GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
helikoptert hogy lehet elmenteni?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
vagyis ezt:?

zaki
beskinelte már valaki ezt a kocsit: 1967 Ford Shelby Mustang GT500?

Majdnem olyan szar. GTS. De mukodik. 😊
zaki
én 70%-nál járok

Lynx_TWL
ha megvan 100% iylne les,z hogy 200 pajzs, meg 200 élet, meg még pár apróság asszem
én 64%nál vagyok😊

๏̯͡๏﴿

zaki
egyébként ki hány %-nál tart?

zaki
na erre én is kíváncsi vagyok

Lacc
Nem tudja valaki, hogy mi van akkor ha megvan a 100%? Valami bónuszt ad vagy ilyesmi?
KG21
Elég szar hogy nem mindig írja ki, hogy sikerült, hiába ugrattál a megfelelõ helyen. Ha nem mentél elég gyorsan, és nem a megfelelõ irányba repültél, akkor nem aja meg.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
de nemsokára nekikezdek

zaki
még nem

KG21
te már megcsináltad? Néhányat jó nehéz megtalálni, fõleg amik nem a föld szintjén vannak.

zaki
nem kapsz érte semmit, csak pár lépéssel közelebb kerülsz a 100%-hoz

KG21
Aunique jump-okat megcsinálta vki? Mit lehet kapni érte? Én 12-nél vagyok a 36-ból.

KG21
detto

Lynx_TWL
nekem is

๏̯͡๏﴿

innovision gef2mx400 64 méga, hmm vagy csak most közvélemyény kutatsz hogy kinek van még fos videokártyája? 😊))) ne aggódj például nekem is 😊
jelen
Herold
Van itt valaki, aki Geforce 2 MX 400-on nyomja a Vice Cityt?

zaki
még jó hogy meg kell csinálni a telefonos küldetéseket (is)

még jó hoyg megtok fogalmazni értelmesen egy mondtaot (háppppfff...)szal a filmgyár pedig a két sziget között van legészakabbra
Naja. Mas tema, de kivancsi lennek hogy a mai vilagban ahol mar a wc-s neninek is alapkovetelmeny az angol nyelvtudas, milyen karrierre szamit a sok "vanmarmagyaritas?" ember.
hmm ha van elé kessed akkor sztem már meg tudod venni a filmgyárat, vagy a taxitársaságot. a taxi az öö asszem lil haitin van a filmgyárat, nameg a keleti szigeten a malibut. a telefonosokat se hanygaold
én nem tom hogy ti mit pöcsöltök ezzel a magyarítással... 1. nem vagyok egy kúva nagy angolzseni még egy szar középfokúm sincs, de ez is elég annyira, hogy megértsem naggyából a párbeszédeket és a missönök lényegét. 2. nem tom megéri-e kockáztatni az egész rendszeredet is akár, hogy jobban megértsd a dolgokat, pláne úgy hogy ahogy én hallom a magyarítások nagy része csinál gebaszt.
Lynx_TWL
most raboltam ki újból összes rohadt kicseszett boltot, merhogy fagyott gém azt nem volt mentés😄

๏̯͡๏﴿

Ezer köszi skacok!
Siker!!!!!

madvi

Futok. 😊 Mondom hogy utol se birnak erni, ha elemallnak, kikerulom, es futok tovabb, ugyse nagyon talalnak el, meg az FBI se. Ha auto kozeledik, biztos ami biztos ugrok 1et, igy ha gazolni probal, legtobbszor atugrok a tetejen, es semmi bajom. Ezert jo az elejen +csinalni a paramentot, mert ilyenkor gyorsabb a buli. A gyalogos futas a legbiztonsagosabb, de nem a leggyorsabb kozlekedesi eszkoz.
Ha shotgunnal lovod hasba, nem fogja +nyomni a riasztot. 😊
zaki
és hogy rázod le a zsarukat?

Rablas utan leg1szerubb gyalog elfutni, hacsak nincs olyan mazlijuk hogy elgazoljanak, semmit nem tudnak tenni.
Nem mazli, hanem halott Sonny kell hozza.
Olvasni meg csak tucc...
Lynx_TWL
ki mész balra a sztrádára😄
ami egy hosszabb út, és ha ügyesen csinálod
nem kel full gáz végig!!!
akkor a kikötõ fele már meg is vna misszió
a boltban meg rátartod csáveszra, és akkor így noymja ki a zsetont, aztán szépen kapod a csillagokat egészen 3asig, aztán ha úgy gondolta jól van akkor megnyomja a riasztót😄 na iylenkor kell pucolni😄
vigyázz, mertha bemséz bolba és nem tartod rá puskát gyorsan, megnyomja riasztót, mielött pénzt adna, és utána már em ad, teáht el kel menni fújnil, azt elõröl az egséz😊

๏̯͡๏﴿

Ja.
M@TriX
ja. keress hosszú egyenes utat aztán hajrá. Egy idõ után szól a faszi, hogy ügyes voltál. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
1-2 pecig nyomd a gázt, csak ne lassíts mert felrobbansz

Hali!

Hogyan kell megcsinálni azt a missiont, amikor a zenészbandával autózni kell és ha lassítasz, robban?

köszi

madvi

Ron Ragm
a joystick bezavarhat, nálam szokott néhány játéknál hasonlót csinálni, és a joy letiltása után minden megy rendesen...

zaki
én még ilyenrõl nem hallottam

BaLeeX
Emberek akadt egy problémám.
Kipróbálgattam pár magyarítást de sajna elég elõre tartottam a játékban tehát minden maradt angol a menüket kivéve szóval adtam a szarnak egy pofont. Ez még nem lenne gond, de nekiállt olyat játszani velem a játék, hogy ha beülök egy kocsiba akkor nekiáll tolatni egyszerre és csak egy ESC (menübe kilépés és vissza) segít. De néha a manuszra is rájön a tolathatnék na itt meg csak a kilépés és állás visszatöltés.
Na kivágtam a magyarításokat uninstalláltam, majd visszaraktam majd rá a patchet és még mindig csinálja.
Mi lehet a gond? Másnál is volt hasonló probléma?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

zaki
nincs mit

Ron Ragm
MEGVAN! Woohoo! most teljesen ki vagyok magamból... Zaki thx a linket, rengeteget segített...

Ron Ragm
vagy csak az izgatottság vette el az eszemet már csak 1 kell de azt nem találom, végignézem a helyeket még1X

zaki
ezért kezdtem elõlröl a játékot én is, mert 4-et sehol nem találtam

Ron Ragm
pl az airport tetején is csak egy rampage van...

Ron Ragm
pedig nem csaltam és nincs ott ahol írják...

zaki
ezek a hidden package-k nem küldetésfüggõek, tehát bármikor felszedheted õket

zaki
jobbra el kell futni, majd fel kell menni a tetõre

Megcsináltam, most ment tovább és elmentettem.

Live your life like it\'s your last day...