GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali mindenki!
valaki legyen már oly kedves hogy küld nekem a freemailemre egy default.ide és egy carcols.dat file-t
[email protected]
valaki legyen már oly kedves hogy küld nekem a freemailemre egy default.ide és egy carcols.dat file-t
[email protected]
Sztem a csita gyorsabb, meg jobban is tapad az utra.
A vigilante megy a vegtelensegig? 123nal +untam.
Unique Junp-okról lesz majd valamilyen cikk? sztem az 1ik legnehezebb a játékban ezek végrehajtása
Üdv. Gta vice city fanok!
Van egy (jó)hírem:
készítettem egy cikket, a rejtett csomagokról. Magyar szöveg, és kép mind a 100ról.
itt megtaláljátok:
Vice City HQ
Van egy (jó)hírem:
készítettem egy cikket, a rejtett csomagokról. Magyar szöveg, és kép mind a 100ról.
itt megtaláljátok:
Vice City HQ
Hy van fent most valaki?
Hy van fent most valaki?
De ha nem csinalod meg a coplandet, a malibus rabszabaditashoz akkor is kapsz 1 alkalommal rendorruhat, de azt a kuldetes vegen automatikusan lecsereli.
Nem, ez a vercetti villa uccso elotti kuldetese, amelyik utan mar a kegli is termel dellat. Nem kell hozza a malibu.
melyik a cop land? amikor ki kéne szabadítani a fogdából a tagot?
én még nem szabadítottam ki, csak próbáltam, de ezzel együtt simn be tudok menni a part menti rendõrségre (nem messze a szállodától, ahol elõször megszállunk)
én még nem szabadítottam ki, csak próbáltam, de ezzel együtt simn be tudok menni a part menti rendõrségre (nem messze a szállodától, ahol elõször megszállunk)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Lecsekkoltam, a rendorruhat a cop land kuldetes utan adja, tehat onnantol lehet szabadon bejarni a katonai bazisra.
Mikor készül el? Egyáltalán csinálja még valaki?
100% magyarosítása van vkinek? Légyszi, légyszi, légyszi.
[email protected]
[email protected]
amíg tart végtelen sprint, ráadásul ha elmúlik a csávót teljesen kipihentnek tekinti így még egy kicsit tudsz sprintelni
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ha nem tudod +csinálni a csónakos checkpointos küldetést, akkor küld el levélben az elmentésedet, és megcsinálom
qrvázni úgy tudsz, hogy beszállsz egy jó verdába, odamész a qrvához (persze zsetonra is szükséged lesz), majd vmelyik beszáll hozzád, kiviszed a tengerpartra, megállsz, aztán már hegeszted is a gádzsit

fagyit azt akkor kell árulni, ha már megvetted az Ice Cream Factory-t. 50 fagyit kell eladni, ez a küldetés
Igen, kösz, Vigilante, már beugrott. THX!
Más. Fagyit hol lehet árulni, és mi a bónusz, ha végigcsinálom?
Más. Fagyit hol lehet árulni, és mi a bónusz, ha végigcsinálom?
te most a Vigilante küldetésekrõl beszélsz. gondolom 1értelmû mit kell csinálni a célponttal: megsemmisíteni

Rögtön az elsõ, ahogy beszállsz a SWAT feliratú furgonba a rendõrségnél Vice Pointban. Megjelent a térképen egy pötty, egy autó. Megtaláltam a kocsit az utcán, valaki vezette és a kocsi fölött egy rózsaszínû nyíl volt mutatva, hogy ez a célpont. Mint a taxi utasainál. Csak azt nem tudom, mit kell vele csinálni.
Egy nyíllal megjelölt autó volt a célpont, és nem akart megállni. A SWAT furgonnal milyen küldetések vannak?
a 100. utas után hidraulika lesz az összes taxiban, és tök jól lehet majd velük pattogni. úgy mint a voodoo-val, csak sokkal nagyobbat
lehet csak ne lõdd le azt, akit a rendõr üldöz, hanem csak simán üsd le. 2: nem tudom melyik küldetésõl beszélsz
Még néhány kérdés:
- Lehet a rendõrnek segíteni, ha futva üldöz valakit?
- A SWAT küldinél mit kell csinálni a megjelölt célponttal? Én nekihajtottam, össze is tört, de nem állt meg.
- Lehet a rendõrnek segíteni, ha futva üldöz valakit?
- A SWAT küldinél mit kell csinálni a megjelölt célponttal? Én nekihajtottam, össze is tört, de nem állt meg.
Létezik az, hogy minél többször újrakezdem a taxis "karriert", annál kevesebb idõt ad egy fuvarra?
Miért jobb, ha egyvégtében csinálom meg a fuvarokat, kiszállás nélkül?
Miért jobb, ha egyvégtében csinálom meg a fuvarokat, kiszállás nélkül?
En is ugy emlekeztem, de megse.
Azért nem ment az install, mert CRC-s volt a CD, amirõl telepítettem. Ez van.