GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
basszus nincs meg a maradék 5 hp pedig nem is csaltam! vagy csak akkor jelenik meg ha végigcsináltam a küldiket?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
a lépéssel közelebb kerültél a 100%-hoz

Lynx_TWL
je kirabotlam minden boltot😊
most mi van?😄

๏̯͡๏﴿

zaki
na kiraboltam az összes üzletet, lassan elkedzem az unique stunt junp-okat...

Most kiléptem belõle, kezdem újra a küldetést. 😞

Live your life like it\'s your last day...

Fefe
Nekem azt csinálta mondjuk nem ennél a küldinél hanem a "Bank Jobs"-nál odamentem a bank-hoz betöltené a videót aztán sötét kép, a gép újraindul elvesztett valami dll. fájlt a Windows ami a regisztrációt jegyzi. Úgyhogy Windows reinstall lett a vége. Utánna már nem csinálta. Vírus nem volt,úgyhogy nem is jöttem rá igazán mi lehetett a gond.

M@TriX
nálam minden ok volt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nagyot szívtam. Malibu club versenyes küldetése: megyek simán megnyerem a versenyt, beérek a célba, aztán kép fekete, se kép se hang. Várok... semmi. Most nyomtam egy alt+tab-ot, úgyhogy háttérben van a játék. Csinálta már ezt valakinek, ha igen van rá megoldás?

Lynx_TWL
én egy lyukaskerekû rendõrautóval menekültem, úgy, hogy az fbios vaganok ott csörtettek a seggemben😄
aztán ha nincs a pay n spray melett egy kis robogók akkor ott is maradtam volna😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jee 3 shopot jelez stat, hogy kiraboltam jeeee
.........
mondjuk ovlt a képregényes egy tooled up, egy nem tommiafaranv volt az, meg egy ruha bolt😊
ez 4 nem?😊

๏̯͡๏﴿

Ron Ragm
elsõ sziget + a kisebb szigetek kivégezve... (55 hp)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
na kiraboltam az 1. üzletet, beletoltam a csávó arcába a minigunt, egybõl tejelt a ganédomb, az már más kérdés hogy 3*-ot kaptam, de megoldottam

Lynx_TWL
jaaaaaaaaaaaaa, hogy dob pénzt😊))) dejó

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
stores knocked off gondolom ez jelzi a rablásokat nem?😊
mindig 0/15, pedig már tök sokszor rabotlam így..

๏̯͡๏﴿

Fefe
Nem kell megütni csak oda állsz a csávóval szemben és megvárod amíg megjelenik a lé.

M@TriX
ahhoz kell a 100 hidden pack. De találhatsz a katonai bázison (repülõtér mellett) ha mázlid van. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
célzós stukkerrel rácélzol. nem lõsz, csak rácélzol (pl.: sniperrel)

Lynx_TWL
és mi van ha kiraboltam mind a 15 boltot????

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ezt akartam én is kérdezni😄
szal én úgy szota, hgoy odameyek csávó mellé, és akkor megütöm,a zt el kezd csörögni mint állat a riasztó, és 2es felonym lesz😊
de utána mit kell? 😊
lefújatni kocist, aztmegvolt rablás vagy mi?😊

๏̯͡๏﴿

zaki
kösz

sigmavirus1
Tartsd a stukkert a fószerra(PS2:R1 PC:passz, talán csak be kell célozni...) és várd meg míg tejel😊

Viva La Virus1!!!

Shongi
Please valaki egy jó Italian.txt-t a [email protected] címre küldjön nekem

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

zaki
boltot hogyan kell kirabolni?

zaki
na most csináltam meg az összes Rampage-t

Shongi
Nem tudnátok küldeni egy Italian txt-t???? nagyon kéne

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Nekem is ez volt az van, hogy rosszul lett kiírva a fájl. Gonldolom másolt.😊

Lynx_TWL
😄DD

๏̯͡๏﴿

Shongi
ok

zaki
nem tudom, de 1 próbát megér

Shongi
Mér akkoe fel tudom telepíteni?

zaki
deamon tools-sal indítsd el a játékot

Shongi
Hogy telepítsem kiír calami fasza hibát valami olasz readme-vel kapcsolatban, please help

zaki
az úgy elég nehéz lenne

zaki
ott el kell ütni a csávókat autóval

zaki
üti=ütni

zaki
az melyik is volt, amikor el kellett üti a csávókat autóval?

zaki
18. Rampage: ki kell nyírni 30 gang-et 2perc alatt egy minigun-nal. fél perc alatt végeztem

zaki
a 16. rampage nagyon fincsi volt ... 2 perc alatt kellett kinyírnom vagy 30 csávót egy RAKÉTAVETÕVEL

Lynx_TWL
BAZZ DE GEC OLYAT RÁMÁGOTT A ZSARU, HOGY hopp cpas lock, na szal 72n votl élete, de bekábultam, azt megfeküdtem földön😊
és busted
pedig láncfûrésszel akartam ismertetni de ez nwm igaZ😄

๏̯͡๏﴿

zaki
és a Hunter-t el is lehet menteni

zaki
1 Huntert + egy csomó zseton-t

Lynx_TWL
jajj nagyon jó mókát találtam😄
felugrom egy mozgó kcosi tetejére, é így megyek vele, közben meg sniperrel lövöm fejbe a szembejövõ autósokat😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
húú az éppen menekülõ mberkéket tök király lekapni spassal😄
olyat repülnek, hogy kurvanay😊

๏̯͡๏﴿

zaki
avgy=vagy

zaki
idõre kell pl. elütni 30 embert, vagy kocsiból kell megölni 30 bandatagot, avgy csak simán szét kell lõni õket

KG21
replay és ott forgatni az egeret. Ha meg a jobb és bal egérgombot egyszerre nyomod, és elõre-hátra húzod az egeret, akkor zoomol.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
most kezdem el összegyûjteni és megcsinálni a Rampage-okat

zaki
http://www.oddweb.net/gta4/index.asp - én ezt használom

Lynx_TWL
ez kibebaszott isten kurvajó!!!!
oldalról hogy nézeD?😊

๏̯͡๏﴿

KG21
Jacky Chen büszke lehet😄D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600