22366
-
#10623 még nincs, majd lesz -
neo13 #10622 hali nem tud valaki valamilyen módot a vc-hez (mint pl:real gta3 csak persze itt vc-hez kell) ahol kicsit keményebb kocsik futkoznak mert ezek kicsit gyik fos kocsik. -
#10621 Helikopter kiárusítás:
-
#10620 thank uuuu -
#10619 Vagy nem? -
#10618 a rendőrségen szerezheted be a rendőrruhát (a Malibu bár előtt) -
#10617 ok, a köv. kérdést akkor sztem kitalálod -
#10616 rendőrruciban menj be a bázisra a Hunter-ért, úgy le se fognak szarni a katonák -
#10615 A Dodo-s nekem elsőre ment, igaz a GTA3-ban már megtanultam vele repülni, a VC-ben hozzáképest az irányítás mákosbejgli...
Az RC küldik viszont..fúúúúúúúúj!
Vigilante a rendőrös neve, azt a Hunterrel könnyű csinálni, igaz én nemtok hozzájutni, mert nemtok bejutni a katonai bázisra, többnyire még a levegőben leszednek.Ha véletlen nem, akkor amint kiszállok a heliből, már zúdul is az ólom... -
#10614 http://index.hu/politika/bulvar/philly0707/ -
#10613 nekem az 1ik kedvenc küldim ez a Dodo-s, sztem 1általán nem nehéz, csak meg kell szokni az irányítását -
gonosz #10612 gta3-ban nem volt szarnya a dodonak azert ment sokkal szarabbul. amugy baromi konnyu az a palya csak esszel kell csinalni. benzin van boven, lehet nagy ivben repulve ugy helyezkedni hogy pofonegyszeru legyen -
#10611 nem kapsz semmit utána, csak sok pénzt :) -
ATISoft #10610 A rendőrautós küldetéseknek (nem tudom mi a hivatalos neve) a 15. része után jön a 150-es páncél. Utána ad még valamit? Mert elvittem 31-ig, de nem történt semmi, úgyhogy abbahagytam.
A 150-es páncél után van még valami bónusz? -
#10608 #10592... -
#10607 pedig ezek a legjobb küldetések:) -
#10606 Nem tudjátok, készül olyan carpack a VC-hez, ami eredeti, de korabeli kocsikat tartalmaz? -
#10604 Muszáj állítani, mert ha jól emléxem alapbeállításként kb. a csúszka felénél van, annak meg semmi értelme, hogy ne láss át az út túloldalára... -
#10602 ja, nálam is szokott ilyesmi lenni, de csak 1-2 másodpercre, és szerencére nem túl gyakran -
#10601 Nekem is azt csinálja, hogy a textúrákat később tölti be, ez akkor van, ha a Képernyő beállításoknál elállítod a Distance, azaz Látótáv csúszkát.Konzolátírat hátránya... -
#10600 Koszi! kiprobalom hatha bejon! remelem az uj alap install elfogadja a mentesem? -
#10598 OFF:
Érdekes, nekem a War3 ilyen.W98 alatt tökéletesen ment, XP-vel a menüben szétesik a kép, pedig hajszálig ugyanaz a vas, csak az oprendszer változott.
ON: -
#10597 Nekem mar akkor is szetesik amikor elinditom :)
pedig ati-m, van ati fix 1.1patchel de sz*rt se er... -
#10596 Gangsta: Próbáld meg feltenni az 1.1-es patchet, az javítja többek között a GF FX problémákat is.
Zoli2k: Lehet, hogy attól lassul be, mert egyre több mindent kell betölteni a játéknak (pl 2. sziget).Tedd fel az 1.1-et, majd a NoCD cracket, hátha az gyorsít valamit a betöltésen.Esetleg csinálj egy defragmentálást a vincsin.Max Win-reinstall...
TopGun: a mentésed tedd el, uninstalláld a játékot, majd tedd fel újra, rakd be a mentésed, indítsd el, játsz valamennyit, mentsd el, majd rakd fel az 1.1-et és utána is indtítsd el a mentést.Próba szerencse... -
#10595 jó lesz az -
#10594 Hát nekem vannak fentartásaim ezzel kapcsolatban. Gratula a sok munkához, amit belefektettek, meg tény, hogy baromi jól néznek ki benne a kocsik, de
szerintem elég illúzióromboló, mikor BMW-k meg Mercik fognak száguldozni Vice City utcáin német rendszámmal, és a rendőrautókon is Polizei felirat fog díszelegni. Brr... :P -
#10593 én is -
#10591 Sziasztok! surgos segitseget kerek! Bovitettem a hardvert es reinstall lett! feltettem az 1.10-es patchet, viszont a mentett allast nem ismeri fel! :( lehetseges, hogy a patch miatt? vagy az uj hardver miatt? Nincs az az isten, hogy ujra kezdjem a jatekot! de abba hagyni sem szeretnem!
Win98 alatt jatszottam eddig es most is az alatt szeretnem tovabb tolni. -
#10588 elég komoly -
#10587 Jó? Nem, tudom, de értek hozzá.
Autók textúráit és hasonlókat már próbáltam tegnap lecserélgetni, de sajna gőzöm sincs, hogy tárolódnak, mert a .txd file-okban nincs textúra, pedig elvileg ott kéne lenni... :/
Amúgy kész van a rendőrkocsi. Elég frankó lett, bár nem tudtam mindent megcsinálni, amit akartam. Például fogalmam nincs hol lehet a csomagtartó textúrája, így abba nem tudtam belenyúlni. Még vannak installálási problémák, amint rájövök mi a baj, elküldöm valamelyik magyar site-nak, aki igényt tart rá.
Így néz ki (csak linket adok, mert nagy a kép):
Florida State Trooper, Vice City -
skristof #10586 nekem gf2 mx400-ason (32Mb) minimális beállításokkal elég jol elmegy mindkettő... mondjuk 3-4 óra játék után már beszagatott :))
de reset, aztán kész... -
#10585 Érdekess ahoz képest amit a gta3 produkált egy gf2-ön a vc egész szépen fut ahoz képest... -
skristof #10584 ilyen jo photoshop-os vagy??
nem akarnál összedobni egy nagyobb pacsit, amiben javítgatod a texturákat??
segítenék, csak nem tudok :)) -
#10583 Hoodoo oldalán ez is fent van!! :) -
#10582 azt te döntöd el, én pl hermes helyére raktam. -
#10581 és ezt melyik kocsira cseréli le? -
#10580 jó kis Merci -
#10579 kösz -
#10578 Egyébként nekem egy ilyen kéne, csak nem találom sehol:(
-
#10577 rosszul mondtam, az egy chevrolet bel air
chevy