GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtalálom, mivel jelzi a térkép, de hiába teperek a verdával a zsaruk már sok csillagosak és csak nyomnak le az utról!! Szóval nem jutok el a célig mert szét törik az autó! Szóval valami, vagy csak béna vagyok!!!!!!!

lamase
sztem aki nem talalja adja el a gepet..

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Kit--Kat
õõ nem találod õket???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Segítség! Az öreglány ad nekem teát, vagy mit, aztán el kell hznom nekem néhány táskát. Az elsõ és a második még Ok, de a többi. Ha van ötlet azt elfoganám. Köszi

Prézli
Hi nem tudja vki hogy hogy lehet a hajódokk
vagy mi nevénél menni a supergyors hajókkal
anélkül hogy menne az idõ (a számláló nem
idegesít de amikor elkezd szirénálni az nagyon)
Már rengetegszer megcsináltam a hajós
ügyességit de még mindig szirénázik!!!
Please Help!<#help>

Kit--Kat
szerintem szép a kidolgozása

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
pont egy nem annyira szép verdát fogtál ki, mind1 😊 szépek lesznek a verdák, igérem <#vigyor>

KG21
A San Andreasra, hogy kijöjjön. 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

M@TriX
na majd meglátjuk 😉 de liszenszelt verdák úgyse mehetnek bele szóval lesz hasznunk 😉
amúgy az eddigi képeket látva pedig szerintem lesz ok a cserére...

persze azért jók lesznek, de azért jobbak, azért lesznek 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kit--Kat
mire vársz még??😊

zaki
hát, sztem sokkal szebbek a verdák, mint az eddigi gtakban. pc-re lehet, hogy még jobbak lesznek, sõt biztos <#hamm>

M@TriX
hát a képek alapján azért ennyire nem, inkább csak a szokásos színvonalat hozzák...

mivel az engine ugyanaz ezért valaszeg lehet majd pakolászni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
biztosan. és ott jóval több verda lesz 😊 de alapból is szépek <#wow2>

KG21
remélhetõleg San Andreasba is majd pakolható lesz ez a rengeteg részletesen kidolgozott járgány

KG21
az utolsó kép linkje lemaradt. Szal a Cadillac

KG21
kár hogy hamarabb nem jött ki ez, tökéletes lett volna halottasnak.

itt egy frankó golfkocsi

ez lovefist limónak jó lett volna

jókis coupe Cadillac

KG21
már volt ilyen delorien elég, egy sima verziót raktam is a classicmodba deluxonak.

zaki
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

M@TriX
jé ez jópofa volt Deolorin, de most betették a heli helyére..

meg még...

Kit--Kat
nahh végre......<#duma>

Kata
Látom, be akarod lopni magad a szívembe. 😄

Köszi a képeket! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
hova?😄

Kit--Kat

nahh ki is a szemét rohadék ferike????:o

Dodoval vagy helikopterrel elviekben el lehet repülni, kár, hogy sehova sem érsz vele. Ajánlom a vízirepcsit, vagy a vízre leszálló helikoptert.

12346
tekertek egy cigit vagy toltok egy papírt.
jól megetettek téged😄D

Ha valaki tudja hogy hogyan lehet elrepülni Vice Citibõl az küldje már el [email protected]
Királyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!De azt nem tudom hogyan lehet elrepülni mert állítólag ellehet.
Kata
fiúk, lányok!
Sajna vinyóm tönkremenetele miatt a VC játékom eltûnt a nihilben, és nekem csak a playdisc-je van meg.
Ha esetleg valaki arra járna, és lenne pár szabad perce, ugyan készítsen pár screenshotot az ocean view hotel belsõ helyiségeirõl (szoba és recepció-hall). Lehetõleg annyi kéne, hogy lehessen látni a teljes berendezést és dekorációt minden irányban.
Elõre is köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
há má mióta....😄DD
1ként szerintem ez = ebben benne van a játék ismertségének növekedése + az elõdök megkedvelésének növekedése + az SG ismertségének növekedése + a net elterjedése is.

KG21
ja igen, nagyon jó munkát végzel, ki vagy nevezve pr-osnak <#vigyor3>

KG21
amúgy érdekes, hogy SA még meg sem jelent PC-re, de már majd 12k hsz van a topicjában. GTA3-nak meg alig sikerült elérnie a 10k-t. Ez meg ugye 20k ig jutott, szal a lényeg, hogy a tendencia szerint a SA topicnak 40k-ig kell mennie. <#nevetes2><#vigyor5><#pias>

Kit--Kat
Én itt reklámozom a classic modot mint 1 rossz TV-Shopos te meg csak ezt bírod kinyögni??😊

KG21
húdepörög a topic <#idiota>

Kit--Kat
hmm hát vegyél fagyi gyárat meg film stúdiót meg discot meg sztriptízbárt meg ....😊
itt nézz körül, van végigjátszás!
Ha ezeket megvetted amit felsoroltam lesznek hozz küldetések és ezek megkel csinálni, hogy tejeljen ill., hogy tovább juss a történetben.

Na már annyira belejöttem hogy a térkép nem jelez egy küldetést sem csak a mentés jelet és a telefonfülkéket!
Ugy tudok továbbhaladni ha azokat csinálom?
Kit--Kat
nyugi nemsokára!!!😊
1ként van még csomo külföldi honlap is ahol vannak még ilyesféle és más VC-s modellek,itt van a 1 nagy csomag GTA oldal összegyûjtva.

Kit--Kat
retrónak ott a classic mod ami a 80as évek miamijának eredeti autóit rakja bele a játékba így Lambo Countach Ferrarik Mercik és társaik.
Persze nem hiányozhatnak a lenyüstölt roncs amcsi kocsik se, itt végre minden kocsi helyén, ha nem a teljesen megfelelõ, de =enlõ értékû kocsi áll.
A Ladával császkálást VC-ben lehet én is élvezném fél-1 óráig. De utána megunnám mert lerontja a hangulatot.

ha újra.....

köszi.

de miért szörnyû????
pontosabban mi benne a szörnyû??

egy kis retro,.....

Kit--Kat
szörnyûûûû, de ha neked ez kell...😊
ha újraindult és megmarad a régi tartalma akkor itt!!!

halisztok.
egy olyan kérdésem lenne hogy jó kis szocreal patcheket honnan tudok leszedni?? Lada, Dacia....stb

köszi

Kit--Kat
num. 6os felfele num. 9es lefele

Helloka mindenki!

Elakadtam a játékban!
Ott tartok hogy egy kis piros repcsivel bombát kell dobni hajókra!
Nemigazán tudok felszállni a géppel!
Mi a trükje??
Elõre is köszike a helpet!
Nem,1 hajós-kalózos játékkal.

báttyó02
a Mafiával volt egycsomagban igaz?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ha azt mondom hogy eredeti ,akkor az.

M@TriX
gondolom ajándékba kapta, de neki (se) kell egy pár éves játék amit már warezban kiakasztott... 😉

Úgy hogy 1 másik játékkal adták párban és engemet a másik játék érdekel.

zaki
nem az, hanem, hogy soha nem volt használva 😛

lamase
ugy hogy csak o hiszi azt hogy eredeti 😄

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.