22366
-
#10576 ez nagyon állat! tudsz linket mondani? -
#10575 az egy '57-es Thunderbird
-
#10574 a bal szélső nagyon ott van, az tényleg vmi régi fos :) -
#10573 És megkérdezte: átölelhetlek motorozás közben? -
#10572 valóban... Annak a dodgenak mennie kell:) -
#10571 a sárga elég bénán néz ki (szerintem) -
#10570 ma beraktam néhány korhű járgányt nem elrontandó a hangulatot. Milyenek?
-
#10569 nem rossz... -
#10568 nekem ugyanígy lefagyott mikor lecseréltem, de miután átírtam a handling.cfg-t a megadottra, már jó volt. -
#10567 Fasza kis medence, igaz?
-
gonosz #10566 azt probaljatok ki: piros lampanal allo kocsinak lojetek ki mind a 4 kereket, ugorjatok fel a kocsira es lojetek 1-et /1 db golyot/ a tetejebe uzibol. A kocsi altalaban meglodul amokfutni, de lyukas gumikkal eleg vicces mozgasokat csinal :) kozben lehet lovoldozni a tetorol. -
gonosz #10565 hogy szerezted a motort? ha pl legazolsz egy motort ugy, hogy az utas eletben marad, a sofor meghal, akkor az utas visszaszall a motorra, nem erdekli hogy te lettel a sofor. -
#10564 szerelem első látásra -
#10563 Próbáltam lerázni (oszlop, házfal stb.). Frankón megvárta, míg felszállok, és ő is visszaszállt. -
#10562 lol -
#10561 Egy alkalommal felült mögém egy fényképezőgépes-rövidgatyás-pocakos turista a motorra. Csak úgy. :) -
#10560 te 1 zseni vagy -
#10559 No a lenti kis programmal első próbálkozásaimat siker koronázta, így sikerült kicserélnem a rendszámot Florida-ira! :)
Persze ez még csak próba (a rendszám sem végleges, Hillsborough helyett "Vice City"-s vagy az a sima "The Sunshine State"-es Floridai rendszám lesz). Csak most már tudom, hogyan működik a dolog, úgyhogy nemsokára lesz frankó rendőrautója Vice Citynek is... :)
Itt egy kép a próbáról:
-
#10558 http://hoodoo.isten.hu/vc/file_letoltes.php?lid=166 -
#10557 Keresem azokat a programokat, amivel a járművek (és egyáltalán a program) textúráiba bele tudok nyúlkálni. Ha rájönnék, hogy kell hozzáférni a forrásfile-okhoz, akkor a következő átalakításokat végezném el a GTA3-hoz készült új rendőratuó modellen:
- Feliratot lecserélném Vice City State Trooper-re.
- A New York-i rendszámot Floridaira.
- Raknék textúrákat a hiányzó részekre, például csomagtartóba, lökhárító alá.
- Kisebb hibajavításokat eszközölnék rajta, úgymint a kis villogókra normális textúrát raknék, nem csak sima kéket vagy pirosat.
Nya ezeket mind simán megtudnám csinálni, ha tudnám, hogy kell hozzányúlni a textúrákhoz. Valaki tudna segíteni? -
#10556 lehet, hogy vmit szarul írtál át, vagy nem tudom -
#10555 Lecserélte valaki a Sandking-et Ford F-150-re? Csakmert én igen, de a beszállásnál kifagy a game! :(
Van valakinek valami ötlete, mi lehet a gond? -
#10554 Nem kéne ide is beírni a faszságaidat. -
László atya #10553 Ott csak a GTA 3 minden fontos helyzetét találtam meg -
#10552 nem kéne teleszennyezned ezt a fórumot is a faszságaiddal -
#10550 innen lehet letölteni -
#10549 ez tényleg nagyon brutál... -
#10548 Jól néz ki :) -
#10545 bazz, ilyen verdát :)
-
#10544 te tudod -
#10543 Nézd, van már 'kész' fordítás, így a kutyának se kéne.
Talán magamnak befejezem ha már ennyit szenvedtem vele, egyszer még újra végig akarom nyomni a játékot, magyarul. -
#10542 ok -
#10541 reménykedek azért hátha egyszer sikerül -
#10540 igen -
#10539 én már csináltam többször is, de nem sikerült a multi, mert mindenki egyedül van a városban -
#10538 Sajnos még nekem sem sikerült kiprobálni hogy mukodik azért kéne hogy valaki csináljon servert. -
#10537 tudtam, csak azt nem, hogy működik -
#10536 mi a vicces? nem tudtad van multipatch?
http://www.gta3mods.de/gta3t/gtat/news.html -
#10535 multiba? hehe... -
#10534 Tud valaki gta vc server ip-t?
Vagy jöjjön már valaki multiba!