GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
wow te még élsz? 😄

Lancetol. Ebben kell ot kinyirni a penze utan (hiaba) futkoso maffiafonokkel 1utt.
Tuti, mer 1 szal hidden pekk, rempedzs, junik dzsamp nincs nekem, katonai heli meg van.
M@TriX
azt a küldit kitõl kapod?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez a helipad mindig uresen all, itt sosincs heli? (Pont keletre van a 3 garazsos haztol, a jobb sarokban epp az laccik.)

zaki
lehet, nem tudom

Nekem is +van a heli az uccso kuldetes (Keep your friends close) utan. Ugy laccik ez a feltetele hogy +jelenjen.
zaki
kezd elölrõl

Lynx_TWL
na elõ kellett venni goyrsan nagypapát, ert ugye biztosabb, ha a fájdalamt amit én érzek a taxizás után azt ugye a biztosurak is érzik.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a kurva isten megbaasza a mocskos pofáját annak a tetves fasszopó kurvának aki kitalálta, ohgy fel leheessen borulni a taxival!!!
szopja le a gecit 89es utasnál tartok erre meg a kurva anyja van...

๏̯͡๏﴿

Megdoglott a szoni is, nem volt raketaallo. Vagy 3szor ujra kellett kezdenem, mer befutott a kepbe par csicska, es azok kaptak a raketat. 😊
zaki
na, újrakezdtem a játékot, megcsináltam az összes küldit, nincs sehány hidden package-s és rampage-s megszerezve ill. megcsinálva, de megnéztem kiváncsiságból, hogy ott van-e a katonai bázison a Hunter, és ott van

Köszi.

Live your life like it\'s your last day...

zaki
nigger...

Lynx_TWL
nekme caddyt valós idõben másfél napig nem akarta beadni, aztán helikopterrel cikáztam, és úgy egybõl megjelent alattam pár a páylán):
a voodoo meg a haitiak kocsija, ott parkole gy pl a voodoos néninél 😊
(aki nigger, és melleseleg küldetést is kapsz tõle)

๏̯͡๏﴿

zaki
4. asszem oda mocival kell felmenni. vágod, van az a küldi amikor a háztetõkön kell ugrálni 1 motorral

zaki
normális. nekem is beadta, amikor a filmgyárat, és az autószalont még + se vettem

Köszi.

zaki
elvisz preszli

Normalis az hogy beadja az uccso kuldetest, mikozben nincs 1 szal se +csinalva Philtol, Mitchtol, a telefonosokbol, es meg az uccsok Cortez is hatravan? Igaz mukodik minden uzemem, kiveve a dokk, de az nem is fog, ha nem muszaj.
Olyan piros elvisz preszli kocsi. A keddi meg pont szembejott nekem mikor arra jartam, rarantottam a kormanyt, es mar vittem is. 😊
"9. fennakaás egy fán
10. hidroplánt hagyjuk"
😄
A Vodoo az melyik autó? A Caddy mikor szkott ott lenni a pályán?

zaki
ezután hidraulika lesz az összes taxiban, pattoghatsz vele majd, mint állat

zaki
100-at

Lynx_TWL
mennyit utast kel vinni taxival, éls mi elsz a nyereményem?😊

๏̯͡๏﴿

túrórudi
M@TriX
phil a malibu club egyik missziója után aktiválódik. Azután mindig látszódni fog a "P" a repülõtértõl innen a part mentén valahol, a roncs és szeméttelep közelében...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[negativ] Cirek
plz help, mert most per pill az elmentésemet sem tölti be...
Tehát mivel rakjátok be a kocsikat?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mike
a történet a következõ

