GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig szokott, ezert jo az elejen +csinalni.
Koran abbahagytad. 😊

Rendõrnek lenni kifizetõdõ:

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
HOGY AZ A BÛÛÛDÖS MOCSKOS K...**** **** **** **** *** "%/+!/!%='"+'%!=(!!!! Mentõs küldetés 10. szintjén ez a szar rakott egy beteget a 2. szigetre, odaértem, de vissza már nem volt idõ!! ISTENIT!!!!
ez baromság, nekem pl a mentõsnél egyszer sem adott a második szigetre beteget sõt mindig csak egy rádiuszon belül osztogatja a betegeket/rendelõket... (pl a pizzásnál nem kellett egész északra felmenni hanem szinte mindig ugyanoda dobálta az embereket)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ezt adja, ha megcsináltam a 100 taxis küldit? kb 130-nál járhatok...bezzeg a gta3-ban adott 1 fasza extra taxit, annak legalább haszna is volt
ha megcsináltad a taxis vigilante küldetést, akkor a taxikban hidraulika lesz, és a shift megnyomásával pattogni lehet vele
Na én még ilyet nem pipáltam!!Ülök a taxiban, relatíve 'nyugodtan' viszem a céljához az utast, és véletlen lenyomom a SHIFT-et, ami gyalogosan a Sprint nálam, erre a taxi fogja magát, és ugrik egy nagyot a levegõbe, és még bónuszt is ad.Most lehet én vagyok a láma, de...no comment..itt a kép:
hmm, ezt meg kell döntenem, 120mp-ig én is eljutottam 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
1. sziget, e'xere'sz mellett. Ha a jatek legelejen csinalod +, akkor nem tud a 2. szigetre fuvart kiosztani, mivel oda meg nem mehecc (mongyuk azt nemtom hogy nagyobb tavolsag eseten nagyobb idot is ad-e hozza).
nekem M16-ossal vhogy mindig sikerül kilõni a vezetõt úgy hogy már csak a gyengébb minõségû modellt mutatja... célozd + a hátsó ablakot és mindent bele😊 (ha pl a kocsigyûjtésnél vagy és nem akar megállni használhatod akkor is jól jön😊)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Hoodoo-nál meg most olvasom, hogy már készítenek egy modern mod-ot a játékhoz (olyasmi mint a GTA3-hoz a realmod)
Nézz az ember felé oldalra és asszem a shift, vagy valami más, próbálkozz. Az oldalra nézés fontos.
hát ha olyan szar lesz mint ami a 3-hoz van akkor nem
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Furcsa. Azt a motorcsónakot, amit Corteztõl kaptam, nagyon könnyen lehetett irányítani, szépen kanyarodott kis sebességnél is. Igaz, amint kikötöttem és hátatfordítottam neki, eltûnt.
Azt a csónakot viszont, amivel versenyezni kell a kikötõnél, kurva sz@r irányítani.
Azt a csónakot viszont, amivel versenyezni kell a kikötõnél, kurva sz@r irányítani.
ehh de már nem tok micsinálni... lagalább 10*szer megpróbáltam már de mindig elfogy az idõm. a taxist másoccora végigvittem pedig ahhoz sokkal több oda figyelés kell, és mégis sikerült, ráadásul úgy hogy volt amikor 7 percem volt amit elkocsokázhatok... t hol toltátok ki a pizzást? én a nyugati sziget észalijával próbálom
hmm abban a szállóban nézd meg ahol elõször laktál, haveromnak ott van a dirtringes... nekem persze nincs ott... lehet hogy szopatnak?😮
ejnye ejnye csúnya dolog azt átírni!Képzeld el a fagyisbácsit 100-zal rohangálni az utcátokban a kis kocsijával...
uarghhh... hol lehet átírni a pizzamoci sebességét? a handling.cfg ben nem találom. ha a mopedet irom át a pizzamoci sebességer akkor sem változiiiiiiiiiiik😞
nekem is mondogattak ilyesmit, hogy vannak serlegek, nekem is az a kettõ van ami neked és ofkóz nekem sincs ott a vercetti estate-ben. nem tom talán ha megvan mind a három

Megcsináltam az arénában a hotringet meg a dirtringet. Olvastam egy oldalon, hogy ilyenkor kupák jelennek meg a Vercetti Estate-ben, de nekem nincs ott egy sem. Valakinek vannak ott kupák?
juuujj az a legjobb ahogy félkómásan kell vezetni! Én elcsaptam minden lámpaoszlopot😄DDD
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
1 rambotol ez alap. 😊
De vezetni milyen szar ahogy ingazik a kep jobbra-balra.
De vezetni milyen szar ahogy ingazik a kep jobbra-balra.
az milyen komoly már, amikor beviszed a korházba a csávót, õ meg besétál leamputált kézzel, közben meg spriccel a vér össze-vissza

Mi ebben a halandzsa? Te erteni magyar? 😊
Sztem meg a 2. Phil kuldetesnel lehet, annak a neve is boomshine akarmi, anim kozben a csavo tenyleg reszegen felrobbantja a dinamitot, ami leviszi a fel kezet.

?