GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
apache havernk ugy volt meg hogy vegigcsinalta a gamet... nekem sehogy sem jelenik meg😞

Mayday
Tegyuk fel, XP alatt fagy a magyarositas, akkor ujrainditas utan visszacserelem az eredetire es jo lesz? Vagy mennyire akasztja ki? Kell GTA ujrainstall? Esetleg XP ujrainstall is?
Na, errol szoljatok!
Es a Leggi verziojaban mar kuldetesek is vannak kesz?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
hasonlóan, mint a helikopterrel

Ron Ragm
Az apacs mikor jelenik meg és hogy a fszba kell a hidroplánnal repülni?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
rendõrruha: miután megvan az áruházrobbantós küldi, a malibu clubtól délre lévõ rendõrségen
csengõ: nyomd meg egyszer a shiftet (rövid ideig legyen lenyomva!)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
már csak a Hunter hiányzik a garázsból

zaki
hát ha 5 métert mész akkor ne csodálkozz, hogy nem kapsz semmi bónuszt

zaki
én motorral mentem, és azzal pillanatok alatt + lehet csinálni

Motorral menj, úgy gyorsabban odaérsz. Aztán azzal menj be a plazaba, menj az egyik részre lent, ahol szét kell lõni, szállj le és adj neki. Ha ott végeztél, vissza motor, irány át a plazan keresztül, leszállsz, lõsz, s így tovább. Azt hiszem, az emeleten már gyalog mentem, de nem biztos. Emeleten van ruhás bolt, ott át tudsz öltözni, hogy ne legyen annyi csillag.

Az én kérdéseim még adottak, valaki szánjon meg pls:
- hol vehetek fel rendõrruhát, hogy nyugodtan bemehessek a katonai bázisra?
- hogy tudom szóra bírni a fagyis kocsi csengõjét?

Vagy raketa a kirakatba, repul az egesz bolt (csak soxor kell fordulni elotte anyagert).
Ha be'zbo'lutovel akarod lenyomni, az tenyleg lassu, inkabb allj meg a bolt elott, es lodd szitava MP5-tel, pillanatok alatt megvan, raadasul 1 csomo futast is +sporolsz.

Kicsit szukos a hely. 😊
A katonai helikoptert a 100 rejtett csomag megszerzése után a repülõtér melletti katonai bázison találod.

magus
mikor jelenik meg a katonai helikopter? lejott a credit lista.
1. azert mert meg nem csinaltam meg minden penzest?
2. mert az utolso kuldetest cheattel csinaltam?

vagymi?

ja es hogy lehet egykerekezni? mit klell csinalni hogy szamolja?

Tuvok
Ha magyarosítás miatt fagy, az azért van, mert a szövegben sok olyan bejegyzés van, ahol azok a bizonyos aláhúzott, nem módosítható szavak vannak.Ezek billentyûkre vonatkoznak.
1 példa: Ped-Answer-Phone. Ez ugye a telefon felvétele.Ez neked lehet 100 gombon, a játék így menti el.Ha egy ilyen bejegyzésben hiba van, akkor fordulhat elõ fagyás, pl ha épp ez a szöveg jelenne meg a játékban.Pl: Ped_ANWER_Phone.Ott a hiba, de aláhúzott, ezért a játék keresi ezt a gombot.Nincs...frigó.De ott van a pénzösszeg is.Pl: Kifizetve $x, Bevétel $y.
A változó öszeg jelölése valami féle.Nincs kedvem most kikeresni pontosan.Ha nem hagysz szóközt ezek után, akkor aláhúzott szövegként folytatja a bejegyzést, amit nem lehet módosítani.Újabb fagyás.
Tessék ezekre vigyázni.

Nem küldetéshez kell rendõrruha, hanem csak úgy 😊

IQ nuku?
zaki
nem tudod, hogy mitõl fagyogat?

IMYke2.0.0.0
Ami közel sem mûködõképes - csak XP-n, és ott is fagyogat! Ja és nem 100%-os.
Tehát, tessék óvatosan telepítgetni!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
ha esetleg visszaolvasnál, megtalálnád

zaki
#6622-es hozzászólás...ott kellene lennie a Hunter-nek

Muszaj minden 2. kerdesnek ennek lenni? Tanulj + angolul, vagy pedig visszaolvasni 3-4 sort!
M@TriX
én apache-ot szeretnék látni. 😊
akár cheatel is, mert rendes esetbe nem látom. helivel minden sátorba bekukkantottam, de fullüres....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
csáó

zaki
ismerem azt az oldalt is, de azért

Tuvok
Belo ezt muszáj volt? aki akar talál ilyet magának, nem kéne ennyire hirdetni a csalásokat

zaki
itt nézz körbe: http://hoodoo.isten.hu/vc/

zaki
a csajt megvárod míg leér a mozgólépcsõn, a két biztonsági õrnek át fog adni egy táskát. ezután lelõheted a két csávót, elveszed a tanyót, és el kell menekülni a jelölt pontig (csak arra kell figyelni, hogy ne menj túl közel a csajhoz, mert akkor vége a küldetésnek)

Tuvok
vagy nem.de.

Tuvok
PAYNE: lesz

Tuvok
ql

zaki
pedig nálam jó

zaki
akkor itt egy másik: http://www.mysmilies.com

Tuvok
a szmájlis

zaki
milyen oldal?

Tuvok
Zaki: Az oldal nem található.

zaki
ehhez (még) nincs, asszem GTA 3-hoz már van

Van valami multi lehetõség ehhez a játékhoz?
zaki
akkor nem tudom...

Amugy a tuz immunitas mire jo a gyakorlatban? Ha felrobban a kocsid, nem leszel wasted?
zaki
odamentél az összes checkpointhoz?

zaki
melyik küldetéshez nincs rendõrruhád?

zaki
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/relaks/smilies/ itt van egy csomó smiley

Tehát: a Malibu elsõ küldetése megvan, kiszabadítottam a csávót a cellájából. Akkor kaptam rendõrruhát. Nem sokkal késõbb egy nagy üldözés közepette át kellett öltöznöm, hogy ne legyen annyi csillagom. Most hiába megyek be rendõrruháért, nem ad, csak gumibot van ott. Ha minden igaz, ez az a küldetés, ami kell hozzá. Vagy esetleg tévedtem? 😊

Az autók begyûjtése jó móka volt, bár két-három fajta megszivatott, hiába kerestem nem találtam. Pl caddyre is fél órát vártam 😄D

A fagyis kocsi még mindig nem zenél.

Tuvok
lol, ezek qva jó szmájlik

zaki
oda szállsz le, ahova akarsz (de nem árt ha vízre)

zaki

Tuvok
VKI SEGÍTSÉG!!!!!! KB 100m-re koncertezik tõlünk a padödõ!!!! HELP!

Tuvok
a németek gxt editorja nagyon korrekt cucc, figyelmeztet ha hiba van, felhívja a figyelmét az embernek, hogy mire vigyázzon minden egyes bejegyzésnél...

Tuvok
próbáltam, gondmentes eddig