22366
-
#11105 hat szepen eltavolitottak a PCs jatek forumbol a konzolos lazadokat:D
-
#11104 olvass vissza pár oldalt, elég sűrűn volt ez téma. -
#11103 Sziasztok!
Hogyan lehet AUTOKAT beteni a játékba?
Hova kell bemásolni?
Vagy kell hozá egy külön Progi?
Kössz a segitséget. -
#11102 -
#11101 wow! -
#11100 11100 :) -
skristof #11099 jah, azt énis megtaláltam már... tők yoo :P
és azt gondolom mindenki toodja, h a north point mall-ba van a "lezser" ruha... -
#11098 Ezzel én is találkoztam. A Haiti ruhásbolt. Ott ahhol át kellet öltözni, mikor a kubai bandavezért kellett kinyírni Avrilnak. -
#11097 Hol van ez? -
steweee #11096 hi! van egy ruhabolt aminek nyitva van az ajtaja, de éppenhogy bemegyek elakad a fickó, se jobbra se balra, pedig lenne hely és a ruha logóra sem lehet rámenni. találkozott már ezzel vki? -
#11094 Kipróbáljuk... -
#11093 Rakd fel a legújabb catalyst-ot (3.6), és a hozzá való driver-t. Aztán nem árt újrarakni a VC-t. Max újra kell rakni a rendszert. A videokártya kényes dolog... (saját tapasztalatok)
-
#11092 Kicseréltem a GF4MX-et egy Radeon 9100-ra, azóta nem indul a game. Pedig eredeti. Mi lehet a baj? Elkezd tölteni, de nem történik semmi (csak a kurzor vált át pár másodpercre). -
#11091 Yup.... -
#11090 Azt tudtátok, hogy a bankrablós álarcos ruha a Malibuban van? -
#11089 Nem tudja valaki, hogy hol lehet füstgránátot találni? -
#11087 nem én irtam azt hanem Toto, amit ti küldtök azt én csak bemásolom és nem irok bele, szal ne nekem ugass. -
#11086 Meg a Vercetti-házban is lesz a bejárattól balra, az utca felé. -
#11085 Nem csak oda rakja, csak a szövegben van úgy.A 2. sziget legészakibb helyére, ahol a helikopter van fenn, oda is pakolja.
A fagyis asszem kell, 50 fagyit kell eladni, majd a fagyigyár előtt kiszálni, lehet hogy nem ott száltál ki? -
skristof #11084 hi!
most Lkezdtem gyűjtögetni a hidden pakkokat... jelenleg 38nál tartok (nem vmi sok), de miért csak az ocean view-i hotelhoz rakja a cuccot? legalábbis azt írja, h ott van...
vmikor lessz a többi tulajdonomnál is?
más: ugye nem kell az összes üzletnek nekem tejelnie, ahhoz, h megkapjam az utsó küldit?!?!
csak mert nekem a fagyis mindig kifagy... eladok 55-56 "fagyit", kiszállok a kocsibol, és az animácional lefagy... volt már másnál is ilyen?
kristof -
#11082 Én Bin Ladent játszottam vele... de nem jött be... Fennakadtam egy épület oldalán, már kezdett erősen füstölni...
Utolsó pillanatban kiugrottam, estem kétszáz métert és túléltem!!!
A hidroplán meg rámesett és felrobbant. :-) -
#11081 Nekem, 2. sikerült :) lezuhantam egy éles kanyarba :) -
#11080 Az király küldetés, nekem elsőre ment. Igaz a GTA3-ból megvolt a Dodo-s gyakorlat, még néztem is, hogy most milyen könnyű lett irányítani. -
#11079 Ja, amiről szórólapozni kell. -
#11078 Hidroplán az melyik is?? Ami a filmgyárnál van? -
#11077 Hm. Nekem a hidroplánnal nem volt semmi bajom, miután megmondtaák, hogyan kell irányítani... Hat gomb az egész, a mini helikoptert tízszer rosszabb... Hidroplánosnál még majdnem a fele időm megvolt a végére... -
#11076 Nem, ha Diazt megöljük és a ház a miénk lesz, akkor a térképen D helyett V jelenik meg. (A nevünk kezdőbetűje). De akkor még lesz néhány küldetés, amelyben a konkurenciát (bevásárlóközpont) le kell alázni. A pénz onnantól kezd folyni, amikor zsaruruhában megyünk felrobbantani egy cafet. -
#11075 de -
#11074 Nem Diazt kell majd megölni, hogy a háza a miénk legyen?Akkor lesz ott a napi 5k is, nem? -
#11073 Utána még van ott két küldi asszem, az utosló az amikor a bevásárlóközpontban felrobbantasz egy üzletet. utána már lesz a villa előtt is pénz. -
#11072 Az RC versenyek nincsenek befolyással a sztorira. -
skristof #11070 Alvilági rangom: Hacker (-2150)
Hirnevem a médiában: 2262 Legendás
nah yoo, ma egy """kicsit""" csaltam....
kb 8-10ezer(!) golyót lőttem el.... volt is körözés rendesen... ehh..
Kilőtt golyó: 31063
Golyótalálat: 13047
Pontos.: 42%
amugy máskor nem csítelek, csak kiváncsi voltam.
más, a The Driver-t mennyi idő alatt nyomjátok le?
nekem az 2:17
kossz a helpet a repcsishez, majd +probálom :)) de most a phil-es küldi idegesített fel...
leghalgatottab rádiótok mi? nekem vrock
kristof
ui.: gta3-ba is ki lehetett menteni igy az adatokat? (stats.html, stats.txt) -
#11069 Fejvadász (2848)
Vice Hírvivő címoldal (206) -
#11068 pedig egyszerű. Éna numerikussal vezetem a helit is és a repőülőt is. A rendes kurzornyilakkal csak gyorsítás, meg lassítás. De ha reülőt vezetek átírom a billentyűzetbeállítást, hogy a num.4-es a balra, a 6-os a jobbra,a többi marad, a helinél viszont ezek a tengely körüli fordulógombok. Szal szerintem repülőre a képlet. 8-as lefele, 5-ös felfele, 4-es balra, 6-os jobbra. A másik kezeddel meg csak az előre gombot kell nyomni, és már kész is a küldi. -
#11067 A stats legelején (criminal rating) és legvégén. -
#11066 Hirtelenjében egy jún. 29-ei adatot tudok mondani magamról:
Ex-Con (1496)
Highest media attention 110
Front page of local paper (a címlapon szerepelek) -
#11065 első kettőt jhol lehet megnézni?
hidroplános küldi:
marha sok próbálkozás. aztán ha egyszer fennt van, akkor az istennek se engedd lezuhanni:)
szvsz a minirepülőket könnyebb volt irányítanim mint ezt. -
skristof #11064 sztem itt télleg nem tood senki se segíteni...
nézz utána vmelyik külföldi site-on, ha nem tucc angolul, akkor meg van (asszem) 3 jo magyar site is, ott biztos van vmi... -
skristof #11063 hi!
körkérdés:
kinek milyen az alvilági rangja?
kinek milyen a hírneve a médiában?
jah, és még annyi, h ti hogy csináltátok meg azt a hidroblános küldit a filmstudional???? nekem mindig lezuhan!! pedig helikoptert took vezetni, de ez nem megy :)) vki help! -
#11062 Caps lock pls..... ne ordibálj