GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az éjjel megcsináltam a memntõs küldetést! 1,5 óra volt, fél négyre fejeztem be! Nem az a baj, hogy idõre kell csinálni, az elég sok! Azt nehéz megcsinálni, hogy ne üss el senkit, a zsarúkkal ne húzz újjat, meg ne borúlj fel! Egyébként könnyû😊
Hát én ezt nem tudom, de akit érdekel az itt megnézheti:
http://xe.homelinux.net/vice/index.php?f=rodriguez
http://xe.homelinux.net/vice/index.php?f=rodriguez
Nekem is fel van téve, csak az a freeweben van, és az most karbantartás alatt van. De ha rendbe hozzák szúrom a linket.

Live your life like it\'s your last day...
valahogy így
Dunsztom sincs hogy kell. De oda feltöltöttem amit te linkeltél ide. Ha leírod hogy kell örömmel.
Ha elfogadsz egy tanácsot a mentõt ne azon a környéken vállald be ahol lõnek rád. Nekem a 10. szintnél kilõtték a katonák két kerekem azt úgy csináltam meg a maradék kettõt. Képzelheted micsoda pusztítást végeztem közöttük miután sikerült.
Semmit. Észre se vettem mert a taxit hagytam utoljára és azt hittem, hogy egyszerre kell a 100 utast leszállítani. Aztán megnyomtam a shiftet és ugrott az autó. Akkor megnéztem a stats-ot és 100% volt.
Reméltem, hogy elõrõl lehet kezdeni az új tulajdonságokkal, meg fegyverzettel, de semmi. Ennek így nem sok értelme van.
Reméltem, hogy elõrõl lehet kezdeni az új tulajdonságokkal, meg fegyverzettel, de semmi. Ennek így nem sok értelme van.
Jaaa, akkor megnyugodtam 

Testõrök nincsenek. Autót nem találtam.
De mégis! Az utcai ruha valami más lett, valami szöveg van rajta, de nem igazán tudom elolvasni, mert mindig háttal áll a pasi.
Mér, lenyomtalak, vagy jobb mint az enyém? 😛
no problem 😊
ahh, THX 

Tuvok megkaptad már az enyémet?
Hello Fefe 😊
Végigvittem 100%-ra, de azon kívül, hogy 200 lett az élet és a pajzs semmi nem történt. Legalábbis én nem vettem észre semmit.
Kafa 😛
Jaa már mind1.. 😛
te milyen képet küldtél neki? 😛
már ment
BAzz pedig majdnem elküldtem má 😄DD
ááááá izééééé NE ODA!!! [email protected]
Oksa, megy mailben. Elöre is thx 😊
Ugy döntöttem, hogy közszemlére teszem az egykerekezési rekordomat, ezért szeretnék elküldeni valakinek mailben a screenshotomat és felrakná ide..😊 Zaki te meg tod csinálni? 😛