GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
én 64%nál vagyok😊
๏̯͡๏﴿
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
)szal a filmgyár pedig a két sziget között van legészakabbra๏̯͡๏﴿
Siker!!!!!
madvi
ami egy hosszabb út, és ha ügyesen csinálod
nem kel full gáz végig!!!
akkor a kikötõ fele már meg is vna misszió
a boltban meg rátartod csáveszra, és akkor így noymja ki a zsetont, aztán szépen kapod a csillagokat egészen 3asig, aztán ha úgy gondolta jól van akkor megnyomja a riasztót😄 na iylenkor kell pucolni😄
vigyázz, mertha bemséz bolba és nem tartod rá puskát gyorsan, megnyomja riasztót, mielött pénzt adna, és utána már em ad, teáht el kel menni fújnil, azt elõröl az egséz😊
๏̯͡๏﴿
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hogyan kell megcsinálni azt a missiont, amikor a zenészbandával autózni kell és ha lassítasz, robban?
köszi
madvi

Kipróbálgattam pár magyarítást de sajna elég elõre tartottam a játékban tehát minden maradt angol a menüket kivéve szóval adtam a szarnak egy pofont. Ez még nem lenne gond, de nekiállt olyat játszani velem a játék, hogy ha beülök egy kocsiba akkor nekiáll tolatni egyszerre és csak egy ESC (menübe kilépés és vissza) segít. De néha a manuszra is rájön a tolathatnék na itt meg csak a kilépés és állás visszatöltés.
Na kivágtam a magyarításokat uninstalláltam, majd visszaraktam majd rá a patchet és még mindig csinálja.
Mi lehet a gond? Másnál is volt hasonló probléma?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Live your life like it\'s your last day...
?