22366
  • zaki
    még nincs, majd lesz
  • neo13
    hali nem tud valaki valamilyen módot a vc-hez (mint pl:real gta3 csak persze itt vc-hez kell) ahol kicsit keményebb kocsik futkoznak mert ezek kicsit gyik fos kocsik.
  • Tuvok #10621
    Helikopter kiárusítás:

• Tuvok #10620
    thank uuuu
  • Tuvok #10619
    Vagy nem?
  • zaki
    a rendőrségen szerezheted be a rendőrruhát (a Malibu bár előtt)
  • Tuvok #10617
    ok, a köv. kérdést akkor sztem kitalálod
  • zaki
    rendőrruciban menj be a bázisra a Hunter-ért, úgy le se fognak szarni a katonák
  • Tuvok #10615
    A Dodo-s nekem elsőre ment, igaz a GTA3-ban már megtanultam vele repülni, a VC-ben hozzáképest az irányítás mákosbejgli...
    Az RC küldik viszont..fúúúúúúúúj!

Vigilante a rendőrös neve, azt a Hunterrel könnyű csinálni, igaz én nemtok hozzájutni, mert nemtok bejutni a katonai bázisra, többnyire még a levegőben leszednek.Ha véletlen nem, akkor amint kiszállok a heliből, már zúdul is az ólom...
  • hiba
    http://index.hu/politika/bulvar/philly0707/
  • zaki
    nekem az 1ik kedvenc küldim ez a Dodo-s, sztem 1általán nem nehéz, csak meg kell szokni az irányítását
  • gonosz
    gta3-ban nem volt szarnya a dodonak azert ment sokkal szarabbul. amugy baromi konnyu az a palya csak esszel kell csinalni. benzin van boven, lehet nagy ivben repulve ugy helyezkedni hogy pofonegyszeru legyen
  • zaki
    nem kapsz semmit utána, csak sok pénzt :)
  • ATISoft
    A rendőrautós küldetéseknek (nem tudom mi a hivatalos neve) a 15. része után jön a 150-es páncél. Utána ad még valamit? Mert elvittem 31-ig, de nem történt semmi, úgyhogy abbahagytam.
    A 150-es páncél után van még valami bónusz?
  • zaki
    #10592...
  • Ron Ragm
    pedig ezek a legjobb küldetések:)
  • Manta
    Nem tudjátok, készül olyan carpack a VC-hez, ami eredeti, de korabeli kocsikat tartalmaz?
  • Tuvok #10604
    Muszáj állítani, mert ha jól emléxem alapbeállításként kb. a csúszka felénél van, annak meg semmi értelme, hogy ne láss át az út túloldalára...
  • zaki
    ja, nálam is szokott ilyesmi lenni, de csak 1-2 másodpercre, és szerencére nem túl gyakran
  • Tuvok #10601
    Nekem is azt csinálja, hogy a textúrákat később tölti be, ez akkor van, ha a Képernyő beállításoknál elállítod a Distance, azaz Látótáv csúszkát.Konzolátírat hátránya...
  • TopGun
    Koszi! kiprobalom hatha bejon! remelem az uj alap install elfogadja a mentesem?
  • Tuvok #10598
    OFF:
    Érdekes, nekem a War3 ilyen.W98 alatt tökéletesen ment, XP-vel a menüben szétesik a kép, pedig hajszálig ugyanaz a vas, csak az oprendszer változott.
    ON:
  • hiba
    Nekem mar akkor is szetesik amikor elinditom :)
    pedig ati-m, van ati fix 1.1patchel de sz*rt se er...
  • Tuvok #10596
    Gangsta: Próbáld meg feltenni az 1.1-es patchet, az javítja többek között a GF FX problémákat is.

Zoli2k: Lehet, hogy attól lassul be, mert egyre több mindent kell betölteni a játéknak (pl 2. sziget).Tedd fel az 1.1-et, majd a NoCD cracket, hátha az gyorsít valamit a betöltésen.Esetleg csinálj egy defragmentálást a vincsin.Max Win-reinstall...

TopGun: a mentésed tedd el, uninstalláld a játékot, majd tedd fel újra, rakd be a mentésed, indítsd el, játsz valamennyit, mentsd el, majd rakd fel az 1.1-et és utána is indtítsd el a mentést.Próba szerencse...
  • zaki
    jó lesz az
  • Rincewind
    Hát nekem vannak fentartásaim ezzel kapcsolatban. Gratula a sok munkához, amit belefektettek, meg tény, hogy baromi jól néznek ki benne a kocsik, de
    szerintem elég illúzióromboló, mikor BMW-k meg Mercik fognak száguldozni Vice City utcáin német rendszámmal, és a rendőrautókon is Polizei felirat fog díszelegni. Brr... :P
  • zaki
    én is
  • TopGun
    Sziasztok! surgos segitseget kerek! Bovitettem a hardvert es reinstall lett! feltettem az 1.10-es patchet, viszont a mentett allast nem ismeri fel! :( lehetseges, hogy a patch miatt? vagy az uj hardver miatt? Nincs az az isten, hogy ujra kezdjem a jatekot! de abba hagyni sem szeretnem!
    Win98 alatt jatszottam eddig es most is az alatt szeretnem tovabb tolni.
  • zaki
    elég komoly
  • Rincewind
    Jó? Nem, tudom, de értek hozzá.
    Autók textúráit és hasonlókat már próbáltam tegnap lecserélgetni, de sajna gőzöm sincs, hogy tárolódnak, mert a .txd file-okban nincs textúra, pedig elvileg ott kéne lenni... :/

Amúgy kész van a rendőrkocsi. Elég frankó lett, bár nem tudtam mindent megcsinálni, amit akartam. Például fogalmam nincs hol lehet a csomagtartó textúrája, így abba nem tudtam belenyúlni. Még vannak installálási problémák, amint rájövök mi a baj, elküldöm valamelyik magyar site-nak, aki igényt tart rá.
    Így néz ki (csak linket adok, mert nagy a kép):

Florida State Trooper, Vice City
  • skristof
    nekem gf2 mx400-ason (32Mb) minimális beállításokkal elég jol elmegy mindkettő... mondjuk 3-4 óra játék után már beszagatott :))
    de reset, aztán kész...
  • Adi
    Érdekess ahoz képest amit a gta3 produkált egy gf2-ön a vc egész szépen fut ahoz képest...
  • skristof
    ilyen jo photoshop-os vagy??
    nem akarnál összedobni egy nagyobb pacsit, amiben javítgatod a texturákat??
    segítenék, csak nem tudok :))
  • Adi
    Hoodoo oldalán ez is fent van!! :)
  • KG21
    azt te döntöd el, én pl hermes helyére raktam.
  • zaki
    és ezt melyik kocsira cseréli le?
  • zaki
    jó kis Merci
  • zaki
    kösz
  • KG21
    Egyébként nekem egy ilyen kéne, csak nem találom sehol:(
  • KG21
    rosszul mondtam, az egy chevrolet bel air
    chevy