GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszméletlen mi történt most velem: csórni akartam egy rendõrautót, de amikor kinyitottam az ajtót, a zsaru nem szállt ki hanem tovább vezet mintha misem történt volna. Én meg ott ülök mellette, ez meg csak járkál össze vissza a városban😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A malibu kornyeken, meg a kezdohelyszin kornyeken, a parti uton szokott jarkalni.
Legjobb a sentineles lista, 1enesen a kirakatbol lehet vinni. 😊
Pedig a szansajn auto kornyeken szokott jarkalni.
Fasz kivan, vigilance 20-nal 5 centoril lottem le a rendorhelit. 😊
Bazze én meg bfinjectiont nem találok! Már másfél órája furikázok, mert ezt a gépet lecseréltem egy fasza kis atv-re, de egyszerûen sehol nem találok egyet sem. Nem tudtok egy helyet ahol mindig parkol egy ilyen?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A vice point-i áruháznál szokott parkolni egy ha nem csal az emlékezetem!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Hát akkor várok......
hát ez így szokott lenni. amikor nem kéne a verda akkor egy csomót látsz belõle, de amikor be kell gyûjteni 1et sem találsz
Sziasztok!
A Vice Port-i garázsban gyüjtöm éppen az autókat, még az elsõ listán járok. De azt a kurva Blista Compact nevü autót sehol sem találom! A honlap szerint Vice Port-ban van, fényképet is találtam róla, de autó sehol.
Szóval help pls!
A Vice Port-i garázsban gyüjtöm éppen az autókat, még az elsõ listán járok. De azt a kurva Blista Compact nevü autót sehol sem találom! A honlap szerint Vice Port-ban van, fényképet is találtam róla, de autó sehol.
Szóval help pls!
😊
A katonak elinteztek helyettem az 1ik vigilance kuldetest. 😊
Helivel strafelve lekaszaltam 1 osztag katonat rotorral. 😊
Inkabb vki kabelnet bajnok hajigalja, nekem 14k a felfele sebesseg. 😊
valaki nem dobna fel egy hunteres mentést nagyon kíváncsi lennék rá, de nem akar megjelenni. Nem tudom megidézni. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor lehet ugy kene vigilancezni, nem raketaval. 😊
közelebb mész, és csak nyomni kell enki szpészt, vagy amire konfigolva van
zaki te meg ne írjad, hogy 1.5-2 óra, mert rárugok a gépre, és akkor az balhé lesz!!
zaki te meg ne írjad, hogy 1.5-2 óra, mert rárugok a gépre, és akkor az balhé lesz!!
๏̯͡๏﴿
A gepagyu celkovetos?? Kozel kell menni es magatol beceloz, vagy itt is nyomkodni kell neki vmit, mint a raketavetonek meg a tavcsovesnek?
Kurva anyjat, vigilance 9 kozben kilottek a helimet. 😊
heli rakéta nekem nem egya nnyira, viszont kurvára teccik apacs mozgása, és a,z ogy a géppitsu zorrrán célra áll😊
๏̯͡๏﴿
télleg egy körön belül kel összeszedni 100 utast, vagy statsban ugyis nézi aztán összesen eléég annyi???
๏̯͡๏﴿
A heli elmentest probalta mar vki? Nekem visszapattant az apacs a maverickrol. 😊
Mar egesz jol m1 a helis raketa, de a gepagyunak kb. akkora a lotavja mint 1 legpuskanak.
A rnedorruhaban az a poen hogy volt 2 csillagom, meg leraketaztam vagy 3 orjaratot, a katonak meg le se szartak. 😊
Azt viszont nem ertem hogy mi alapjan ad idonkent 1-2 csillagot ha ellopom az apacsot, maskor meg semmit.
Azt viszont nem ertem hogy mi alapjan ad idonkent 1-2 csillagot ha ellopom az apacsot, maskor meg semmit.
Ha megvan a nyomda uccso kuldetese (amikor a szoni motoros emberei lopjak a dellat a cegeidtol), utana felhiv a Lance hogy menny haza mer gond van (legalabbis neki 😊).
vki tudja melyik programmal kell custom autót betenni a Vice Citybe?
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
köszi, de direkt figyeltem, hogy a küldetések alatt 1et se szedtek fel, így 0-ról kezdem a gyûjtést
Hogy lehet azt megszerezni?
mikor kapod meg az uccso kuldetest???
mit kell hozza csinalni?
Nekem most nem ad senki melot.
Mit csinaljak????
amse
mit kell hozza csinalni?
Nekem most nem ad senki melot.
Mit csinaljak????
amse
Legjobb apaccsal leszedni a rendorhelit. 😊
Ehh, 99% csak vki fakeli. Userid gondolom nem 1ezik.
egy jó tanács: mensd el bmp-be a hp-s térképet és ikszeld ki amit már felszedtél, így elkerülheted hogy már csak 1 hiányozzon és újra kell nézned mind...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Most buli van? Nagyon ellaposodott mar a tema, befaradtak a fiuk. 😄
Me' ne e'lne'k? Csak a szoni meg a lensz halt +. 😄
Rocketjumpoltam az apaccsal, de nem birta a gyurodest. 😊