GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tuzoltokocsival hogy kell autot oltani? Nekem mindig felfele hugyozik, csak ha belerongyolok a langolo autoba, akkor oltja el, igy meg nyilvan nem tart sokaig a kocsi.
na alvás kell, mert elfáradtam ebben a sok semmitevésben 😊
Haiti gang 😊
Haiti gang 😊๏̯͡๏﴿
én is helikopterel indultam neki, csak aztán rájttem, hogynem bírja a rotor az vasbeton szerrkezetet, meg a sok fatörzset😊
๏̯͡๏﴿
figyeltétek, hogy az idõ múlásával, miyle dolgok kerülnek a szállásainkba?😊
pl ottvan ocean view, azt falon candy suxxx poszterek, meg hidden package szétbontva, és ottvan bene a kokó😊
meg pénzeszsák még a rablásról+álarc
estatben mindenfel epizzás dobozk meg sörösüvegek, fönt irodában fegyverkezelési útmutatók😊 szintén candy suxx képek
malibu klubban fönt páhoylban mittomén már mi😊
meg phil lakókocsijában tök frankó cuccok
meg ilyesmi.....
pl ottvan ocean view, azt falon candy suxxx poszterek, meg hidden package szétbontva, és ottvan bene a kokó😊
meg pénzeszsák még a rablásról+álarc
estatben mindenfel epizzás dobozk meg sörösüvegek, fönt irodában fegyverkezelési útmutatók😊 szintén candy suxx képek
malibu klubban fönt páhoylban mittomén már mi😊
meg phil lakókocsijában tök frankó cuccok
meg ilyesmi.....
๏̯͡๏﴿
különben ha +van az összes hidden package-s akkor azt nem a katonai bázisra kapod, hanem az Ocean Beach-re
az tök jó mka, amikor kilövöm a kerekét kocsinak, és úgy száguldozom vele😊
tök jól csúszkál ígí oldalra mindig a segge vagy eleje😊
aztán mikor meg belémjönnek akkorát pörgök, hogy kurva nagyot😊
tök jól csúszkál ígí oldalra mindig a segge vagy eleje😊
aztán mikor meg belémjönnek akkorát pörgök, hogy kurva nagyot😊
๏̯͡๏﴿
na igen azt birom amikor így a haititek csak beugranak kávézni, és akor így nézem, hogy hé ez az én területem pákó mit keresnek ezek itt 😊
de ezért ugye nem árt elõvenni a molotovot, mer ugye már ugyis tûzállók vagyunk😊
van egy iylen ribi rampage,hogy ököllel verjek el 35 banda tagot😊
eddig még nem sikerült😛
de ezért ugye nem árt elõvenni a molotovot, mer ugye már ugyis tûzállók vagyunk😊
van egy iylen ribi rampage,hogy ököllel verjek el 35 banda tagot😊
eddig még nem sikerült😛
๏̯͡๏﴿
Hat a mentokocsim az nekem is elegge cs-s volt mar mire vegeztem, de nalam mar az 1. paradokinal nem volt ajtaja. 😊
Most szedtem be a lovet a taxibol, elotte ott setal az orjaratom, benn meg a haitiek bandaznak. 😊
lol
nekem abban a sávban, ahol én megyek oldalra térnek ki, a szembe lévõbe, meg mindig megállnak😊
ilyenkor már csak a hozzám hasonnló beépített gazfickók zavarnak, akik nem tartáják be a szabályokat, és összevissza kavirnyálnak😊
nekem abban a sávban, ahol én megyek oldalra térnek ki, a szembe lévõbe, meg mindig megállnak😊
ilyenkor már csak a hozzám hasonnló beépített gazfickók zavarnak, akik nem tartáják be a szabályokat, és összevissza kavirnyálnak😊
๏̯͡๏﴿
De a legjobb rotorral ledaralni az embereket. 😊
engem a haitiek idegesítenek csak x(
