GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pizzás kicsit komplikáltabb, ha jól emléxem jobbra nézés és akciógomb. (vagy valamilyen más gomb, de ha jól emléxem két gombot kell lenyomni. talán valamerre nézés valamely akciógomb.) Akkor dobja oda a pizzát a megrendelõnek...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szóval szerintem nézz szét...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Live your life like it\'s your last day...
köszi
Live your life like it\'s your last day...
ird be hogy PANZER és nymj caaps lockot tankban...aztán csak jön a zseton
๏̯͡๏﴿
Mert itt lent láttam volt róla szó, hogy valaki 4:31-et ment, nos 3.-ra összejött egy 4:11 ha jól emléxem a nascarral csak két kisebb hiba volt a körben illetve nem vettem minden kanyart a legjobb íven de leginkább szerencse kell hozzá, hogy a forgalom milyen lesz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Majdnem vért izzadtam emiatt a kocsigyûjtõs küldetéseknél.
De a poén, hogy Sony megölése után ha berepülök a katonai bázisra van amikor az apache is ezt játssza azaz elfordulok egy kicsit és már nincs is ott majd vagy visszakerül vagy nem, hát ezt azért megoldhatták volna mert elég gagyi így.
Tudtok valami tuti módszert (100hp megszerzésén kívül) hogyan lehet könnyen megszerezni azt a helit? Már vagy 15x próbáltam a katonai bázisról de mindig újratermelõdnek a katonák aztán szarrálövik a gépet a max az volt, hogy fel tudtam emelkedni vele de akkor már égett.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Akárhol leszállhatsz, pl. szárazföldön is de vízbe ugye könnyebb csak partra szállásnál vigyázni kell nehogy vízbe ess 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
már elkészült egy kis kiegészités a megvehetõ épületekhez, lefényképeztem az összes épületet. ez csak kiegészités hozzá.