fel par embert, akkor LEGTOBB ESETBEN kijon.
Csinald meg a Rampages kuldik kozul a 2-es szamut, ott felgyujtasz egy csomo embert, es megvan a kocsid... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ron Ragm
nagyon nem, nekem akkor jelent meg miután az áruházrobbantós küldi kész volt

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Megvettem a stripclubot mit kell csinálni hogy tejeljen?

Nekem rendorkocsival volt ilyen. elbaszott a rendor, es a kocsijan landoltam. 😊
PLaci
Ez nem újdonság, utazgatni a sima GTA3-ban is lehetett

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ch_Slater
inkabb leszedem a rendört mögöttem 😊))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Tuvok
lõjj bele a kocsiba, kicsit hamarabb vége lesz a városnézésnek

Ch_Slater
ugy történt az egész hogy kavartam egy motorral és oldalrol belementem egy kocsiba (ebbe). repültem egyet mint Nils a vadludakkal és a kocsi tetején kötöttem ki. és utana furikázott velem a varosban... 😊))

Ch_Slater
egy kis városnézés:

😊
6666.
ketto
Tuvok
http://vnet.hu/tuvok/
Itt van 1 kis részlet a magyarosításból (nem a képen!), ami még nincs fordítva, azt vagy nemtom micsoda, vagy elfelejtettem..

Tuzoltosag hol a f*szba van? (Van az 1. szigeten is?)
Mayday
Tuvok: szivesen besegitenek a magyarositasod tesztelesebe! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
A www.tar.hu/huntuti oldalra felkerult ma egy uj verzio, azt valaki hasznalta mar? Okoz fagyast? Es hol tart? Kuldik szovege, atvezetok benne vannak?

Tuvok
Mit szólnál, ha az Elite Force 2-t kiadnák 40%-osan?

Tuvok
hykao: minek kiadni félkészen egy fordítást?Részben igazad van, de akkor se tudom minek akkora felhajtást csinálni, hogy x-nek 45.6%-os, y-nak 71.329%-os a fordítása.Ok.Legyen.Én nem tudom az enyém hány százalékos, mert ha jól emlékszem 4707 bejegyzés van benne, nem számoltam, hogy hányadikat fordítottam, így nem tudom %-osan, hogy hol tartok.Nemtom a többiek hogy számolták ki.Tippelgetésnek meg tényleg semmi értelme.
A %-okat hagyjuk a sörösüveg oldalára...Remélem hamar lesz kész példány is!

Me' nem olvastad el a mondat 2. felet? Csak akkor lehet felvenni, ha mar a kiszabaditos kuldetesnel tartasz.
M@TriX
a shiftet (dudát) anyira nyomd meg, hogy elinduljon a dallam. Állj meg egy helyen amíg nem jönnek vevõk. Egy megálláskor átlag 4en vesznek aztán kiírja a progi hogy nézz másik hely után. Akkor arrébb mész. nem kell leállítani a zenét. (A rendõrcsillagokra figyelj. Ne kússzon 2 felé, mert akkor izgalmasabb lesz. 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
majd lesz. ha a malibu bár elsõ misszióját megcsináltad utána lesz, ha jól tom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én nem csinéáltam semmi extrát csak a kukáskocsival menntem. Kórháznál kiszállt és kész...

Ron Ragm
Lance kiszabadításánál hogy a francba kell lerázni az üldözõket? hiába robbannak fel újra jönnek...

Hogy öltözhetek át rendõrruhába? A VCPD HQ épületben csak gumibot van, ruha nincs.

Hogy kell fagyit eladni? Hiába állok meg, s nyomom a shiftet, nem csinál semmit.

KG21
Így van. Ezt diktálja a logika!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Tuvok
hyako, csak szólok én nem is láttam a huntutisat, 0-ról kezdtem, csinálgatom, valamikor kész lesz.Azt meg nem értem minek verziókkal szarozni, vagy kész van, vagy nincs...kár kiadni félkészen, teszteletlenül, én ezért nem tettem fel, a fordítás szinte kész, utána kipróbálom, ha mûxik felrakom, ha nem akkor nem...ennyi...

Sziasztok!
Srácok vki segicsen pls már minden küldetés készen van az épületes is de ezt nem találom sehol. Phil Cassidy ezt a küldetést mikor kapom meg? thx
KeKKSZike
hahóóóó!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12