GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja de az nem lenne idegesítõ,hogy 1 oldalon kb 5x leírnánk,hogy hogy kell berakni az autókat stb...
az ocean beach-en, azon az út után a ház falánál, amelyik helyen el lehet menteni a játékot elõször
A PCJ playground küldetés motorját hol lehet megtalálni?
ezek szerint rohadt gyökerek vagyunk, teljesen színvonaltalan a mi társalgásunk, és nem tudunk segíteni semmiben... ezt a furulyát

Pedig mükõdnie kell mert nekem is XP van és semmi gond nincs vele,csak le kell szedni az írásvédettséget és kész.
Sziasztok!
Ha rádiót hallgatok vagy csak megyek az utcán a játékban akkor néha olyan sistergésféle hangot ad valami! Mintha az állomások között váltogatnák!
Nem tudjátok mitõl lehet ez?
Ha rádiót hallgatok vagy csak megyek az utcán a játékban akkor néha olyan sistergésféle hangot ad valami! Mintha az állomások között váltogatnák!
Nem tudjátok mitõl lehet ez?
"Assassination Contracts" - ez mi?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
na ja, az nem könnyû küldetés. de van egy RC helis küldetés a reptérnél is, amikor 25 vagy 30 (már nem emléxem) checkpointot kellett elérni, na annak az irányítása valami kegyetlen szar
Azt se fogom soha +csinalni. 😊
En meg 2 csillaggal vallaltam el a kuldetest, es a cel elott kilottek a csonakos rendorok. Azota se mentem vissza.
a Boat Yard-nál eléggé idegesítõ az az 1 szem küldetés, amikor idõre kell csónakozni, na ott kihozta belõlem az állatot a gép

Jaaaj, asszem az elsõ kubai küldi volt csónakos idõre.Az utolsõ waypointnál 1 másodpercem volt, hajszálon múlt..

Persze.
Inkabb a csonak a gazos, foleg amikor idore kene bohockodni vele.
Na, az is egy elb@szott dolog. Miért nem küldenek be engem négy bombával? Lelõnék mindekit és feltelepíteném a bombákat. Minek kell baszakodni azzal az idétlen RC helivel? Nevetséges.
Nyomkodom, de igazán határt szabhattak volna a dõlésnek, hogy lehessen folyamatosan nyomni (zuhanórepülés nélkül).
A helikopternek (is) elég pocsék irányítása van. Ha folyamatosan nyomom az orrát lefelé, képes lenne átfordulni. Enélkül meg nem megy elõre.
elejétõl, 0-ról kezdtem, közben elkértem vkiét, belenéztem, 1-2 dolgot modósítottam az alapján az enyémen, de maradok a sajátomnál.

Demolition Man küldetés