GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csinaltam 1 kis extra eros villanofenyt fermentalas kozben, es kivancsi voltam akarod-e latni.
okok, tenksz
zaki
a világítótoronynál van a 2. rampages küldetés, azt bármikor meg lehet csinálni, ott dobálod a jónépet a koktélokkal, és tele lesz tûzoltókkal a környék

Tuvok
de van! #8151

Tuvok
"I got me some extra strength boomshine nearing fermentation time and I was wondering if you'd fancy having a shot."
Na erre varrjon vki gombot
Ötleteket plz!

NAjo, de molotov nincs a jatek elejen.
Tuvok
fogod a molotovot és szórod a népet úgy, hogy mindig legyen égõ ember, ott lesz ne aggódj, Vice-ban gyorsabbak a tûzoltók, mint Mo-n...

Pont a felgyujtassal van a problema, hogy egjen addig amig kijon.
zaki

Tuvok
lényegtelen...valamit fel kell gyújtani, nem lehet próbléma
a rocket launcher meg tuti módszer, ha megfordul hát seggbelövöd..nagy dolog

A rocket launchert nem varja +. 😊 Ha kiszallok, +fordul, es eltunik, pedig profi vagyok leszamolasban. 😊
zaki
akkor lõdd szét a kocsiból õket, vagy mittudomén

zaki
menj a világítótoronyhoz (az ocean beach-en van), ott lesz a lábánál a 2. rampages küldetés, na ott molotov koktélokat kell dobálni. tuti ki fog jönni a tûzoltóság

Hunterrel en is + tudom, abbol akarmennyit +csinalok, de engem a mezei rendorautos +oldas erdekelne.
zaki
az nem jó, ha felborítja a verdát, mert akkor fel fog robbanni a kocsi rövid idõn belül

Tuvok
Boríts fel kocsit, kigyullad és ott a tûzoltó.Lehet az elsõnél nem jön ki.
Vigilante-t Hunterrel csináld, vagy rocket launcherrel úgy, hogy elé mész az üldözöttnek, kiszállsz és amikor feléd jön BUMM! GTA3-ban így csináltam meg.

zaki
csináld meg tankkal, vagy a hunterrel, úgy nem nehéz

Nekem + azt mongya + vki, hogy lehet a jatek legelejen kihivni a tuzoltoautot (amikor meg 1 kuldetest se csinaltam +). Masik: a rendoros vigilancet rendorkocsival hogy lehet idon belul +csinalni? Nekem mindig megpattan az uldozott, hiaba lokdosom, ha eleallok es kiszallok lovoldozni, addig szinten eltunik, allandoan lejar az ido.
En estere hagytam ott, reggelre eltapsolt vagy 20 rongyot, de ugyanott ul es folytatja tovabb. 10 perc utan sajat kezuleg kell kilepni.
zaki
jóvan kösz, majd valahogy csak megcsinálom...

Ja. Ha kiszallsz, az a kuldetes befejezesenek minosul.
Ja, es lehetoleg kezifekkel fordulj, az is idot takarit +.
Tuvok
Akkor is ha nincs 1 beteg se a mentõben? Hát szivacs...csak ügyesen

Dehogynem. A lenyeg hogy eloszor mindig a kozeli celpontokat gyujtsd be, akkor lesz idod a vegere is. Nem kell +varni mig kenyelmesen beszall a csavo, ha mar kapaszkodik a kilincsbe, akkor menet kozben is be tud szallni (kiszallasnal is eleg ha nyitja az ajtot, majd leugrik utkozben). Amennyire lehet taposd neki a gazt, de inkabb fekezz tobbszor is, minthogy utkozz / kisodrodj, az idobol kitelik ha jol osztod be a kuncsaftok sorrendjet.
Tuvok
Mondja már meg vki mi a rák az a 'boomshine', mert semmilyen létezõ szótárban nincs benne!! GRR

De. Mentosnek vege ha kiszallsz a kocsibol.
Nem kell ennyit szarozni vele, bemesz a klubba, aztan kiugratsz vele a bejarat melletti ugraton.
zaki
én is nehezen találtam, olyan 10h-16h örül keresd helikopterrel, én így csináltam

Nem mindig van ott. Én is sokáig kerestem, általában délelõtt, délután van ott, de résen kell lenni, mert ha nem figyelsz elmegy.

Live your life like it\'s your last day...

Ron Ragm
golfkocsit hol a f*szomban találok? a golfpályán nincs...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Factor_007
ténleg kösz
ténleg bakkaer😞(((((

zaki
kemény 5 hozzászólást kellenne visszaolvasnod

Factor_007
tom már lerágott csont de hogyis lehet megakpni a moci elejét???

Tuvok
pedig semmi

zaki
pedig kellene hogy kapjál bónusz zsetont, meg ilyesmi

Tuvok
kizárt, a hotel elõtti utcán is végigmentem, meg a reptéren is próbáltam

zaki
lehet hogy túl rövid ideig csináltad

zaki
num 6-al emeled meg az elsõ kereket, és num 9-el pedig a hátsót

Tuvok
Nekem megy az egykerekezés, csak nemtom miért nem írja a végén, hogy mennyi idõ volt, mekkora táv stb...😞

zaki
http://gtavice.tx.hu/
http://hoodoo.isten.hu/vc/
http://etnies.muskatli.hu/gtavc.html
http://gta.destgames.hu/

Nmumpad 6 vagy 9(?) ,aron:asszem csak ha egy pár küldit megcsináltál utána már lesz minden...

Mikor lehet halyózni és hol? És helikopterezni, hol és mikor lehet?
Tarhonya
Hello.
Hogyan lehet egykerekezni motorral?
Tudna vki ajánlani egy jó fansiteot?
Lynx_TWL
nembaj 8888 még ottvan akárcsak 9000 😊

๏̯͡๏﴿

MAFLA
Szedd le a cd-rõl bin-cue -ba mondjuk Alcohollal. DaemonTools-ba bevágod, telepíted. A bin kapásból rosszul írjódik ki mindenkinek, nekem is ez volt

plííz help me!!! Readme_Italian.txt miatt nem rakja fel a gamét XP-n Mit kell csinálnom hogy jó legyen!!!!!VKI PLÍZ!!!!THX
Tuvok
Köszönöm köszönöm köszönöm! Mostmár ezt is tudom...

zaki

Tuvok
Tegyünk egy újabb próbát.
Szóval letölthetõ innen

zaki