22366
-
#21283 hello.van egy kis gondom.mikor elindítanám a vc-t ezt a problémát írja ki.
KÉP
mi lehet a baj?többször újratelepítettem,többfajta crackot kipróbáltam.(gép újratelepítés is vol régebben,azelőtt sem volt jó).viszont ugyanez ismerősömnél működik,neki semmi baja sincs.(gef2-es gép)
előre is köszönöm. -
Tigerson #21282 nem jó
a progit ismerem, de pár napja próbálkozom a telepítésével és nem tudom
mert mikor töltené le a telepítéshez szükséges fájlokat, ezt írja ki:
Couldn't establish connection to server. tyr again later.
Restart Installer to try again. -
#21281 ehez képest Liberyben még rövidebbek voltak:o -
#21280 tegnap este egy oran keresztul csak motoroztam a varosban a szuperbike-kal
az a baj nincsennek igazan hosszu szakaszok ahol állatul ki lehetne húzatni
egyedul Little Havanna mellett van az az egyenes ut, ott lehet neki tolni
de fel perc alatt vegigerek rajta az is rovid
remelem a San Andreasban mar lesznek hosszabb egyenes reszek.
jo lenne egy Legalabb 20 KM egyenes ut kene.
azt olvastam abban este a forgalom jelentosen lecsokken lehetlesz majd szakitani nem kell kerulgetni a redvas teherkocsikat -
#21279 udpsoft.com/eye -
Tigerson #21278 ip cím, password -
#21277 server adatokat? :D -
Tigerson #21276 Vki tudna adni server adatokat? -
#21275 megtudna vki ajándékozni a következő eredeti fájlokkal: carcols.dat, handling.cfg, default.ide, vehicles.col -
#21274 olvass vissza -
Tigerson #21273 Hello!
Hogyan kell a játékkal interneten játszani?
Aki tud vmi teljes leírást róla, az írja le ide plz. -
#21272 nem tud valaki valami olyan modot vice cityhez amitől több dolgot tudok csinálni meg jobb lesz a game mert mig megjelenik a san andreas addig szeretnék vele szórakozni de nem küldetéseket végigvinni hanem csak úgy játszogatni és jó lenne valami mod amivel több és jobb dolgokat tudnék csinálni :) -
#21271 a topicban esetleg, alul ottvan hogy keresés a témában... -
#21270 hol? -
#21269 mi lenne ha körülnéznél? -
#21268 hali.a gtaonlineról szedtem le modelleket(kocsi) de nem tudom őket betenni a játékba.
lécci írja le vki részletesen h hogy kell
köszi -
#21267 MegaGames - Vice City Cracks -
#21266 hmm, bocs nemnéztem ezek csak trainerek:( -
#21265 GameCopyWorld Vice City Cracks -
steweee #21264 hmm, érdekes egy oldal, én hol vannak rajta a letöltési linkek? :) -
#21263 próbáld ezt -
#21262 www.fuckinggoogleit.com -
#21261 tud valaki mondani nekem egy olyan címet ahonnan NO CD crack-et lehet leszedni?!nem találok sehol és már 3.napja keresem.Ha valakinek van az pls küldje el meilba a crackfile-t([email protected])
kösze -
#21260 Csáó!!!Ha tud valaki írjon már egy olyan oldal címet ahol sok cucc van hozzá. -
#21259 Szerintetek melyik a legjobb magyar gta vc-s oldal, ahol sok járművet lehet találni? -
szabolcs17 #21258 légyszi segítsetek. Akinek geforce FX5200 kártyálya van milyen Drivert használ és honnan töltötte le. -
#21257 Démonigyerek, qva jó a logod:D -
#21256 ha sikerülne sem nagy élvezet, nem éri meg, csak pár verda van a város nem él. -
laciodi #21255 Hogy kell berakni a Liberty City mod-ot úgy hogy működjö? Mert bemásoltam a Vice city mappába és elindul meg bejön a menü és amikor új játékot akarok kezdeni lefagy:( -
#21254 már megy
sajna már nemtok vele jót jáccani, mert bennem van a gondolat hogy nemsoká már a san andreassa fogok nyomulni -
#21253 nem kell semmit sem tenned, csak az exere kattintva megadni hova telepítetted a VC-t. Még írásvédettséggel sem kell feltétlen bajlódni, nálam felülírta gond nélkül az írásvédett fájlokat is. -
#21252 megy a hasad? -
#21251 -
#21250 asszem VCzek egy kicsit míg nem jön a SA -
#21249 visszaolvastam
nem találtam semmit
mutasd meik hsz az ami választ ad
ebbe az 5percbe ha nem találsz akkor ne ugassál -
#21248 visszaolvasásal -
#21247 hogy kell másnak segíteni? -
#21246 hogy kell visszaolvasni? -
#21245 a classic modot hogy kell felrakni?
írásvédettséget hogy kell levenni?
mod installert hogy kell használni? -
#21244 vannak a játékhoz grafikai javítások?
hol?