GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
a missziós részét akkor sem értem hm.. na mind1
a pizzás kicsit komplikáltabb, ha jól emléxem jobbra nézés és akciógomb. (vagy valamilyen más gomb, de ha jól emléxem két gombot kell lenyomni. talán valamerre nézés valamely akciógomb.) Akkor dobja oda a pizzát a megrendelõnek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
odamész a csávóhoz shift-tel adod oda a pizzát a manusnak, és a q ill az e gombokkal az irányt váltod

Herold
Megkaptam érte a 2000 dollárt, és nem azt írta ki, hogy failed.
A pizzásban tudsz segíteni?

M@TriX
hmm. akkor valamit elcseszhettél. Bizti jól csináltad meg az ékszeres küldetést. Mert az nem jó ha egyszerûen felrobbantod vagy stb. Akkor mission faild. Ugyanis még nem kellene szakadozni a cselekménynek. Az késõbb lesz.
Szóval szerintem nézz szét...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Herold
Oda hogy lehet átmenni? Minden híd le van zárva.

M@TriX
nem. az csak ház és mentési hely. Persze vannak olcsóbbak ami 20e fölött van az talán mind ad missziót. De inkább a második szigeten van több jó hely amit meg lehet venni....

Herold
3000 dolláros is megfelel?

Herold
Még egy gondom van. Pizzafutárkodnék, de a nyíllal jelölt célszemély nem veszi át a pizzát. Vagy nincs is nálam? Akkor meg hogy a bánatba kell felvenni? Beálltam az üzletben a pult elé de nem történt semmi.

zaki
vegyél vmi ingatlant. pl a malibu club-ot, csak 120.000

Herold
Azután, hogy meg kell ölni egy nõt, aki az ékszerboltból kijön (autóbalesetnek kell látszania), nem hívnak többet telefonon, nem kapok több küldetést. Mit kell tenni?

A Vercetti Mansion kertjébe teszi, hátulra.

Live your life like it\'s your last day...

HooDoo
sikerült valakinek a #31-es jumpot megcsinálnia?
Ha valakinek sikerült plz contact me.
zaki
thx, mindjárt megkeresem

azta hoodoo danka! akkor gondolom csak szimplán szopó vagyok, mert a néha a dolgok csak e centis távolságból rajzolónkak ki....
A drogbaro kertjebe, a kikoto feloli oldalon.
zaki
nekem már csak az unique jumpok nincsenek megcsinálva (3 lett eddig megoldva...)

zaki
15 ingatlant lehet összesen megvenni

zaki
nem tudod, hogy hol van pontosan ez a Sea Sparrow? már elfelejtettem, hogy hova adta a gép, és lusta vagyok megkeresni

zaki
ott lenn a garázsba a falon

HooDoo

Az összes többirõl is van kép itt:
http://hoodoo.isten.hu/vc/
ööö tizes= tizet 😊
tize= tizet
télleg hány properti van amit meg lehet venni? öö asszem nekem 13 van eddig... és a hidden pakkokat vki be tüdta gyûjteni fullra? abból 82-t megtaláltam, a maradék feléhez még nem volt kedvem elmenni viszont kb tizes eccerüen nem találok, fõleg a 35-ös idegesítõ mer az elméletileg a kibaszott strandhomok kellös közepén van de sehol semmi...
Minden epuletet megvenni, beuzemelni, minden kuldetest teljesiteni, elobb-utobb csak megkapod az uccsot.
lécci valaki küldjön nekem egy default.ide és egy carcols.dat file-t

köszi
Lehet, hogy újat mondok, de a Sea Sparrow-al lehet lõni(Ctrl)!

Live your life like it\'s your last day...

Lynx_TWL
jól sejted 😊
ird be hogy PANZER és nymj caaps lockot tankban...aztán csak jön a zseton

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL

๏̯͡๏﴿

zaki
ja, az más

HooDoo
PAYNE olyat lehet letölteni netrõl is, és megspórolhatod az emailt.
zaki
csak azt ne mond hogy neked már van

zaki
rtendõrruhába menj a hunter-ért így nem fognak rád lõni a katonák

BaLeeX
Ja nincsen valahol valami lista az idõkrõl, hogy ki milyet tudott elérni a 6. versenyen?
Mert itt lent láttam volt róla szó, hogy valaki 4:31-et ment, nos 3.-ra összejött egy 4:11 ha jól emléxem a nascarral csak két kisebb hiba volt a körben illetve nem vettem minden kanyart a legjobb íven de leginkább szerencse kell hozzá, hogy a forgalom milyen lesz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Mellesleg azt kib*szottul elqrták a játékban, hogyha egy kocsi kikerül a látóteredbõl és 5m nél távolabb van az 99%, hogy eltûnik mire odafordulsz újra.
Majdnem vért izzadtam emiatt a kocsigyûjtõs küldetéseknél.
De a poén, hogy Sony megölése után ha berepülök a katonai bázisra van amikor az apache is ezt játssza azaz elfordulok egy kicsit és már nincs is ott majd vagy visszakerül vagy nem, hát ezt azért megoldhatták volna mert elég gagyi így.

Tudtok valami tuti módszert (100hp megszerzésén kívül) hogyan lehet könnyen megszerezni azt a helit? Már vagy 15x próbáltam a katonai bázisról de mindig újratermelõdnek a katonák aztán szarrálövik a gépet a max az volt, hogy fel tudtam emelkedni vele de akkor már égett.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Elérsz egy checkpointot és megjelenik egy jel a térképen, oda kell manõverezni amíg szórod a szórólapokat, majd jöhet a következõ. Ha elfogytak akkor meg vagy megvan a küldetés egyszerre és leszállsz ahol akarsz (én így emléxem) vagy vissza kell még menned utána a filmstúdióba.
Akárhol leszállhatsz, pl. szárazföldön is de vízbe ugye könnyebb csak partra szállásnál vigyázni kell nehogy vízbe ess 😊

KG21
Na 33 unique jump már megvan, csak azt nemtom melyik 3-at hagytam ki. Akkora kibaszás, hogy van amikor csak harmadjára adja meg az ugrást! Ilyenkor elbizonytalanodok, hogy jó helyen járok-é.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki

Lynx_TWL
lehet, hogy a repülöt sem találja😊

๏̯͡๏﴿

zaki
nem értem mit nem lehet azon a küldetésen érteni, csak át kell haladni a térképen jelölt checkpoint-okon...

Herold
Köszi!

HooDoo
most a rampage-ekrõl készül, utána a jumpokról.
már elkészült egy kis kiegészités a megvehetõ épületekhez, lefényképeztem az összes épületet. ez csak kiegészités hozzá.
En mondtam. 😊
Kössz.
zaki
20:00-tól asszem 24:00-ig

zaki

zaki
hát sok újat ezzel nem nagyon mondtál

Csõ mindenkinek. Nem tudja valaki hogy mikor lehet benni a astadionba? vagy be lehet e egyáltalán menni?
yard
zaki
http://www.oddweb.net/gta4/index.asp