mondjuk az tök lol, amikor állnak egy kupacban, és csak úgy véletlenül elspöröm mindet, mert a kocsim véletlenül arra sodródik 200al, és véletlenül cserbenhagyásos gázolást hajtók végre véletlenül😊
mondjuk az tök lol, amikor állnak egy kupacban, és csak úgy véletlenül elspöröm mindet, mert a kocsim véletlenül arra sodródik 200al, és véletlenül cserbenhagyásos gázolást hajtók végre véletlenül😊
๏̯͡๏﴿
Van hogy felre, de van hogy pont elemvagnak. A rendor meg persze meg se mozdul ha hallja a szirenat, nehogyma' leturja a konkurrencia. 😊 Na meg az se rossz amikor a zsaru rarantja a kormanyt a mentore, aztan meg letartoztat erte. 😊
azt birom amikor rendõe üldözi a kis tolvaj csimpót, és akkor ráverek, és kapok 50 dolcsi gud citizen bónuszt😊
๏̯͡๏﴿
A filmgyar elott a szakadt csovesbanda volt hogy feltette a kezet megadaskent. Persze az embereimet ez nem erdekelte. 😊
Idonkent szoktak, meg a rendoroket is, csak akkor nem amikor kene. Ha van 6 csillagom, akkor nyilvan hozza se mernek szolni a temahoz. 😊
hát persze ha ráérez😄DD
csak nekem olyanokat csinál, hgy el kel mennem 2 méterre, és ad 2 percet, a köveben amikor 2 embert kel beszedenm szó szerint az egiyk a stadionnál van, a másik meg a szánsájn autónál, és akkor kapok rá 18!!!!!!!!!!!!!!!!! másodpercet........
csak nekem olyanokat csinál, hgy el kel mennem 2 méterre, és ad 2 percet, a köveben amikor 2 embert kel beszedenm szó szerint az egiyk a stadionnál van, a másik meg a szánsájn autónál, és akkor kapok rá 18!!!!!!!!!!!!!!!!! másodpercet........
๏̯͡๏﴿
hmm igen az jó, hogy uzijuk van, de akor a fasézr nem ircsák ki a hülye haitieket?😄 már a töökm tele van amikor körülveszene, és hármnak püffölnek, amikor másik2 meg lõ rám...
figyeltétek már, hogy nagy tömegbunyóban, miylen mozdulatokat vág be Tommy?😊
tök kira
ja és az is tüök baró,h ogy amikor szirénázpk, akkor félre húzódnak az autók😊
figyeltétek már, hogy nagy tömegbunyóban, miylen mozdulatokat vág be Tommy?😊
tök kira
ja és az is tüök baró,h ogy amikor szirénázpk, akkor félre húzódnak az autók😊
๏̯͡๏﴿
Pedig a mentos eleg 1szeru ha az ember raerez. A lenyeg hogy eloszor a legkozelebbi tagokat szallitsd be, kulonben kifogysz az idobol. Ha a beteg mar belecsimpaszkodott az ajtoba, mar adhatod is a gazt, ugyis beszall menet kozben (kiszallasnal is eleg ha kibasszak az ajtot, majd leugralnak.). 😊
Miota van az embereimnek uzija? Eddig mezei stukkerral voltak. Ez is az uccso kuldetes bonusza, vagy csak lopnak a kasszabol? 😄
A mentonel sztem abbahagyja mint a pizzasnal. Legalabbis e 2nel mission completed volt a vege, a zsarunal meg csak annyi hogy bal felul kiirta mosma' 150 pajzsom van, aztan csinajjak amit akarok, en meg folytattam mig le nem lottek.
Akkor ez vmi hidroplan talpas sima sparrow, vagy van vmi extraja?
kiírja, hogy hova kell érte menni. ezt a Sea Soarrow-ot a Marina-hoz kaptam (ott ahol a kikötõ van, asszem ott voltak a C küldetések).
Az odaig ok, de ujra tudom kezdeni? Mer amugy megy 12 felett is, de a 150 pajzsot ki akarom menteni, mer v20 korul valamiert mindig wasted lesz a heli.
