22366
-
#10406 lassan 2 hónap az az 1 hónap -
#10405 ja, 1ébként kafa az új logód -
#10404 :D -
#10403 szted tudja, hogy a kocsikba be lehet szálni? -
#10402 ennyire lámer nem lehet valaki, 1 hónappal a játék megjelenése után rájönni, hogy lehet 1kerekezni a mocival, ez nem kis teljesítmény, és ő a főszerkesztő... -
#10401 hmm, lehet a következő az lesz, hogy rájön, hogy a helikopterrel lehet repülni... -
#10400 Jaj. :) -
#10399 Ez már az -
#10398 na ez a csávó nagy láma -
#10397 Nagyon komoly -
#10396 -
#10395 LOL ezt olvassátok -
#10394 Sikerült, nem volt meg a boatyard asset. (azt hittem már megcsináltam) -
#10393 Nekem 20 -ik ra sikerült. Éss nem érzem magam lámernek -
#10392 Ugyan már, nekem se sikerült a Driver, mégsem érzem magam lamernek. Miért nem küldöd el Zakinak, ő megcsinálja? Egy csomó érdekes dolog vár még ezután a játékban, nem szabad abbahagyni. -
#10391 szal bebizonyosodott...I'M LAMER -
#10390 Én ps2 nyomom.... nekem ott maradt a motor amit akkor leraktam :) -
ATISoft #10389 Pontosabban a telefon után haza kellett menni (a szigetre) és ott adta az utsó küldit. -
ATISoft #10388 Nem tudom mi lehet.
Nekem a végefelé a nyomdánál adott egy küldetést, hogy a maffia elfoglalja a dolgaimat. Amikor azt megcsináltam (motorosokat kellet elkpani), utána csörgött a mobil és jött az utolsó küldetés. -
#10387 a nyomdánál sem találtam küldit -
#10386 csak egy V van :/ -
#10385 Igen igen! :)
Sikerült. A keréklövéses módszer volt a nyerő. Ha kilövöd az egyik hátsó kerekét, akkor az összes kanyart el fogja baszni a csávó és simán lehagyod.
Kerékkilövésre én egy minigunk ajánlok, azzal viszonylag elég könnyen ki lehet lőni a kereket. Csak vigyázni kell, mert, ha túl soxor találjuk el az autót, akkor kiugrik a muki és annyi a küldinek. -
#10384 szétnéztem de nincs -
ATISoft #10383 A lerakott járművek nálad nem tűnnek el???
Mert nálam igen. -
ATISoft #10382 Ki lehet, nekem sikerült elsőre, persze elismerem, hogy szerencsém volt.
Nem tudom másodszorra sikerülne-e, nem próbáltam azóta :) -
#10381 Replaynél nyomnd meg játék közbe a f2 asszem vmelyik f-es gomb.. -
#10380 "Próbáltam menet közben cserélni, de túl nagy az időveszteség. Nekem ez a keréklövés jött be. Valaki írta korábban, hogy egy karambolban lecserélte egy motorra a kocsit."
Csináld azt, hogy a kishíd közelébe leteszel egy motort :) ha jól motorozol akkor nem lehet gond.... Mondjuk én kocsival csináltam!! :) -
#10379 Én is arrafelé tartok, ahol a sofőrt kell legyőzni, bár még nem próbálkoztam vele túl sokat, így nem érzem át a dolog a szivatós jellegét. :)
Viszont a kerekét nem tudtam kilőni. Távcsövessel szinte lehetetlen, de próbáltam mindenfélével, még minigunnal is, de úgyse ment. Ki lehet egyáltalán lőni, nem sebezhetetlen? -
#10378 Elvileg ha két V betűt látsz a szigeten a háznál, akkor választhatod az utolsó küldetést. -
#10377 Hogy lehet replay-t csinálni? Ezt nem is tudtam eddig. -
ATISoft #10376 Az biztos, hogy szemét dolog a gép részéről, hogy ilyen szar kocsit ad. Próbáltam menet közben cserélni, de túl nagy az időveszteség. Nekem ez a keréklövés jött be. Valaki írta korábban, hogy egy karambolban lecserélte egy motorra a kocsit. De hát ez kiszámíthatatlan...
-
#10375 A kerekét nemtom kilőni, mert mire célzok már odavan.
Torlaszt is csináltam, de sose maradt ott, akár 10 kocsit raktam oda, akár 1et, akár 1 buszt...
Ronda csalás ez a gép részéről, adjon ugyan olyan kocsit, mint annak a szarládának van, akkor meglátjuk ki vezet jobban... -
#10374 Na lődd ki a kerekét, aztán szorítsad le :))))...
Én a te helyed be csinálnék úttorlaszt pár kocsiból!! :) Csak ne tünjenek el... :) Oda tenném ahol a kisseb kanyar van.. -
#10373 Diaz házba van a rózsaszín vmi!! Én úgy emléxek!! :)Keep your friends-re gondolsz nem? -
#10372 Én már beleőszültem ebbe a küldetésbe, ha így megy tovább, a VC nálam a süllyesztőbe kerül, mert már inkább idegesítő, mint élvezetes.Majd még próbálkozok azért, csak féltem a billentyűzetem...
Verseny előtt választottam fegyvert, ez egyértelmű.
Ebből így uninstall lesz... -
ATISoft #10371 menj vissza a nyomdához. -
#10370 Replay gondolom -
#10369 Ja az épületek küldetései is készen vannak. -
#10368 Van egy kis problémám: az összes mellékküldetést megcsináltam, a város összes megvásárolható épülete az enyém, a cop land is kész van, de nem kapom meg a végső küldetéseket! a statsban meg az van kiírva hogy 50%-a van kész a játéknak. Help! -
ATISoft #10367 Az biztos, hogy gyorsan kell csinálni, nem azután kell kiválasztani a fegyvert, miután kiszállsz, hanem addigra már a kezedben kell lennie. (Vagyis a verseny előtt válaszd ki.)
sikerülni fog. Egyébként ha nem jön össze elsőre még mindíg jobb így próbálkozni, mint a verseny végén nézni, hogy az utolsó kanyarban megelőznek. :)