22366
  • Tuvok #10406
    lassan 2 hónap az az 1 hónap
  • zaki
    ja, 1ébként kafa az új logód
  • zaki
    :D
  • Tuvok #10403
    szted tudja, hogy a kocsikba be lehet szálni?
  • zaki
    ennyire lámer nem lehet valaki, 1 hónappal a játék megjelenése után rájönni, hogy lehet 1kerekezni a mocival, ez nem kis teljesítmény, és ő a főszerkesztő...
  • Tuvok #10401
    hmm, lehet a következő az lesz, hogy rájön, hogy a helikopterrel lehet repülni...
  • Rincewind
    Jaj. :)
  • Fefe
    Ez már az
  • zaki
    na ez a csávó nagy láma
  • Fefe
    Nagyon komoly
  • Tuvok #10396
  • zaki
    LOL ezt olvassátok
  • Tarhonya
    Sikerült, nem volt meg a boatyard asset. (azt hittem már megcsináltam)
  • Fefe
    Nekem 20 -ik ra sikerült. Éss nem érzem magam lámernek
  • Herold
    Ugyan már, nekem se sikerült a Driver, mégsem érzem magam lamernek. Miért nem küldöd el Zakinak, ő megcsinálja? Egy csomó érdekes dolog vár még ezután a játékban, nem szabad abbahagyni.
  • Tuvok #10391
    szal bebizonyosodott...I'M LAMER
  • Adi
    Én ps2 nyomom.... nekem ott maradt a motor amit akkor leraktam :)
  • ATISoft
    Pontosabban a telefon után haza kellett menni (a szigetre) és ott adta az utsó küldit.
  • ATISoft
    Nem tudom mi lehet.
    Nekem a végefelé a nyomdánál adott egy küldetést, hogy a maffia elfoglalja a dolgaimat. Amikor azt megcsináltam (motorosokat kellet elkpani), utána csörgött a mobil és jött az utolsó küldetés.
  • Tarhonya
    a nyomdánál sem találtam küldit
  • Tarhonya
    csak egy V van :/
  • Rincewind
    Igen igen! :)
    Sikerült. A keréklövéses módszer volt a nyerő. Ha kilövöd az egyik hátsó kerekét, akkor az összes kanyart el fogja baszni a csávó és simán lehagyod.
    Kerékkilövésre én egy minigunk ajánlok, azzal viszonylag elég könnyen ki lehet lőni a kereket. Csak vigyázni kell, mert, ha túl soxor találjuk el az autót, akkor kiugrik a muki és annyi a küldinek.
  • Tarhonya
    szétnéztem de nincs
  • ATISoft
    A lerakott járművek nálad nem tűnnek el???
    Mert nálam igen.
  • ATISoft
    Ki lehet, nekem sikerült elsőre, persze elismerem, hogy szerencsém volt.
    Nem tudom másodszorra sikerülne-e, nem próbáltam azóta :)
  • Adi
    Replaynél nyomnd meg játék közbe a f2 asszem vmelyik f-es gomb..
  • Adi
    "Próbáltam menet közben cserélni, de túl nagy az időveszteség. Nekem ez a keréklövés jött be. Valaki írta korábban, hogy egy karambolban lecserélte egy motorra a kocsit."
    Csináld azt, hogy a kishíd közelébe leteszel egy motort :) ha jól motorozol akkor nem lehet gond.... Mondjuk én kocsival csináltam!! :)
  • Rincewind
    Én is arrafelé tartok, ahol a sofőrt kell legyőzni, bár még nem próbálkoztam vele túl sokat, így nem érzem át a dolog a szivatós jellegét. :)
    Viszont a kerekét nem tudtam kilőni. Távcsövessel szinte lehetetlen, de próbáltam mindenfélével, még minigunnal is, de úgyse ment. Ki lehet egyáltalán lőni, nem sebezhetetlen?
  • Herold
    Elvileg ha két V betűt látsz a szigeten a háznál, akkor választhatod az utolsó küldetést.
  • Herold
    Hogy lehet replay-t csinálni? Ezt nem is tudtam eddig.
  • ATISoft
    Az biztos, hogy szemét dolog a gép részéről, hogy ilyen szar kocsit ad. Próbáltam menet közben cserélni, de túl nagy az időveszteség. Nekem ez a keréklövés jött be. Valaki írta korábban, hogy egy karambolban lecserélte egy motorra a kocsit. De hát ez kiszámíthatatlan...
  • Tuvok #10375
    A kerekét nemtom kilőni, mert mire célzok már odavan.
    Torlaszt is csináltam, de sose maradt ott, akár 10 kocsit raktam oda, akár 1et, akár 1 buszt...
    Ronda csalás ez a gép részéről, adjon ugyan olyan kocsit, mint annak a szarládának van, akkor meglátjuk ki vezet jobban...
  • Adi
    Na lődd ki a kerekét, aztán szorítsad le :))))...
    Én a te helyed be csinálnék úttorlaszt pár kocsiból!! :) Csak ne tünjenek el... :) Oda tenném ahol a kisseb kanyar van..
  • Adi
    Diaz házba van a rózsaszín vmi!! Én úgy emléxek!! :)Keep your friends-re gondolsz nem?
  • Tuvok #10372
    Én már beleőszültem ebbe a küldetésbe, ha így megy tovább, a VC nálam a süllyesztőbe kerül, mert már inkább idegesítő, mint élvezetes.Majd még próbálkozok azért, csak féltem a billentyűzetem...
    Verseny előtt választottam fegyvert, ez egyértelmű.
    Ebből így uninstall lesz...
  • ATISoft
    menj vissza a nyomdához.
  • Adi
    Replay gondolom
  • Tarhonya
    Ja az épületek küldetései is készen vannak.
  • Tarhonya
    Van egy kis problémám: az összes mellékküldetést megcsináltam, a város összes megvásárolható épülete az enyém, a cop land is kész van, de nem kapom meg a végső küldetéseket! a statsban meg az van kiírva hogy 50%-a van kész a játéknak. Help!
  • ATISoft
    Az biztos, hogy gyorsan kell csinálni, nem azután kell kiválasztani a fegyvert, miután kiszállsz, hanem addigra már a kezedben kell lennie. (Vagyis a verseny előtt válaszd ki.)
    sikerülni fog. Egyébként ha nem jön össze elsőre még mindíg jobb így próbálkozni, mint a verseny végén nézni, hogy az utolsó kanyarban megelőznek. :)