22366
-
#10754 DURR EGY POFON:))))))) betetél autót Tőőőőő, ne is írj ide többé :)(joke) -
#10753 Gondolni gondoltál rá... láttom abból a szempárból :) De szép szemed van...(akarom mondani de szép szeme van a bnődnek) :) -
#10752 Én tudom hogy kell
Már csomoszor csináltam ilyet -
#10751 Komolyan nem tettem be egy autót se, nem is akartam sose, nem is gondoltam rá, azt se tudom, hogy kell. -
#10750 no, megcsináltam amúgy a küldetést, de!!!
kiírta, hogy okés a küldetés, viszont megmaradt az összes csillag, plusz még FBI-osokat is kaptam a nyakamba.
Komolyan ezeknek jobban örültem, mert még a GTA3-ba is akkora balfaszok voltak:)
Barmabbak voltak mint a sima zsaruk, no és akko elkezdtem csillagot vadászni, aztán helikopterre szálltam, csakm elbasztam, majd mehettem autóval egy festőhelyre. szal kb. majdnem bejártam az egész pályát:)
Térképen berajzoljam, hogy merre?:))) -
#10749 nem.... de ha igaz az amit mondasz az nagyon szép dolog :)(ezt azzér mondom, mert nekem ps2 van végigjátszva azaz ott is a stori, és én nem tudom cserélgetni az autókat. Pc-n is megvan de ott nem élvezem... akad) -
#10748 most nem hiszed? -
#10747 Persze, persze... -
#10746 én nem vágom ezeket a dolgokat, Matrix-ot kell megkérdeni, ő vágja ezeket a dolgokat -
#10745 ÉN? én még nem tettem be 1 autót se! -
#10744 Így jártá :) nem kell kocsikat betenni :) HE-HE.. nem tom mi lehet a baja ezeket a kocsi betevéseket Zaki, na meg Tuvok vágja. -
neo13 #10743 halihó -
gonosz #10742 En ugy vettem eszre a legtobbet azert kapod ha felrobbantasz egy autot. Epitesz egy blokadot autokbol a kijarat ele, es mikor kijossz maris megkuldheted aknavetovel, 4-5 auto+ a kornyezo gyalogosok eseten ez mar vagy a harmadat kiteszi a celnak.. Aztan szerintem megeri felfutni a lepcson a haztetore. /jobbra indulsz el az uton a kezdohelytol es balra lesz a feljaro/ es a teton atfutsz, odaallsz a haz sarkara. Ott pont 2 forgalmas ut talalhato. Loj szet mindenkit, foleg az autokat. Igy siman megvan a mission.
(mehetsz fel motorral is ugy meg gyorsabb) -
neo13 #10741 sziasztok !
az a problema hogy betettem a játékba a peugeot 406-os cabriot de fehér a egész a keréktől az ablokokig miért? kérlek segítsetek!
köszi!! -
#10740 HooDoo oldaláról -
Takigabi #10739 de ha kikapocsolom akkor is ezt írja ki -
#10738 Az idő??? Jobb felső sarok... -
#10737 Az idő??? Jobb felső sarok... -
steweee #10736 honnan lehet tudni hogy mennyi az idő? sötétedéskor odamegyek a stadionhoz, de egy ajtó sincs nyitva -
Takigabi #10735 köszi -
#10732 Köszi a segítséget fiúk, hát kipróbálom őket szépen sorban:) -
#10731 #10703 -
#10730 Én másodszorra csináltam meg, kihasználva a véletlengenerátort, vagyis megálltam úgy, hogy a zsaruk ne tudjanak elütni, forgolódtam és lőttem. Elsősorban kocsikat robbantottam azzal a brutális gépfegyverrel. Ha már nem volt forgalom, elkezdtem forgolódni, ilyenkor mindig generált oda egy-két autót a gép. -
#10729 de elértem. ki írta, hogy küldetés teljesítve azt lelőttek a zsaruk. -
#10728 mert nem érted el a szükséges szintet, ott van a csík asszem, annak be kell telni a megadott időn belül. -
#10727 ez okés, csak ha szarrálőttem mindent, még a rendőrőket is és a helikoptert akkor se tűnt el a csillag:( -
#10725 Én úgy csináltam meg, hogy amint kiléptem a motoros banda helyéről, M16-tal egy sorozat mindenre, ami mozog, mák, hogy ott volt egy gyalogos rendőr, így kapásból 2 csillag.Aztán elfutottam az épület mögé, ott egy kis garázs szerű helyen van 1 páncél.Minigun, M16, lőni, lőni, elsősorban rendőrre, FBI-ra, ha fogyóban az élet, ott a páncél.Nekem elsőre sikerült. -
#10724 Az előző problémámra nem tudtok megoldást?
Nem tudom megcsinálni a Randalírozós küldetést.
Vagy kifutok az időből vagy a zsaruk lesznek marha sokn, a csillag meg nem tünik el.
Hogy a francba csináljam meg??? -
#10723 Van egyszerűbb, legtöbben úgy csinálták(tuk): a startnál kiugrasz a kocsiból, M16 sortűz a kerekére, aztán csókolom.... -
#10722 The Driver:
Ehhez a küldetéshez mázli kell, egy kicsi.
Már az elején megnyerheted, csak annyit kell tenned, hogy a rendőrség környékén beelőzöd, valszeg utánna fog sikerülni, mert vagy falnak megy, vagy egy másik autóval ütközik, ha jól csinálod.
Onnan meg a vezetési tudásod alapján megvan a küldi. -
gonosz #10720 ugye ez gta4? -
#10719 "kibasztam a picsáját" -
#10718 kb készer csináltam és sikerült...simán a 2-3 kanyar között az ember elözött mellettem és kibasztam a picsáját.. ennyi.. -
#10717 nincs mit -
steweee #10716 köszi, arra nem is gondoltam hogy csak este van nyitva -
#10715 a stadionba 1ébként, este 20:00-tól tudsz bemenni, asszem éjfélig -
#10714 jaja, jópofi -
steweee #10713 láttátok már a tengerparton a távirányító autós versenyt? baró nagyon. a stadionba hogy kell bejutni hogy versenyezhessek? nem találok egyetlen nyitott kapus sem! -
#10712 baszki nem tm, de én beraktam knégy autót és nálam szaggatott mint állat a game. Addíg mnden tökéletes volt. Ti meg itt sorra rakosgatjátok be a legjobb autókat, pedig azért nem oylan gyenge a gépem! -