GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaki ne törödj velük, ezek lamak 😛

zaki
elõbb regisztáld magad, és utána talán válaszolok neked

zaki
buztos majd válaszol neked valaki

Danny
Hát ja, csak a GTA3 topic kicsit halott. Gondoltam Ti is próbálkoztatok vele. Mindegy...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Http://feikt.uw.hu Nézzétek meg!
Warez a legjobb játékok, és a legújabbak letölthetõk!
zaki
valószínüleg azért mert még nincs lefordítva...

Mayday
Es hol???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
http://apollo.warez.hu-ról

Krinyo
gta vice city-t 😊 mi mást

zaki
mit?

Krinyo
eltudná valaki mondani honnan húzhatnám le?

zaki
bazzeg mennyi láma van itt...

Nálam a 100. csomag felvétele után írta ki, hogy a katonaságon találom a gépet. Mást nemtok mondani

zaki
be kell csalnod 2 rendõrt a garázsba

zaki
ezt a GTA 3 topicban kellene megkérdezni

Danny
Csá! GTA 3-hoz használja valaki azt az MTA nevû on-line cuccot?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

M@TriX
nem értem... szedek akkor én is 15 packot hátha attól függ, mert amúgy stim. Az ösze épületet megvettem és megcsináltam az összes küldit...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mar van 11 tankom garazsolva, ugy szamolom meg 6 (vagy 7, ha a 3 garazsos nagy garazsaba 4 befer) kell a fullhoz. 😊
Odamesz, es shotgunnal 100 meterrol szetlosz mindent.
zaki
sorry

Fefe
állítodtad = állítottad

Fefe
Ha 6 órát probálkoztál akkor nem értem miért nem állítodtad meg az idõt 1 trainer-el

zaki
bakker, ha ezt nem tudod +csinálni, akkor mi lesz késõbb?!

Fefe
Azt én motorral csináltam + és még maradt idõm is

zaki
hát az k*rva nehéz...

Fefe
Amikor a kirakatokat ki kell lõni. Szerintem erre gondol

zaki
melyik küldetésre gondolsz?

Kiskacsa furdik... 😊

😊
Faszom mar a vodkafonba.
Tok poen, ki lehet szedni tavcsovessel a tankbol a format. Elol fel van hajtva a pancel hogy kilasson, na ott figyel be a tavcsoves. Tele van mar a sunshine auto tankkal. 😊
Tok poen, ki lehet szedni tavcsovessel a tankbol a format. Elol fel van hajtva a pancel hogy kilasson, na ott figyel be a tavcsoves. Tele van mar a sunshine auto tankkal. 😊
zaki
öcsém ne legyél már ekkora szerencsétlen. nyomod folyamatosan a num 6-ot, közben meg nyomogatod a gázt, én egyszer 27 másodpercet egykerekeztem

Ron Ragm
nyomom de így is
Máskülönben hogy az istenbe kezdett volna felemelkedni?
De attól még pár mp után lezuhan!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
hát nekem amikor elõször volt apach-om, akkor kb 35 csomagnál jártam...

Joke
Én úgy tudom, hogy kõ hozzá 80 rejtett csomag.

Mer tod nyomni kõ még hozzá az emelkedés, sülyedés gombokat is(default: num9; num6), és ez a helikopternél is kellett kvázi, hogy haladni is tudjál vele.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Ron Ragm
Heh csakhogy ez nem tud lebegni...
nyomom a gyorsítást mint az állat fel is emelkedik de pár mp múlva már zuhan is

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
lehet, hogy csak akkor lehet megszerezni az apach-ot, ha meg van csinálva az összes küldetés

Passz, en nem probaltam, de mivel elvileg 1 sima hangfile az egesz, a proginak tokmind1 mi van benne, csak ervenyes formatum legyen.
zaki
vágom, már átkonvertáltam a rádióadókat mp3 formátomúra, csak arra vagyok kíváncsi, hogyha bemásolom, és felülírom a régi adf-es adókat, akkor menni fog-e a játékban a rádió

Az fpscentral.hu gta3 oldalan volt vmi mp3-adf oda-vissza konverter, szerintem azzal be kell nyomni a cuccot adf-be, aztan vmelyik adot felulirni.
Az fpscentral.hu gta3 oldalan volt vmi mp3-adf oda-vissza konverter, szerintem azzal be kell nyomni a cuccot adf-be, aztan vmelyik adot felulirni.
zaki

Igy jar aki +zavar a munkaban. 😊
zaki
nem tudja valaki azt, hogy ha az audio mappába bemásolom az mp3 formátumba konvertált rádióadókat, akkor az menni fog a játékban?

Csak az a baj, hogyha 2 van benn, mar nem lehet beszallni. Kiszallni is csak vmi teleporttal tudott, mer hatul nincs ajtaja. Remelem a garazs tervezoje is az elgazolt embereim kozt van. 😊
zaki

En lusta vagyok, inkabb szarra lottem amint lotavba kerult. 😊