22366
-
#10663 Mondjuk "klinikai eset", de lehet, hogy nagyon mellélőttem. -
#10662 Alakjából adódóan ez elég nehéz lenne. :)
Meg nem is hinném, hogy én ezt felrakom, mert nem rajongok valami nagyon a német kocsikért. Esetleg, ha külön külön is lehet kocsikat felrakni. Egy Ferrari Enzo-val szívesen repesztenék a Downtown-ba vezető hosszú úton. ;D -
#10661 nem baj, majd te biztos átírod jó kis Floridásra -
#10660 Az ezüst BMW iszonyat profi munka, de mi a halál faszának kell rá az a elb*szott német rendszám... :P -
#10659 Erre gondolsz:
"Rosenberg...Rosenberg...Oh, that bonkers ambulance chaser!"?
Nincs lefordítva még. -
#10658 bazz, rohadt jól néznek ki a képen a verdák, remélem a játékban is így néznek majd ki -
#10657 ha van vmi ötleted rá, írd le plz, mert szó szerint nem sok értelme van, de majd megkeresem hogy fordítottam, hol is mondja ezt pontosan? -
#10656 Segítek: a kifejezés a Malibuban hangzott el, a játék elején, mielőtt Tommy a földre lökte volna Kent Pault. Gondolom, hogy erre a kifejezésre reagált, mert sértőnek találta Rosenberggel szemben, akit a barátjának tekint. -
#10655 Az autók tényleg szépek, főleg az az ezüst BMW, de sárgában még nem láttam BMW-t, mögötte pedig annak a piros kocsinak nagyon természetellenes színe van, még a szememet is bántja.
Bár lehet, hogy tényleg finnyás vagyok... -
#10654 Bocs, de nem érdekel, hogy izgat-e. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fordítottad le. Nem tudnád megnézni mégis? Vagy esetleg emlékezetből...? -
#10653 #10543
Sorry, ha bunkóan hangzott, akkor átfogalmazom:
"Nem tudom, hogy hogyan fordítottam és már nem is érdekel." -
gonosz #10652 lehet hogy vmi bajod van, vagy csak nagyon laza vagy es "felulemelkedtel" a jatekon, de attol meg nem kotelezo bunkonak lenni masokkal. -
#10651 nemtudom, már nem is izgat -
#10650 ha nem tetszik buheráld meg a carcols.datot, egyébként meg mit finnyáskodsz? Nagyon szépek ezek az autók és kész! -
#10649 Utánanézett valaki, hogy léteznek-e ezek a márkák ilyen festéssel? -
#10648 Tommynak ott virul a goldnyakorv :) -
#10647 BMW: azta k*va
Merci: JAJ
Mindjárt megeszem a monitort:
A nagy fekete kamilyon Knightnak: :)
-
#10646 visszavonom, mindegyiken van króm, csak nehezen látni. -
#10645 Szerinted a felső középső kocsi színével minden rendben van? Nehogymá'! -
#10644 Mondjuk a króm effektet én is hiányolom róluk, bár némelyiken van. -
#10643 sztem jó a színük, nincs velük semmi baj -
#10642 itt megtalálod kitt -
#10641 TUVOK!
Hogy fordítottad le az "ambulance chaser" kifejezést? (Kent Paul mondta az ügyvédre.)
Remélem jól írtam. -
#10640 Mindegyiknek ilyen undorító színe van? Totál természetellenes, semmi csillogás. -
#10639 Anélkül is ott kell lennie a Hunternek, én már mentem vele. Később én sem találtam, lehet, hogy olyasmi véletlenszerűség van benne, mint abban, hogy ott áll-e a limuzin a Vercetti-háznál. -
#10638 ja, király lesz. -
#10637 Tommy még hasonlít is Michael Knight-ra, vagy hogy a csudába hívták.Már csak a nagy fekete kamion hiányzik. -
#10636 aha, mondom, hogy az -
#10635 Na nekem is ez van. Én úgy tudom, hogyha "megcsinálom" a játékot meg kéne, hogy jelenjen, de eddig cseszik előbúlni. :/ -
neo13 #10634 bazzeg ha valakinek meglesz ez a kocsi szóljon -
#10633 :)
tölts le egy savegame-t. :)
Amíg nekem nem volt meg azt tettem, marha kiváncsi voltam rá, de egyszerűen nem jelent meg. :) -
#10632 Pff, nincs valami "emberibb" megoldás? -
#10631 remélem így jobban látszik. :)
Ráadásul egyik kedvenc kocsim! ;)
-
#10630 gyűjtsd össze a 100 hidden packages-t -
#10629 sztem az -
#10628 Hmm, hát én már megcsináltam az összes küldetést a fő story-vonalon. Kinyírtam Lance-et és Sonny-t. Enyém a város meg minden, de a Hunternek még mindig se híre se hanva a bázison! Most ilyenkor mi van...? :( -
#10627 az ott KITT? -
#10626 Itt van pár infó róla:
TadaMM
Itt meg pár kép:
Tadamm!
Ja és ezek a kocsik is benne lesznek. :)
-
#10625 2 hónap kb -
neo13 #10624 MIKÓ:)