1. este leül, hm... játszunk egy kis gta3-mat
2. fogadkozás: nem fogok küldetést csinálni, csak autókázgatok + helikopter
3. köbejár beszed pénzt
4. bemászik mindenhova ahová lehet helikopterrel
(tényleg nem messze a nyugati oldalon lévõ rendõrségtõl, a "lukas" házzal szemben, van egy emelet, ahová nem bír felmenni a helikopter - oda hogyan lehet feljutni?)
5. ugrálás lehetetlen magasságokból
6. csináljunk már meg vmi küldetést
7. legyen mondjuk a filmgyár, onnan amúgy sincs még bevétel
8. a repülõ tök lomha, alig bír emelkedni, nagy kínkeservel túlemelkedik a szigeten, majd zuhanni kezd
9. fennakaás egy fán
10. hidroplánt hagyjuk
11. akkor a taxist
12. taxis üldöz
13. beér, mission failed
14. nem baj, legalább tudjuk mi a dörgés
15. taxi újra
16. lökdösõdés
17. taxival szerencsétlen kanayrvétel után ügyesen fennakadunk, útközben elsodort rendõr éppen odaér - busted
18. loading game
19. taxi lövése mp5 által, semmi hatás, mission falilled
20. esc bill. csapkodása
21. kilépés
22. dühöngés

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

túrórudi
Örülnék ha adnál egy címet ahonnan kocsikat lehet letölteni!!!
KG21
a törpe dolgon nem lehet segíteni, viszont a szögletes kormány helyett (ennél a 205-nél is) részletesen kidolgozott mûszerfal van!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Fast reloaddal ugy lovom a raketat, mintha gepagyu lenne. 😊
bizkit

...úgy hogy...no comment!

Jo lenne ha lehetne idonkent otthagyni a tagokat, mer csak ongyilkosok lesznek, foleg a Lance. Azt aze' ott lehetett hagyni kis trukkel: a bejaratot eltorlaszolo autot ratolod a kapufara hogy ne tudjon kiszaladni, aztan atugrod az autot, es ha jol be van akadva, nem tudja megkerulni se. Mondjuk ennel 1szerubb elotte feltankolni raketaval, aztan kimenni, es aki arra jon, annak bumm a fejbe. 😊
[negativ] Cirek
plz help...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mike
tetszik, ezt lehet, hogy én is berakom

azon nem lehet segíteni, hogy ne mint tröpék üljenek a kocsiban? alig látszanak ki

a szögletes kormány meg tényleg elég gáz

Ez a Fil csak a filmgyar beinditasa utan jelenik meg, nem? Ugy emlexem azelott nem volt ott a P betu, de mar arra se emlexem melyiknel jelentkezett be.
Mike
akkor azért nem tudtam kijutni,

nem ér, hogy újratermelõdnek 😊

lõttem mint állat, akkkor mészárlás volt, hogy ihaj, de amikor a védendõ muki kiovakodott akkor bizony szarrá lõtték

régebben olvastam erre vmi trükköt
mintha otthagyta volna vki, de nem tudom hogyan, mert tapad rám a fickó

[negativ] Cirek
Ti mivel cserélitek ki az img fileban lévõ txd és dff fileokat hogy be tudjátok rakni az új kocsikat?

mert nekem sem az img tool 1.3-mal, sem a imged 0.2-vel nem hajlandó...

UAZ nincs? 😊
M@TriX
nem azt csak venni lehet Phil bácsikánknál...

zaki
én a kocsiból lõttem, mint állat, de nem úgy, hogy a kocsi felrobbanjon, csak hogy füstöljön, utána az utas, rögtön kiszállt, átjött hozzám, csak nem árt kinyírni a taxist utólag, mert üldözni fog mint állat

Annal kisebb csak az MP5 van, a SPASt nem hiszem hogy jobban kedvelne. 😄
Mike
az istenér nem akar beszorulni sehová

Nem erdemes, csak ha utban vannak. Ugyis ujratermelodnek, felesleges elpazarolni rajuk a loszert, meg aztan nem biztos hogy a szokevenynek jot tesz ha kozben szarra lovik. 😊
Mike
😊

pedig biztos egyszerû

A penzszallito autot nem lehet kirabolni? Lattam hogy ugy este 8-9 korul a dokknal kolbaszolt, kiraly lenne kifosztani. 😊
Mike
nem kell leállni lövöldözni?