GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs olyan, hogy utolsó elötti küldetés. nekem akkor adta be az utolsó küldit, amikor még meg se vettem a filmgyárat, meg az autószalont
1ik se. a reptér környékén áll 1 verda, abba beszállsz, aztán asszem 25 checkpoint van, és azt kell megcsinálni, ja és nem idõre megy
Vmelyik tag adja, vagy telefonos kuldetes? En birom az rc helit, de mindte meg nem csinaltam +.
figyelj ez a módszer amit mondtam tuti. azt az 50 fagyit percek alatt el lehet adni, és nem kell menni 1 büdös métert sem a kocsival, annyi embert van azon a környéken, mint atom
bazzeg én meg most csináltam meg az 1ik Rc helis küldetést, ami a reptérnél van. valami iszonyat nehéz volt, olyan helyekre kellett elmenni ezzel a kis szarral, hogy az valami hihetetlen, az irányításról meg ne is beszéljünk...
Az uccso vercettit csak akkor kapod meg, ha a nyomdabol is megcsinaltad mindet.
Az volt a rampage mellett. Ezek a kocsog hidden pekkek miatt kellett ma uj billentyuzetet vennem. 😊
de van 1 rohadt jó taktikám: elmész az Ocean Beach közelében Pay'n'Spray-be, pontosabban elé, és ott nyomasd a dudát, meg a fagyit. ha jönnek a zsaruk gyorsan bemész lefesteted a verdádat, hogy a fakabátok lekopjanak, és ezt addig tudod csinálni ameddig meg nem unod, én 101 fagyit adtam el, de ennek a többszörösét is el lehet adni ezzel a módszerrel, csak egy kicsit unalmas
a 17-es a medence elõtti öltözõszerûségben van, a 16-os meg megtalálod, csak keresni kell vmelyik fal mellett. ha nem találod biztos már megszerezted
A 16 vagy 17es hidden geci hol van? Ott elvileg 3 van 1 rakason, ebbol talaltam 1et a rampage mellett, 1et az rc helivel felrobbantott epitkezes feloli hid labanal, de a 3?
Szevasztok! Tudna valaki segíteni abban hogy a Mr. woopis küldetésnél, mennyi db fagylaltot kell elosztogatni hogy hozzon pénzt? Kösz elõre is.
nálam gef3ti200-on 44.03-as detonator megy, már vagy 3 héte és semmi geb@sz nincs. sõt.😊
a stallionnak alapból szar az irányítása, pedig kár érte, nem egy csúnya kocsi
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ahol a legelsot.
Nem is az a lenyeg hogy milyen szakmat valaszt, hanem hogy ma mar szinte kikerulni se lehet az angoltanulast, de ugy laccik vannak akiknek megis sikerul. Ha masert nem, legalabb sajat magaert tanulja +!
ha bírod az ilyen dögöket, szedd le ezeket: '70 Dodge Charger, '68 Chevrolet Camaro

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
a gtavice.tx.hu-n csak a béta verzió van, abban lehet hogy télleg nincs törés.
Én innen szedtem
http://gta3.gamigo.de/index.php4?page=cars&sortby=date
67 Ford Mustang GT500, az elanor verziót is leszedtem de annak túl magas volt a felfüggesztése, és ezért ez a sima verzió nekem jobban bejön.
Én innen szedtem
http://gta3.gamigo.de/index.php4?page=cars&sortby=date
67 Ford Mustang GT500, az elanor verziót is leszedtem de annak túl magas volt a felfüggesztése, és ezért ez a sima verzió nekem jobban bejön.
A kikotoben 1 stukkert latok osszesen.
A terkep a marinaval szemben 1 epulet belsejeben jelzi, de a kornyeken sincs.
de asszem ez nem ugyanaz a verzió, mint ami a te képeden van.
nálam jó a törésmodellje, a handlingen meg nem változtattam

Na most meg az 5os nincs a helyen. Van vmi korrekt terkep is?
Kedves tibinihil, Lynx_TWL, KG21!
Melyik Detonatort használjátok a Gf2MX400-hoz DirectX9 alatt?
Melyik Detonatort használjátok a Gf2MX400-hoz DirectX9 alatt?
Akkor szar a terkep, m1ek +nezem, thx.
Hol van a 2es (hidden pakk terkepen) hp? Az 1es megvan 1 deszkaszigeten 1 rampage tarsasagaban, a 2es elvileg tole 1el eszakra, 1 colopos hazban/hazon kellene lennie, de nincs ott. Lehet hogy csak kesobb jelenik meg? En a phom penhes kuldetes utan probalom osszegyujteni a hp-ket, hogy legyen meg ido hasznalni is a helit.
na azt szeretném megkérdezni, hogy milyen az irányítása, és a törésmodellje, mert azt olvastam róla, hogy nem valami jó
te bébik! majdnem minden küldit megcsináltam, de van egy kibaszkott rc-helikopteres küldetés, amit nem tudok marha egyszerüen megcsinálni... van valakinek ötlete, hogy hogyan lépjek túl könnyeden ezen a problemán?