22366
-
#11238 -
steweee #11237 egy ember bónuszt is kaptam érte:P
???
az mi? nem pénz kaptál, utasonként 5 dolcsi? -
#11235 inkább ne soroldd őket... -
#11234 én csak azért nem feküdtem le még aludni ,mert kissé forog velem a világ (a sörön kívül volt egyéb pia is) -
#11233 lehet, hogy én is benevezek erre a versenyre, még nem tudom, bár már kész vagyok, mint a házi feladat -
#11232 én ma rágyúrok a ki marad fent legtovábbra:) -
#11231 tényleg, már nyúltam le buszt, csak már kiba.. álmos vagyok, sorrii -
#11230 nem igaz hogy nem láttál még egyet sem. ha elloptad, figyeld a megállóra hasonlító táblákat. -
#11229 most már tudom, de hol van busz? -
#11228 Azt tudtátok hogy lehet buszozni is? Meglepődtem kissé mikor loptam egy buszt, és az magátol lelassított egy megállóban, majd mikor leszált egy ember bónuszt is kaptam érte:P
-
#11227 reptér -
skristof #11226 hi!
elkezdetm csinálni az unique stunt jump-okat... motorral csinálom, ki is írja, meg is kapom a lóvét, de az adatoknál azt írja (magyarosítva van), h autós ugrások: 0, lehet 35 => pedig elvileg ez az, nem???
másik kérés: mondjatok már lécci vmi yoo helyet, ahol lehet hosszan egykerekezni... arra már rájöttem, h erre a sanchez a legjobb moci, de hol csináljam sokáig??? mert a kifutopályán probáltam, de nem irja, h rekord! :(( fordulni meg eléz nehéz vele! (illetve én nem took!) -
Redfox #11225 Gangsta: Újratettem, és működik! -
#11224 biztos szar a gépe:D -
skristof #11223 ménem vetti ATi Radeon 9800Pro-t?? :P
amugy nem toom mi lehet a problem, bár egyik havernak GF5200-assal is vmi hasonlo volt...
xar volt a grafika, le is törölte... :)
probáltad már ujrarakni? driver-frissítés? -
skristof #11222 a küldit a csonakba beszálva kapod (asszem)...
én még nem csináltam meg, de elvileg kell lennie 2k-nak vhol... -
#11220 -
#11219 passz -
Me Ga #11218 Az a helyzet, hogy nincs ott a pánz. Az épületet megvettem, a küldetést megcsináltam, azt gondolom nem fogja többször beadni. Gondolom a pénzt ugyanúgy lehetne felvenni, mint mondjuk a filmgyárnál vagy bárhol máshol. Nem is azért a 2k$-ért, de mit csináljak vele? -
#11217 hello emberek, nem tudom ki, de valakee elküldte a fájlkokat amiket kértem, csak meg szeretném köszönni neki, sokat segített... -
#11216 kellene lennie, de csak 2 ropit kapsz naponta -
#11215 nekem tuti kellett, az első listát meg kellett csinálnom, és akkor adta be a Keep your friends-et, viszont a boatyardot azóta se csináltam meg. -
Me Ga #11214 Sziasztok!
Egy rövid kérdés: azt olvastam valahol, hogy a Boatyard megvásárlása és az 1 db ottani küldetés után szintén lesz felvehető napi összeg az épületnél. Én viszont nem találom.
Kellene lennie, vagy ne keressem?
Előre is köszi. -
#11213 egyébként HI! -
#11212 jaja, nekem se kellett -
#11211 Nem kell a Sunshine, nekem sem volt meg. -
steweee #11210 a boatyardot meg kell csinálni. a verseny tetszés szerint, az nem a főküldi része
-
#11209 esetleg vki más? fontos lenne... -
#11208 mind1, azért köszi -
#11207 elküldeném, csak épp uninstallálva van VC és nincs 1-es CD-m -
#11206 emberek!
ezek a fájlok kellenének: american.gxt, main.scm, info.zom
felraktam azt az új módot, csak elfelejtettem a fájlokról biztonsági másolatot csinálni...
ha valaki elküldené őket e-mailban, azt megköszönném! -
#11205 költői kérdés, a sunshine autos kell, a boatyard nem. -
#11203 arra a küldire van 1 hihetetlen egyszerű megoldás: egyszerűen az úton végiggurulsz a repcsivel egészen a célig és ott pukk! -
#11202 Egyébként mi a facé van ennyi magyar GTA vice city oldal???
miért nem lehet egy közöset találni?
pl egyik helyen korrektül megvannak az autók képei, viszont a másik helyen meg a beszerzési helyük van leírva... -
#11201 még egy cigány... -
neménvoltam #11200 Bocs: az előbb nem kérdetnék, hanem kérdezhetnék -
neménvoltam #11199 Kérdetnék valamit: a haiti küldetésben amikor kisrepülőgéppel kell kinyÍrni a kubaiakat, akkor mi a francot csináljak? Ha ledobom a bombát az nem robban fel, hanem rögtön mehetek másik repcsiért. -
Redfox #11197 Neked nincs meg az install Cd-n a működő Italian.txt? Mert nekem ez kéne az installációhoz, mert az enyém másolt és rossz. -
Redfox #11195 Nekem is ez volt, tedd félre a mentésed, és rakd újra a gamét. Sajnos most én is ezt csinálom, ehhez kell az Italian.txt.:-( -
Redfox #11193 Ha valki lenne olyan kedves és elküldené a működő Italian.txt-t, nagyon megköszönném. Előre is köszi. [email protected]