22366
  • Herold
    Nézd meg az Apollón.
  • Patesz
    köszi!!!!!!!!!!!!
    Bocs csak egy kis időre elmentem
  • zaki
    Patesz: szívesen
  • zaki
    lemaradtál, mint a borravaló :)
  • KG21
    bazze el kell mennem egy órára, erre mivan? lemaradtam:(
  • Tuvok #10006
    na az talán nah folytatom a hunosí..izé magyarosítást
  • zaki
    rácsaptál, mint légy a szarra
  • zaki
    nem baj, majd enyém lesz a 100000.
  • Tuvok #10003
    legalább vmi szép dolgokat tettél volna ide pl:

• zaki
    menjetek a p*csába
  • Tuvok #10001
    nyert! grat
  • Ron Ragm
    10000!
  • Tuvok #9999
    hihi
  • Tuvok #9998
    nincs menekvés
  • Tuvok #9997
    mert
  • Tuvok #9996
    jóvanbazegh
  • zaki
    http://7wrz.uw.hu/
  • Patesz
    nem veni, tölteni!
  • Patesz
    DC -n kívül??????
  • zaki
    DC
  • zaki
    kb 10-18-ig menj golfkocsiért
    ne entert nyomj a verseny kiválasztásánál, hanem shift-et
  • Patesz
    Honét lehet letölteni a GTA Vice City -t??????
  • Adi
    Ez a colos :)
  • CSOCSO
    hoodoo rol beszélek
  • CSOCSO
    ?:) ööh...szvsz nem zagyva..forumba írtamanno.. de még a főoldalra is kitettek hogy olvassák el...
  • zaki
    nyald +
  • KG21
    remélem elleszel vele egy darabig, addig majd én levadászom a 10 000-t
  • zaki
    kösz szépen, már töltöm is le
  • KG21
    itt van a jókis chopper
  • zaki
    akkor nem csak én éreztem úgy, hogy ez egy kicsit bonyolultan van +fogalmazva, asszem az fpscentrel oldalán jóval 1szerűbben + volt fogalmazva
  • KG21
    hát ez nekem eléggé zagyvának tűnik. jóval egyszerűbben le van írva Hoodoo oldalán.
  • Herold
    Ahhoz képest elég szende kinézete van.
  • zaki
    ez gyors volt... gondolom nem fejből írtad
  • CSOCSO
    ULTIMATE AUTO INSTALL PART 2 (for rookies) szoval... van egy zip fileod amiban van pár dolog... ilyen mint kuruma.dff , kuruma.txd van benne egy kép jpg azaz az autokrol kép.. ez nem mindíg van benne de szokott benne lenni pár darab *.tga file... és egy txt file amiben le van írva -általában németűl- hogy hogyan kell installálni... szoval 2 progi kell az egézhez... egy IMG Tool amivel a txd-ket és dff eket cserélgeted és egy GTA3 Reshack amivel a tga kat cserélgeted IMG TOOL http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/imgtool_1.0.
    zip ResHack http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/GTA3ResHack_
    Beta3.zip Szoval.. felteszed az IMG tool-t... megnyitod.. elötte a zip ből kiteszed egy mappába a filokat... img tool ban rányomsz a file>>openra majd a GTA3 mappában van egy olyan hogy modells és abban egy gta és egy txd file... gta3 at megnyitod vele majd Edit>>Find...beírod azt az autot amit cserélni akarsz.. esetünkben a a kuruma ..beírod és enter.. erre talál egy kuruma txd-t vagy kuruma dff-t..mind akettőt talál..de nemtom melyik találja elöbb..ez lényegtelen.. mind a két kuruma filera jobb klikk>>rename.. és ird át kuruma-old ra...a txd-t és a dff et is... ezután Commands>>Add és kijelölöd az ÚJ txd és dff filet amit a zip ből tettél be egy akármilyen mappába...majd le ok ézod vagy mittom én... Majd megint File>>Open..megnyit img file megenn Edit>>Find... beírod amit keresel..esetünkben kuruma majd rename.. átnevezed kuruma-old ra.. itt már csak txd fileok vannak... majd itt is Command>>Add és csak az ÚJ txd-t tedd be... ennyi...viszont!!!h avannak tga-filoek.. akkor megnyit Reshack zip nyomj balrol a második gombra tehát az Open ra megnyit gta filet ugyanott a modelsban ha megnyitod akkor felűl 3 dolog van.. Name...Fpos...Size rányomsz a Name alatti egyik filera majd ctrl+f ( azaz keresés) beírod hogy kuruma ha megvan nyomj egy esc-et.. elöbb egy dff-t fog megtalálni elvileg de mindegy ha nem.. alatta van ami nekünk kell.. a txd file...azaz kuruma.txd... ebben van egy csomo file amit jobb oldalon láthatsz.. enginetop...meg perenbody meg hasonlok... megnézed hogy a mappában az ÚJ tga filenak mi a neve...jelen esetben pl perenbodyb64.tga a file neve akkor rányomsz erre a perenbodyb64 filera a reshackban és felűl arra hogy Import>>Import textura!!!eztuán megkeresed a mappát és UGYAN AZT A FILET beteszed a régi filera,,,, tehát ha van enginetop akkor azt az enginetopra amit utolag nemtudsz javítgatni..tehát updatelás után kattints arra amit updatálni fox!!!!updatálod amik vannak és kész is... megint Open és a txd fileban ugyan ezt csináld végig... és KÉSZ!!!!!!!!!!!!! elvileg ennyit kell csinálnod... NETÁN... ha egy autot leszedsz...és abban nem gta3 auto neve van hanem pl Supra...akkor azt nemtom sajna pontosan.. ugy kell csinálnod hogy egy mappába kimásolod ahogy eddig is tettük a többivel.. majd a 2 filebol 4 et csinálsz (másol>>ugyanoda>>beilleszt)majd a két mást supra filet átírod arra a névre ami a readmeben megvan adva... jelen esetben Yakuza...szoval lesz két supra fileod és két yakuza fileod... 2-2txd és dff... és az egészet ugyanígy megcsinálod annyi plusz hogy az img tollal a gta3 és az img fileba még a suprákat is beteszed...!!! ha vannak ezenkívűl tga-k ( amit nemhiszek hogy ezek után is vannak tga-k de kitudja) akkor ugyanugy ahogy mondtam csak a supra txd-kben is cseréld a tga kat.. ENNYI!!!
  • KG21
    akkor írjad. kiváncsian várják az érdeklődők.
  • zaki
    bazz, ez nagyon atom
    ilyen kell nekem is
  • KG21
    milyen a mocim?
  • CSOCSO
    azé leírhatom mert NEKED le van cserélve pár auto?:) LOL ez olyan mint amikor haverom épp ment haza..anyám kérdezi mi legyen este a kaja..mondja hogy legyen pl tarhonya? erre haverom: ne azt nem szereti....
    :) oké...gyk: haverom épp ment haza.. neki mindeg yhogynálun milyen kaja lesz...
  • KG21
    nem kell leírnod, nekem már le van cserélve jópár:)
  • zaki
    legalábbis én úgy tudom