22366
  • Adi
    DURR EGY POFON:))))))) betetél autót Tőőőőő, ne is írj ide többé :)(joke)
  • Adi
    Gondolni gondoltál rá... láttom abból a szempárból :) De szép szemed van...(akarom mondani de szép szeme van a bnődnek) :)
  • Ruffi
    Én tudom hogy kell
    Már csomoszor csináltam ilyet
  • Tuvok #10751
    Komolyan nem tettem be egy autót se, nem is akartam sose, nem is gondoltam rá, azt se tudom, hogy kell.
  • Randal
    no, megcsináltam amúgy a küldetést, de!!!
    kiírta, hogy okés a küldetés, viszont megmaradt az összes csillag, plusz még FBI-osokat is kaptam a nyakamba.
    Komolyan ezeknek jobban örültem, mert még a GTA3-ba is akkora balfaszok voltak:)
    Barmabbak voltak mint a sima zsaruk, no és akko elkezdtem csillagot vadászni, aztán helikopterre szálltam, csakm elbasztam, majd mehettem autóval egy festőhelyre. szal kb. majdnem bejártam az egész pályát:)
    Térképen berajzoljam, hogy merre?:)))
  • Adi
    nem.... de ha igaz az amit mondasz az nagyon szép dolog :)(ezt azzér mondom, mert nekem ps2 van végigjátszva azaz ott is a stori, és én nem tudom cserélgetni az autókat. Pc-n is megvan de ott nem élvezem... akad)
  • Tuvok #10748
    most nem hiszed?
  • Adi
    Persze, persze...
  • zaki
    én nem vágom ezeket a dolgokat, Matrix-ot kell megkérdeni, ő vágja ezeket a dolgokat
  • Tuvok #10745
    ÉN? én még nem tettem be 1 autót se!
  • Adi
    Így jártá :) nem kell kocsikat betenni :) HE-HE.. nem tom mi lehet a baja ezeket a kocsi betevéseket Zaki, na meg Tuvok vágja.
  • neo13
    halihó
  • gonosz
    En ugy vettem eszre a legtobbet azert kapod ha felrobbantasz egy autot. Epitesz egy blokadot autokbol a kijarat ele, es mikor kijossz maris megkuldheted aknavetovel, 4-5 auto+ a kornyezo gyalogosok eseten ez mar vagy a harmadat kiteszi a celnak.. Aztan szerintem megeri felfutni a lepcson a haztetore. /jobbra indulsz el az uton a kezdohelytol es balra lesz a feljaro/ es a teton atfutsz, odaallsz a haz sarkara. Ott pont 2 forgalmas ut talalhato. Loj szet mindenkit, foleg az autokat. Igy siman megvan a mission.

(mehetsz fel motorral is ugy meg gyorsabb)
  • neo13
    sziasztok !
    az a problema hogy betettem a játékba a peugeot 406-os cabriot de fehér a egész a keréktől az ablokokig miért? kérlek segítsetek!
    köszi!!
  • zaki
    HooDoo oldaláról
  • Takigabi
    de ha kikapocsolom akkor is ezt írja ki
  • Amiga
    Az idő??? Jobb felső sarok...
  • Amiga
    Az idő??? Jobb felső sarok...
  • steweee
    honnan lehet tudni hogy mennyi az idő? sötétedéskor odamegyek a stadionhoz, de egy ajtó sincs nyitva
  • Takigabi
    köszi
  • Randal
    Köszi a segítséget fiúk, hát kipróbálom őket szépen sorban:)
  • zaki
  • Amiga
    Én másodszorra csináltam meg, kihasználva a véletlengenerátort, vagyis megálltam úgy, hogy a zsaruk ne tudjanak elütni, forgolódtam és lőttem. Elsősorban kocsikat robbantottam azzal a brutális gépfegyverrel. Ha már nem volt forgalom, elkezdtem forgolódni, ilyenkor mindig generált oda egy-két autót a gép.
  • Randal
    de elértem. ki írta, hogy küldetés teljesítve azt lelőttek a zsaruk.
  • Tuvok #10728
    mert nem érted el a szükséges szintet, ott van a csík asszem, annak be kell telni a megadott időn belül.
  • Randal
    ez okés, csak ha szarrálőttem mindent, még a rendőrőket is és a helikoptert akkor se tűnt el a csillag:(
  • Tuvok #10725
    Én úgy csináltam meg, hogy amint kiléptem a motoros banda helyéről, M16-tal egy sorozat mindenre, ami mozog, mák, hogy ott volt egy gyalogos rendőr, így kapásból 2 csillag.Aztán elfutottam az épület mögé, ott egy kis garázs szerű helyen van 1 páncél.Minigun, M16, lőni, lőni, elsősorban rendőrre, FBI-ra, ha fogyóban az élet, ott a páncél.Nekem elsőre sikerült.
  • Randal
    Az előző problémámra nem tudtok megoldást?
    Nem tudom megcsinálni a Randalírozós küldetést.
    Vagy kifutok az időből vagy a zsaruk lesznek marha sokn, a csillag meg nem tünik el.
    Hogy a francba csináljam meg???
  • Tuvok #10723
    Van egyszerűbb, legtöbben úgy csinálták(tuk): a startnál kiugrasz a kocsiból, M16 sortűz a kerekére, aztán csókolom....
  • Randal
    The Driver:
    Ehhez a küldetéshez mázli kell, egy kicsi.
    Már az elején megnyerheted, csak annyit kell tenned, hogy a rendőrség környékén beelőzöd, valszeg utánna fog sikerülni, mert vagy falnak megy, vagy egy másik autóval ütközik, ha jól csinálod.
    Onnan meg a vezetési tudásod alapján megvan a küldi.
  • gonosz
    ugye ez gta4?
  • zaki
    "kibasztam a picsáját"
  • CSOCSO
    kb készer csináltam és sikerült...simán a 2-3 kanyar között az ember elözött mellettem és kibasztam a picsáját.. ennyi..
  • zaki
    nincs mit
  • steweee
    köszi, arra nem is gondoltam hogy csak este van nyitva
  • zaki
    a stadionba 1ébként, este 20:00-tól tudsz bemenni, asszem éjfélig
  • zaki
    jaja, jópofi
  • steweee
    láttátok már a tengerparton a távirányító autós versenyt? baró nagyon. a stadionba hogy kell bejutni hogy versenyezhessek? nem találok egyetlen nyitott kapus sem!
  • Joke
    baszki nem tm, de én beraktam knégy autót és nálam szaggatott mint állat a game. Addíg mnden tökéletes volt. Ti meg itt sorra rakosgatjátok be a legjobb autókat, pedig azért nem oylan gyenge a gépem!
  • zaki