Ugyanmar... 6 csillag, es ellopod. Nekem mar 12 tank parkol a garazsban. 😊
engem az õrületbe kergetett, mert aszittem örökre bent ragadk😊))
éppen túl voltam tüzoltó, meg junik jump, + egy rakat csomag beszerzésésn, és ugye nem metettem😊
aztán csak a kilépés lett volna megoldás😊
éppen túl voltam tüzoltó, meg junik jump, + egy rakat csomag beszerzésésn, és ugye nem metettem😊
aztán csak a kilépés lett volna megoldás😊
๏̯͡๏﴿
Hova adja? Vagy csak aszongya menj el erte oda, ahol eddig is volt? 😊
Ha 12nel abbahagyom a rendori vigilancet (mentes miatt), kesobb lehet folytatni?
na ránéztem erre a térképre😊
szal sidemiisionnak is jelzi azt a kis sea sparrowot, mert ugye egy side missont ad😊))
szal ott van a golfos sziget melett jobbra😊
a közelben csak az van, teáht biztos megtalálod😊
szal sidemiisionnak is jelzi azt a kis sea sparrowot, mert ugye egy side missont ad😊))
szal ott van a golfos sziget melett jobbra😊
a közelben csak az van, teáht biztos megtalálod😊
๏̯͡๏﴿
egyébként nagyon hasznos a dolog, mert így erõlködés nélkül kutathatom a bfinjectiont😊)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
a sea sparrow az a kis helikoffer, ami van ott pl ott ahol van😊
az a helikopter amitpl lehet vinni amikor le kell fotózni a ks rinygót a martával😊
parkol is egy a jobb oldali szigeten, fölfele a ott ahol enm otm elmodnai hol van😊
szal szürkével jelezve a térképen, van egy iylen kis 3 részes épület, és a középsõnél van a kertben😊
száljj helikopterre, és alacsonyan cikûzz a nort point mall elött még, de a malibu klubb fölött, akkor biztos megtaláld😊
az a helikopter amitpl lehet vinni amikor le kell fotózni a ks rinygót a martával😊
parkol is egy a jobb oldali szigeten, fölfele a ott ahol enm otm elmodnai hol van😊
szal szürkével jelezve a térképen, van egy iylen kis 3 részes épület, és a középsõnél van a kertben😊
száljj helikopterre, és alacsonyan cikûzz a nort point mall elött még, de a malibu klubb fölött, akkor biztos megtaláld😊
๏̯͡๏﴿
😄DDDDDDDDDD ilyen velem is volt!!!!
ki kartam szendi csávót, és beszállok, erre meg õ is kiszed, aztán nem tom hogy volt tovább hirtelen, de az õ kocsiját követe a kamere, ha nyomtam neki gázt, akkor adott hangot, de egyébként semmire nem reagált, meg se tudtam mozdítani verdát, csak ment a faszmók, és aztán a hülyébe beleszaladtak, az meg beakadt, és akkor nyomtam entert, aztán kiadott kocsiból!!!
de elötte nem is ületm benne, mert nem islátszodtam😊
szóval igen ilyen érdekes dolog már velme s történt 😊
ki kartam szendi csávót, és beszállok, erre meg õ is kiszed, aztán nem tom hogy volt tovább hirtelen, de az õ kocsiját követe a kamere, ha nyomtam neki gázt, akkor adott hangot, de egyébként semmire nem reagált, meg se tudtam mozdítani verdát, csak ment a faszmók, és aztán a hülyébe beleszaladtak, az meg beakadt, és akkor nyomtam entert, aztán kiadott kocsiból!!!
de elötte nem is ületm benne, mert nem islátszodtam😊
szóval igen ilyen érdekes dolog már velme s történt 😊
๏̯͡๏﴿
zaki akor nyomhatnál gyképet, hogy hol vannak, mer nekme csak 25 van még😊
vigilante misönt, meg tankkal kel nyomni!!!!
sokkal egyszerüb, én 63as szintig vittem el, és kurvajó😊
na meg föl kel vinni felonyt6osra, és akkor a zsaruk is irtják a bünözõket, még nha nem is direke,t de azok a kis lámák neki mnnek a katonai tankoknak, és ugyanott vagy, mintha te ölted volna😊
beírod PANZER
és már van is tank, szóval ezen ne is paráz😊
vigilante misönt, meg tankkal kel nyomni!!!!
sokkal egyszerüb, én 63as szintig vittem el, és kurvajó😊
na meg föl kel vinni felonyt6osra, és akkor a zsaruk is irtják a bünözõket, még nha nem is direke,t de azok a kis lámák neki mnnek a katonai tankoknak, és ugyanott vagy, mintha te ölted volna😊
beírod PANZER
és már van is tank, szóval ezen ne is paráz😊
๏̯͡๏﴿