22366
-
#10492 de aza gáz hogy ott vannak a parton a hó mod felrakása után és az a feladat hogy a jegesmedve skinnel meg kell enni az ősszeset .. -
#10491 Basszus ugy csináltam ahogy leirták és nem akarja felrakni a 2fast2 furious modot mert azt mondja hogy nem tlaálja zat a script.txt-t pedig a javitottat raktam bele és ugyaanabba a mappába -
#10490 Persze:
Keresd meg a jegesmedvéket és beszélj velük a pingvinekről. Csak akkor fogják elvállalni, ha viszel nekik eperfagyit (a fagyigyárban találsz). Ha vitél nekik, akkor odamennek és leverik a pingvineket.
Röviden ennyi. :) -
#10489 Megvan a instller is -
#10488 Lécci nagyin segitsetek hogyan kell feltelepiteni a 2fast2 furious modot -
#10487 Biztos, hogy jó topicba írtál?
Milyen pingvines? -
#10486 a pingvines kűldit meg tudtam csinálni valaki ? -
steweee #10485 ha miskolc vagy környéke,akkor megcsinálom szivesen.4 minőségi cd-t hozz magaddal, 2re írok,2 a fizetség.bejössz érte a munkahelyemre
[email protected]
ide írj ha még érdekel a dolog -
#10484 A táskát kell elvenni tőle. -
#10483 "Abban a ...:::!!!///nyomdás\\\!!!:::... küldiben..."
Thx Ron, majd megpróbálom úgy. -
#10482 bazz, összekevertem a küldit, sorry -
#10481 Te melyik játékkel játszol? Az a lényeg, meg a legjobb a Vice City-ben... :) -
#10480 az a filmgyáras
csajt öld meg (NE úgy h felrobban az a kocsi amiben ül), táskát vedd fel, majd vissza
(rohadt 4perc) -
#10478 kicsit gyorsan írok, sorry -
#10477 dehogynem, csinálsz 3-4 képet a gádzsiról, aztán felszállsz a helikopival, követed a limót, amiben ül a csajszi, amikor megáll, akkor nekem a szemközti szállodára kell leszállni (nem a tetejére, hanem egy kis párkányszerűségre, ekkor kiszállsz, csinállsz pár fotót a csajról és a csávóról, miközben dumálnak meg minden (hazósználd a zoom-ot), ezután jönnek a fakabátok (4 v. 5* asszem), visszamenekülsz a filmgyárba, és csá -
#10476 A jenő hivatalba...A polgátúrhoz. -
#10475 tudz->tudsz -
#10474 jaja
nem tudz segíteni? #10471 -
#10473 a polgármester hivatalba a jenőhöz, jenő úr jenőhöz -
#10472 a polgár jenő hivatalba -
#10471 Abban a nyomdás küldiben mit kell csinálni, amikor a curier helikopterrel jön a dokkba, majd beszáll egy autóba és elmegy 1 helyre.Kilőttem több helyen is a tyúkot, de vége lett a küldetésnek.Próbáltam beszálni a kocsijába, de nem lehetett, követtem a célpontjához, akkor meg odaért és akkor is elbuktam.Mit kéne csinálni? -
#10470 bazz -
#10469 mikor a mennyezet repedezett -
#10468 A keep your... amikor a Vercetti házban átadod a hamis pénzt Forellinek, és őt meg Lance-t lelövöd. (Lance a tetőre menekül.)
Amíg ezt nem csinálod meg, nincs Hunter a bázison.
(Vagy a 100 csomag kell.) -
#10467 :) ok csak még nem jött meg mit írtál!! :) -
#10465 Te ember nézzed a mailod?? -
#10464 hja hogy venni kéne házat...ezt idáig nem mondta senki:))))) -
#10463 az kizárt dolog, mert nemtudom -
#10462 Van olyan akinek sikerült 100%-ra megcsinálnia? -
#10460 lehet, hogy nem vettél meg vmilyen épületet, azért nincs küldid -
#10459 de... -
#10458 nahy baj van...nem ad több feladatot a progi!!!!tuti nincs vége hisz sztorilag semmi nem történt.. azon vagyok tul hogy felrobbantottam az áruházat rendörként de ennyi.. nem világít semmi feladat csak az hogy hol lakom..mászkálok össze vissza de semmi.. tuti nincs vége..hisz mé lenne... -
steweee #10457 végigjátszottam a játékot, és az összes mellékküldetést is, de ez már elég rég volt. nem tudom hogy melyik volt a keep your friends close. a bázisra akárhogy megyek be, nincs helikopter. nem lehet hogy a 100 csomagot mindenképp meg kellene előtte szerezni? -
#10455 Már végig nézztem ezeket :) -
#10454 Az érdekességeknél több ilyen képet is találtok, meg szöveget is hozzájuk (már amelyikhez kell :) )
Meg sztem jó képeket (a R* os is ott van) itt találtok -
#10453 ja és pont egy életed van:) -
#10452 Jéé csak most láttom mi van a pénzbe írva Rince lol..... mhh már mint mi szebb a grafika :)))))))) -
#10451 Nem baj, enyém szebb. ;) -
#10450 Igen, de ezek szerint az a baj, hogy nekem még nincs meg egy küldi. Így már érthető, meg mondjuk logikus is. -
#10449 A szobákba a magnumot asszem vmelyik küldetés után adja, mer a HP-s cuccokat mindig a ház elé (vercetti mansion)/tetőre(Hyman COndo)/szobába(ocean view hotel) adjaelső 30 jó, aztán asszem:
40 lángszóró
50 a jobb fajta sniper
60 minigun
70 rakétavető
80 Sea Sparrow a Vercetti ház hátsó kertjébe
90 Tank a katonai bázisra
100 Hunter a katonai bázisra (ha megcsináltad az uccsó főküldit akkor az ocean viewre rakja)