22366
  • CHEAPBOY_GA
    hat szepen eltavolitottak a PCs jatek forumbol a konzolos lazadokat:D
  • Tuvok #11104
    olvass vissza pár oldalt, elég sűrűn volt ez téma.
  • UDT Zoltan
    Sziasztok!
    Hogyan lehet AUTOKAT beteni a játékba?
    Hova kell bemásolni?
    Vagy kell hozá egy külön Progi?
    Kössz a segitséget.
  • CaviaR
  • Tuvok #11101
    wow!
  • CaviaR
    11100 :)
  • skristof
    jah, azt énis megtaláltam már... tők yoo :P
    és azt gondolom mindenki toodja, h a north point mall-ba van a "lezser" ruha...
  • Hmuda
    Ezzel én is találkoztam. A Haiti ruhásbolt. Ott ahhol át kellet öltözni, mikor a kubai bandavezért kellett kinyírni Avrilnak.
  • Herold
    Hol van ez?
  • steweee
    hi! van egy ruhabolt aminek nyitva van az ajtaja, de éppenhogy bemegyek elakad a fickó, se jobbra se balra, pedig lenne hely és a ruha logóra sem lehet rámenni. találkozott már ezzel vki?
  • Amiga
    Kipróbáljuk...
  • CaviaR
    Rakd fel a legújabb catalyst-ot (3.6), és a hozzá való driver-t. Aztán nem árt újrarakni a VC-t. Max újra kell rakni a rendszert. A videokártya kényes dolog... (saját tapasztalatok)
  • Amiga
    Kicseréltem a GF4MX-et egy Radeon 9100-ra, azóta nem indul a game. Pedig eredeti. Mi lehet a baj? Elkezd tölteni, de nem történik semmi (csak a kurzor vált át pár másodpercre).
  • Adi
    Yup....
  • Herold
    Azt tudtátok, hogy a bankrablós álarcos ruha a Malibuban van?
  • Herold
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet füstgránátot találni?
  • HooDoo
    nem én irtam azt hanem Toto, amit ti küldtök azt én csak bemásolom és nem irok bele, szal ne nekem ugass.
  • Herold
    Meg a Vercetti-házban is lesz a bejárattól balra, az utca felé.
  • Tuvok #11085
    Nem csak oda rakja, csak a szövegben van úgy.A 2. sziget legészakibb helyére, ahol a helikopter van fenn, oda is pakolja.

A fagyis asszem kell, 50 fagyit kell eladni, majd a fagyigyár előtt kiszálni, lehet hogy nem ott száltál ki?
  • skristof
    hi!
    most Lkezdtem gyűjtögetni a hidden pakkokat... jelenleg 38nál tartok (nem vmi sok), de miért csak az ocean view-i hotelhoz rakja a cuccot? legalábbis azt írja, h ott van...
    vmikor lessz a többi tulajdonomnál is?
    más: ugye nem kell az összes üzletnek nekem tejelnie, ahhoz, h megkapjam az utsó küldit?!?!
    csak mert nekem a fagyis mindig kifagy... eladok 55-56 "fagyit", kiszállok a kocsibol, és az animácional lefagy... volt már másnál is ilyen?
    kristof
  • Amiga
    Én Bin Ladent játszottam vele... de nem jött be... Fennakadtam egy épület oldalán, már kezdett erősen füstölni...

Utolsó pillanatban kiugrottam, estem kétszáz métert és túléltem!!!

A hidroplán meg rámesett és felrobbant. :-)
  • Adi
    Nekem, 2. sikerült :) lezuhantam egy éles kanyarba :)
  • Tuvok #11080
    Az király küldetés, nekem elsőre ment. Igaz a GTA3-ból megvolt a Dodo-s gyakorlat, még néztem is, hogy most milyen könnyű lett irányítani.
  • Amiga
    Ja, amiről szórólapozni kell.
  • Adi
    Hidroplán az melyik is?? Ami a filmgyárnál van?
  • Amiga
    Hm. Nekem a hidroplánnal nem volt semmi bajom, miután megmondtaák, hogyan kell irányítani... Hat gomb az egész, a mini helikoptert tízszer rosszabb... Hidroplánosnál még majdnem a fele időm megvolt a végére...
  • Amiga
    Nem, ha Diazt megöljük és a ház a miénk lesz, akkor a térképen D helyett V jelenik meg. (A nevünk kezdőbetűje). De akkor még lesz néhány küldetés, amelyben a konkurenciát (bevásárlóközpont) le kell alázni. A pénz onnantól kezd folyni, amikor zsaruruhában megyünk felrobbantani egy cafet.
  • Adi
    de
  • Tuvok #11074
    Nem Diazt kell majd megölni, hogy a háza a miénk legyen?Akkor lesz ott a napi 5k is, nem?
  • Joke
    Utána még van ott két küldi asszem, az utosló az amikor a bevásárlóközpontban felrobbantasz egy üzletet. utána már lesz a villa előtt is pénz.
  • Herold
    Az RC versenyek nincsenek befolyással a sztorira.
  • skristof
    Alvilági rangom: Hacker (-2150)
    Hirnevem a médiában: 2262 Legendás

nah yoo, ma egy """kicsit""" csaltam....
    kb 8-10ezer(!) golyót lőttem el.... volt is körözés rendesen... ehh..
    Kilőtt golyó: 31063
    Golyótalálat: 13047
    Pontos.: 42%
    amugy máskor nem csítelek, csak kiváncsi voltam.
    más, a The Driver-t mennyi idő alatt nyomjátok le?
    nekem az 2:17
    kossz a helpet a repcsishez, majd +probálom :)) de most a phil-es küldi idegesített fel...
    leghalgatottab rádiótok mi? nekem vrock
    kristof
    ui.: gta3-ba is ki lehetett menteni igy az adatokat? (stats.html, stats.txt)
  • Joke
    Fejvadász (2848)

Vice Hírvivő címoldal (206)
  • Joke
    pedig egyszerű. Éna numerikussal vezetem a helit is és a repőülőt is. A rendes kurzornyilakkal csak gyorsítás, meg lassítás. De ha reülőt vezetek átírom a billentyűzetbeállítást, hogy a num.4-es a balra, a 6-os a jobbra,a többi marad, a helinél viszont ezek a tengely körüli fordulógombok. Szal szerintem repülőre a képlet. 8-as lefele, 5-ös felfele, 4-es balra, 6-os jobbra. A másik kezeddel meg csak az előre gombot kell nyomni, és már kész is a küldi.
  • Herold
    A stats legelején (criminal rating) és legvégén.
  • Herold
    Hirtelenjében egy jún. 29-ei adatot tudok mondani magamról:

Ex-Con (1496)

Highest media attention 110
    Front page of local paper (a címlapon szerepelek)
  • Randal
    első kettőt jhol lehet megnézni?

hidroplános küldi:
    marha sok próbálkozás. aztán ha egyszer fennt van, akkor az istennek se engedd lezuhanni:)

szvsz a minirepülőket könnyebb volt irányítanim mint ezt.
  • skristof
    sztem itt télleg nem tood senki se segíteni...
    nézz utána vmelyik külföldi site-on, ha nem tucc angolul, akkor meg van (asszem) 3 jo magyar site is, ott biztos van vmi...
  • skristof
    hi!
    körkérdés:
    kinek milyen az alvilági rangja?
    kinek milyen a hírneve a médiában?
    jah, és még annyi, h ti hogy csináltátok meg azt a hidroblános küldit a filmstudional???? nekem mindig lezuhan!! pedig helikoptert took vezetni, de ez nem megy :)) vki help!
  • Adi
    Caps lock pls..... ne ordibálj