GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zaki ne törödj velük, ezek lamak 😛
Hát ja, csak a GTA3 topic kicsit halott. Gondoltam Ti is próbálkoztatok vele. Mindegy...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Nálam a 100. csomag felvétele után írta ki, hogy a katonaságon találom a gépet. Mást nemtok mondani 

Csá! GTA 3-hoz használja valaki azt az MTA nevû on-line cuccot?
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
nem értem... szedek akkor én is 15 packot hátha attól függ, mert amúgy stim. Az ösze épületet megvettem és megcsináltam az összes küldit...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mar van 11 tankom garazsolva, ugy szamolom meg 6 (vagy 7, ha a 3 garazsos nagy garazsaba 4 befer) kell a fullhoz. 😊
Odamesz, es shotgunnal 100 meterrol szetlosz mindent.
Kiskacsa furdik... 😊
😊
Faszom mar a vodkafonba.
Tok poen, ki lehet szedni tavcsovessel a tankbol a format. Elol fel van hajtva a pancel hogy kilasson, na ott figyel be a tavcsoves. Tele van mar a sunshine auto tankkal. 😊
Tok poen, ki lehet szedni tavcsovessel a tankbol a format. Elol fel van hajtva a pancel hogy kilasson, na ott figyel be a tavcsoves. Tele van mar a sunshine auto tankkal. 😊
öcsém ne legyél már ekkora szerencsétlen. nyomod folyamatosan a num 6-ot, közben meg nyomogatod a gázt, én egyszer 27 másodpercet egykerekeztem
nyomom de így is
Máskülönben hogy az istenbe kezdett volna felemelkedni?
De attól még pár mp után lezuhan!
Máskülönben hogy az istenbe kezdett volna felemelkedni?
De attól még pár mp után lezuhan!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mer tod nyomni kõ még hozzá az emelkedés, sülyedés gombokat is(default: num9; num6), és ez a helikopternél is kellett kvázi, hogy haladni is tudjál vele.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Heh csakhogy ez nem tud lebegni...
nyomom a gyorsítást mint az állat fel is emelkedik de pár mp múlva már zuhan is
nyomom a gyorsítást mint az állat fel is emelkedik de pár mp múlva már zuhan is
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Passz, en nem probaltam, de mivel elvileg 1 sima hangfile az egesz, a proginak tokmind1 mi van benne, csak ervenyes formatum legyen.
vágom, már átkonvertáltam a rádióadókat mp3 formátomúra, csak arra vagyok kíváncsi, hogyha bemásolom, és felülírom a régi adf-es adókat, akkor menni fog-e a játékban a rádió
Az fpscentral.hu gta3 oldalan volt vmi mp3-adf oda-vissza konverter, szerintem azzal be kell nyomni a cuccot adf-be, aztan vmelyik adot felulirni.
Az fpscentral.hu gta3 oldalan volt vmi mp3-adf oda-vissza konverter, szerintem azzal be kell nyomni a cuccot adf-be, aztan vmelyik adot felulirni.
Igy jar aki +zavar a munkaban. 😊
nem tudja valaki azt, hogy ha az audio mappába bemásolom az mp3 formátumba konvertált rádióadókat, akkor az menni fog a játékban?
Csak az a baj, hogyha 2 van benn, mar nem lehet beszallni. Kiszallni is csak vmi teleporttal tudott, mer hatul nincs ajtaja. Remelem a garazs tervezoje is az elgazolt embereim kozt van. 😊
En lusta vagyok, inkabb szarra lottem amint lotavba kerult. 😊