GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
Eszméletlen mi történt most velem: csórni akartam egy rendõrautót, de amikor kinyitottam az ajtót, a zsaru nem szállt ki hanem tovább vezet mintha misem történt volna. Én meg ott ülök mellette, ez meg csak járkál össze vissza a városban😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
nem tudja valaki mi az a Sea Sparrow? ezt kaptam a 80. packages után

zaki
na már csak 20 hidden packages hiányzik a 100-ból...

A malibu kornyeken, meg a kezdohelyszin kornyeken, a parti uton szokott jarkalni.
Legjobb a sentineles lista, 1enesen a kirakatbol lehet vinni. 😊
Pedig a szansajn auto kornyeken szokott jarkalni.
Fasz kivan, vigilance 20-nal 5 centoril lottem le a rendorhelit. 😊
KG21
Bazze én meg bfinjectiont nem találok! Már másfél órája furikázok, mert ezt a gépet lecseréltem egy fasza kis atv-re, de egyszerûen sehol nem találok egyet sem. Nem tudtok egy helyet ahol mindig parkol egy ilyen?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
biztos hogy meglesz, csak keresni kell

A vice point-i áruháznál szokott parkolni egy ha nem csal az emlékezetem!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Hát akkor várok......

zaki
hát ez így szokott lenni. amikor nem kéne a verda akkor egy csomót látsz belõle, de amikor be kell gyûjteni 1et sem találsz

Sziasztok!
A Vice Port-i garázsban gyüjtöm éppen az autókat, még az elsõ listán járok. De azt a kurva Blista Compact nevü autót sehol sem találom! A honlap szerint Vice Port-ban van, fényképet is találtam róla, de autó sehol.
Szóval help pls!

zaki

😊
A katonak elinteztek helyettem az 1ik vigilance kuldetest. 😊
versio
Kurva jó ez a játék!PC-n meg egyenesen isteni!!

Helivel strafelve lekaszaltam 1 osztag katonat rotorral. 😊
Inkabb vki kabelnet bajnok hajigalja, nekem 14k a felfele sebesseg. 😊
M@TriX
valaki nem dobna fel egy hunteres mentést nagyon kíváncsi lennék rá, de nem akar megjelenni. Nem tudom megidézni. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Akkor lehet ugy kene vigilancezni, nem raketaval. 😊
Lynx_TWL
közelebb mész, és csak nyomni kell enki szpészt, vagy amire konfigolva van
zaki te meg ne írjad, hogy 1.5-2 óra, mert rárugok a gépre, és akkor az balhé lesz!!

๏̯͡๏﴿

A gepagyu celkovetos?? Kozel kell menni es magatol beceloz, vagy itt is nyomkodni kell neki vmit, mint a raketavetonek meg a tavcsovesnek?
zaki
az a küldetés kb 1,5-2 órát vesz igénybe

Kurva anyjat, vigilance 9 kozben kilottek a helimet. 😊
zaki

Lynx_TWL
akor megintsak a kurvaisten baaszmeg a azt

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
heli rakéta nekem nem egya nnyira, viszont kurvára teccik apacs mozgása, és a,z ogy a géppitsu zorrrán célra áll😊

๏̯͡๏﴿

zaki
egy körön belül kell +csinálni a 100 utast

Lynx_TWL
télleg egy körön belül kel összeszedni 100 utast, vagy statsban ugyis nézi aztán összesen eléég annyi???

๏̯͡๏﴿

A heli elmentest probalta mar vki? Nekem visszapattant az apacs a maverickrol. 😊
Mar egesz jol m1 a helis raketa, de a gepagyunak kb. akkora a lotavja mint 1 legpuskanak.
A rnedorruhaban az a poen hogy volt 2 csillagom, meg leraketaztam vagy 3 orjaratot, a katonak meg le se szartak. 😊
Azt viszont nem ertem hogy mi alapjan ad idonkent 1-2 csillagot ha ellopom az apacsot, maskor meg semmit.
zaki
IMG Tool

Amse
thx

Ha megvan a nyomda uccso kuldetese (amikor a szoni motoros emberei lopjak a dellat a cegeidtol), utana felhiv a Lance hogy menny haza mer gond van (legalabbis neki 😊).
[negativ] Cirek
vki tudja melyik programmal kell custom autót betenni a Vice Citybe?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zaki
a reptér melletti katonai bázison van, ja és ajánlott rendõrruhába menni a Hunter-ért

zaki
köszi, de direkt figyeltem, hogy a küldetések alatt 1et se szedtek fel, így 0-ról kezdem a gyûjtést

Hogy lehet azt megszerezni?
Amse
mikor kapod meg az uccso kuldetest???
mit kell hozza csinalni?
Nekem most nem ad senki melot.
Mit csinaljak????
amse

Legjobb apaccsal leszedni a rendorhelit. 😊
Ehh, 99% csak vki fakeli. Userid gondolom nem 1ezik.
Ron Ragm
egy jó tanács: mensd el bmp-be a hp-s térképet és ikszeld ki amit már felszedtél, így elkerülheted hogy már csak 1 hiányozzon és újra kell nézned mind...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Krinyo
version bekattant 😄

Most buli van? Nagyon ellaposodott mar a tema, befaradtak a fiuk. 😄
Krinyo
nem jössz be bulizni konzolos szobába? 😄DD

zaki
na én asszem el kezdem összegyûjteni a hidden packages-ekat, összeszedte már valaki õket?

Me' ne e'lne'k? Csak a szoni meg a lensz halt +. 😄
Rocketjumpoltam az apaccsal, de nem birta a gyurodest. 😊